RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ANTIFA !
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 avg 2013, 02:23

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Dosta bod iz zenice jos afterparty u Konjicu poslije :lol: 8-)
Kakav after tebra nije valjda Carl Cox u njicuko
Znat ce raja iz busa sta je u pitanju 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 18 avg 2013, 02:25

I da, sinoć nas je nažalost napustio još jedan brat sa tribine. Radi se o Jasminu Kasumačiću- Kamaću, sinoć izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Sutra je dženaza u Sutini. Rahmet mu duši. :(
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 08:31

Sljedeca prepreka Olimpik. Klub jako opasan,brz ali ne bez mana. Siguran sam da ce doc da igraju otvoreno gdje vidim nasu sansu jer uz veliku podrsku publike i nase adute u napadu imamo bolje sanse da pobjedimo.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 avg 2013, 08:44

Nismo odavno Olimpica mlatnuli,mislim da ce ovaj put vukovi napustiti Mostar pognute glave uz tijesan rezultat od 2:1(i to ako nam Luster ne zabije iz kontranapada koji gol :roll: )

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 18 avg 2013, 11:08

Goodison je napisao/la:I da, sinoć nas je nažalost napustio još jedan brat sa tribine. Radi se o Jasminu Kasumačiću- Kamaću, sinoć izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Sutra je dženaza u Sutini. Rahmet mu duši. :(
RIP Brate :(
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2013, 11:32

rahmet mu duši, a njegovoj porodici sabura... :(

@CA

slažem s tobom u potpunosti, ali priznaj morali su još malo hrabrije stisnuti onakav ČELIK koji je bio zreo za poraz...i normalno treba još vremena pa da se dođe na neki nivo kakav Velež zaslužuje.

onaj IBRO je stvarno osvježenje u klubu, gledam jučer čovjek stalno uz aut liniju i daje igračima instrukcije, gestikulira, galami, daje podršku...koliko je trenera prošlo, ovaj čovjek možda i nije poznat javnosti, ali se vidi da je školovan, prati svaki detalj...još da uzme omladince u svoje ruke, e onda bi znao na koga može računati iz omladinskog pogona.... 8-)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2013, 11:54

R.I.P. JASMIN KASUMAČIĆ KAMAĆO 1979-2013

slika
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 avg 2013, 12:28

Crvenarmija je napisao/la:Moram odmah reci da ovu raju moram nazvati apsolutnim neznalicima sto se tice fudbala vi ste totalne neznalice.Vi nemate pojma sta je teorija, praksa, pritisak, nervoza i ostale stvari bitne za fudbal.Ako nista drugo ne znate osim lajat onda nemojte ni komentarisat.Evo vam samo par stvari pa vi razmisljajte i dalje na svoj nacin.Poslije glat pobjede Sirokog gdje smo mi sebe sami pobijedili i ruku na srce izgledali samo kao lutajuca skupina slucajno skupljenih momaka, poslije cijelosedmicnog pritiska na celikove igrace vjerujte mi da se vise nikad nisam bojao nego ovo gostovanje.Da smo Zvijezdi ili Leotaru danas isli umro bih od straha a ne Čeliku.Da u pravu ste mogli smo ici na tri boda ali poslije 90 minute, upravu ste Čelik nije kakav je opisan, upravu ste ali poslije 90 minute sto znaci da je sad lako biti pametan i govorit da smo trebali biti borbeniji i agresivniji a i fizicki smo spremniji.

Kažeš, neznalice, pa mogao bih i ja tebe nazvati neznalicom zbog tvoga mišljenja, jer se ne slažemo, odnosno, mimoilazimo se u razmišljanjima, i to bi trebalo da predstavlja jak argument za diskusiju ?

Lutajuća skupina je ponovo potvrdila svoj naziv, dobar si im naziv dao. Kažeš pritisak, ovako, onako, vi ne znate šta je to, normalno da ne znam. A zašto bih i znao ? Oni su plaćeni da igraju nogomet, da se nose sa svim što donosi ova PLBiH. Sama činjenica od sinoć koju je iznio komentator na Areni da je Letić jedini igrač ispod 21 god u timu Veleža u startnih 11, dovoljno govori o " neiskustvu " momčadi i kao takvi, prekaljeni i pretaljeni u ovom takmičenju su morali odgovornije da se ponašaju i da jasnije artikulišu svoje ciljeve u ovoj utakmici.

Slažem se da smo svi željeli ostati neporaženi u ovoj utakmici, i da je bod, kao takav veoma prihvatljiv ishod. Ali, kada ti protivnička ekipa pruži mogućnost da igraš svoju igru, da kreneš naprijed, da postigneš gol, i odneseš pun plijen, zašto to ne učiniti ? To je jedno veliko pitanje.

Možda je Ibro u ovoj utakmici želio sačuvati bod pošto - poto, pa i po posjedu lopte od 20 % protiv nikad lošijeg Čelika, ne znam. Samo znam da ovo mora bolje. Da se razumijemo, nisam od onih internet navijača, istina je da ne idem na gostovanja, al sam na svakoj domaćoj utakmici i dajem sebi za pravo, kao i svi vi, da na ovom forumu, koji opet daje za pravo da istakneš svoje mišljenje, ma kakvo god bilo, napišem šta mislim.

Kodro, i tu smo neznalice. Kodro u veznom redu je kvalitetno riješenje, ali je na beku ograničen, ko to ne vidi,trebaju mu naočale. On brzine za beka nema, nema kombinatorike za pravljenje duplih pasova kojima se izbaciva čitava obrana kako je to jedan Letić npr. na suprotnoj strani u ovoj utakmici par puta uradio. Zato ga mrzim gledati na beku. Također je, nakon što je zamijenjen Hebibović, ta desna strana strana najčešće i " pucala ", toliko o tome koliko njemu ta pozicija zapravo odgovara.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 18 avg 2013, 12:53

Možda si pogrešno protumačio moje mišljenje o Kodri.Ja Kodru nikad nisam vidio niti ću ga vidjet na beku,nit je učen niti istreniran za to.Ali ako se sjećaš,ako je mogao Barbarez prinudno igrati libera u nekim utakmicama,onda je ovo sa Mujom stvar velike nužde.Maletić nije spreman,Hebibović se povrijedio,i ne znam ko bi drugi bio bar i malo sposoban to obaviti.I da se razumijemo Kodro najbolje može dati kao destruktivac,razbijač,trkač.
Ako ti ne možeš shvatit šta je pritisak onda ti ja to nikad neću moći objasniti,poslije Širokog naš unutrašnji pritisak i protivnikov vanjski pritisak mislim da je ovaj bod vrijedniji nego nekada tri.Što se tiče mladosti tu si u pravu.Nismo baš mladi,ali evo ti pa saberi:Željo,Široki,Čelik,Olimpic,Borac,Zrinjski...mi.Saberi godine sviju njih pa onda možemo pričati ko je star,a koliko me pamet drži za ovih mojih 50 godina na prste jedne ruke se mogu sabrati šampioni a da su mladi,uz ove naše slobodno uzmi i europske timove pa saberi.Ja sam bio jučer u Zenici kao što sam bio u Širokom.Razlika u pristupu i igri samo budali nije vidljiva.Možda je moja mana što ja gledam pažljivo utakmice a ne po mobitelu rezultate tražim,za mene nije bitno ko je dao gol i ko je raji drag pa ga uvijek hvali,ja gledampostavljanje igrača bez lopte,igru igrača bez lopte i krtnje igrača svih 90 minuta.
Da završim ni Olimpic ni Borac nisu Čelika dobili,i kamo sreće,daj bože odmah potpisujem imenom i prezimenom tri kući,bod na strani a igra kakva god bude.
I sad za kraj sinoć u 19:00 u kontaktu sa stotinu raje jedna je bila osnovna misao,bod pod svaku cijenu kako god znamo.
Ne znam u čemu je problem...možda jednostavno u nama!?Znači tri kući bod na strani,fantazija,neprocjenjivo.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 avg 2013, 13:05

Utakmicu sam pratio preko tv -a, i sigurno je da sam mogao dobro vidjeti kako se igralo i šta je koji igrač radio. Ne osporavam da je igra u Zenici jedan nivo više u odnosu na igru protiv Širokog, međutim, igra kao takva je bila katastrofalna.

Igra je bazirana na obrani i kontranapadima koji su ostali na pokušajima. Niko mene ne može uvjeriti da kontranapadi nisu mogli biti bolje odrađeni, jer zar može lošije od toga da zaboravljaš loptu k'o kakav amater ?
Opet o pritisku, može Čelik pritiskati koliko hoće kad nema kvalitet. Veći pritisak na ekipi je bio protiv Leotara, pa su ga riješili, u ovoj utakmici apsolutno nikakav imperativ pred tim nije postavljen. Uvijek se lakše branit' nego napadat'.

I poenta koju nisi shvatio, je, ( daleko od toga da ja živim u nekom virtuelnom svijetu ) da ne poredimo mi sebe sa ostalim ekipama. Prilika koja ti se pruži, mora biti iskorištena. Kakve veze ima što je neko jači na papiru neriješio i nije dobio nekoga kome ti ideš u goste ? Svaka utakmica je priča za sebe i za svaku se tim sa stručnim štabom pojedinačno priprema.

Možda da su krenuli agresivnije naprijed, ne bi pričali niti o ovom bodu, al to je već ŠBB - KBB. Al ono što su pokazali je tipični antinogomet. Što se tiče Kodre, nužda je, to je tačno, natjerala ga da igra tu poziciju, i kada ne mora igrati beka, to se definitivno mora izbjegavati. Što naravno ne kaziva da ja mislim da je bilo druge alternative u ovoj utakmici protiv Čelika.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 18 avg 2013, 13:06

zizu1991 je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:Moram odmah reci da ovu raju moram nazvati apsolutnim neznalicima sto se tice fudbala vi ste totalne neznalice.Vi nemate pojma sta je teorija, praksa, pritisak, nervoza i ostale stvari bitne za fudbal.Ako nista drugo ne znate osim lajat onda nemojte ni komentarisat.Evo vam samo par stvari pa vi razmisljajte i dalje na svoj nacin.Poslije glat pobjede Sirokog gdje smo mi sebe sami pobijedili i ruku na srce izgledali samo kao lutajuca skupina slucajno skupljenih momaka, poslije cijelosedmicnog pritiska na celikove igrace vjerujte mi da se vise nikad nisam bojao nego ovo gostovanje.Da smo Zvijezdi ili Leotaru danas isli umro bih od straha a ne Čeliku.Da u pravu ste mogli smo ici na tri boda ali poslije 90 minute, upravu ste Čelik nije kakav je opisan, upravu ste ali poslije 90 minute sto znaci da je sad lako biti pametan i govorit da smo trebali biti borbeniji i agresivniji a i fizicki smo spremniji.

Kažeš, neznalice, pa mogao bih i ja tebe nazvati neznalicom zbog tvoga mišljenja, jer se ne slažemo, odnosno, mimoilazimo se u razmišljanjima, i to bi trebalo da predstavlja jak argument za diskusiju ?

Lutajuća skupina je ponovo potvrdila svoj naziv, dobar si im naziv dao. Kažeš pritisak, ovako, onako, vi ne znate šta je to, normalno da ne znam. A zašto bih i znao ? Oni su plaćeni da igraju nogomet, da se nose sa svim što donosi ova PLBiH. Sama činjenica od sinoć koju je iznio komentator na Areni da je Letić jedini igrač ispod 21 god u timu Veleža u startnih 11, dovoljno govori o " neiskustvu " momčadi i kao takvi, prekaljeni i pretaljeni u ovom takmičenju su morali odgovornije da se ponašaju i da jasnije artikulišu svoje ciljeve u ovoj utakmici.

Slažem se da smo svi željeli ostati neporaženi u ovoj utakmici, i da je bod, kao takav veoma prihvatljiv ishod. Ali, kada ti protivnička ekipa pruži mogućnost da igraš svoju igru, da kreneš naprijed, da postigneš gol, i odneseš pun plijen, zašto to ne učiniti ? To je jedno veliko pitanje.

Možda je Ibro u ovoj utakmici želio sačuvati bod pošto - poto, pa i po posjedu lopte od 20 % protiv nikad lošijeg Čelika, ne znam. Samo znam da ovo mora bolje. Da se razumijemo, nisam od onih internet navijača, istina je da ne idem na gostovanja, al sam na svakoj domaćoj utakmici i dajem sebi za pravo, kao i svi vi, da na ovom forumu, koji opet daje za pravo da istakneš svoje mišljenje, ma kakvo god bilo, napišem šta mislim.

Kodro, i tu smo neznalice. Kodro u veznom redu je kvalitetno riješenje, ali je na beku ograničen, ko to ne vidi,trebaju mu naočale. On brzine za beka nema, nema kombinatorike za pravljenje duplih pasova kojima se izbaciva čitava obrana kako je to jedan Letić npr. na suprotnoj strani u ovoj utakmici par puta uradio. Zato ga mrzim gledati na beku. Također je, nakon što je zamijenjen Hebibović, ta desna strana strana najčešće i " pucala ", toliko o tome koliko njemu ta pozicija zapravo odgovara.
Angažovat ćemo ga da nam održi predavanje iz fudbala zizu. ;)
Neznam što nekoj raji ovde smeta kad se kritikuje igra ekipe ili neki pojedinci.Mi nemamo neku igru i toga ko nije svijestan živi u zabludi, imamo nekoliko prosječnih igrača i sa njima se mi nemožemo boriti za Evropu.Ja ću ić na utakmice ko što sam vazda i išao pa pobjeđivali ili gubili , nisam od onih koji idu samo kad je Velež u vrhu.Protiv Olimpica ćemo vidit stanje, teško do pobjede sa ovom igrom koju imamo, i bod je dobar.Čelika od sinoć bi svaka ozbiljnija ekipa dobila, mi smo se koncentrisali na odbranu i uzeli bod, koji je puno više Čeliku odnemogao nego što je nama pomogao.Borba za Evropu podrazumjeva pobjede i napadačku igru, sa remijima se neide daleko.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 18 avg 2013, 13:31

Sad cu biti stvarno prepotentan al da kazem jos nesto i da se odjavim.Olimpic koji savrseno igra trosi Graciceve milione 2-2 s Celikom.Borac koji je zadnjih 5-6 godina u vrhu BH fudbala koji je najiskusnija ekipa u BiH 1-1 s Celikom.Željo zadnjih 10 godina šamara sve na guzove jadnu zvijezdu na guzove Vitez,zaboravih ti reci Olimpic juce Mladost u 95-toj e sad moji momci gdje smo mi u ovome svemu.Svih ovih godina samo je jedna konstanta borba za opstanak nered, nerad, dugovanja, zapustenost svih segmenata kluba, i kad to sve krene milimetar naprijed kad uzmemo bod Celiku koji ima 3 vrhunska terena u Zenici ocigledno je to problem.Zato mozemo i ovako ubuduce.Dabogda mi sve izgubili na strani a svi nas hvalili za igru.A sad momci živjeli vi meni Bog vam lijepo zdravlje i mladost dao.Sportski pozdrav!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 14:10

Dajte koji se qurac raspravljate. Pa imali smo dva teska gostovanja. Valjda je neko ocekivao da cemo se igrat s Celikom. Bod ko kuci a ovaj Ibrin rad kad slabo igramo a ne gubimo ce se popravljati iz kola u kolo tako da ocekujem silovanje Obarske poslje Olimpika.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 14:23

Ljudi sa 3 boda protiv Olimpika i eventualno 1 ili 3 protiv Obarske eto nas u samom vrhu gdje onda docekujemo Sarajevo i Borac. Zato iduci vikend svi na stadio!nikakvi tv prenosi jer ove utakmice sada su vazne pravo ako zelimo ostati u vrhu. Niko nas nece pocastiti evropom i na nama je da pomognemo momcima u cilju koji cekamo tako dugo. FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 avg 2013, 14:27

Raspravljamo se što nam je stalo @pastrmka. :P
Ako se ne slažem sa drugom sa tribine u mišljenju, ne mora značiti da je to nešto vele.
Lijepo je diskutovati sa ljudima, vidiš da ima ljudi koji prate Velež svih nas, da nam je stalo, kao što već rekoh.

Svakako se slažem sa CA, u tome da treba milimetar po milimetar napredovati, postepeno, al potencijal koji imamo je mogao onu utakmicu riješiti u našu korist. Kao što rekoh u prethodnom postu, svaka utakmica je priča za sebe, i koliko ko može, i koliko znači nekada trenutna situacija u klubu dovoljno kaziva Borac.

No dobro, slijedeća tekma je Olimpic, uvijek neugodni Olimpic, biće vjerovatno jedna nogometna ljepotica u kojoj će i Olimpic doći da se nadigrava, te očekujem jednu otvorenu utakmicu. Vidjeti ćemo šta se može protiv njih, da li je konačno došlo vrijeme da ih se kući pobjedi.

Protiv Olimpica gasiti tv, i pravac stadion, momci nas trebaju !

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 avg 2013, 14:32

Ovaj tempo bez euforije mi se svidja ali treba to postepeno dizati. Fali mi pravo da nas negdje zapali 500-1000
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 avg 2013, 15:48

Da ste imali sinoc trenera koji zna ovaj posao mogli ste glat da dobijete u to sam ubjedjen ali znajuci Rahimicev nacin igre niste od ovog boda nikako mogli vise,po meni ste imali priliku kao nikad za tricu.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 avg 2013, 16:30

Idemo dalje,Čelik je prošlost.
Dolazi Olimpic koji je po meni jedna od najboljih ekipa u PL.Nije toliko zvučno ime ali su godinama konstanta i biće to jako nezgodna utakmica.Bilo kakva pobjeda,pa makar odigrali i ružno za gledanje.
Nezgodne nam utakmice dolaze...nakon Obarske u gostima,dočekujemo Sarajevo i Borac.
Samo hrabro i zapeti do maksimuma.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 18 avg 2013, 16:46

naviklo se na pobjede sve redom pa sad ni remi protiv Celika(jedne od najboljih ekipa proslog proljeca, a po nekim njihovim ambicijama, a eto i nasim, jednog od direktnih konkurenata za visok plasman ove sezone) nije nam po ukusu...ne znam samo kada i gdje smo to navikli na te pobjede od rata pa na ovamo..kako mi koji pratimo, simpatiziramo, navijamo za Velez..tako i igraci koji igraju za isti klub...jednom prilikom sam vec pisao da smo doktorirali borbu za opstanak u ligi..ostale ekipe trebaju da idu kod na instrukcije kada je opstanak u pitanju...

najteze na svijetu je izgraditi pobjednicki mentalitet...puno lakse ga je razvaliti...a da ne kazem da ga mi nikad nismo ni imali...dakle fudbaleri Veleza nemaju naviku u ozbiljnijim serijama praviti pozitivne rezultate..pa to u takvim slucajevim moze da rezultira da se i nesvjesno povuku kada imaju pozitivan rezultat(u ovom slucaju to je bila nula protiv Celika) pa cak i kada im trener to ne kaze.....po principu "suti, dobro je, evo ga bod u gostima" :) nisam rekao da je u slucaju utakmice sa Celikom bas to sto sam naveo i bio slucaj..ali govorim samo o mogucnostima nastalim kroz godine nakupljenog gubitnickog mentaliteta...

da, moglo se mozda pobijediti..ali isto tako se moglo i izgubiti(Kajkut u par navrata je jako lose reagovao..da ne kazem da je jedan od igraca Celika pogodio svog igraca u nasih pet metara pri sutu)...tako da mogu tek da pomislim sta bi se pricalo da se kojim slucajem utakmica izgubila...

sezona je duga..svakakvih ce jos serija biti..i pozitivnih a i onih negativnih..povreda, sudijskih nepravdi, svacega..to je sve sastavni dio igre..treba da idemo kolo po kolo..i eventualno damo sve od sebe da pokusamo sada protiv Olimpica ovjeriti ovaj bod iz Zenice..a onda mislim da idemo u goste Mladosti iz Velike Obarske..ako uspijemo to fino zaokruziti..mogli bismo mirnije, u boljem raspolozenju i, sto je bar po meni bitnije, sa dobrim nivoom samopouzdanja kod nasih igraca docekati dva teska kola kada nam dolaze Borac a kolo kasnije i Sarajevo(takodjer najozbiljniji kandidati za ovaj gornji dio tabele, ako ne i za sam vrh)...

a do tada...

FORZA VELEZ

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 18 avg 2013, 18:40

osjetih potrebu da i ja napisem nesto,nesto sto se mozda nece svidjeti nekima od vas,ali imam pravo da kazem ono sto mislim,imam pravo jer sam u najdrazem klubu trenirao i igrao do 91 godine,u klubu za koji cu navijati dok sam ziv,kako ja tako i moje dijete..citao sam komentare vezano za jucerasnju utakmicu protiv čelika i sta reci,sta napisati sto vec nije napisao??iznijet cu vidjenje utakmice na moj nacin,onako kako sam je ja vidio..kao 1.osjeti se pomak u igri u odnosu na proslu sezonu,itekako se osjeti,dosta toga je uradjeno od strane uprave a najvise od strane ibre rahimica,unijete su neke novine u igru,novi igraci su dosli i treba malo vremena da se to sve poslozi.2 ne dopada mi se pristup igri onaj jucer,ima previse straha u pojedinim igracima kada treba krenuti na loptu,kada treba stvoriti priliku za gol,ocigledno postoje neke stvari koje se moraju rijesiti.3 mislim da bi trebalo stupiti u kontakt za osobom koja ce psihicki pripremiti igrace za utakmicu,jednostavno izbaciti taj neki strah koji postoji.4 igraci sredine terena su se dosta istrosili vracajuci se i pomazuci odbrambenim igracima koji nemaju onu mirnocu i stalozenost kod protivnickog napada,i tesko je onda ocekivati da ti igraci u toku 90 minuta konstantno izlaze iz kontre u kontru da bi pomogli nasim napadacima ali isto tako natjerali i odbrambene igrace celika da izlaze naprijed i umore se.5 nadam se da ce sve to doci na svoje mjesto jer vjerujem u ibru rahimica,ali brate ako ce nam se koncepcija igre svoditi samo na to da igramo zatvoreno i cekamo prilike iz kontre pa ako sta bude-bude onda ce igraci jos vise psihicki pasti..svi mi znamo da je tesko igracima kada se izgubi utakmica ali to je sastavni dio ove igre..moje realno ocekivanje plasmana ove sezone je medju prvih 8 i to bilo najrealnije....

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.