Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja mislim da sa ovim što ga nikom ne daju tek predstoji smijurija i prcanje....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kad se samo sjetim arapaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:41U Bosmalu se ceka odlukaHordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:29Nodi znam da drzis polozaje na Malti ali trci bolan ne bio do stadiona vidis li ti sta se desava.
![]()
![]()
![]()
Hajde nek im prodje vise da ne kukaju kako nemaju za kifle i da se nesto prse kako su u 5 deka(al u qurcu).
Da vidim sad na djelu pricu koju prosipaju evo 12 godina i famoznu recenicu "Mi da imamo pare ko vi setali bi se ligom,nama niko nista ne bi mogao"
Da se razumijemo,radije bi s njima da se borimo za titulu jer i treba tako da bude ali ovo ce bit jos jedna epska fula kao i sve u historiji sto su rekli i zamislili u svojim fantazijama.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma znas sta sam mislio. Ne vidim vrijedjanje potencijalnog vlasnika, tiho je previse.jurisicduska je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:40Nije. I mi smo kravojedi, sta fali bit kravojed. Ovaj je uzgajivac krava, stočar, čoban, brđan, govedar sa štalskim pedigreom. Možeš dodati i pandan na utrpani pa npr formirat
Neokupani stočar
Prljavi govedar
I tako. To kravojed shvatam da je na pasojed ali jedenje krava nije problematično.
A i ovo je sve malo za 10 godina pisanja takvih stvari šta GOD im kažeš malo je.
A ove najave forum cacija "svi pred stadion" su razocarale, pa nema zive duse?
Nije smio normalan narod doci ili ovo jednostavno nikom nije bitno osim ss-u i par forumasa?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa nismo mi ko oni 
Vjerovatno jer je forum najnebitnija stvar za vecinu. Kao kad ste vi slavili osvajanje kupa.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:45Ma znas sta sam mislio. Ne vidim vrijedjanje potencijalnog vlasnika, tiho je previse.jurisicduska je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:40Nije. I mi smo kravojedi, sta fali bit kravojed. Ovaj je uzgajivac krava, stočar, čoban, brđan, govedar sa štalskim pedigreom. Možeš dodati i pandan na utrpani pa npr formirat
Neokupani stočar
Prljavi govedar
I tako. To kravojed shvatam da je na pasojed ali jedenje krava nije problematično.
A i ovo je sve malo za 10 godina pisanja takvih stvari šta GOD im kažeš malo je.
A ove najave forum cacija "svi pred stadion" su razocarale, pa nema zive duse?
Nije smio normalan narod doci ili ovo jednostavno nikom nije bitno osim ss-u i par forumasa?
Fk Željezničar.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ErosViverosViv
- Kontakt:
A sjediste u garazi na Sedreniku...NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:02Ne znaci da nece biti jos investitora ukljucenoHordas1990 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 19:56
De Nodi ne zajebaji. Kakav hotel i dvospratni zapad ziv bio. Ne uzima vas Bin Salman.
Sanin je samo glavna sprega i poveznica s kojom Zeljeznicar zvanico suradjuje, ali vjerovatno ce se indirektno ukljuciti i neki drugi bogatasi s kojima sanin posluje
Da, velike pare za nase uslove.IMResurrected je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:37Ozbiljno? Ako je tacno to je ogromna finansijska injekcija za bilo koji bh. klub.
Ako su normalni uzece ga i nece mu to nikada vratiti.
Pa vi imate vlasnike kluba, mi cemo imati investitora
Ono Mirvic se nista nece pitati oko imovine kluba sto znaci fakticki da cemo imati investitora, partnera, a ne vlasnika kao vi
Normalno je da ce se pitati mnoge druge stvari, ali ne moze sam nista,dok kod vas mogu sta hoce
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ti si fakultet.NoDi80 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 20:50Pa vi imate vlasnike kluba, mi cemo imati investitora
Ono Mirvic se nista nece pitati oko imovine kluba sto znaci fakticki da cemo imati investitora, partnera, a ne vlasnika kao vi
Normalno je da ce se pitati mnoge druge stvari, ali ne moze sam nista,dok kod vas mogu sta hoce
ZA INVESTITORA.
Zadnja izmjena: DoktorXabaras, dana/u 26 dec 2025, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Misliš, kravojeb?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovo ce zavrsiti kao i pjesma i stadion Ramon Sanchez Pizjuan za Misimovica.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
Hordas1990
- Kontakt:
Hhahaha joj kralj je Nodi
Jel ko upratio kako mijenja valute? Kaze bice nam budzet 10 miliona maraka, zatim ide lagano na 10 miliona larado i to ne godisnji budzet nego samo prva injekcija. Uz to lagano zapad na spratove, hotel i teletina. Do sutra ce biti 20 miliona i to franaka
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pravda za @bistriksg 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

.png)