FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Strah me bilo kazne. Imali smo mnogo prilika koje nismo iskoristili, a znate kako je u fudbalu. Zasluzena pobjeda, bili smo bolji i sad pripreme za derbi. Hajmo ove dokrajciti, zgaditi im fudbal.
- Neandertalac
- Kontakt:
Fakat, ne svira nam penal, lopta ide prema golu i ocita ruka, doduse bez namjere ali nije u prirodnom polozaju.Virtu4l je napisao/la:Ono već kontam ma dobar je i bod, Bijeljina jbg, na stranu što nas sudije opet kolju, kad ga Stevo zabi. Mnogo bitna pobjeda koja bi mogla dosta toga promijeniti.Neandertalac je napisao/la:Nemam pojma sta da napisem, u soku sam. Nisam se ovako radovao od rodjenja djeteta!
Po svim pravilima, penal!
Kako mi je drago ne mogu to rijecima opisati. Jos ne mogu da vjerujem da smo pobijedili.
Tik Tak@ ma samo da si mene cuo, nemam vise zivaca stvarno. Kad Lendric dodade onu iz voleja golmanu tu me nekako snaga napusti, sve mi ladje potonule.
I onda pred kraj nekakva suha mi se uvuce, najavim go.
Jos uvijek ne vjerujem...
Pogledajte tabelu, i neka nam neko postavi ako vam nije tesko, koliko nam znace ova dva boda.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma znače nam mnogo, sa svakog aspekta, rezultatskog, psihološkog, i po meni najbitnije da je trener odigrao ključnu ulogu i donio pobjedu.Neandertalac je napisao/la:Pogledajte tabelu, i neka nam neko postavi ako vam nije tesko, koliko nam znace ova dva boda.
http://www.betexplorer.com/soccer/bosni ... er-league/
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Sudija I pomocnici neka vas stid bude ako nisi za tog posla, radi nesto drugo.
Suđenje zadnjih godinu-dvije je katastrofa paša. Igrom slucaja da nije usla ona u 90toj opet bi nam pobjeda bila oduzeta. 2 cista penala ko suza!
3 boda idemo dalje.
Suđenje zadnjih godinu-dvije je katastrofa paša. Igrom slucaja da nije usla ona u 90toj opet bi nam pobjeda bila oduzeta. 2 cista penala ko suza!
3 boda idemo dalje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Slavko Petrovic
, da smo odmah doveli covjeka na klupu na pocetku sezone sad bi se sa zrinjskim ganjali, a ne da smo toplu vodu izmisljali sa slovencem, ali nema veze ima jos dosta vremena, nista nije nemoguce 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ganjaćemo se mi sa Zrinjskim, samo polako, sve će biti drugačije u ligi za prvaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nemoj sad kad te molim. Pusti nas malo da uzivamo, da se ne vracamo glupostima koje smo radili. Bice vremena, ide pauza, bice dana za pljuvanja kako se to popularno kaze ako ti se misljednje kosi sa misljenjem vecine.irfo je napisao/la:Slavko Petrovic, da smo odmah doveli covjeka na klupu na pocetku sezone sad bi se sa zrinjskim ganjali, a ne da smo toplu vodu izmisljali sa slovencem, ali nema veze ima jos dosta vremena, nista nije nemoguce
ma daleko od tog da pljujem, ja sam ovdje jedan od najvecih optimista bio , ali u pravu si sad je vrijeme za uzivanje, zivioplavousrcu je napisao/la:Nemoj sad kad te molim. Pusti nas malo da uzivamo, da se ne vracamo glupostima koje smo radili. Bice vremena, ide pauza, bice dana za pljuvanja kako se to popularno kaze ako ti se misljednje kosi sa misljenjem vecine.irfo je napisao/la:Slavko Petrovic, da smo odmah doveli covjeka na klupu na pocetku sezone sad bi se sa zrinjskim ganjali, a ne da smo toplu vodu izmisljali sa slovencem, ali nema veze ima jos dosta vremena, nista nije nemoguce
-
balotelli90
- Kontakt:
Bravo stevoo
Ne možemo dati gol za 560 minuta, ali možemo 2 za 45 !
Ne možemo dati gol za 560 minuta, ali možemo 2 za 45 !
- Neandertalac
- Kontakt:
Kud nije derbi sutra da ih natamburamo rutinski.
Kako smo se u igri popravili dosle su i sanse a konacno uz borbenost i mrvicu srece i zasluzeni bodovi.
Zamolio bih da se ne nakacimo sada Lendricu na kosti, vjerujem da je njemu najgore. Trci, ulazi u sanse, fula neobjasnjivo sto posto sanse i jedini je koji jos uvijek nije iz krize izasao. Ako ga jos navijaci poklope, nece ni izaci iz nje a znamo svi da moze dosta bolje!
Kako smo se u igri popravili dosle su i sanse a konacno uz borbenost i mrvicu srece i zasluzeni bodovi.
Zamolio bih da se ne nakacimo sada Lendricu na kosti, vjerujem da je njemu najgore. Trci, ulazi u sanse, fula neobjasnjivo sto posto sanse i jedini je koji jos uvijek nije iz krize izasao. Ako ga jos navijaci poklope, nece ni izaci iz nje a znamo svi da moze dosta bolje!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Kjosevski_ neocijenjen
Stoperi_solidni, ne najbolji ali dosta bolji nego prije
Bekovi_ isto kao stoperi
Vezni red_ trenutno najjaci dio tima. Ofanzivno dosta agresivni, nude se, trce, pregrst oduzetih lopti, defanzivno zatvaraju sve koliko je do njih. Vidjeli smo par pravo dobrih lopti u prostor.
Krizman_ Da nije dao go ne bi ni znali da je igrao.
Stevanovic_Nije bio najbolji na terenu iz samo jednog razloga. Konacno smo kao tim djelovali kompaktno i svi su davali doprinos a ne samo on.
Lendric_ Trudio se, trcao, konstantan presing i dobro otkrivanje kada je ulazio u sanse. Realizacija zbog evidentnog nedostatka koncentracijr, samopouzdanja, vjere, ocajna. Doci ce i to, samo polako.
Nikolic_ Hladno covjek odradio ono za sto je placen. Da Lendric ima njegovu glavu danas bi mu hat trick bio upisan.
Eto na brzinu.
Ps. Ovo je vecinom samo pozitiva, neka Celo negativne popravlja. Sanjam tekmu u kojoj necu vidjeti 20 lopti nabijenih onako, nikome...
Stoperi_solidni, ne najbolji ali dosta bolji nego prije
Bekovi_ isto kao stoperi
Vezni red_ trenutno najjaci dio tima. Ofanzivno dosta agresivni, nude se, trce, pregrst oduzetih lopti, defanzivno zatvaraju sve koliko je do njih. Vidjeli smo par pravo dobrih lopti u prostor.
Krizman_ Da nije dao go ne bi ni znali da je igrao.
Stevanovic_Nije bio najbolji na terenu iz samo jednog razloga. Konacno smo kao tim djelovali kompaktno i svi su davali doprinos a ne samo on.
Lendric_ Trudio se, trcao, konstantan presing i dobro otkrivanje kada je ulazio u sanse. Realizacija zbog evidentnog nedostatka koncentracijr, samopouzdanja, vjere, ocajna. Doci ce i to, samo polako.
Nikolic_ Hladno covjek odradio ono za sto je placen. Da Lendric ima njegovu glavu danas bi mu hat trick bio upisan.
Eto na brzinu.
Ps. Ovo je vecinom samo pozitiva, neka Celo negativne popravlja. Sanjam tekmu u kojoj necu vidjeti 20 lopti nabijenih onako, nikome...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Lendrić klupa ili na lijevo krilo(prenesite slavku ionako je govorio da kaska po lijevoj strani
) jer ocito da nije strijelac...Nikolić prva postava i mali Mujagić u prvi tim podhitno...cak moze i u prvu postavu...vidim dao je neki hattrick zasluzio je sigurno... Zasluzena pobjeda danas!!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Lendric je ni prvi ni zadnji napadac koji dolazi u ovakvu situaciju. Nekad je ulazilo sve, najobicnije frljoke, sad nece nista. Zamjerio se s loptom, tako kazu za ovakvu situaciju napadaca. Ne znam da li je kluba nesto sto ce ga vratiti u golgetersku formu, ali pitanje je i da li ce ga bezgranicno guranje vratiti u formu. Obrni i okreni Celo ce to izanalizirati.addebisi je napisao/la:Lendrić klupa ili na lijevo krilo(prenesite slavku ionako je govorio da kaska po lijevoj strani) jer ocito da nije strijelac...Nikolić prva postava i mali Mujagić u prvi tim podhitno...cak moze i u prvu postavu...vidim dao je neki hattrick zasluzio je sigurno... Zasluzena pobjeda danas!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Lendeicu i ekipi ova pauza moze samo goditi. On mora poceti protiv Sarajeva!plavousrcu je napisao/la:Lendric je ni prvi ni zadnji napadac koji dolazi u ovakvu situaciju. Nekad je ulazilo sve, najobicnije frljoke, sad nece nista. Zamjerio se s loptom, tako kazu za ovakvu situaciju napadaca. Ne znam da li je kluba nesto sto ce ga vratiti u golgetersku formu, ali pitanje je i da li ce ga bezgranicno guranje vratiti u formu. Obrni i okreni Celo ce to izanalizirati.addebisi je napisao/la:Lendrić klupa ili na lijevo krilo(prenesite slavku ionako je govorio da kaska po lijevoj strani) jer ocito da nije strijelac...Nikolić prva postava i mali Mujagić u prvi tim podhitno...cak moze i u prvu postavu...vidim dao je neki hattrick zasluzio je sigurno... Zasluzena pobjeda danas!!!
Da ne objasnjavam sada u detalje zasto ali mora. Kao sto Plavi@ rece ni prvi ni poslednji u golgeterskoj krizi. Ja sam danas pisao izvesi ali zato sto se vidjelo da ne bi more s broda pogodio. Haveru njemu je go sada velicine kutije za banane.
Pobijeda je bitna.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kao sto sam i rekao 2-1 ako imate jos pitanja recite.Sudija cuna ti se smanjila sin ti bio **** a zena te ostavila.
-
balotelli90
- Kontakt:
Haj ti nama koju finu rimu baci, jes da znaš iznervirat čovjeka ponekadAlipasino je napisao/la:Kao sto sam i rekao 2-1 ako imate jos pitanja recite.Sudija cuna ti se smanjila sin ti bio **** a zena te ostavila.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sloboda definitivno u raspadu. Obavezno Ordagica kontaktirat! Momak veliki Zeljovac privatno u svojoj sobi ima naslikan grb Zelje.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
on, veselinovic, mozda i kostic bi bili odlicna pojacanja, takodjer bobic za kojeg mislim da je najbolji golman lige ali imam info da je on dogovorio sa velezomNeandertalac je napisao/la:Sloboda definitivno u raspadu. Obavezno Ordagica kontaktirat! Momak veliki Zeljovac privatno u svojoj sobi ima naslikan grb Zelje.
Lendric je igracina i voli komsijeNeandertalac je napisao/la:Lendeicu i ekipi ova pauza moze samo goditi. On mora poceti protiv Sarajeva!plavousrcu je napisao/la:Lendric je ni prvi ni zadnji napadac koji dolazi u ovakvu situaciju. Nekad je ulazilo sve, najobicnije frljoke, sad nece nista. Zamjerio se s loptom, tako kazu za ovakvu situaciju napadaca. Ne znam da li je kluba nesto sto ce ga vratiti u golgetersku formu, ali pitanje je i da li ce ga bezgranicno guranje vratiti u formu. Obrni i okreni Celo ce to izanalizirati.addebisi je napisao/la:Lendrić klupa ili na lijevo krilo(prenesite slavku ionako je govorio da kaska po lijevoj strani) jer ocito da nije strijelac...Nikolić prva postava i mali Mujagić u prvi tim podhitno...cak moze i u prvu postavu...vidim dao je neki hattrick zasluzio je sigurno... Zasluzena pobjeda danas!!!
Da ne objasnjavam sada u detalje zasto ali mora. Kao sto Plavi@ rece ni prvi ni poslednji u golgeterskoj krizi. Ja sam danas pisao izvesi ali zato sto se vidjelo da ne bi more s broda pogodio. Haveru njemu je go sada velicine kutije za banane.
Pobijeda je bitna.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo njega uz eto kazu vec dogovorenog Zebu ( ovo mi je deset ljudi bliskih njemu javilo) i zakrpiti konacno adekvatno lijevog beka. Dodao bih ovde i stopera da nije Osmankovica i Jahica koji je skoro sigurno zavrsio sa fudbalom, bar sto se profesionalnog tice.Neandertalac je napisao/la:Sloboda definitivno u raspadu. Obavezno Ordagica kontaktirat! Momak veliki Zeljovac privatno u svojoj sobi ima naslikan grb Zelje.
Ostalo, mislim da nema potrebe dovoditi igrace iste ili slicne kvalitete ovim sadasnjim.
Eventualno ako ima kakv vrh vrhova igrac koji bi cinio razliku bez obzira na kojoj poziciji ja sam za.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.