FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

z1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la z1921 » 03 okt 2016, 22:17

amazon je napisao/la:Ugljesa je sad potencijal da ga prodamo za par miliona.
kakvi miliona...milion i to KM u vrh glave...da je njemu sad 19-20 godina pa hajd mozda bi se i slozio a ovako...tesko drug
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 22:19

Mislim da je ironičan, jer on kako kaže da uglješa nije dobar igrač, jer on zna prepoznati igrača.

Nek dado uspije, neće se niko ljutit, a jedini krivac za priču oko dade je neandertalac, jer ga on potencira, a on trenutno ne igra za nas nego za KRŠKO.
Isto tako možemo pričati i o bilo kom fudbaleru na svijetu na ovoj temi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 22:25

Monci je napisao/la:Neandertalac@ fakat ti se divim za Dadu....hahahaha volio bi da uspije ako ništa a ono radi tebe....
Ma jok radi mene, radi Zelje haveru. Moze se tu zaraditi finih para. Nekako svi koji zagovaraju tezu kako nema taj potencijal zaboravljaju cinjenicu da ima 80_ak utakmica u plavom dresu, par europskih nastupa, a evo sada i kakvu takvu internacionalnu epizodu. Dodaj tu jos utakmice za reprezentaciju i skontas da je iako mlad on vec jako `iskusan` igrac. Ovo iskusan ne mislim po godinama naravno.
Takodje, Amar, Oda, treneri u mladoj repki i evo sada u Slo, svi oni vide u njemu nesto sto drugi ne primjecuju.
Prva dva ako kazu dobar je, daju mu sansu i bude skoro standardan onda tako i jeste. Znaju sigurno bolje od nas.

Al` u zutu, gdje ce ko sa nama forumasima. Mi bi Guardioli nasli manu, `ta ce on, otjero Harta levat :lol:

Ps. Baloteli@ Dadu sam spomenuo samo jer sam o njemu citao ma zvanicnoj stranici.
Igraci FK Zeljeznicar na posudbi i u nastavku Dado.
Dijete drago, bacas mi malo na onog bOOmbasa, nista tema, samo kontra Neandertalca ;)
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 03 okt 2016, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 22:31

Amar, Oda ok.

Igra za mladu repku, selektor Darko Nestorović. Posljednji na tabeli, 3 boda iz 7 kola. Nestorović ga pozvao čak i kad je povrijeđen bio.

Krško - Jedna od lošijih ekipa slovenskog prvenstva. 2014-15 ušli u prvu ligu, završili na 6. mjestu od 10 ekipa sa 41 bodom. Ekipa koja je ispala imala 34 boda, a druga koja je ispala kroz playoff 40. bodova. Trenutno su na osmom mjestu od 10 ekipa.

Dado je nekad mogao igrati prvi, danas ne. Da bude izmjena umjesto bekrića, apsolutno da.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 22:43

Nekada smo bili drugi, uvijek u borbi za sami vrh. Krsko nije birao Dadu a usput si zaboravio reci da nije prosao nikakve pripreme a pogotovu sa Krskom. Takodje si zaboravio reci da je dugo bio povrijedjen i da nema kontinuitet igara. Nestorovic nije jedini iz mlade koji ga je zvao, imas jos dva trenera.
I za kraj jos jednom Amar rekao valja, Slovenac rekao ne treba mu. Amar je najtrofejniji trener u istoriji BiH lige i trener koji je promovisao najvise igraca a slovenac je, kako ono opet Amar rece; genije ili dalabu?

A slazem se da bi mogao u rotaciji pomoci i da niko ne treba misliti kako ima zagarantovano mjesto, ne samo on vec svi.
Samo baratas tim statistikama a i falio sam ti koliko primjetim. :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 22:47

Nije teško otići na rezu.ltati.com i provjeriti. A šta sada, kao borimo se za opstanak. Ne vjerujem da iko mrzi dadu, nego smara tvoja priča, ne spominješ nikog drugog nego njega. On nije za prve postave, da li će se promjeniti nakon posudbe možda.

@a ovo sto aco pise da ce banovati svakog ko bude tjerao inat, ja već vidim jednog koji to radi po forumu nekih 10ak mjeseci ali je još uvijek tu

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 03 okt 2016, 22:52

da zakljucimo, sve je sad na Dadi tj kako ce posudbu odradit i hocel uspjet izvuci se iz psihicke krize, tu ako uspije za ostalo se ne treba niko brinut, sve to dodje mukotrpnim radom a znamo kakav je kvalitet :)
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 okt 2016, 22:56

Zakljucili smo da je Dado trebao ostati u klubu i boriti se mjesto u ekipi. Isto kao sto je Stanic trebao biti na pripremama a ne sklonjen. Sto hocu reci da je Bogicevic mogao biti treci stoper da se ne dovodi grk koji nije odigrao 9 minuta a uzeo pare.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 03 okt 2016, 23:00

amazon je napisao/la:Zakljucili smo da je Dado trebao ostati u klubu i boriti se mjesto u ekipi. Isto kao sto je Stanic trebao biti na pripremama a ne sklonjen. Sto hocu reci da je Bogicevic mogao biti treci stoper da se ne dovodi grk koji nije odigrao 9 minuta a uzeo pare.
Sta je bilo bilo je, sad kako je odlicno je :) ne trebamo se sad brinuti o ekipi jer vjerujem vecina nas vjeruje Petrovicu da zna kako sta.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 okt 2016, 23:08

z1921 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Zakljucili smo da je Dado trebao ostati u klubu i boriti se mjesto u ekipi. Isto kao sto je Stanic trebao biti na pripremama a ne sklonjen. Sto hocu reci da je Bogicevic mogao biti treci stoper da se ne dovodi grk koji nije odigrao 9 minuta a uzeo pare.
Sta je bilo bilo je, sad kako je odlicno je :) ne trebamo se sad brinuti o ekipi jer vjerujem vecina nas vjeruje Petrovicu da zna kako sta.
Ma sad je vrh. Moze se vidjeti da nama navijacima ne treba puno. Malo bolja igra i svi zadovoljni, ali smo jos daleko od onog kako trebamo biti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 23:32

balotelli90 je napisao/la:Nije teško otići na rezu.ltati.com i provjeriti. A šta sada, kao borimo se za opstanak. Ne vjerujem da iko mrzi dadu, nego smara tvoja priča, ne spominješ nikog drugog nego njega. On nije za prve postave, da li će se promjeniti nakon posudbe možda.

@a ovo sto aco pise da ce banovati svakog ko bude tjerao inat, ja već vidim jednog koji to radi po forumu nekih 10ak mjeseci ali je još uvijek tu
Vidis kako namjerno provociras i iskrivljujes istinu. Imaju postovi zadnjih deset dana i vjerujem da sam se u njima dotakao min desetak nasih igraca sa analizama igre, ucinkom, pa dalje analize igre, mogucih pojacanja i njihove uloge u slucaju eventualnih transfera. Cak i postovima oko spomenutog igraca uvijek sam isao argumentovano sa cinjenicama dok se tvoji postovi zasnivaju na licnom amonizitetu.
Ja koliko smaram pokazuje ova tema gdje sam prodisao i vecina forumasa to prepoznaje, vidi da se bar trudim pisati objektivne i realne postove pa me ne zaskacu u coporu i na dogovor da me diskredituju.

A sto se tice banova i tu namjerno fulas poentu. Nije samo inat vec je bilo price da svi pokusavaju pricati konstruktivno sa uvazavanjem bez obzira na razlike u misljenjima. Ja npr volim cuti razlicito misljenje jer to otvara prostor za diskusiju, bude aktivna tema ima se sta procitat.

Amazon@ Joj u pravi si, ne sjecam se kada sam zadnji put kao ove sedmice bio nasmijan nakon utakmice. Subota do ranih jutarnjih, derbi pred nama, a pitari pokisli, vidno zabrinuti. :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 03 okt 2016, 23:34

Zeba već trese mreže, ali malonogometne. Da li će mu se karijera nastaviti na malonogmetnim terenima, ili je to samo "ubijanje dosade" do januara, vidjet ćemo. Mislim da nam je on nepotreban u ovim godinama, jeste profinjen veznjak i jedan od boljih u ligi ali ne može još dugo držati taj kvalitet.

Što se tiče Dade, ne znam kako neko ko se smatra navijačem Želje može biti protiv Željinog djeteta. Po meni, iznimno kvalitetan veznjak koji nam fali jer trenutno na toj poziciji imamo samo Bekrića. Da nije bilo nesretnih ozljeda, igrao bi Dado sad u puno boljem klubu. Uz Slavka bi još više napredovao. Neka se vrati što prije!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 23:35

Ako će igrati bolje to što sjedi na klupi, jer mjesta u prvih 11 trenutno nema, neka sjedi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 23:49

Da otvorimo temu pa mozemo i sutra nastaviti.

Petrovic vs Cala. Prednosti i mane.

Evo ja cu poceti. Cala ima igracko i trenerako iskustvo derbija dok Petrovic nema. Vise puta u istoriji se to znalo pokazati kao jako veliki bonus pa da oni koji znaju sta ih ceka budu spremniji na sve izazove derbija. Najsvjeziji primjer je Mulalic vs Jesic. Iskustvo i karijera Jesica plus forma i kvaliteteta njihovog tima su im davali ulogu favorita a sjecamo se svi sta je bilo na terenu.

UPRAVA NAPOLJE!

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 03 okt 2016, 23:54

Neandertalac je napisao/la:Da otvorimo temu pa mozemo i sutra nastaviti.

Evo ja cu poceti. Cala ima igracko i trenerako iskustvo derbija dok Petrovic nema. Vise puta u istoriji se to znalo pokazati kao jako veliki bonus pa da oni koji znaju sta ih ceka budu spremniji na sve izazove derbija. Najsvjeziji primjer je Mulalic vs Jesic. Iskustvo i karijera Jesica plus forma i kvaliteteta njihovog tima su im davali ulogu favorita a sjecamo se svi sta je bilo na terenu.
Cala ne moze Jedinstvo da vodi a tek Sarajevo :lol: Petrovic ce ga pojest, jede sve redom vidis koliki je
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 okt 2016, 23:55

Ali kad se uzme u obzir da je Cala radio preko 6 godina u opcini bez da se nadogradjivao kao trener i kad uzmemo covjeka koji zivi fudbal svaki dan, Cala je mrtav.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 okt 2016, 23:56

Raja 99,99 posto Zajko Zeba potpisuje. Iskreno i nije mi nesto drago i ako jedan njegov potez moze rijesti utakmicu. Ako nista , bolje da je kod nas nego npr. u Zrinjskom

Usput , veceras je ZZ igrao mali fudbal za Centar i citavo vrijeme onako pomalo ko preko kurca , jedva nesto i onda iz vedra neba asistencija i to vrhunska...
Zadnja izmjena: Merhaba, dana/u 03 okt 2016, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 okt 2016, 00:03

z1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Da otvorimo temu pa mozemo i sutra nastaviti.

Cala ne moze Jedinstvo da vodi a tek Sarajevo :lol: Petrovic ce ga pojest, jede sve redom vidis koliki je

Celava azdaja. :lol:
Ma dobro, ima tu sada prostora za diskusiju oko Cale i njegovih kvaliteta. Njemu je protiv Cluja falio go za grupe i to u 90 Hadzic mislim, neshvatljivo umjesto u prazan go pogodi stativu.
A sto kazes bilo je i epizoda kao Jedinstvo ali zajebe se covjek, obecaju svasta a ti imas viziju i kasnije zbog raznih faktora sve padne u vodu.
Oni su trebali dobit Slobodu po prikazanom, imanju jako finih akcija preko krila a kao i kod nas imaju odredjeni pomak u igri.
Nije Cala levat sekunde, ne smijemo tako.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 04 okt 2016, 00:20

Razlika između derbija u prvom kolu i ovog koji dolazi.....mi na klupi imamo Mrvicu umjesto Kekeca....dalje zbog kazni tada nisu igrali Stevanović, Blagojević,i Veca, dok je u ekipi bio budala Husić. Takođe u ekipi nismo imali Križmana i Markovića, kao ni Stanića koji je kasnije priključen....faktički izlazimo sa skoro skroz drugom ekipom, trenerom i taktičkom postavkom. Ne zaboravimo da smo i više od pola tekme igrali sa 10 igrača... Kod komšija znam da nema Benke, dok ostalo ne znam. Ako bi površno gledao ovu trenersku i igračku analizu, trebalo bi da smo mi u prednosti, ali derbi je nikada se ne zna...

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 04 okt 2016, 00:24

Imaju onog balvana u odbrani Novakovića :lol: Ne igra im balić, anđušić al on je izmjena. Nema Benke, husejinovic povreda, duljevic ce vjerovatno do tada biti spreman. Oni se moraju čuvati i kartona, 10 pred suspenzijom, ako se ne budu čuvali, poslije idu zrinjskom tu im je svakako popušlić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Sarun i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []