Sexmachineboy je napisao/la:Hajde nek nam neko napravi sobu, da igramo.![]()
@LBJ MVP
Šta je to bilo?![]()
sexmashino evo ti lepotice/lepotana?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sexmachineboy je napisao/la:Hajde nek nam neko napravi sobu, da igramo.![]()
@LBJ MVP
Šta je to bilo?![]()
zato sto je gejDAVID VILLA 7' je napisao/la:sto si to ban dobio ?Decima je napisao/la:Povratak otpisanog
legenda reala je napisao/la:Crnka mačkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,
šta je to mašina bolji od nas,pogotovo od alfee(pa on je srbin oni imaju penis
)
jel to nesto miroslav zajebo il privatni problemi?asylum je napisao/la:Miroslave Ilicu, zasto si slagao da ova noc ima cudnu moc?
Privatni problemi, NEMOJTE SE NIKADA ZALJUBITI !kivi je napisao/la:jel to nesto miroslav zajebo il privatni problemi?asylum je napisao/la:Miroslave Ilicu, zasto si slagao da ova noc ima cudnu moc?
isti sam ti, nazalost nemam sreceasylum je napisao/la:Privatni problemi, NEMOJTE SE NIKADA ZALJUBITI !kivi je napisao/la:jel to nesto miroslav zajebo il privatni problemi?asylum je napisao/la:Miroslave Ilicu, zasto si slagao da ova noc ima cudnu moc?
Prekuco sam jutjub slusajuci pjesme Sase Matica, Zdravka Colica, Nikole Rokvica
koji mu je nicklegenda reala je napisao/la:Crnka imam za tebe jednog momka ovdje sa foruma ,znaš kakv ljepotan ,bolji od mašine ,navija za Arsenal (čim dođe javiću ti![]()
)
a ko će nas kad smo ovakvi primitivci![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemoj da ti ja dolazim u Kanadu kome ban(imam ja veze neće mene
)
Crnka je napisao/la:koji mu je nicklegenda reala je napisao/la:Crnka imam za tebe jednog momka ovdje sa foruma ,znaš kakv ljepotan ,bolji od mašine ,navija za Arsenal (čim dođe javiću ti![]()
)
a ko će nas kad smo ovakvi primitivci![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nemoj da ti ja dolazim u Kanadu kome ban(imam ja veze neće mene
)
sto bre bosco pa on najveci frajer na forumu...cuj nema srece u ljubavilegenda reala je napisao/la:Crnka ,znaš kakav momak ,nema sreće u ljubavi ,možda sa tobom bude imao
maurice_Bosco_boscorelli
inače je iz Zenice,zagušljivo mu tamo pa hoće da bježi iz Zenice ,samo da nađe kakvu curu iz vana![]()
Koja je to spomenula majku ?asylum je napisao/la:Cura moze sve reci, uraditi ali da u negativnom kontekstu spomene neciju majku vala ne
dobro je prosla da nije dobila sljivoku