Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Miroslave Ilicu, zasto si slagao da ova noc ima cudnu moc? 
- legenda reala
- Kontakt:
Crnka mačkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,
šta je to mašina bolji od nas
,pogotovo od alfee(pa on je srbin oni imaju penis
)
šta je to mašina bolji od nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
zato sto je gejDAVID VILLA 7' je napisao/la:sto si to ban dobio ?Decima je napisao/la:Povratak otpisanog
Kakvi primitivci,jeste li vi ikada u zivotu imali djevojku ?
O takvim stvarim pricati sa djevojkom
A slazem se da srbi imaju mali penis
O takvim stvarim pricati sa djevojkom
A slazem se da srbi imaju mali penis
Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
-
Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Zna li neko kako da naštelim da mi poruke koštaju 6kf a ne 10, na bhtelecomu naravno 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Crnka mačkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,
šta je to mašina bolji od nas,pogotovo od alfee(pa on je srbin oni imaju penis
)
juuuuuuu kakav mangup
moderatori javljajte se i uklonite ovog manijaka
- legenda reala
- Kontakt:
Crnka imam za tebe jednog momka ovdje sa foruma ,znaš kakv ljepotan ,bolji od mašine ,navija za Arsenal (čim dođe javiću ti
)
a ko će nas kad smo ovakvi primitivci
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemoj da ti ja dolazim u Kanadu kome ban
(imam ja veze neće mene
)
a ko će nas kad smo ovakvi primitivci
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemoj da ti ja dolazim u Kanadu kome ban
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jel to nesto miroslav zajebo il privatni problemi?asylum je napisao/la:Miroslave Ilicu, zasto si slagao da ova noc ima cudnu moc?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Privatni problemi, NEMOJTE SE NIKADA ZALJUBITI !kivi je napisao/la:jel to nesto miroslav zajebo il privatni problemi?asylum je napisao/la:Miroslave Ilicu, zasto si slagao da ova noc ima cudnu moc?
Prekuco sam jutjub slusajuci pjesme Sase Matica, Zdravka Colica, Nikole Rokvica
isti sam ti, nazalost nemam sreceasylum je napisao/la:Privatni problemi, NEMOJTE SE NIKADA ZALJUBITI !kivi je napisao/la:jel to nesto miroslav zajebo il privatni problemi?asylum je napisao/la:Miroslave Ilicu, zasto si slagao da ova noc ima cudnu moc?
Prekuco sam jutjub slusajuci pjesme Sase Matica, Zdravka Colica, Nikole Rokvica
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
koji mu je nicklegenda reala je napisao/la:Crnka imam za tebe jednog momka ovdje sa foruma ,znaš kakv ljepotan ,bolji od mašine ,navija za Arsenal (čim dođe javiću ti![]()
)
a ko će nas kad smo ovakvi primitivci![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemoj da ti ja dolazim u Kanadu kome ban(imam ja veze neće mene
)
Hairlija do subote.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Crnka je napisao/la:koji mu je nicklegenda reala je napisao/la:Crnka imam za tebe jednog momka ovdje sa foruma ,znaš kakv ljepotan ,bolji od mašine ,navija za Arsenal (čim dođe javiću ti![]()
)
a ko će nas kad smo ovakvi primitivci![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemoj da ti ja dolazim u Kanadu kome ban(imam ja veze neće mene
)
da ga startujes zbog toga se raspitujes
Cura moze sve reci, uraditi ali da u negativnom kontekstu spomene neciju majku vala ne
dobro je prosla da nije dobila sljivoku
- legenda reala
- Kontakt:
Crnka ,znaš kakav momak ,nema sreće u ljubavi ,možda sa tobom bude imao
maurice_Bosco_boscorelli
inače je iz Zenice,zagušljivo mu tamo pa hoće da bježi iz Zenice ,samo da nađe kakvu curu iz vana

maurice_Bosco_boscorelli
inače je iz Zenice,zagušljivo mu tamo pa hoće da bježi iz Zenice ,samo da nađe kakvu curu iz vana
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sto bre bosco pa on najveci frajer na forumu...cuj nema srece u ljubavilegenda reala je napisao/la:Crnka ,znaš kakav momak ,nema sreće u ljubavi ,možda sa tobom bude imao
maurice_Bosco_boscorelli
inače je iz Zenice,zagušljivo mu tamo pa hoće da bježi iz Zenice ,samo da nađe kakvu curu iz vana![]()
Koja je to spomenula majku ?asylum je napisao/la:Cura moze sve reci, uraditi ali da u negativnom kontekstu spomene neciju majku vala ne
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A šta će bit spamo zahebavo moderaciju
Donnie nisam gej
Donnie nisam gej
-
melanholicar
- Kontakt:
Ja kakvu sam danas žensku vidio jbt,još nosi kapu sa grbom Fiorentine.

Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Djevojka koja mi je bukvalno bila jedna od najvaznijih zenskih osoba na svijetuElegant je napisao/la:Koja je to spomenula majku ?asylum je napisao/la:Cura moze sve reci, uraditi ali da u negativnom kontekstu spomene neciju majku vala ne
majka
sestra
pa ona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.