FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zeba je stvarno bespotreban, vezni red nam je odličan i uzeće mjesto igraču koji je bolji od njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Zavisi kakvu mu je ulogu Celo namijenio. Ako mu je prva postava zagarantovana ni ja ga ne bih dovodio.Virtu4l je napisao/la:Zeba je stvarno bespotreban, vezni red nam je odličan i uzeće mjesto igraču koji je bolji od njega.
A ako je pristao da se bori za mjesto i klupa mu ne bude sramota, onda imamo vrh igraca koji nam moze valjati.
A svakako da bih vise volio Ordagica, cak prije bilo kojeg drugog igraca u ligi.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da li je moguce da je ovo prvi poraz Radnika u zadnja 2 mjeseca...
Zadnji put izgubili u Julu?
Razvalili smo ih, a na kraju sretno ih dobismo.
Zadnji put izgubili u Julu?
Razvalili smo ih, a na kraju sretno ih dobismo.
Uloga mu može biti takva da će uvijek biti kontradiktoran i da bi često mogli slušati 'e da je Zeba igrao', što nam ne treba, tek smo se smirili i sve je napokon normalno. Pola godine pričam da nam je i Bekrić višak, pa me strijeljaju, legenda ovo ono.Neandertalac je napisao/la:Zavisi kakvu mu je ulogu Celo namijenio. Ako mu je prva postava zagarantovana ni ja ga ne bih dovodio.
A ako je pristao da se bori za mjesto i klupa mu ne bude sramota, onda imamo vrh igraca koji nam moze valjati.
A svakako da bih vise volio Ordagica, cak prije bilo kojeg drugog igraca u ligi.
Samo Ordagić, Veselinović ili Subić, to su igrači koji odmah mogu u prvih 11, ali siguran sam da i pitari žele prvu dvojicu. Veselinović je univerzalac, igra sve u veznom redu, oba krila, paklen igrač. Ordagić je sjajan, ali opet pravi gužvu u sredini, na njemu bi se moglo i zaraditi.
O Subiću znamo sve, valjalo bi se dogovoriti sa Partizanom bar do kraja sezone, da spasimo što se spasiti da.
Zamisli postavku
Lendrić
Veselinović - Ordagić - Stevanović
Radinović - Blagojević
Subić - Boccaccini - Kosorić - Memija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma meni ovaj crnogorac skroz ok igrac. Nije nesto posebno ali igra rutinski. Ne znam, trenutno mi vezni red izgleda kompaktno a uzmi u obzir da im je ovo tek treca mislim u nizu da su zajedno. Ok za Subica se slazem, valjao bi nam ali ne po cijenu da bude na posudbi. To nikako. Za Ordagica neka guzice daju. Lijevo sa njim imas igraca slicnog Stevanovicu sto bi bilo teoretski idealno. Veselinovic, imamo takvih koliko god se tebi svidjao kao igrac a nije los, to stoji.Virtu4l je napisao/la:Uloga mu može biti takva da će uvijek biti kontradiktoran i da bi često mogli slušati 'e da je Zeba igrao', što nam ne treba, tek smo se smirili i sve je napokon normalno. Pola godine pričam da nam je i Bekrić višak, pa me strijeljaju, legenda ovo ono.Neandertalac je napisao/la:Zavisi kakvu mu je ulogu Celo namijenio. Ako mu je prva postava zagarantovana ni ja ga ne bih dovodio.
Samo Ordagić, Veselinović ili Subić, to su igrači koji odmah mogu u prvih 11, ali siguran sam da i pitari žele prvu dvojicu. Veselinović je univerzalac, igra sve u veznom redu, oba krila, paklen igrač. Ordagić je sjajan, ali opet pravi gužvu u sredini, na njemu bi se moglo i zaraditi.
O Subiću znamo sve, valjalo bi se dogovoriti sa Partizanom bar do kraja sezone, da spasimo što se spasiti da.
Zamisli postavku
Lendrić
Veselinović - Ordagić - Stevanović
Radinović - Blagojević
Subić - Boccaccini - Kosorić - Memija
Edit. Naravno svi koji eventualno dodju, obavezno na predstavljanju da pokazu clansku uz uvjerenje da su vakcinisani protiv bjesnila i da se ne plase pasa
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne bih ja mnogo mijenjao ekipu u januaru. Slavko stvara tim, osjeti se drugarstvo na terenu. Ko zna kako bi dolazak tri ili cetiri "zvijezde" djelovao na tim. Puno mijenjamo, dovodimo, tjeramo, a to se nigdje nije pokazalo kao dobitna kombinacija.
- Neandertalac
- Kontakt:
Eh to. Osim ovoga gdje moramo dovesti igrace ostalo ne dirati previse osim u slucaju nekih igraca koje bi samo budala propustio jer su kvalitetom dominatniji od sadasnjih.plavousrcu je napisao/la:Ne bih ja mnogo mijenjao ekipu u januaru. Slavko stvara tim, osjeti se drugarstvo na terenu. Ko zna kako bi dolazak tri ili cetiri "zvijezde" djelovao na tim. Puno mijenjamo, dovodimo, tjeramo, a to se nigdje nije pokazalo kao dobitna kombinacija.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
To se podrazumjeva, ali sad ce poceti povezivanje svih slobodnih igraca s nama. I onda cemo se razocarati ako ne dodju i prvi cu poceti sa sranjem. Mozemo mi raspravljati treba li nam ili ne odredjeni igrac, ali nadam se da nasi nece slusati forum strucnjake kao sto su radili u bliskoj proslosti.Neandertalac je napisao/la:Eh to. Osim ovoga gdje moramo dovesti igrace ostalo ne dirati previse osim u slucaju nekih igraca koje bi samo budala propustio jer su kvalitetom dominatniji od sadasnjih.plavousrcu je napisao/la:Ne bih ja mnogo mijenjao ekipu u januaru. Slavko stvara tim, osjeti se drugarstvo na terenu. Ko zna kako bi dolazak tri ili cetiri "zvijezde" djelovao na tim. Puno mijenjamo, dovodimo, tjeramo, a to se nigdje nije pokazalo kao dobitna kombinacija.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Imamo svakako beton vezni red, a moze biti samo bolje kada se uigraju. Medjutim, Slavko zna sta i kako i ukoliko kaze da mu je potreban Zeba, neka ga momentalno dovedu.
Hvala vam momci za pobjedu danas !!!
@Virtu
Gdje je Krizman?
Hvala vam momci za pobjedu danas !!!
@Virtu
Gdje je Krizman?
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Lendric/Stevo/
Krzman--------------Stevanovic
Markovic-Ugi-Blagoja
ne moze bolje!
Krzman--------------Stevanovic
Markovic-Ugi-Blagoja
ne moze bolje!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- plavousrcu
- Kontakt:
Jutro je pametnije od noci
. Trebala nam je ova pobjeda jer da smo izgubili mnogo toga bi bilo na kocki pa i plasman u Ligu za prvaka. Ovako stvari izgledaju drugacije, ali samo izgledaju. Pogled na tabelu tjera nas na opreznost, euforija stop. Pet ekipa ima po 18 bodova, ispod crte su Sloboda sa dva manje i Siroki sa pet manje kojeg ne treba otpisati. Ne ide nam u prilog ni sto gostujemo Sirokom. Pobjedom u Bijeljini smo dobili na samopouzdanju, bolji smo nego na pocetku sezone i to mnogo bolji i to je razlog za optimizam. Slavko ponovo pogodio, zna posao sto nam dokazuje svake sedmice. Nrine me mnogo neiskoristenih prilika, ali i raduje jer mora ocepiti. Na dobrom smo putu sve u svemu, ali jos jednom cu reci bez nekog dizanja.
Tri boda uzeta, sada na derbiju očekujem jedan iksić za izuzetno dobru seriju bez poraza. Onda, opet, iz dvije utakmice poslije derbija uzeti 4 boda i mislim da smo sigurni u Ligi za prvaka. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
balotelli90
- Kontakt:
Ko god je nekome u derbiju htio zabit ekser bilo je kontra
Derbi ko derbi, nikad ne možeš sa sigurnošću očekivati pobjedu ili zakucavanje eksera.TikTak je napisao/la:Treba dobiti komsije. Oni su talasika prava. Nisu mogli dobiti Slobodu u kojoj pola igraca igra da izgube. Bice nas vise na tribinama nego svih njihovih navijaca zajedno. Imamo preduslove za pobjedu i treba im zabiti jos jedan ekser u kovceg.shzna je napisao/la:Tri boda uzeta, sada na derbiju očekujem jedan iksić za izuzetno dobru seriju bez poraza. Onda, opet, iz dvije utakmice poslije derbija uzeti 4 boda i mislim da smo sigurni u Ligi za prvaka.
Htjeli su i oni nama zakucati prošle godine u isto vrijeme pa nam ga poglabaše na Grbavici, nisu prema našem golu ni pogledali. Ne treba biti pompezan, treba biti oprezan, i ako zanemarimo što sam po sebi derbi nosi određenu neizvjesnost, pitare prati ove godine ogromna sreća a kad tome dodaš kako nas sudije kasape, bit će itekako zeznuto.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Utakmica Sarajevo - Sloboda je nerealno mjerilo. Trebalo je Sarajevo pobjediti 2 gola razlika, jednostavno nisu imali srece pa se ne treba zalijetati sa prognozama.
- plavousrcu
- Kontakt:
Odgledao snimak u miru, bez emocija. Memija se vraca, to me raduje s tim da je mogao bolje reagovati kod prilike Simeunovica. U sredini smo dobri kad spustimo loptu. Imamo mnogo znalaca u ekipi i nema potrebe nabijati kao sto smo radili u nekim momentima. Lendric enigma, ne igra lose u polju, nudi se, otvara, ali koncentracija kod prilika nikakva. Mogao je biti najbolji strijelac lige. Pametno se pripremiti za derbi, sto manje na televiziju i portale. Mir nam je potreban, pobjedom bismo nadoknadili mnogo propustenog.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne treba sada Sarajevo potcjenjivati i oni su dolaskom Cale za nijsansu podigli formu a kao i mi imaju dvije sedmice da nas izanaliziraju i spreme ekipu. Bit ce po meni konacno jedan dobar derbi bez kalkulacija jer remi ne odgovara previse ni jednom timu ako pogledas kako Zrinjski dominantno uzima bodove i kuci i na strani.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
NA 3:50 igrač Radnika hladno štopa loptu rukom - penal za Radnik
Na 5:30 Nakon šuta Markovića, Križman kreće na odbijenu loptu golmana i igrač Radnika ga ruši - nema penala
Na 5:50 Stevo Nikolić glavom šuta u suprotni golmanov ugao, a igrač Radnika je rukom usporava i usmjerava ka golmanu Radnika - nema penala.
Ovo je više postalo smiješno.
- amazon
- Kontakt:
Sadikovic vs Benko.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jesmo li koga izgubili za derbi mislim na povrede i kartone ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.