FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni nije jasno,citam i ne vjerujem.
Spominju se ovde neka dobra pojacanja,a mi raspaloj Slobodi ne mozemo dati neko obestecenje i pokupiti im najboljeg igraca.Pa kako bi doveli prosjecnog igraca, iz bilo kojeg kluba u okruzenju.E samo me onda interesuje,kakva su to tek pojacanja,majko mila.
Spominju se ovde neka dobra pojacanja,a mi raspaloj Slobodi ne mozemo dati neko obestecenje i pokupiti im najboljeg igraca.Pa kako bi doveli prosjecnog igraca, iz bilo kojeg kluba u okruzenju.E samo me onda interesuje,kakva su to tek pojacanja,majko mila.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa ekipom Sarajeva danas su ugovore potpisali trojica talentovanih juniora. Sarajevo planira da se u budućnosti dosta posveti mladim igračima, a oni najtalentovaniji dobit će priliku da budu uz prvi tim. Danas je klub odlučio ugovorima do 2020. godine 'počastiti' desnog beka Mufida Salčinovića, lijevog beka Selmira Pidru i stopera Nihada Mujakića, koji su svojim predanim radom i talentom skrenuli pažnju na sebe. Novi ugovori ponuđeni su i Nedimu Hadžiću i Demirelu Velaždiću. Njih dvojica su rođeni 1999. godoine, dok su gore spomenuta trojica juniori i rođeni su 1998. godine, a Mujakić je bio i kapiten juniora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
3 desna beka sadMortemHz je napisao/la:Sa ekipom Sarajeva danas su ugovore potpisali trojica talentovanih juniora. Sarajevo planira da se u budućnosti dosta posveti mladim igračima, a oni najtalentovaniji dobit će priliku da budu uz prvi tim. Danas je klub odlučio ugovorima do 2020. godine 'počastiti' desnog beka Mufida Salčinovića, lijevog beka Selmira Pidru i stopera Nihada Mujakića, koji su svojim predanim radom i talentom skrenuli pažnju na sebe. Novi ugovori ponuđeni su i Nedimu Hadžiću i Demirelu Velaždiću. Njih dvojica su rođeni 1999. godoine, dok su gore spomenuta trojica juniori i rođeni su 1998. godine, a Mujakić je bio i kapiten juniora.

Ili Advan ide ili bi Dusan trebao na krilo. Steta bi bilo za Advana, imao je par strasnih utakmica. Onaj prodor u Listici

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Njegov kiks protiv Radnika, koštao nas dva boda i titule.haris004 je napisao/la:Almir je takav kiks igrač da je stalno prisutan strah kad je u posjedu lopte. Skoro je Pavloviću zabio gol, more lopti u sredinu koje se lako sijeku..
Ja bih bio mnogo sretniji i mirniji sa Perom na beku, ili Burekovicem mada i on nije nešto u zadnje vrijeme..
- TobeYarabi
- Kontakt:
razgovor nije poceo. on jos jede a nasi pregovaraci stoje oko stola, gledaju ga i cekaju da zavrsi, podrigne i kaze elhamdullilah. nakon toga ce odluciti hoce li pregovarati ili ce prvo morati malo prileci da mu se hrana slegne. e onda kad ustane onako bunovan, iza sna, nije mu bas do razgovora nego prvo mu treba ibrik kahve (do 2 litra) i izmedju 8 i 10 palacinki sa nutellom (jer pekmez je za pichke), kad sve to zavrsi razgovori mogu poceti, osim u slucaju da kahva nije bila dovoljno jaka, pa ga ''procera''. u tom slucaju ce pregovaraci morati doci sutra.joker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?
-
- Kontakt:
Đe da ide?f0rest1946 je napisao/la:Pošteno od njeg.Lakoste je napisao/la:Trazio Sajo da ide.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napadaču Sarajeva Ameru Bekiću istekao je ugovor sa Bordo timom, a trenutno se vode pregovori oko njegovog produženja. Bekiću je istekao ugovor na kraju ove sezone, a pregovori su u toku i do nedjelje bi se trebalo znati da li će on ostati na Koševu, nezvanoično saznaje naš portal. Podsjetimo, Bekić je u Sarajevo stigao iz Zrinjskog, a ukoliko ne postigne dogovor sa Sarajevom, karijeru bi trebao nastaviti u inostranstvu. Bekić je ove sezone odigrao 17 mečeva u Premijer ligi BiH, a postigao je tri pogotka.
Advana prekomandovati na lijevog umjesto Bekića, a ovog poslati na Karaulu.Mokes je napisao/la:3 desna beka sadMortemHz je napisao/la:Sa ekipom Sarajeva danas su ugovore potpisali trojica talentovanih juniora. Sarajevo planira da se u budućnosti dosta posveti mladim igračima, a oni najtalentovaniji dobit će priliku da budu uz prvi tim. Danas je klub odlučio ugovorima do 2020. godine 'počastiti' desnog beka Mufida Salčinovića, lijevog beka Selmira Pidru i stopera Nihada Mujakića, koji su svojim predanim radom i talentom skrenuli pažnju na sebe. Novi ugovori ponuđeni su i Nedimu Hadžiću i Demirelu Velaždiću. Njih dvojica su rođeni 1999. godoine, dok su gore spomenuta trojica juniori i rođeni su 1998. godine, a Mujakić je bio i kapiten juniora.
Ili Advan ide ili bi Dusan trebao na krilo. Steta bi bilo za Advana, imao je par strasnih utakmica. Onaj prodor u Listici
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:razgovor nije poceo. on jos jede a nasi pregovaraci stoje oko stola, gledaju ga i cekaju da zavrsi, podrigne i kaze elhamdullilah. nakon toga ce odluciti hoce li pregovarati ili ce prvo morati malo prileci da mu se hrana slegne. e onda kad ustane onako bunovan, iza sna, nije mu bas do razgovora nego prvo mu treba ibrik kahve (do 2 litra) i izmedju 8 i 10 palacinki sa nutellom (jer pekmez je za pichke), kad sve to zavrsi razgovori mogu poceti, osim u slucaju da kahva nije bila dovoljno jaka, pa ga ''procera''. u tom slucaju ce pregovaraci morati doci sutra.joker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?

-
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:razgovor nije poceo. on jos jede a nasi pregovaraci stoje oko stola, gledaju ga i cekaju da zavrsi, podrigne i kaze elhamdullilah. nakon toga ce odluciti hoce li pregovarati ili ce prvo morati malo prileci da mu se hrana slegne. e onda kad ustane onako bunovan, iza sna, nije mu bas do razgovora nego prvo mu treba ibrik kahve (do 2 litra) i izmedju 8 i 10 palacinki sa nutellom (jer pekmez je za pichke), kad sve to zavrsi razgovori mogu poceti, osim u slucaju da kahva nije bila dovoljno jaka, pa ga ''procera''. u tom slucaju ce pregovaraci morati doci sutra.joker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?

ne prihvatam ovo jer nigdje nisi napisao "kolac", "torta" ili "Metropolis"

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Najludji brat svega mi na svijetu hahahahahTobeYarabi je napisao/la:razgovor nije poceo. on jos jede a nasi pregovaraci stoje oko stola, gledaju ga i cekaju da zavrsi, podrigne i kaze elhamdullilah. nakon toga ce odluciti hoce li pregovarati ili ce prvo morati malo prileci da mu se hrana slegne. e onda kad ustane onako bunovan, iza sna, nije mu bas do razgovora nego prvo mu treba ibrik kahve (do 2 litra) i izmedju 8 i 10 palacinki sa nutellom (jer pekmez je za pichke), kad sve to zavrsi razgovori mogu poceti, osim u slucaju da kahva nije bila dovoljno jaka, pa ga ''procera''. u tom slucaju ce pregovaraci morati doci sutra.joker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hrustemovic se pozdravio sa saigracima, nece ni zapocinjat pripreme

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
dundee je napisao/la:Hrustemovic se pozdravio sa saigracima, nece ni zapocinjat pripreme![]()

dundee je napisao/la:Hrustemovic se pozdravio sa saigracima, nece ni zapocinjat pripreme![]()

Svaka ti čast amypitar. Napokon da je još neko rekao ono što ja godinama govorim. Čovjeku koji je u ratu trenirao reprezentaciju Srbije i Partizan, čovjeku koji je odbijao da vodi reprezentaciju BiH iako su mu nuđeni uslovi koje god poželi, čovjeku koji je napustio reprezentaciju Srbije (tek nakon uvođenja sankcija i izbacivanja sa EP) ne dajući ni jednu riječ osude, nego samo neke neodređene izjave u stilu vi znate ovo ili ono, čovjeku koji je bio kažnjavan u Jugoslaviji zbog namještanja rezultata, ovdje samo što ne podignu spomenik i veličaju ga na sve moguće načine. I kao šlag na tortu taj isti čovjek osuđuje FK Sarajevo zato što nije prodalo utakmicu. Pa nismo mi NK željezničar. Nije mu valjda dosta onoliko dobijenih utakmica uz pomoć sudija
Duljević nije ni na klupi. Prije će Karabeg zaigrati od njeg.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ne zasluzuje jbgHigh je napisao/la:Duljević nije ni na klupi. Prije će Karabeg zaigrati od njeg.
Hvala Allahu milostivom. Sad je red na Almiru.dundee je napisao/la:Hrustemovic se pozdravio sa saigracima, nece ni zapocinjat pripreme![]()
SARAJEVO
- Evolution87
- Kontakt:
A ko da je i bitno, njegov problem
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Hvala Allahu!fico je napisao/la:Hvala Allahu milostivom. Sad je red na Almiru.dundee je napisao/la:Hrustemovic se pozdravio sa saigracima, nece ni zapocinjat pripreme![]()
Veliki dan za FKS!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Dave, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mire971, nedimmmm1337, propoklopac, Rajvosa4ever, rimljanin90, SamoDaKazeem, SarajevoAC, Seipronto, ubipara, Uvijeknapravojstrani i 94 gosta.