FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 03 okt 2016, 15:49

Mora se spomenuti zaista jer cifra od 300.000 nije mala stvar. Posebno ako se uzme u obzir da se pricalo da opstruira nesto. Koldzo gospodine.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 okt 2016, 15:53

amazon je napisao/la:Mora se spomenuti zaista jer cifra od 300.000 nije mala stvar. Posebno ako se uzme u obzir da se pricalo da opstruira nesto. Koldzo gospodine.
Eto u oktobru imat cemo i pare na racunu i gradjevinsku dozvolu, ako je Koldzo prvi put najavio 200.000 a sada tu cifru povecao na 300.000 to dovoljno govori o nekim stvarima, ne trazim da covjeka niko voli ali barem da se cijeni za ono sto je uradio i sto radi za Zelju, uzimajuci u obzir u kakvom okruzenju zivimo i sa kakvim se sve stvarima susrecu gradjani Novog Sarajeva izdzvojiti cifru od 300.000 za tribnu pa 110.000 za reflektore u svega mjesec dana je zaista impresivna i za pohvalu
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2016, 15:59

Ma samo da vidimo tu građevinsku, i te pare na računu.....i iskreno ne kontam zašto ta građevinska ranije nije bila tu, kada je pao dogovor sa SD, šta se čekalo? Izgubljen je mjesec dana građevinske sezone....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2016, 16:02

Pohvalićemo ga kad se desi, obzirom da ti nešto ne vjerujem, jbg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 17:07

Valja izdrzati ove dvije sedmice. Sretnem jednog naseg igraca rano ujutro u jednom Sarajevskom klubu.
Malo citanja bukvice, da ga uputim u to sta nam Zeljo i predstojeci derbi znace a naravno i podrska ali ako ce raditi ozbiljno, al`na treningu a ne partijanju.
Kada se nadvije Neandertalceva sjena nad tobom, moras slusat :-)

Usput, kaze da je Slavko digao ekipu nevjerovatno, da rade odlicno i da im je on dao slobodnu subotu jer ih sleduju dvije hefte pakla pred derbi.

Edit. Dado 90 min za Slovence :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 17:14

Toliko je dobar da mu se ekipa bori za opstanak

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 okt 2016, 17:22

Je/bo vas Koldzo da vas je/bo!!! 2010 najavio je bagere dje su ?!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 okt 2016, 17:28

Ako neko nadje emisiju u kojoj je gostovao nacelnik neka postavi, pricao je o ucescu opstine u rekonstrukciji stadiona, izdavajanju sredstava iz budzeta za te namjene i o juznoj longitudinali te njenom znacaju za stadion, emisija je bila u cetvrtak voditelj Mimo, dali je bio vox populi ili neka druga emisija zaista ne znam ...

Tu je potvrdio da ce za 10.tak dana biti uplaceno 300.000 KM na racun kluba a da ce ce gradjevinska za 20.tak dana biti izdata :njanjanja:
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 17:33

balotelli90 je napisao/la:Toliko je dobar da mu se ekipa bori za opstanak
Nema veze, bitno da igra, da ima takmicarski kontinuitet a sa tim ce i forma doci. Zeba i on za vezni red uz sadasnje i beton smo.

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 17:39

Ako ga vrate sa posudbe on bi mogao samo da igra ove prijateljske utakmice i kup utakmice protiv trećeligaša

Odakle to uopšte da zeba dolazi

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 okt 2016, 17:46

balotelli90 je napisao/la:Ako ga vrate sa posudbe on bi mogao samo da igra ove prijateljske utakmice i kup utakmice protiv trećeligaša

Nije niko rekao da dolazi vec da ima zelju da dodje i da se vrati na Grbavicu, prije nego sto je raskinuo ugovor sa Slobodom to sam napisao ovdje, sa druge strane dali ce se njegova zelja poklapati sa idejama Slavke je druga prica, ali po nekim informacijama vjerovatno da hoce, daleko daleko od toga da 100% dolazi, ima jos do toga ...
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 18:07

Hrasno1921 je napisao/la:
balotelli90 je napisao/la:Ako ga vrate sa posudbe on bi mogao samo da igra ove prijateljske utakmice i kup utakmice protiv trećeligaša

Nije niko rekao da dolazi vec da ima zelju da dodje i da se vrati na Grbavicu, prije nego sto je raskinuo ugovor sa Slobodom to sam napisao ovdje, sa druge strane dali ce se njegova zelja poklapati sa idejama Slavke je druga prica, ali po nekim informacijama vjerovatno da hoce, daleko daleko od toga da 100% dolazi, ima jos do toga ...
Tako nesto. Ja sam napisao Najvjerovatnije prije par dana a ne sigurno pa malo razmisljam na glas.
A za Dadu sve vec sto puta receno.
Ti kazes ne valja, ja kazem da valja.
Ti nemas pojma o fudbalu ja bar osnove znam.
:lol:

Sto si ratnicki nastrojen, opusto se malo :-)

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 18:12

Otkud tebi da ja nemam pojma o fudbalu, jer sam rekao da Sadiković Damir veze nema? Momak gori od Radovca

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 18:24

balotelli90 je napisao/la:Otkud tebi da ja nemam pojma o fudbalu, jer sam rekao da Sadiković Damir veze nema? Momak gori od Radovca
Daj argumente.
Evo uradi komparaciju, Dado vs nas trenutni red, ponaosob i uzmi sve faktore u obzir. Da vidimo cime potkrepljujes svoje tvrdnje.

Kada nemamo o cemu Dado dodje kao narucen :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 18:28

Jedini faktor koji trebamo gledati je taj da trenutno svi u našem redu igraju bolje od njega

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2016, 18:36

O jbt kako ti se da ponovo o Dadi...
Al haj koju. Slažemo li se da je Mrvica trener koji dosta zna o lopti, i koji zna procijeniti igrače, posebno mlađe. Vjerovatno u svom tefteru ima i o Dadi nešto napisano. Kako je momak na posudbi, vratiće se u Želju, staviti na raspolaganje treneru koji samostalno odlučuje o sastavu ekipe, i igračima koji mu mogu odgovoriti na određenim pozicijama.
Volio bi iskreno da griješim, i da Petrović ukaže našem Dadi puno povjerenje i da ga on opravda, i da bude jedan od ključnh Željinih igrača, donese nam mnogo radosti, i da ga prodamo i zaradimo, i da mu manageri zarade, i da se Neandertalac smiri.....samo ne znam šta ćemo ako Mrvica kaže da nije za njega? Hoćemo li ga tjerat odmah, ili ćemo konstatovat da možda ipak mali Sadiković i nije neki potencijal kakvim ga pojedini smatraju...
Teška je to priča, i vrijeme će pokazati ko je u pravu, mnogo je primjera sličnih Dadi koji su prevagnuli i na jednu i na drugu stranu. Jbg zato je loptanje najvažnija sporedna stvar na svijetu...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 18:55

Monci je napisao/la:O jbt kako ti se da ponovo o Dadi...
Al haj koju. Slažemo li se da je Mrvica trener koji dosta zna o lopti, i koji zna procijeniti igrače, posebno mlađe. Vjerovatno u svom tefteru ima i o Dadi nešto napisano. Kako je momak na posudbi, vratiće se u Želju, staviti na raspolaganje treneru koji samostalno odlučuje o sastavu ekipe, i igračima koji mu mogu odgovoriti na određenim pozicijama.
Volio bi iskreno da griješim, i da Petrović ukaže našem Dadi puno povjerenje i da ga on opravda, i da bude jedan od ključnh Željinih igrača, donese nam mnogo radosti, i da ga prodamo i zaradimo, i da mu manageri zarade, i da se Neandertalac smiri.....samo ne znam šta ćemo ako Mrvica kaže da nije za njega? Hoćemo li ga tjerat odmah, ili ćemo konstatovat da možda ipak mali Sadiković i nije neki potencijal kakvim ga pojedini smatraju...
Teška je to priča, i vrijeme će pokazati ko je u pravu, mnogo je primjera sličnih Dadi koji su prevagnuli i na jednu i na drugu stranu. Jbg zato je loptanje najvažnija sporedna stvar na svijetu...
Haveru, fino napisano. Za razlikub od trola ti bi i razgovarao. A nemam se ja sta smiriti glede ove price, ja samo pricam o svom vidjenju njega, kluba, omjeru ulozenog dobijenog I apsolutno sam u pravu. :lol:
Salim se malo. Slazem se da ce vrijeme pokazati a isto tako volio bi da dobije sansu. Kao sto rekoh bitno da igra, posle povrede nije imao priprema pa bi nakon zimskih to moglo biti dosta bolje. Pa onda sva ta desavanja, velike su to turbulencije za mladog igraca, nadam se da ce samo jos jace poceti trenirati. Iz ove perspektive on je u vrlo dobroj ekipi, nema imperativ neki veliki, igra dosta cesto, bolji uslovi, manji pritisak van terena pa se moze posvetiti samo fudbalu... Motiv.

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 18:57

Ja sam troll jer kažem da sadiković nema mjesta u veznom redu :lol:

Možda bi ga mogli isprobati na lijevom beku.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 19:04

balotelli90 je napisao/la:Ja sam troll jer kažem da sadiković nema mjesta u veznom redu :lol:

Na stoperu. Da ne ulazimo sada, ko, kako, zasto, nakacit ce se jos par forumasa i ode tema u helac.

Hajde da analiziramo ovo, potkrijepi svoje tvrdnje relevantnim podatcima za i protiv. A ne ovako, zato i kazem da trolujes :-)

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 19:06

Neandertalac je napisao/la:
balotelli90 je napisao/la:Ja sam troll jer kažem da sadiković nema mjesta u veznom redu :lol:

Na stoperu. Da ne ulazimo sada, ko, kako, zasto, nakacit ce se jos par forumasa i ode tema u helac.

Hajde da analiziramo ovo, potkrijepi svoje tvrdnje relevantnim podatcima za i protiv. A ne ovako, zato i kazem da trolujes :-)
Kakve relevantne podatke za i protiv? Statistika ili?
Nemoj mi bogati te priče ima više asistencija i bolji je

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []