Jesam ja. Potvrdio je da ga lakat boli već godinu i po. Do sada je bolio samo kad servira. A sad i kod forhenda. To ga brine jer specijalisti nemaju jedan stav. On ne bi operaciju ali možda će moratijestamaji je napisao/la:nego je li neko gledao na sport klubu prvo novakovu konferenciju za štampu pa onda i direktni intervju .... kaže moglo bi mu se desiti da "izostane u drugom polugodištu"
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Šta kaže dantula, Kačanovjopaa7 je napisao/la:Loading...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za Nadala.. Čilić nije igrao protiv nadala. Ne sumnjam da bi usrao i danas je plesao po ivici. Ali probio je barijeru zvanu 1/4.. I prosto on je sad opasan. Federer je pod pritiskom favorita i to totalnog..Lillard je napisao/la:Šta kaže dantula, Kačanovjopaa7 je napisao/la:Loading...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ja sam za to da pobijedi neko ko do sada nije, dosta vala stalno jednih te istih! da je moglo biti kako rodžer-rafa ne bi se bunio, a ovako 'ajmo trojka bez wimbledona. nejdraže bi mi nekako bilo da uzme berdych!
teško on..jestamaji je napisao/la:ja sam za to da pobijedi neko ko do sada nije, dosta vala stalno jednih te istih! da je moglo biti kako rodžer-rafa ne bi se bunio, a ovako 'ajmo trojka bez wimbledona. nejdraže bi mi nekako bilo da uzme berdych!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ma teško da će bilo ko osim federera, ali eto, on je bio već u finalu, nikad nije uzeo GS, što da ne, mada ima šansi otprilike ko mi protiv AIKa
ma kakav aik.. ide željo daljejestamaji je napisao/la:ma teško da će bilo ko osim federera, ali eto, on je bio već u finalu, nikad nije uzeo GS, što da ne, mada ima šansi otprilike ko mi protiv AIKa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Čovjek propustio kompletnu sezonu na šljaci i on "ispao" pametan a ostali "glupi". Da ne spominjem ružan postupak prema sponzorima. I onda govore kako je spreman i odmoran!? Mogao je i Novak propustiti sezonu šljake i pokušati sanirati povredu ali nije i zato mu se danas desilo to što mu se desilo. Ali zato su neki pametni" a neki "glupi".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ljudi su nešto kiseli ovdje, ha yebo te više ne znaju šta će pa pokušavaju da na sve moguće načine spuste Federerovu veličinu, svaki postupak mu prate, svaki meč, svaki udarac, a on gura i gura i guraj i dalje majstore, tako treba, pa da aBd osvojiš svoju 19-tu na ovim terenima ove godine.
O čemu ti pišeš? Šta sam ja slagao?AA23 je napisao/la:Ljudi su nešto kiseli ovdje, ha yebo te više ne znaju šta će pa pokušavaju da na sve moguće načine spuste Federerovu veličinu, svaki postupak mu prate, svaki meč, svaki udarac, a on gura i gura i guraj i dalje majstore, tako treba, pa da aBd osvojiš svoju 19-tu na ovim terenima ove godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:O čemu ti pišeš? Šta sam ja slagao?AA23 je napisao/la:Ljudi su nešto kiseli ovdje, ha yebo te više ne znaju šta će pa pokušavaju da na sve moguće načine spuste Federerovu veličinu, svaki postupak mu prate, svaki meč, svaki udarac, a on gura i gura i guraj i dalje majstore, tako treba, pa da aBd osvojiš svoju 19-tu na ovim terenima ove godine.
Možda sam te loše protumačio, ako jesam do mene je, izvini.
Mislio sam da hoćeš reći da su svi drugi mogli kao Federer da to urade, te da je Federer ispao bezobrazan sa ovim postupkom prema ostatku teniskog svijeta (sponzorima i slično), moje izvinjenje još jednom.
Kako je Viško razočaran Novakovim ispadanjem.
Znam da ga baš voli, ali ovoliko to nisam očekivao.

biće pravo interesantna nova atp ranglista u ponedjeljak 
šta reče čilić upravo?? "rekuperati" ? 
Novak reče da postoji mogućnost preskakanja ostatka sezone, Endi će vjerovatno i sam uzeti dužu pauzu jer se raspada bukvalno, znači sve su prilike da ćemo do kraja sezone gledati Rafu i Rogera u glavnim ulogama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rafa moze biti glavna uloga samo kad babuka odmara,valjda si dovoljno naucio ove sezone o tome ...cuj ti njega kako gura Rafu u dominaciju hahah ....svasta 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke 
kaze bodi nikad losiji WB hahahahahahahhahahahahahhaa...... sve ti je jasno prijatelju kakvi laki luzeri pisu ovdjeronaldo99 je napisao/la:Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Upravo tako. Nije teško shvatiti šta sam napisao. Ali vi njegovi navijači ste prepotentni i onda se nađete uvrijeđeni.AA23 je napisao/la:Mancini je napisao/la:O čemu ti pišeš? Šta sam ja slagao?AA23 je napisao/la:Ljudi su nešto kiseli ovdje, ha yebo te više ne znaju šta će pa pokušavaju da na sve moguće načine spuste Federerovu veličinu, svaki postupak mu prate, svaki meč, svaki udarac, a on gura i gura i guraj i dalje majstore, tako treba, pa da aBd osvojiš svoju 19-tu na ovim terenima ove godine.
Možda sam te loše protumačio, ako jesam do mene je, izvini.
Mislio sam da hoćeš reći da su svi drugi mogli kao Federer da to urade, te da je Federer ispao bezobrazan sa ovim postupkom prema ostatku teniskog svijeta (sponzorima i slično), moje izvinjenje još jednom.
Ama nidje veze,ne bi pisao uopste nista,al se iznerviram kad citam dizanje do nebesa Nadala kad je mlatio sve na sljaci,a kao sad kad Roger to radi na travi to je onda losa konkurencija,a Roger ima brutalno tezak zrijeb i sve lagano do sada prolazi,sto naravno ne znaci da ce osvojiti al mora se desiti neko veliko cudo da do toga ne dodjedelinjo je napisao/la:kaze bodi nikad losiji WB hahahahahahahhahahahahahhaa...... sve ti je jasno prijatelju kakvi laki luzeri pisu ovdjeronaldo99 je napisao/la:Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.