Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nece da raskine ugovor, hoce sansu 4 utakmice.joker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?
Viđao sam momka u Ilijašu lani u majici "Svaka kao da je zadnja". U skorije vrijeme samo ona 1921, valjda mu mitomani kontrolišu šta će oblačit u slobodno vrijeme xDFrancescoTotti je napisao/la:Sluzbena stranica fk zelja - najprovjerenija stranica na dunjaluku u koju svi navijaci zelja veruju vise nego u gospodara familije
[emoji38]
kinosvra je napisao/la:Nece da raskine ugovor, hoce sansu 4 utakmice.joker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?
A Kovacevic nece produziti, lupa cifre.
Do nedjelje se ceka da se izjasni jedan drugi stoper.
Nihad ce to sve posamarati. Mogu zazaliti samo ovi sto glume igracine.BosnianKingdom je napisao/la:Sad vam ni Kova ne valja, joj hljeba i govana...
Imaš Ivetića giganta.ThrillerHz je napisao/la:A brate ako ne dovedu zamjenu za Almira, nemas ga sta tjerat...fico je napisao/la: Hvala Allahu milostivom. Sad je red na Almiru.
Onda nam zadnji vezni osta rupa, zamjenu u svakom pogledu moraju dovest, e sad dal lijevog beka ili zadnjeg veznog, na njima je.fico je napisao/la:Imaš Ivetića giganta.ThrillerHz je napisao/la:A brate ako ne dovedu zamjenu za Almira, nemas ga sta tjerat...fico je napisao/la: Hvala Allahu milostivom. Sad je red na Almiru.
Ako ostane Novakovic uz Mihojevica nista nisi izgubio, Mehmedagic sasvim solidna treca opcija ako dode, Mujakic cetvrta, Pero za nedo Bog. Nezadovoljan igrac da je Maldini najgori je igrac.miky_hz je napisao/la:Nebi valjalo ako ode Kova,ja u PL nevidim zamjenu za njega.
Evolution87 je napisao/la:Kad bi sajkaci krenuli na kucni prag, mislim da bi nas lacoste u dvoristu cekao
Evolution87 je napisao/la:Kad bi sajkaci krenuli na kucni prag, mislim da bi nas lacoste u dvoristu cekao