FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kinosvra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 09 jun 2017, 23:48

miky_hz je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?
Nece da raskine ugovor, hoce sansu 4 utakmice.

A Kovacevic nece produziti, lupa cifre.
Do nedjelje se ceka da se izjasni jedan drugi stoper.

Cuj 4,bit ce Evropa jel misli to :tokralju: :rol: On cetiri nece skupit do kraja iduce sezone
Kaze nije dobio pravu sansu, kao Cala ga ne cijeni.
I hoce 4 vezane utakmice da pokaze sta zna, i kaze ako od 4 utakmice u dvije ne bude igrac utakmice nece uzeti platu za taj mjesec.
A za raskid trazi da mu se isplati sve do kraja ugovora sto je ogromna cifra i klub na to ne moze pristati.
I nece putovati na pripreme ako ne rijese situaciju s njim.
Sad su Cala i klub na potezu...

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 09 jun 2017, 23:52

joker90 je napisao/la:Šteta ako Kova želi da ide! Odbrana sa njim, Markom i Novakom je definitivno najjača u ligi. Said def obraza nema ni grama. Ko da mu Janjoš ne bi dao više minuta da se bar doveo u neku poluspremu.
Kova ne zeli da ide, cak nema nikakvu drugu ponudu.
Problem je sto je postavio uslove koje klub ne zeli da mu ispuni tako da je gotovo sigurno da je gotova njegova epizoda na Kosevu.

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 09 jun 2017, 23:54

Kaze nije dobio pravu sansu, kao Cala ga ne cijeni.
I hoce 4 vezane utakmice da pokaze sta zna, i kaze ako od 4 utakmice u dvije ne bude igrac utakmice nece uzeti platu za taj mjesec.
A za raskid trazi da mu se isplati sve do kraja ugovora sto je ogromna cifra i klub na to ne moze pristati.
I nece putovati na pripreme ako ne rijese situaciju s njim.
Sad su Cala i klub na potezu...[/quote]

Ima li kakvih novosti oko pojacanja ? A **** situacija sa Saidom jer mu ne mozes dat raskid zbog velike cifre nit ostavit da igra jer to vise nije onaj igrac ni blizu. Najbolje je da sam ode al ko ce ostavit toliku platu, za to sve je kriv Selimovic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2017, 23:57

kinosvra je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Šteta ako Kova želi da ide! Odbrana sa njim, Markom i Novakom je definitivno najjača u ligi. Said def obraza nema ni grama. Ko da mu Janjoš ne bi dao više minuta da se bar doveo u neku poluspremu.
Kova ne zeli da ide, cak nema nikakvu drugu ponudu.
Problem je sto je postavio uslove koje klub ne zeli da mu ispuni tako da je gotovo sigurno da je gotova njegova epizoda na Kosevu.
Zato sam i iznenađen. Nisam ni mislio da ima neke opcije vani nakon svega što je prošao u posljednje vrijeme. Valjda se dozove i shvati da smo svi na gubitku sa ovim sto radi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jun 2017, 23:59

Kovacevic je nas daleko , trentno, najblji stoper... odlican sa loptom, zna je povuci, igra glavom...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 jun 2017, 00:08

Jel Kova misli da ce mu neko drugi dati vise u BiH od Sa? Ako ima gdje bolje, neka ide vala. Nikad nisam volio te sto lupaju cifre...
Sto se Saida tice, imao je cijelu sezonu da pokaze sta zna i umije. I sad ako ga trener ne zeli, nek bude malo co'jk i ode. Kakve 4 tekme? Poceo ko Jesic da nas pravi budalom, tipa nije kalendarski jos proljece :urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 jun 2017, 00:08

Momku su trebali ponuditi ugovor kad se povrijedio, a ne sad. Ne krivim ga uopste ako ne produzi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2017, 00:09

Pantelija je napisao/la:Kovacevic je nas daleko , trentno, najblji stoper... odlican sa loptom, zna je povuci, igra glavom...
Po meni ni blizu, Novaković i Mihojević su mi daleko bolji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2017, 00:09

muhamedhulk je napisao/la:Sto se Saida tice, imao je cijelu sezonu da pokaze sta zna i umije. I sad ako ga trener ne zeli, nek bude malo co'jk i ode. Kakve 4 tekme? Poceo ko Jesic da nas pravi budalom, tipa nije kalendarski jos proljece :urnebes:
ovo si odlično opisao :thumbup:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jun 2017, 00:12

muhamedhulk je napisao/la:Jel Kova misli da ce mu neko drugi dati vise u BiH od Sa? Ako ima gdje bolje, neka ide vala. Nikad nisam volio te sto lupaju cifre...
Sto se Saida tice, imao je cijelu sezonu da pokaze sta zna i umije. I sad ako ga trener ne zeli, nek bude malo co'jk i ode. Kakve 4 tekme? Poceo ko Jesic da nas pravi budalom, tipa nije kalendarski jos proljece :urnebes:
Pada samo niže i niže u očima navijača FK Sarajeva. Ovo sa 4 utakmice je fakat dno. Da sam Ćala, j*bao bih mu sve po spisku sa ovim uslovljavanjem.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2017, 00:14

Pantelija je napisao/la:Kovacevic je nas daleko , trentno, najblji stoper... odlican sa loptom, zna je povuci, igra glavom...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 jun 2017, 00:16

MortemHz je napisao/la:
ne gledamo isto fudbal, Kovacevic ima i skok i kontrolu lopte i inteligentan je igrac... jako dobro se psotavlja i brz je poprilicno
Mihojevic nema skok, i nema snagu
nnovakovic se slabo postavlja i s loptom je na VI
Kovacevic je zlatna koka,vjeruj ;) kompletan stoper koji savrseno dobro igra i nadam se da ce on i mihojevic igrati na stoperskim pozicijama sljedece sezone
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2017, 00:20

I meni je Kova igracki bolji stoper od njih,sad su moderni stoperi sto "lopte" znaju igrat.Proslo je vrijeme kad su stoperi bili samo sto dalje izbijes to si veci gospodin,onamo kad sve neke saberes karakteristike koje ima kao stoper i po meni je br.1 .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 10 jun 2017, 00:20

joker90 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Jel Kova misli da ce mu neko drugi dati vise u BiH od Sa? Ako ima gdje bolje, neka ide vala. Nikad nisam volio te sto lupaju cifre...
Pada samo niže i niže u očima navijača FK Sarajeva. Ovo sa 4 utakmice je fakat dno. Da sam Ćala, j*bao bih mu sve po spisku sa ovim uslovljavanjem.
I to treba uzeti s rezervom, ali svakako je generalni dojam da je postao nepoželjan, u najmanju ruku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 jun 2017, 00:26

Meni je Kova kikser, jer pokusava igrati sa loptom, a ne ide. Sasa igra skolski, dominantan u skoku, a Miho igra mozgom i nije los ni sa loptom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 10 jun 2017, 00:27

miky_hz je napisao/la:I meni je Kova igracki bolji stoper od njih,sad su moderni stoperi sto "lopte" znaju igrat.Proslo je vrijeme kad su stoperi bili samo sto dalje izbijes to si veci gospodin,onamo kad sve neke saberes karakteristike koje ima kao stoper i po meni je br.1 .
A Marko ne zna lopte?
Moj prijatelju Kova ne moze s Markom u istu recenicu.
Ni po fudbalakom znanju, ni po inteligenciji, ni po cemu.
Kovu Pero Stojkic pretrcava sa 40 godina na.ledjima...
Pravi seljacki stoper koji igra na snagu, ali ne gledamo svi isto.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2017, 00:28

Pantelija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
ne gledamo isto fudbal, Kovacevic ima i skok i kontrolu lopte i inteligentan je igrac... jako dobro se psotavlja i brz je poprilicno
Mihojevic nema skok, i nema snagu
nnovakovic se slabo postavlja i s loptom je na VI
Kovacevic je zlatna koka,vjeruj ;) kompletan stoper koji savrseno dobro igra i nadam se da ce on i mihojevic igrati na stoperskim pozicijama sljedece sezone
Posteno :thumbup:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 10 jun 2017, 00:31

Po meni: Mihojević > Kovačević > Novaković

Ne treba ti da to budeš omražen lik u klubu i gradu, Saide Husejinoviću! Svi smo na strani kluba u ovom sporu. Svi znamo da ne možeš.
Samo naprijed Saraj'vo!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 jun 2017, 00:34

Novakovic i Mihojevic, pa tek onda Kovacevic
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2017, 00:35

Dobri su nam stoperi, toga se najmanje trebamo plasiti. Zlo, tako je i meni i po prikazanom ove sezone.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bvsic, Google Adsense [Bot], laznokrilo, nokee, Proximic, Tatamata1946, Vanja8 i 82 gosta.