Ma jok radi mene, radi Zelje haveru. Moze se tu zaraditi finih para. Nekako svi koji zagovaraju tezu kako nema taj potencijal zaboravljaju cinjenicu da ima 80_ak utakmica u plavom dresu, par europskih nastupa, a evo sada i kakvu takvu internacionalnu epizodu. Dodaj tu jos utakmice za reprezentaciju i skontas da je iako mlad on vec jako `iskusan` igrac. Ovo iskusan ne mislim po godinama naravno.Monci je napisao/la:Neandertalac@ fakat ti se divim za Dadu....hahahaha volio bi da uspije ako ništa a ono radi tebe....
Takodje, Amar, Oda, treneri u mladoj repki i evo sada u Slo, svi oni vide u njemu nesto sto drugi ne primjecuju.
Prva dva ako kazu dobar je, daju mu sansu i bude skoro standardan onda tako i jeste. Znaju sigurno bolje od nas.
Al` u zutu, gdje ce ko sa nama forumasima. Mi bi Guardioli nasli manu, `ta ce on, otjero Harta levat
Ps. Baloteli@ Dadu sam spomenuo samo jer sam o njemu citao ma zvanicnoj stranici.
Igraci FK Zeljeznicar na posudbi i u nastavku Dado.
Dijete drago, bacas mi malo na onog bOOmbasa, nista tema, samo kontra Neandertalca