FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Po meni sad je najvaznije zadrzati Miroslava jer nam je on pola ekipe. Radinovic sjajno igra u zadnje vrijeme ustvari on je uvijek igrao dobro samo sto ga je Kostic osporavao. Bilo bi lijepo da Zeba dodje,ali ukoliko ne dodje po meni nista strasno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Vala neka ih, sto kazes fino vidjeti kako se argumentovano "samaraju", a koliko i vidim tema je totalno zivnula zadnjih par dana, sto je za svaku pohvalu, abd slijedeci godisnji planiram ljetovanje u Siriji do tada Tigrovi imaju jos posla, do konacnog oslobodjenja Sirije !
@Monci, potpisujem
@Monci, potpisujem
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
mohikanac123
- Kontakt:
Zeba sasvim sigurno moze nasu igru unaprijediti. Ali moze i narusiti atmosferu u ekipi a to je mac sa dvije ostrice jbgLjoZee je napisao/la:Po meni sad je najvaznije zadrzati Miroslava jer nam je on pola ekipe. Radinovic sjajno igra u zadnje vrijeme ustvari on je uvijek igrao dobro samo sto ga je Kostic osporavao. Bilo bi lijepo da Zeba dodje,ali ukoliko ne dodje po meni nista strasno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- plavousrcu
- Kontakt:
Godine cine svoje. Nisu to ni sjene igraca kakvi su bili. Volimo ih, mogu sto se kaze dati ruke jos, ali trebaju nam brzi igraci u sredini. Vidjeli smo sinoc reprezentaciju, sporo ko dede nekakve i uslijedi razbijanje. Moramo dovoditi igrace koji ce nam ubrzati igru. Zeba je velemajstor i jos je igracina za nasu ligu, samo ako zelimo iskorak kako govorimo ne smije nam on biti glavni vezni igrac. Ako dodje volio bih da pomogne mladjim, da im bude na usluzi i da bude tu Petrovicu ako mu zatreba, nikako da se sve vrti oko njega, iako cu ponoviti da moze jos na nasim terenima valjati.mohikanac123 je napisao/la:Zebu je čini mi se Amar poĆeroi hvala mu. Mada realno ni Bekrić nije ni sjena onog od ranije.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zeba vs Bekric (repriza)
Lendric vs Krizman (nova serija)

Lendric vs Krizman (nova serija)
1921'
- amazon
- Kontakt:
Kod nas bi samo tjerali igrace.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
mohikanac123
- Kontakt:
Ja ga licno iako ga cijenim kao igraca ne bi volio vidjeti kod nas opet. Ali trener zna najbolje...
Jos jedan problem kod dovodjenja Zebe moze predstavljati njegov sukob sa Slavkom koji se desio ono vece kad je finale bilo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nidje veze, pa ako bude i dosao doci ce zbog toga sto to hoce ili nece Slavko, a kako stvari stoje nebi Slavko imao nista protiv, ali kao sto rekoh ima jos do toga i do samog zimskog prelaznog roka, tako da je prica oko Zebe trenutno nepotrebna skrozLjoZee je napisao/la:Jos jedan problem kod dovodjenja Zebe moze predstavljati njegov sukob sa Slavkom koji se desio ono vece kad je finale bilo.
1921'
- amazon
- Kontakt:
Ako Misketov mudonja bude htio Zebu. Zeba ce doci. Slavko se pita kao i mi na forumu, mozda malo, malo vise, bogdu.LjoZee je napisao/la:Jos jedan problem kod dovodjenja Zebe moze predstavljati njegov sukob sa Slavkom koji se desio ono vece kad je finale bilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Vidis na to smo svi zaboravili. Moze biti problem, ali ne izgleda mi da je Slavko zlopamtilo. Sukobi u zaru borbe su moguci, ali zaboravi se za par dana, stisne se ruka i ide se dalje.LjoZee je napisao/la:Jos jedan problem kod dovodjenja Zebe moze predstavljati njegov sukob sa Slavkom koji se desio ono vece kad je finale bilo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nidje veze zivota mi mog, vjerovao ili ne Slavko se za sve pita sto se tice igracaamazon je napisao/la:Ako Misketov mudonja bude htio Zebu. Zeba ce doci. Slavko se pita kao i mi na forumu, mozda malo, malo vise, bogdu.LjoZee je napisao/la:Jos jedan problem kod dovodjenja Zebe moze predstavljati njegov sukob sa Slavkom koji se desio ono vece kad je finale bilo.
1921'
- amazon
- Kontakt:
Bas bi on vracao Bogicevica, boli njega tuki za Bogija. Isto kao sto su doveli Krizmana i Markovica, bas su Slavka pitali.Hrasno1921 je napisao/la:Nidje veze zivota mi mog, vjerovao ili ne Slavko se za sve pita sto se tice igracaamazon je napisao/la:Ako Misketov mudonja bude htio Zebu. Zeba ce doci. Slavko se pita kao i mi na forumu, mozda malo, malo vise, bogdu.LjoZee je napisao/la:Jos jedan problem kod dovodjenja Zebe moze predstavljati njegov sukob sa Slavkom koji se desio ono vece kad je finale bilo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Izvini a znas li, kojim slucajem, kad su dosli Krizman i Markovic? Ne znas? Upravo..amazon je napisao/la:Bas bi on vracao Bogicevica, boli njega tuki za Bogija. Isto kao sto su doveli Krizmana i Markovica, bas su Slavka pitali.Hrasno1921 je napisao/la:Nidje veze zivota mi mog, vjerovao ili ne Slavko se za sve pita sto se tice igracaamazon je napisao/la:
Ako Misketov mudonja bude htio Zebu. Zeba ce doci. Slavko se pita kao i mi na forumu, mozda malo, malo vise, bogdu.
Ma treba pogledati samo u susjedstvo npr.Sportske novosti svaki dan imaju 1-2 stranice o Hajduku i Dinamu tu su razne analize , najave, izvjestaji,intervju i sl. Pa znao sam o svakom igracu gdje je igrao, sta je igrao ,kako je igrao , sta voli i tako , od bitnih do nebitnih stvari. A kod nas isto nista nikakav intervju osim sto uprava odobri a i to na kasicicu. Sto oni objave na zvanicnoj sutra izadje u novinama i to je to. Nekako mi to bas smeta i ide na zivce ta neka medijska blokada. Volio bih da se to malo promjeni da procitam neki intervju sa M.Stevanovicem, da cujem razmisljanje Boccaccinija, da znamo gdje je igrao Krizman i sl.Neandertalac je napisao/la:Dokle god nam ove stvari budu normalne, nema napretka.
Ne treba biti nesto posebno pametan za ovo, samo `prepisati` od najvecih. Za te velike i njihovu armiju navijaca ovakve stvari su nezamislive. Na njihovim internet stranicama skoro svakodnevno mozete pogledati razne stvari vezane za klub, intervjue sa igracima, legendama, uposleninicima, izvjestaje sa utakmica, treninga, zanimljive priloge, raznorazne stvari kreirane kako bi privukle i animirale navijace da sto masovnije, cesce i intenzivnije prate klub. Onda mozete pogledati razne marketingske aktivnosti, opet usko vezano za klub, stvari iz fan sopa, akcije, ili sponzorska oglasavanja.
Tu su cesto i dobrotvorne akcije, druzenja sa navijacima, eventi organizovani da se opet navijaci kao oni zbog kojih se u konacnici i igra fudbal sto vise i u vecem broju povezu sa klubom. Obavjestenja o treninzima, aktivnostima, planovima, pripremama, opravcima povrijedjenih igraca, onih na posudbi it itd. Svakodnevno se ove stvari osvjezavaju, ne sedmicno vec svakodnevno. Prije velikih utakmica navijaci se bombarduju ivjestajima, analizama, strucnim komentarima, prognozama, informacijama opcenito.
Navijaci na prvom mjestu.
Ovo je onako iz glave nabrajam stvari koje sam primjetio dok sam pratio Dzeku u Citiyu.
Nama normala sto su nam zabranili da gledamo treninge i sto nema cak ni tekstualnog izvjestaja pripremne utakmice a o live da i ne pricamo. Treba nam mir pred derbi. Ne znamo cak po zvanicnoj ni da su igrali.
Ma bravo.
Samo nek Miroslav potpise jos jedan ugovor i mojoj sreci nema kraja.

- Hrasno1921
- Kontakt:
E jbg sad, ako ti kazem tako je kako je, Krizman i Markovic su dosli prije nego je i sam Slavko dosao, odnosno sa njima se sve dogovorilo, trazio je da se Bogi vrati jer zeli sigurnost u odbrani, i isao je logikom zasto klub da raskida ugovor sa takvim igracem jos mu i plati bruku para kada nam treba, cim se vratio zajedno ga je sa Stanom htio vratiti, medjutim zbog novonastale situacije sa sindikatom stalo se sa tim, odnosno stopiralo.
1921'
- amazon
- Kontakt:
Daj ba Slavko je prije svega doveden da otjera ovih pet igraca, da ne bude da je uprava dovela i otjerala i da skinu krivicu s sebe. Ko to nece da prizna nije korektan. A ovo ostalo isto prica za malu djecu. Bogi s 3o i kusur godina, nije trenirao kako treba 3 mjeseca ne moze nista pomoci jer nema kuveta. Vise ce Osmankovic pomoci koji trenira i puca od snage.Hrasno1921 je napisao/la:E jbg sad, ako ti kazem tako je kako je, Krizman i Markovic su dosli prije nego je i sam Slavko dosao, odnosno sa njima se sve dogovorilo, trazio je da se Bogi vrati jer zeli sigurnost u odbrani, i isao je logikom zasto klub da raskida ugovor sa takvim igracem jos mu i plati bruku para kada nam treba, cim se vratio zajedno ga je sa Stanom htio vratiti, medjutim zbog novonastale situacije sa sindikatom stalo se sa tim, odnosno stopiralo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jeste, doveli su trenera da bi otjerao par igraca. Nisu ga valja doveli jer nismo imali trenera i jer fudbalskoj ekipi treba trener.
Po pitanju Zebe, ne znam sta da mislim.. Prije ne nego da.. Sem toga, vezni red nam odlicno funkcionise, bar za sada, te se nadam da ce to s vremenom jos bolje izgledati.
Po pitanju Zebe, ne znam sta da mislim.. Prije ne nego da.. Sem toga, vezni red nam odlicno funkcionise, bar za sada, te se nadam da ce to s vremenom jos bolje izgledati.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nisi u pravu ni sekunde, odnosno totalno si u defaultu sa pricom, ako te ne mogu uvjeriti u suprotno onda te mogu pustiti da mislis sta god hoces, samo cu ti reci da su ljudi u klubu dovodjenjem Slavke oprali ruke od odredjenih stvari, i skinuli teret sa ledja,a to im je bio glavni cilj, i zato upravo i Slavko sada vodi sav sportski segment oko dovodjenja igraca.amazon je napisao/la:Daj ba Slavko je prije svega doveden da otjera ovih pet igraca, da ne bude da je uprava dovela i otjerala i da skinu krivicu s sebe. Ko to nece da prizna nije korektan. A ovo ostalo isto prica za malu djecu. Bogi s 3o i kusur godina, nije trenirao kako treba 3 mjeseca ne moze nista pomoci jer nema kuveta. Vise ce Osmankovic pomoci koji trenira i puca od snage.Hrasno1921 je napisao/la:E jbg sad, ako ti kazem tako je kako je, Krizman i Markovic su dosli prije nego je i sam Slavko dosao, odnosno sa njima se sve dogovorilo, trazio je da se Bogi vrati jer zeli sigurnost u odbrani, i isao je logikom zasto klub da raskida ugovor sa takvim igracem jos mu i plati bruku para kada nam treba, cim se vratio zajedno ga je sa Stanom htio vratiti, medjutim zbog novonastale situacije sa sindikatom stalo se sa tim, odnosno stopiralo.
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.