jbg,ljudi,sve to što pišete ima smisla,ali objašnjenje je samo jedno..i jako kratko....sami skočili,sami se ubili...tačka...
imali smo u prvih 6 kola jedan čvrst tim,koga niko nije nadigrao,naprotiv...čak ni sarajevo...možda jedino željezničar na grbavici u jednom dijelu utakmice,ali i tu smo vodili,imali zicer za izjednačenje,veseli...sve je bilo super,igra nije bila neka tika taka,što nije ni za očekivat od novog tima...ali imali smo glavu i rep,da sam ja sastavljao tim,možda bih samo jednu izmjenu imao...igrao bi mi aco radulović umjesto vladana danilovića ili guberca,i to je to..čak je vranješ i to uradio,u zadnje dve utakmice ustalio acu u timu...
bili 5 na tabeli,sa 10 bodova iz 6 kola...imali najveću posjetu u ligi...poezija...
i kao grom iz vedra neba,smjeniše trenera...ode sve u **** materinu..ma u tri
odjednom nam ne valjaju provjereni premijerligaški igrači koji bi imali mjesta u svakom timu u bh..avdukić....raspudić...mirković...veselinović...puzigaća....neki poslani na klupu,neki na tribine...
odjednom su tu nekakvi zekanovići...kunići....ojdanići..ilije danilovići...trkulje...čudići i kompanija...
epilog,raspad sistema...akcije ne možemo napraviti...gol misaona imenica...pali na tabeli,ispali iz kupa..krupa nas dvaput u handicapu uzima,čak i na našem terenu

...svi nam se smiju....smjena trenera.....dolazi novi trener,ovaj pulen od mile kovačevića...nastavlja istu priču sa istim vedetama....u vitezu grčevito ginemo za bod
uništen enuzijazam i u gradu i u timu...najbolji članovi UO digli sidro jer ne mogu gledat očima ovog zla što objasnih....to se u literaturi zove "došli divlji,otjerali pitome"
da bar nemamo igrača,pa grama mi ne bi bilo krivo
i kao toliko puta,i ove jeseni se pitam da li možemo biti gluplji uopšte
zaključak...spasa nam nema,propasti nećemo!