Tuga, jad, nemoćLakoste je napisao/la:Yebem te zeljkane
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dvije pobjede, sest bodova, bez primljenog gola, izuvanje na tribinama....Lakoste je napisao/la:Yebem te zeljkane

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prvo nauci da pises ispravno ime stadiona i najuspjesnijeg i najboljeg bh kluba, a tek onda shvati da vas je ta vasa arogancija skoro svake sezone kostala... u augustu dupla kruna i setanje kroz ligu, u decembru, "ma yebes kup, bitno je osvojiti prvenstvo", u aprilu "uprava napolje, uaaa..." u junu "ima da nadmocno osvojimo sljedece prvenstvo i razvalimo sve i svakoga"... a plus ko je ono najavljivao nekakve ubjedljive pobjede u gradskom derbiju... a mi vas dva put silujemo ko lisu ann i stavimo horde mira na mute...Zip je napisao/la:Sto ce biti dobro ispisat se po Sugavici i selji sljedece godine...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Dogovor je da sve pare koje zeljkan zaradi od europe idu nama, jer da ih nismo pustili da pobjede, misimovic bi ih ugasio.. 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pardon, GOLUBARNIK..jovanmaksimovic je napisao/la:prvo nauci da pises ispravno ime stadiona i najuspjesnijeg i najboljeg bh kluba, a tek onda shvati da vas je ta vasa arogancija skoro svake sezone kostala... u augustu dupla kruna i setanje kroz ligu, u decembru, "ma yebes kup, bitno je osvojiti prvenstvo", u aprilu "uprava napolje, uaaa..." u junu "ima da nadmocno osvojimo sljedece prvenstvo i razvalimo sve i svakoga"... a plus ko je ono najavljivao nekakve ubjedljive pobjede u gradskom derbiju... a mi vas dva put silujemo ko lisu ann i stavimo horde mira na mute...Zip je napisao/la:Sto ce biti dobro ispisat se po Sugavici i selji sljedece godine...
Seljo Seljo yebemo te mi, seljo, seljo pushis nam ga ti...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
vidim, nema svrhe s tobom voditi neku konstruktivnu konverzaciju... koliko ti je godina? 12?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
nemoj ih dirati, počeće opet plakati i kmečati, uđem na forum ubi vlaga od pitarskih suzajovanmaksimovic je napisao/la:vidim, nema svrhe s tobom voditi neku konstruktivnu konverzaciju... koliko ti je godina? 12?

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Slazem se....pod hitno komitet da se sastane, al' da donese odluku da i jedne i druge treba pelcovati pritiv bjesnila.....ovdje kolektivno bjesnilo i jednih i drugih, jos se onako bijesni udruzili protiv treceg....mislim da su najvise bijesni na ove sto su im uvalili ukupno slovima deset i brojem 10 kom.....pet komada po artiklu......Probisvjet je napisao/la:Ne bi bilo lose da komitet urgira da iz PL ide pet predstavnika u evropska takmicenja.
🔴⚫️
Kani suzo izdaj lice pitarsko 

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 26 apr 2016, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pitarska je tuga pregolema 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da nisam dobar sa @MuhamedTM nagovorio bi Misketa da vas ugasi, ali necu zbog njega
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Blizu si...
Ooooo ti yebi selju Sarajvooooo
Ooooo ti yebi selju Sarajvooooo
jufke posle derbija... poplave na forumu

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Hajde ba mezili ste I vi nas kad je marija serifovic zabila pobjedonosni gol na Grbavici. Mi vam cestitali I vozdra.Rinuka je napisao/la:Da nisam dobar sa @MuhamedTM nagovorio bi Misketa da vas ugasi, ali necu zbog njega
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Apel za sve navijace Zeljeznicara!
FK Sarajevo je nasa Lisa Ann, a ne vasa! Tako da vas molimo da nadjete neku drugu izreku!
Lijep pozdrav!
FK Sarajevo je nasa Lisa Ann, a ne vasa! Tako da vas molimo da nadjete neku drugu izreku!
Lijep pozdrav!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
A ne trebaju plakati, imali jedan šut na gol u dvije utakmice i opet plaču zbog poraza 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To mozda neki neozbiljni pojedinci ali ti znas da sam ja ozbiljan cojek i da vas ja nikad nebi zayebavao, ni vas ni nikog drugogMuhamedTM je napisao/la:Hajde ba mezili ste I vi nas kad je marija serifovic zabila pobjedonosni gol na Grbavici. Mi vam cestitali I vozdra.Rinuka je napisao/la:Da nisam dobar sa @MuhamedTM nagovorio bi Misketa da vas ugasi, ali necu zbog njega

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jel vas strah?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.