FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 okt 2016, 18:57

1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 okt 2016, 19:46

Hrasno1921 je napisao/la:J sam popio koju, i dalje pijem imislim da ce ova tema veceras doziviti svoj vrhunac, o tom potom :opaopa: :njanjanja:

Veceras ce sve maske pasti :lol:
Nakon Neandertalca uzivo pratite pres Hrasnog :kafa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2016, 19:48

plavousrcu je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:J sam popio koju, i dalje pijem imislim da ce ova tema veceras doziviti svoj vrhunac, o tom potom :opaopa: :njanjanja:

Veceras ce sve maske pasti :lol:
Nakon Neandertalca uzivo pratite pres Hrasnog :kafa:
:lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2016, 20:09

SarajlijaTM je napisao/la:@-sto se tiče tice i price da su igrali babini sinovi i da su placali moram ti reci da lazes ko pas i izvrces stvari.Ja sam jedan od te generacije i jako dobro znam sra se desavalo i ko je mogao igrati.Dobro se sjecam jedne situacije kada je dosao jedan od nasih generala (ime necemo navoditi) da urgira da mu sina ubaci da igra,istog moment je otjeran sa treninga.Jos u to vrijeme kada su genali netom poslije rata i predstavljali bitan faktor.
Kako sam fulio ovaj post. Kaze se Neandertalac@ a kada vec tako postas, red je da se predstavis. Kada me znas, znas i da sam visio tamo sto na treninzima sto na utakmicama. Odmah na startu za to lazes ko pas, da se ne vrijedjamo dalje reci ko je branio i zasto pa da nastavimo. A svi ste od reda izmedju sebe to pricali, ja bio sto puta, prisustvovao. Hebo te tvoja prica...

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 okt 2016, 20:27

Joj ovog Ace, satro pita, nista ne zna a novinar po profesiji :crazy:
Radonja izbrisao fb. a ti nikako da skontas neke stvari, jesi i ti kativan na temi o Siriji na klixu? :lol:

Ne znam jesi li gledao promo spot turisticke zajednice ministarstva Sirije za turizam? dogodine familijarno na more u Siriju, i usput ne kontam sto odjednom krijes da si Zeljovac, pusti furku novokomponovanu ... :njanjanja:

1921'

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 okt 2016, 20:52

Ti J*** lipu koje pegle od ljudi :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 okt 2016, 21:04

Hrasno1921 je napisao/la:@Omar500

Ne kradi privatne slike sa foruma, i ne prenosi ih na druge :!:
Pa nisam ti je ukro iz kucnog fotoalbuma, pa da je privatna slika :lol: :lol: :lol: :urnebes:
Jedino ako ima neki copyright u cosku koji je toliko sitan da se i ne vidi kako treba. Ako je tako, nece se ponoviti :thumbup: :mrgreen:

Opet se poteze prica sa 'pitarima' u klubu. Jel hocete politiku kluba kao Siroki, da samo odredjeni mogu biti u istom? Ne kontam vas bgm. Cenan radi fin posao, doveo je Petrovica. Ovaj spominje legende kluba, 30 puta spomenuo da treba Sabanadzovic ili Stanic biti na celu kao sportski direktor, ali ljudi mu rekli da su isti odbili zbog obaveza ili neceg drugog i zahvalili se, i nista. Seferovic nije kriv sto nam ekipa nije bas najspremnija, zbog Kostica koji je preuzeo sve na sebe, a Seferovic ih samo zagrijavao. Vidjeli smo kako je ispalo to na kraju. Proslo je mnogo bivsih igraca kroz klub i dalje ih ima mnogo u istom, tako da ne vidim u cemu je problem. I poslije Amara na trenerskoj poziciji su bili redom sve nasi ljudi.
Osmankovic i Zeric bi morali dobijati sansu u narednom periodu. Vjerovatno od zimske pauze cemo ih vidjeti, barem bi ja tako volio. Osmankovic komotno moze u utakmici protiv Gorazda.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 okt 2016, 21:12

Neandertalac je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:@-sto se tiče tice i price da su igrali babini sinovi i da su placali moram ti reci da lazes ko pas i izvrces stvari.Ja sam jedan od te generacije i jako dobro znam sra se desavalo i ko je mogao igrati.Dobro se sjecam jedne situacije kada je dosao jedan od nasih generala (ime necemo navoditi) da urgira da mu sina ubaci da igra,istog moment je otjeran sa treninga.Jos u to vrijeme kada su genali netom poslije rata i predstavljali bitan faktor.
Kako sam fulio ovaj post. Kaze se Neandertalac@ a kada vec tako postas, red je da se predstavis. Kada me znas, znas i da sam visio tamo sto na treninzima sto na utakmicama. Odmah na startu za to lazes ko pas, da se ne vrijedjamo dalje reci ko je branio i zasto pa da nastavimo. A svi ste od reda izmedju sebe to pricali, ja bio sto puta, prisustvovao. Hebo te tvoja prica...
Nedim Music je bio nas prvi golman.Mi kako smo tada igrali nije nam ni trebao.Sve smo redom derali sa po sedam osam razlike.
Eh sad dabi nastavili ovu diskusiju reci ti nama ovdje ko je bio rezerva nedimu.to bi trebao da znas.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2016, 21:21

SarajlijaTM je napisao/la:
Nedim Music je bio nas prvi golman.Mi kako smo tada igrali nije nam ni trebao.Sve smo redom derali sa po sedam osam razlike.
Eh sad dabi nastavili ovu diskusiju reci ti nama ovdje ko je bio rezerva nedimu.to bi trebao da znas.
Bio Darko, znas i sam. Znas i sam sto je bio rezerva i hvala za ono pas kad me vec znas. A jeste igrali, nisam ja rekao da niste, niti jednom! Evo npr protiv prvotimaca nasih vas tukli i Buki govorio da ne trcite jer ste ih preskakali a prvi tim Vrbanjuse uzeli 11_0.
Ali nije to tema, nego, jesam li pas ili nisam. Je li cevabdzija imao prednost ili nije. Hvala.

Za koga smijem ruku u vatru stavit je Stila. Iso Ahmetovic, Zera isto tako. Onaj samoplavi@ kaze Tica zasluzan za Dzekinu generaciju. Ja ne znam za to, znam da mu je trener 80% karijere u omladinskom bio Jaha.
A opet mozda ima stvari koje ne znam, ne sporim.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 okt 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 okt 2016, 21:40

Jednostavno nije mogao ispred Mušica,nikakve veze sa Ticom i sa lovom. Darko je trenirao samo neko vrijeme,prije darke je bio Mirza Sljivo,Arnes Hopovac koji je i branio mnogo utakmica kad je bio pionir i kadet. Darko nije bio bolji golman od Mušica . Zapravo se ne sjećam da je imao ijednu zvaničnu utakmicu,branio je u nekim prijateljskim. Super momak,ali Mušić je imao prednost,i to potpuno realno.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 okt 2016, 21:52

boze sacuvaj... :roll:
@TikTak
Ne zelim nikog nista ubijediti, samo sam iznio sto sam cuo, da se cuje mozda i druga strana price. I koliko znam jedna osoba je to izjavila, a ne kolektiv ili vise njih, pa msm da nije uredu etiketirati. To isto kao kad bi ja rekao da je kompletan forum kao npr hrasno, a gledaj ga sta napisa, cega se pametan stidi... :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 06 okt 2016, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2016, 21:52

SarajlijaTM je napisao/la:Jednostavno nije mogao ispred Mušica,nikakve veze sa Ticom i sa lovom. Darko je trenirao samo neko vrijeme,prije darke je bio Mirza Sljivo,Arnes Hopovac koji je i branio mnogo utakmica kad je bio pionir i kadet. Darko nije bio bolji golman od Mušica . Zapravo se ne sjećam da je imao ijednu zvaničnu utakmicu,branio je u nekim prijateljskim. Super momak,ali Mušić je imao prednost,i to potpuno realno.
E hbga sada. Mi tada bili ko ruka i rukavica. Kada je bio u najboljoj formi, preskako Musica, koji je isto jako dobar momak, bio trener ne znam je li jos, nije mogao braniti ispred njega. Trenirao individualno po citav dan, iz moje mahale i on i Dzeko, izadju po citav dan, ovaj puca ovaj brani. Gdje bolan nije imao zvanicnu ni jednu.
Mrtva stela!

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 okt 2016, 21:52

Malo pobrkao acc :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 06 okt 2016, 21:53

kakav rječnik inače veoma kulturnog gospodina iz hrasnog... ja sam šokiran.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 okt 2016, 21:53

Sramota @Omar500
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 okt 2016, 21:56

Omare, tamo se ko p*** ponasas ulizujes se forumasima, pazis sta pises, bukvalno se udvaras kroz postove, kupis odavde stvari i tamo ih predstavljas kao svoje ideje, a sto je najgore niko te tamo ne benda, a ovdje dodjes s vremena na vrijem ko kakav levat praveci se budala, najofirnji si definitifno ...
1921'

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 okt 2016, 21:57

Tobe jarabi tobe stakvirula.....kako volim ovako lijepo pisanje, i konstruktivan dijalog. Svaka čast Manijaci....

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 06 okt 2016, 22:00

Idemoplavi je napisao/la:Rašid Avdic i Saban Pehilj kakvi napadaci :) najmladji jeste Haris Beslija, a Starovlah je rekao ovaj decko ne zna da trči. A upravo to sto kažeš, rezultatski imperativ diktira, jbg mi smo u onoj sezoni kad se drugi put brko vratio ja mislim imali samo Sehu od nase djece, ostalo su bili Lazo, Mirko, Culum, Denis onaj Delimir Bogi, a onda poslije titule si mogao da postepeno uvodis Benju, pa onda svake godine po jos jednog, Mi smo one godine imali puno djece u nasem sastavu jer jbg tako nas je natjerala situacija. Žerica sam gledao od mladjih kategorija i ogroman je potencijal, ali definitivno ima strasan problem sa povredama i izdržljivosti, e sad da li je to do načina zivota(ishrana, odmor) to ne znamo ili jednostavno genetika. Kemo isto tako po meni treba da počinje dobijati ozbiljnih minuta, ali da to bude tempirano u tekmama sa manje pritiska, jer je stoperska pozicja mnogo **** i tu po meni treba najvise fudbalskog iskustva, čitanja igre i adekvatnog postavljanja...
To ti je haveru nemar nerad. Za Zeru govorim. Imas supertalentirano dijete sa evidentnim nedoatatkom misicne mase i ti ne ucinis skoro nista da taj nedostatak otklonis. Malo se nesto pokusavalo ali ne pod budnim okom i posebnim pristup vec generalno sto je rezultiralo nizom sitnih povreda. Da ne ispadne da hracem samo kazem ovo je segment gdje moras imati bukvalno tim ljudi koji ce paziti na njega i slicne nadgledajuci svaki njihov dan u i van terena. Takodje i sami igraci u konsultaciji sa klupskim trenerima mogu individualno do neke mjere poboljsati performanse.
Za godini dana u njegovim godinama normalnim treningom on ce dobiti nekih 1, 1.5 kvalitetne misicne mase. Uz posebam rezim i rad ovo moze skociti i do 2, 2.5 kg sto je itekako osjetna razlika. Mozda se ne cini puno ali za laike da ilustrujem. Uzmes kilu pilecih fileta i narezes ih na super tanke kriske koje poredas po tijelu pa ti onda bude jasno sta je `kila misica`.
Fazon je sto takvi talenti moraju imati poseban rezim i nadzor. Nije to nikakva pamet vec ustaljena praksa u svim malo jacim ligama.
Oni u svojim godinama imaju jos pregrat vremena za razvoj, napredak kroz samo smanjivanje procenta njihovih negativnih karakteriatika.
Npr, Osmankovic bi radio agilnost, startnu brzinu, explozivnost itd. Ima citava niz metoda za individualni razvoj ovih karakteristika.
Nisam neki strucnjak ali malo nesto i znam kroz godine provedene u i oko sporta.
Opet, ne kazem da nisu radili ali znam da nisu dovoljno.

Kakvi smo sa suplementacijom? Jednom sam dosao u priliku postaviti ovo pitanje jednom od trenera omladinskog u West Hamu, ali generalno za PL. Kaze; svi su nakljukani ko onaj mutant Serena Vilijams :lol: . Moras da bi izdrzao tempo, napore i konkurenciju.
Imamo i fin primjer sa nasih prostora, Dzeko fizicki kada je tek dosao iz Wolsburga u City i nakon godinu, nevjerovatna razlika.
Startnost. Ili satrtna brzina je urodkrna i ne moze de popraviti vise id 2-5% ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2016, 22:02

Monci je napisao/la:Tobe jarabi tobe stakvirula.....kako volim ovako lijepo pisanje, i konstruktivan dijalog. Svaka čast Manijaci....
Potpisujem. Povlacim se iz ove diskusije trenutne, nema smisla.
Nastavit cemo Sarajlija@ al kad se izvines, dalje necemo, mozemo udarati tarabuke ovako do sabaha.

Hvala Mohikanac@ nisam znao taj podatak. Misicna masa?

UPRAVA NAPOLJE!

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 06 okt 2016, 22:14

aleksandar_veliki je napisao/la:Samo bez provokacija. Ako nema provokacija nema ni pickaranja. Akcija izaziva reakciju ljudi, uvijek je tako bilo.
Ja sam samo fino rekao ono sto je on izmedju redova i sam priznao, nigdje tu ne vidim provokaciju Aco
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []