FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
PS
Sada je jasno da se Slavko ima apsolutnu moc po pitanju igrackog kadra.
- amazon
- Kontakt:
Ovo mi se vec pocinje svidjati. Jos Dadu da vratimo i bice to opet stari dobri Zeljo. Bravo Slavko.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Slavko izgleda bas ima potpunu kontrolu nad sportskim dijelom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Svi koji kude i pljuju igrace koji zatraze novac propisan po ugovoru a pod parolom klub im omogucio nesto, kako ih nije stid traziti, sta ce oni da im nije Zelje i ostale floskule neka urade sljedece;zeljoooooooooo je napisao/la:Ostao sam zatečen tom informacijom, možda više zbog toga što je "digao ruku" na klub, nego što mislim da nam neće valjati.
Kao i sa Stanićem, smatram da ako je Petrović procijenio da mu treba, treba mu poželjeti dobrodošlicu.
Sada je samo pitanje koliko dana zaista Bogičević nije trenirao, i koliko će vremena proći kako bi nam bio upotrebljiv.
1. U svojim firmama gdje su zaposleni u slucaju da im kasni desetak plata taj novac oproste i usput neka izljube gazdu ili poslodavce. Mogu im jos i kakav poklon uzeti.
2. Za sve koji potrazuju novac od Zelje ovi internet pametnjakovici neka skupe trazeni iznos, predaju ga u klub i naznace; mi volimo klub, evo od nas da klub ne bi morao davati i biti ostecen te tako postanu heroji, istinski branioci klubskog dobra.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Meni je drago zbog ovih internet huligana sta su sve nasr. ali o igracu i igracima, a Slavko hladno bira jedini ispravan put. Huligani na aparatima. Sad idu postovi umri, slomi nogu, sve najgorw u zivotu itd. 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisi u pravu. Ovo je odradjeno u dogovoru tj Miske je to trazio od Slavke jer bi u suprotnom morali isplatiti preko 100 k za dva igrača koji bi se tu vrtili trenirajuci odvojeno i sa juniorima u narednu godinu dvije.Thetraphak1921 je napisao/la:PS
Trebaju li ili ne i da li su trebali nije bitno u ovom slucaju.
Samo nastavak cirkusa vec ranije definisanih pocedura.
Dalje, nemojte ovo shvatiti kao mijesanje, hoce li igrati odlucuje samo Slavko, trenutno se samo gleda spasavanje klupske kase koju kada protreses cujes samo par gvozdenih kako kuckaju na samom dnu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jesam u pravu. Slavko je rekao da se vrati Bogicevic, ovi su to uradili. Mene ne raduje povratak, ali obzirom da ga je Slavko trazio, moram se pomiriti s tim da ce **** ponovo nastupiti za nas klub.
- amazon
- Kontakt:
Ovo je samo pokazatelj kako je uprava prelose radila svoj posao. Sve sto smo mi ovdje pisali je tako bilo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jeste, u pravu si Slavko ga je vratio.Thetraphak1921 je napisao/la:Jesam u pravu. Slavko je rekao da se vrati Bogicevic, ovi su to uradili. Mene ne raduje povratak, ali obzirom da ga je Slavko trazio, moram se pomiriti s tim da ce **** ponovo nastupiti za nas klub.
Isto tako Oda je trazio Livaju i Diatu a nisu mu trebali Stanic i Hasanovic.
Mulalic je doveo deset igraca a neke od njih i nakon sto je prestao biti sef strucnog staba.
Kostic je odlucivao samovoljno, dovodio, odvodio, sam pravio prvih jedanaest.
Fin si momak bgmi, inteligentan. Razmisli malo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- zeljoooooooooo
Bilo je jasno od prvog dana kako je došao, jer Slavko je taj tip trenera koji bi radije radio za 2000 KM mjesečno i imao potpunu autonomiju pri dovođenju igrača i ostalim stvarima vezano za ekipu i treninge, nego 10 000 platu u klubu u kojem to neće imati. To su bili njegovi glavni uslovi.Thetraphak1921 je napisao/la:PS
Na kraju krajeva, napravile su se greške, koje su se i priznale, i doveo se najbolji mogući čovjek da to ispravi i ponovo krenemo pravim putem, a već jesmo.
- zeljoooooooooo
Tebi je spašavanje klupske kase to što je Stanić (iako nespreman) standardan kod Petrovića, i koji je izmislio fudbal za Husiće i klince-palce?Neandertalac je napisao/la:Nisi u pravu. Ovo je odradjeno u dogovoru tj Miske je to trazio od Slavke jer bi u suprotnom morali isplatiti preko 100 k za dva igrača koji bi se tu vrtili trenirajuci odvojeno i sa juniorima u narednu godinu dvije.Thetraphak1921 je napisao/la:PS
Dalje, nemojte ovo shvatiti kao mijesanje, hoce li igrati odlucuje samo Slavko, trenutno se samo gleda spasavanje klupske kase koju kada protreses cujes samo par gvozdenih kako kuckaju na samom dnu.
Petrović je procijenio da nam može valjati i vratio ga u ekipu.
Ta priča ne stoji, jer će se te pare isplatiti i ovako i onako, igrali oni ili ne, trenirali sa juniorima ili ne, itd.
Ključna stvar je da je trener procijenio da može imati korist od njih i priključio ih ekipi.
Kao što sam neki dan rekao, ako bude procijenio da se Dado digao, vratit će i njega.
Ko imalo poznaje rad Ćele, zna da kod njega nema priče tipa: "De ti jarane njih ubaci da mi ne platimo ovo ili ono, ili de ubaci ovog jer mu je tata jak i može ući u klub", ili bilo kakve priče vezano za igrače i ekipu.
- amazon
- Kontakt:
Pa Jahic je gotov s karijerom. Ne moze vise igrati to vec svi znaju. Bolje ga vratiti nego bacati pare kao sto ste odobravali i racunali da je bolje isplatiti pet igraca nego da su ostali cijelu sezonu. Samo da sam ja na mjestu Bogicevica ne bih se vratio nego bi trazio svoje pare.
- zeljoooooooooo
Bogičević zna da ukoliko bi tužba išla do kraja, da postoje ogromne šanse da ne bi dobio cijelu cifru (možda i ništa?),
tako da je ovo sasvim prirodan slijed događaja, jer da je ovo odbio, tek bi onda bio "neprijatelj" kluba broj jedan, tako
da mislio da je i on napravio pravi potez.
tako da je ovo sasvim prirodan slijed događaja, jer da je ovo odbio, tek bi onda bio "neprijatelj" kluba broj jedan, tako
da mislio da je i on napravio pravi potez.
- Neandertalac
- Kontakt:
Mene fascinira cinjenica koliki je kapacitet nasih navijaca da razmisljaju logicki i svojom glavom.
Pedeseti potez u zadnjih godinu i po a svaki put su te poteze vukli treneri. Svaki put.
I svaki put na isti fazon prolazi.
Vidi, da se razumijemo, nisam rekao jesu li ovi trenutni dobri ili losi samo naglasavam ko vuce konce. A vi slobodno kao i do sada sto ste sve bili u pravu.
Al` u qurcu... uz svo duzno postovanje...
Pedeseti potez u zadnjih godinu i po a svaki put su te poteze vukli treneri. Svaki put.
I svaki put na isti fazon prolazi.
Vidi, da se razumijemo, nisam rekao jesu li ovi trenutni dobri ili losi samo naglasavam ko vuce konce. A vi slobodno kao i do sada sto ste sve bili u pravu.
Al` u qurcu... uz svo duzno postovanje...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
+1zeljoooooooooo je napisao/la:Tebi je spašavanje klupske kase to što je Stanić (iako nespreman) standardan kod Petrovića, i koji je izmislio fudbal za Husiće i klince-palce?Neandertalac je napisao/la:Nisi u pravu. Ovo je odradjeno u dogovoru tj Miske je to trazio od Slavke jer bi u suprotnom morali isplatiti preko 100 k za dva igrača koji bi se tu vrtili trenirajuci odvojeno i sa juniorima u narednu godinu dvije.Thetraphak1921 je napisao/la:PS
Petrović je procijenio da nam može valjati i vratio ga u ekipu.
Ta priča ne stoji, jer će se te pare isplatiti i ovako i onako, igrali oni ili ne, trenirali sa juniorima ili ne, itd.
Ključna stvar je da je trener procijenio da može imati korist od njih i priključio ih ekipi.
Kao što sam neki dan rekao, ako bude procijenio da se Dado digao, vratit će i njega.
Ko imalo poznaje rad Ćele, zna da kod njega nema priče tipa: "De ti jarane njih ubaci da mi ne platimo ovo ili ono, ili de ubaci ovog jer mu je tata jak i može ući u klub", ili bilo kakve priče vezano za igrače i ekipu.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
- amazon
- Kontakt:
Ali je sigurno da se Slavko pita puno vise nego sto su se prethodni pitali i to je jako bitna cinjenica.
- Incognito87
- Kontakt:
Prva greška Petrovića. Loš igrač i još lošiji čovjek.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tacno. Raduje i to.amazon je napisao/la:Ali je sigurno da se Slavko pita puno vise nego sto su se prethodni pitali i to je jako bitna cinjenica.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Ja samo ne mogu shvatiti koji si ti faktor da ti znas sta je sve istina a sta nije. Da ti Amar iz Katara nije javio za ovo, jedini i pravi navijaču Fk Željeznicara. Citam i pratim te sta pises i ne mogu da vjerujem. Ti jesi navijač jer znam to, ali isto tako si jednosmjeran ko radiceva ulica sad. Sto prije shvatis da si nebitan lik isto kao i ja i peti deseti, lakse ce ti biti. Dolazi i dalje na tekme, pjeni, psuj ili navijaj, malo manje demagogisi jer ovo je sport nije mjesna zajednica. Izvinjavama se ostaloj raji, ali jednostavno sam morao. Znam jedino sta ces imati da kazes je da sam klimac glave Misketov branitelj, ali ta SDA politika kod mene ne pali jer ja Volim Želju i bitniji mie je i od Amara, Misketa, legendi, Dade, Ivice. Svi ce oni jednog dana ostati samo slovo na papiru a Željo ce uvijek biti tu gdje jeste!Neandertalac je napisao/la:Nisi u pravu. Ovo je odradjeno u dogovoru tj Miske je to trazio od Slavke jer bi u suprotnom morali isplatiti preko 100 k za dva igrača koji bi se tu vrtili trenirajuci odvojeno i sa juniorima u narednu godinu dvije.Thetraphak1921 je napisao/la:PS
1921
- amazon
- Kontakt:
A ja ne vidim problem sta ti imas s tim sta covjek pise. Ima pravo da pise sta mu je volja ako ti se ne cita preskoci, sta nama ti imas pametovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.