Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Moram uzeti neku pauzu, ne znam šta se dešava u zadnje vrijeme
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
mogu ja utjesit AJ ako treba 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sabit
sreto hodzu kupijo novog bemveja reko dobar roki kae jes fala Allahu a reko meni pricas o ljepotama onog svjeta i nabijem ga boksom
® GONGASHI POWERHOUSE ®
pisem cajke trea mi novca
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ponudim cajku Lidiji Bacic
Nece da kupi
Nece da kupi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ima li freelancera ovdje, koje su najbolje stranice sad?
Na freelanceru nemos od ovih kineza i indijaca nista, pa oni bi za dolar napravili full web aplikaciju majku hin
Na freelanceru nemos od ovih kineza i indijaca nista, pa oni bi za dolar napravili full web aplikaciju majku hin
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj Spanovicke na Evropskom, sta je ono 
15.10.2013.
Zijani novčanik sa ličnom u taxiju. Yepem te živote. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- Marsal
- Kontakt:
TEL/FAX 032/402-067Captain4 je napisao/la:Zijani novčanik sa ličnom u taxiju. Yepem te živote.
Zovi odmah, opisi kakvo je auto bilo i sve.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
zavrsio ko VitalyPenaltiky je napisao/la:Plot twist bio Fake Taxi a on nije imo da tipla.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Razlika je sto ljudi znaju u sta se upustaju sa indijcima...takvog klijenta ne trebas ni traziti, jer vecina indijaca ti nabaca hejbet koda, i sto treba i sto ne treba, i sto radi i sto ne radi i zbog cega to nesto ne radi, pa se ti snalazi onda i vadi sta ti trebaharden je napisao/la:Ima li freelancera ovdje, koje su najbolje stranice sad?
Napravio sam acc al cekam ovu verifkaciju tuJHam je napisao/la: Mislim da je upwork jos uvijek u vrhu
Sta ovo hoce obavezni vojni rok ?
Ima li sta od ovoga ?
Ima li sta od ovoga ?
Ma evo uveliko se prica o tome. Mada nesto ne vjerujem u to. Meni je glupost ako se uvede.ASD je napisao/la:Kod nas? ne vjerujem, gubljenje vremena.jasmin10 je napisao/la:Sta ovo hoce obavezni vojni rok ?
Ima li sta od ovoga ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.