Samo da nisu rafali
Premijer liga BiH - aktuelno
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
IMResurrected
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svasta. Ne znam odakle to kad je Mirvic u Americi i, koliko znam, nije nikada radio u fudbalu. Ko je pratio ligu u poslijeratnom periodu i kasnije je dobro upoznat sa likom i djelom Nijaza Brkovica. Ti se sigurno sjecas. Bice da ovaj Mirvic trezvenije razmislja od "vaseg." Vas nikad nije do kraja usao u te stvari, cini mi se da ga je to i kostalo.jurisicduska je napisao/la: ↑26 dec 2025, 18:54Koliko su bliski govori ti da je Mirvic otvorio firmu u Sarajevu preko koje ce ulagati u Brkovicevoj garazi. Al bukvalno.IMResurrected je napisao/la: ↑26 dec 2025, 18:51Brkovic je nekad bio veoma utjecajan. Titule koje su uzimali tesko da bi uzeli da njega nije bilo. Ako se dobro sjecam, bio je na ratnoj nozi sa Beusom. Koja je poveznica izmedju njega i Mirvica?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 18:48Mrs keru umro dabogda.Ajlah je napisao/la: ↑26 dec 2025, 18:42![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kone stvarno ubjedjene da sa nekim pregovaraju i da kao postavljaju usloveI u novom sazivu Skupštine, u slučaju da ovaj prijedlog bude usvojen, Mirvić bi imao većinu - on bi delegirao četiri člana, dok bi sadašnje strukture FK Željezničar imenovale tri.
Međutim, prema ovom prijedlogu sporazuma, formiralo bi se novo tijelo - Senat - čijih bi svih deset članova imenovao FK Željezničar i bez čijeg odborenja strateški partner, odnosno njegovi predstavnici, ne bi mogli donijeti nijednu stratešku odluku vezanu za sarajevske "Plave" - od imovine, djelatnosti udruženja i slično.
Senat bi činili provjereni Željini kadrovi, dobro poznata i renomirana imena ne samo iz svijeta sporta.
I to bi trebala biti najveća garancija za budućnost kluba i sve potencijalne inicijative koje bi bile u suprotnosti sa Željinim brendom, tradicijom i svemu drugom što ovaj klub znači.
Nezvanično smo saznali da mandat članova Senata ne bi bio vremenski ograničen, a u slučaju da neko napusti ovo tijelo, sam Senat birao bi njegovog zamjenika - kao svojevrsni osigurač da će u Senat biti uključeni isključivo istinski željovci.![]()
![]()
Imate zelenasku ponudu i veceras se morate izjasniti hocete li ili necete prihvatiti istu. Nikada niste pregovarali o nekakvom partnerstvu ili investitoru. U pitanju je posudba koju tesko da cete uspjeti isplatiti na vrijeme a to znaci da cete ostati bez imovine. A sto je jos gore iducih 5 godina necete upravljati klubom, to ce raditi govedar

🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ima li dima ali da nije iz sušionice pršuta
-
Hordas1990
- Kontakt:
Najjaca im je ova logika za vracanje Brkovica. Kao nekad nam je stimo trofeje sto ne bi opet daj ga vamo samo mu daj $$$. Kakvi su to prevaranti oca mi ovo nigdje nema 
Argentina je napisao/la: ↑26 dec 2025, 18:56Tako je keru. I trebamo dati jos milion od nas da udje i napravi dogovor koji njemu pogoduje. Haj sad mrs po kost i prati svoj tim.Ajlah je napisao/la: ↑26 dec 2025, 18:42![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kone stvarno ubjedjene da sa nekim pregovaraju i da kao postavljaju usloveI u novom sazivu Skupštine, u slučaju da ovaj prijedlog bude usvojen, Mirvić bi imao većinu - on bi delegirao četiri člana, dok bi sadašnje strukture FK Željezničar imenovale tri.
Međutim, prema ovom prijedlogu sporazuma, formiralo bi se novo tijelo - Senat - čijih bi svih deset članova imenovao FK Željezničar i bez čijeg odborenja strateški partner, odnosno njegovi predstavnici, ne bi mogli donijeti nijednu stratešku odluku vezanu za sarajevske "Plave" - od imovine, djelatnosti udruženja i slično.
Senat bi činili provjereni Željini kadrovi, dobro poznata i renomirana imena ne samo iz svijeta sporta.
I to bi trebala biti najveća garancija za budućnost kluba i sve potencijalne inicijative koje bi bile u suprotnosti sa Željinim brendom, tradicijom i svemu drugom što ovaj klub znači.
Nezvanično smo saznali da mandat članova Senata ne bi bio vremenski ograničen, a u slučaju da neko napusti ovo tijelo, sam Senat birao bi njegovog zamjenika - kao svojevrsni osigurač da će u Senat biti uključeni isključivo istinski željovci.![]()
![]()
Imate zelenasku ponudu i veceras se morate izjasniti hocete li ili necete prihvatiti istu. Nikada niste pregovarali o nekakvom partnerstvu ili investitoru. U pitanju je posudba koju tesko da cete uspjeti isplatiti na vrijeme a to znaci da cete ostati bez imovine. A sto je jos gore iducih 5 godina necete upravljati klubom, to ce raditi govedar
Nemojte se sikirati, ide bazdarevic u ss a znamo svi da je on jedan od najboljih strucnjaka i da bas puno voli zelju.
Iduce godine vjerovatno cete se prosetati grupnom fazom LS
- relativizam
- Kontakt:
Jel se FK Skupština prodala
https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... nos/513361
Kone i pijacari mogu ovdje pratiti rad skupstine
Kone i pijacari mogu ovdje pratiti rad skupstine
-
jurisicduska
- Kontakt:
Vidjet ćemo ne znam sto je raja opterecena.IMResurrected je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:02Svasta. Ne znam odakle to kad je Mirvic u Americi i, koliko znam, nije nikada radio u fudbalu. Ko je pratio ligu u poslijeratnom periodu i kasnije je dobro upoznat sa likom i djelom Nijaza Brkovica. Ti se sigurno sjecas. Bice da ovaj Mirvic trezvenije razmislja od "vaseg." Vas nikad nije do kraja usao u te stvari, cini mi se da ga je to i kostalo.jurisicduska je napisao/la: ↑26 dec 2025, 18:54Koliko su bliski govori ti da je Mirvic otvorio firmu u Sarajevu preko koje ce ulagati u Brkovicevoj garazi. Al bukvalno.IMResurrected je napisao/la: ↑26 dec 2025, 18:51Brkovic je nekad bio veoma utjecajan. Titule koje su uzimali tesko da bi uzeli da njega nije bilo. Ako se dobro sjecam, bio je na ratnoj nozi sa Beusom. Koja je poveznica izmedju njega i Mirvica?
Mene samo zanima ova zajebancija u smislu nikom te ne damo a sad ovo. A sve ostalo nek im bude kako su izabrali. Sta mi imamo s tim.
strateski investitor 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Izvini zauzeti smo vlastitim problemima tražimo igrače brstimo regionlet3 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:16https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... nos/513361
Kone i pijacari mogu ovdje pratiti rad skupstine![]()
Skauting služba je u funkciji već neko vrijeme. Imat ćemo dva-tri profesionalna skauta, ostali će biti skauti saradnici. Pratit ćemo sve fudbalske lige u regiji, kao i neke evropske lige koje su nam od interesa i do kojih možemo finansijski dobaciti. Imamo jasne kriterije koji profil igrača da tražimo. Mislim da će nam takav pristup olakšati i ubrzati pronalaženje kvalitetnih igrača.
Koja vam pozicija trebaThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:20Izvini zauzeti smo vlastitim problemima tražimo igračelet3 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:16https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... nos/513361
Kone i pijacari mogu ovdje pratiti rad skupstine![]()
Skauting služba je u funkciji već neko vrijeme. Imat ćemo dva-tri profesionalna skauta, ostali će biti skauti saradnici. Pratit ćemo sve fudbalske lige u regiji, kao i neke evropske lige koje su nam od interesa i do kojih možemo finansijski dobaciti. Imamo jasne kriterije koji profil igrača da tražimo. Mislim da će nam takav pristup olakšati i ubrzati pronalaženje kvalitetnih igrača.
Pogledaj veznog Ayuma (20) reprezentativac u20 Nigerije tek raskinuo ugovor sa Istrom, mozda je dobar za Veleza i nase lige
Igrao je 9 utakmica za Istru i zabio jedan gol
Igrao je i 90 minuta skoro u pobjedi protiv Osijeka 1:5
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 dec 2025, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Hordas1990
- Kontakt:
Evo Nodija novog senatora Zelje. Skauting live sa Tajlanda 
Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:23Evo Nodija novog senatora Zelje. Skauting live sa Tajlanda![]()
Nek udje samo investitor, jer bez para nema nista, a poslije za skauting cemo lahko
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Lady boy neki za zenski tim da oformi mozdaHordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:23Evo Nodija novog senatora Zelje. Skauting live sa Tajlanda![]()
Momci zašto podyebajete željezničare?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nikom te nedamo nodara <3NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:26Hordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:23Evo Nodija novog senatora Zelje. Skauting live sa Tajlanda![]()
![]()
![]()
Nek udje samo investitor, jer bez para nema nista, a poslije za skauting cemo lahko
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja razumijem da svaki klub ima neki svoj medij ali nije realno da su sve preuzeli, vidi ti naslovnice, vidi slika, sta je bolan ovo, pa ljudi skupstinu imaju ko i svaki drugi klub
Ovako se ni utakmica u Kaunasu nije ispratila.
Kod nas Kasum opalio selfi sa Mirvicem i pola sata poslije nastavili dalje, ss samo screenshot objavio

Ovako se ni utakmica u Kaunasu nije ispratila.
Kod nas Kasum opalio selfi sa Mirvicem i pola sata poslije nastavili dalje, ss samo screenshot objavio

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Turo i 22 gosta.