FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da imaju obojica
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
@kinosvra
Kodro je svojevremeno prepoznao njegov talent i opisivao ga u superlativima. U pravu si, novi ugovor, kapitenska i lagano A selekcija jer je Marko zalog za buducnost i naredni kljucni igrac poslije odlaska Dulje.
Od Andjusica ocekujem puno u novoj sezoni. Vakat mu je da krene ozbiljno igrati i ovo mu je dobra prilika da se pokaze. Pohvala za priključivanje juniora, bas me zanima kako ce se Blagojevic pokazati na pripremama. Izostanak Veladzica cudi.
Kodro je svojevremeno prepoznao njegov talent i opisivao ga u superlativima. U pravu si, novi ugovor, kapitenska i lagano A selekcija jer je Marko zalog za buducnost i naredni kljucni igrac poslije odlaska Dulje.
Od Andjusica ocekujem puno u novoj sezoni. Vakat mu je da krene ozbiljno igrati i ovo mu je dobra prilika da se pokaze. Pohvala za priključivanje juniora, bas me zanima kako ce se Blagojevic pokazati na pripremama. Izostanak Veladzica cudi.
Ma ja bi Sarića stavio kao zamjenu ofanzivnom veznom koji dođe i ako dođe. Rizičan je on na poziciji centralnog veznog, jer kad tu loptu izgubi eto odmah kontre.
SARAJEVO
Joj evropskog kluba seje mi
Kad nigerijici pocnu dolaziti
-
- Kontakt:
Balica treba ukloniti, ali Duljevic je jos uvijek nas igrac i postoji sansa da ce biti tu i iduce sezone.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sto ne uklone Balica i Duljevica sa zvanicne.![]()
Da li se zvanicno izabrao kapiten, drugi, treci za slijedecu sezonu. Zna li neko kako ide, ili je po sistemu ko je najblizi ino transferu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ultrasegamega je napisao/la:Balica treba ukloniti, ali Duljevic je jos uvijek nas igrac i postoji sansa da ce biti tu i iduce sezone.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sto ne uklone Balica i Duljevica sa zvanicne.![]()
Da li se zvanicno izabrao kapiten, drugi, treci za slijedecu sezonu. Zna li neko kako ide, ili je po sistemu ko je najblizi ino transferu.

-
- Kontakt:
Nisam ja Valentin, ja sam Sabrina.Sarajlijica1946 je napisao/la:Valentine jesi to ti, ovo je tvoja izjava.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ultrasegamega je napisao/la:Nisam ja Valentin, ja sam Sabrina.Sarajlijica1946 je napisao/la:Valentine jesi to ti, ovo je tvoja izjava.

Dobar, ali nece Dulja opet produziti.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Hvala upravi sto se sad na svako vibriranje telefona ushitreno dizem i gledam jel stigao SMS 

1946~
Čuvaj se gastritisa.ThrillerHz je napisao/la:Hvala upravi sto se sad na svako vibriranje telefona ushitreno dizem i gledam jel stigao SMS

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- escobarpablo
- Kontakt:
Kadušić k'o da ga je veš mašina izbacilaSarajlijica1946 je napisao/la:

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ranitidin majkaHigh je napisao/la:Čuvaj se gastritisa.ThrillerHz je napisao/la:Hvala upravi sto se sad na svako vibriranje telefona ushitreno dizem i gledam jel stigao SMS

1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja se nadam ce ovi mladi momci izbaciti Saida iz prvih osamnaest igraca ekipe, samim tim ga odguzeljati na tribine najveceg stadiona u BiH. Samo bojim se da su male stolice na tribinama, morat ce navariti neke konstrukcije nesto improvizovati. 

Za 15 minuta igraju kadeti protiv Vojvodine, a prenos ima na Sportklubu. Naprijed momci!
Inace ako pobjede, idu u polufinale.
Amer Dupovac!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase!!!Rahma je napisao/la:Za 15 minuta igraju kadeti protiv Vojvodine, a prenos ima na Sportklubu. Naprijed momci!
1946~
Taman da se pogleda. Mislio sam da nema na TV-u.Rahma je napisao/la:Za 15 minuta igraju kadeti protiv Vojvodine, a prenos ima na Sportklubu. Naprijed momci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, enzo1, Fudo, JavierBosnia, mnon46, Napapijri, perodeformero, TETRAPAK i 55 gostiju.