Besic je upao u prvih 11 iako je nastupao u gulas ligi. Liga ne mora nista znaciti, ako je neko kvalitetan. Evo ga danas u startnoj protiv Liverpoola, zar i to nije PLUS Safeta?celikmilan je napisao/la:Pa ja, Hrvatska liga je mnogo bolja od Češke.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Nerminovic
- Kontakt:
BLUTUD je napisao/la:Odoše Avdija i Tinki u SirijuBassha je napisao/la:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- bistrikboy
- Kontakt:
Zauvijek izgubljeni za nas od sada igraju za Islamsku državu Iraka i Sirije!BLUTUD je napisao/la:Odoše Avdija i Tinki u SirijuBassha je napisao/la:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- hogarstrasni
Jeste, a ako , ne daj Boze , Susic bude selektor u nekoj utakmici u kojoj Zukanovic odigra dobro, to ce biti PLUS za Susica , jer ga je pozvao
A ako , poslije 0 bodova iz tri utakmice, odluci da se povuce, to ce biti dostojanstven odlazak ,dokaz da je gospodin i PLUS za Susica
PLUS za Susica je i poziv Spahicu
Sve je plus za Susica ++++++++++++++++:njanjanja:

A ako , poslije 0 bodova iz tri utakmice, odluci da se povuce, to ce biti dostojanstven odlazak ,dokaz da je gospodin i PLUS za Susica

PLUS za Susica je i poziv Spahicu

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Bešić je upao u prvih 11 igrajući za mladu repku a bio je najbolji mladi strani igrač u toj gulaš ligi.emir79 je napisao/la:Besic je upao u prvih 11 iako je nastupao u gulas ligi. Liga ne mora nista znaciti, ako je neko kvalitetan. Evo ga danas u startnoj protiv Liverpoola, zar i to nije PLUS Safeta?celikmilan je napisao/la:Pa ja, Hrvatska liga je mnogo bolja od Češke.
Sta je sa Boubacar Diabangom? Poznatijim kod nas kao Dialiba. Lik nije nikad odigrao za nasu A repku iako je bio dobar u zelji. Vidio sam da je igrao za senegal jednom ali u prijateljskoj. Ima jos uvijek 25g samo iako se zaboravio jos dok je imao 20g xD
Igra za Cracoviu i nemam pojma kako igra trenutno. To mu je novi klub a presao je iz mechelena.
Nije neko mjerilo ali sam vidio na fifi da ima bolje skilove od nasih nekih igraca tipa prcic,visca a i nekih kojih uopce nema na toj igri. Naravno da to nije nikakvo mjerilo ali eto kazem samo da ga vise cijene u svijetu nego neke nase trenutne reprezentativce pa iz tog razloga to spominjem (da ne bude da sve gledam kroz igru, rekao sam to samo usput).
Igra za Cracoviu i nemam pojma kako igra trenutno. To mu je novi klub a presao je iz mechelena.
Nije neko mjerilo ali sam vidio na fifi da ima bolje skilove od nasih nekih igraca tipa prcic,visca a i nekih kojih uopce nema na toj igri. Naravno da to nije nikakvo mjerilo ali eto kazem samo da ga vise cijene u svijetu nego neke nase trenutne reprezentativce pa iz tog razloga to spominjem (da ne bude da sve gledam kroz igru, rekao sam to samo usput).
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
On je rođak od Mouse Diabang koji igra u Bratstvu i u junu mjesecu sam igrao soccer sa njimDeeWa je napisao/la:Sta je sa Boubacar Diabangom? Poznatijim kod nas kao Dialiba. Lik nije nikad odigrao za nasu A repku iako je bio dobar u zelji. Vidio sam da je igrao za senegal jednom ali u prijateljskoj. Ima jos uvijek 25g samo iako se zaboravio jos dok je imao 20g xD

za mladju raju koja to ne pamte, ne moze igrati za BiHBLUTUD je napisao/la:On je rođak od Mouse Diabang koji igra u Bratstvu i u junu mjesecu sam igrao soccer sa njimDeeWa je napisao/la:Sta je sa Boubacar Diabangom? Poznatijim kod nas kao Dialiba. Lik nije nikad odigrao za nasu A repku iako je bio dobar u zelji. Vidio sam da je igrao za senegal jednom ali u prijateljskoj. Ima jos uvijek 25g samo iako se zaboravio jos dok je imao 20g xD
Nije neko mjerilo ali sam vidio na fifi da ima bolje skilove od nasih nekih igraca tipa prcic,visca a i nekih kojih uopce nema na toj igri. Naravno da to nije nikakvo mjerilo ali eto kazem samo da ga vise cijene u svijetu nego neke nase trenutne reprezentativce pa iz tog razloga to spominjem (da ne bude da sve gledam kroz igru, rekao sam to samo usput).Kako safet kaže igra u slaboj ligi a od njega se puno očekivalo kad je otišao u Špansku Murciu u kojoj se nije dugo zadržao pa je potpisao za Mechelen odakle je kao slobodan igrač došao u Cracoviu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Enis Nadarevic usao sa klupe (51. minuta) i postigao pogodak za Trapani u porazu 2:5.
Pa, kud baš starom klubu, crni Enise?Goalgetter je napisao/la:Enis Nadarevic usao sa klupe (51. minuta) i postigao pogodak za Trapani u porazu 2:5.

Kad je tek potpisao za Genou, baš sam se nadala da će nastaviti uzlaznom putanjom i napraviti neki iskorak, ali nisu se tako okolnosti poklopile. Čini mi se da je imao i neku povredu, pa nije uspio dobiti pravu priliku. Sretno mu u Trapaniju, zasad se drže u ovoj sezoni.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Povreda ga je nazalost udaljila iz sastava Genoe, ali i kod izbora tima je po meni ucinio gresku, jer je imao i drugih ponuda iz Serie A, ali se on odlucio za Genou koja je bila pretrpana igracima, pogotovo u napadu gdje je konkurencija bila jako zestoka.BaDa12 je napisao/la:Pa, kud baš starom klubu, crni Enise?Goalgetter je napisao/la:Enis Nadarevic usao sa klupe (51. minuta) i postigao pogodak za Trapani u porazu 2:5.![]()
Kad je tek potpisao za Genou, baš sam se nadala da će nastaviti uzlaznom putanjom i napraviti neki iskorak, ali nisu se tako okolnosti poklopile. Čini mi se da je imao i neku povredu, pa nije uspio dobiti pravu priliku. Sretno mu u Trapaniju, zasad se drže u ovoj sezoni.
- Nerminovic
- Kontakt:
Igracina.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Mario danas izašao oko 80te, malo umorno djelovao, ponovo poslao par genijalnih lopti u prostor ali još ne na nivou kao npr. protiv Hamburga ili u zadnjih par utakmica Cvajte prošle sezone.
- Goalgetter
- Kontakt:
Eldin Hadzic danas odigrao 90 minuta u pobjedi Zaragoze u gostima, i promasio penal u 2. poluvremenu.
Nema veze za penal, i Pape je mašio u svoje vrijeme. Bitne su minute, golovi će doći.

NK Domžale poražen od Celja. Horić igrao 90 minuta i skrivio penal u sedamdesetoj minuti. Frajer probao Panenku i promašio.
U sastavu Domžala nije bilo Gangija Šišića, zbog pravila za igrače van EU. Vjerujem da će biti u sljedećoj.

NK Domžale poražen od Celja. Horić igrao 90 minuta i skrivio penal u sedamdesetoj minuti. Frajer probao Panenku i promašio.
U sastavu Domžala nije bilo Gangija Šišića, zbog pravila za igrače van EU. Vjerujem da će biti u sljedećoj.

Jernej Ogorevc
"Kvaj fora da spet ni sisica??defenitivno najbolsi winger domzal!"
Nogometni klub Domžale
"Na tekmi lahko zaigrajo le trije nogometaši, ki ne prihajajo iz EU. Strokovno vodstvo se je odločilo, da bo tokrat tekmo s tribune spremljal Aladin Šišić. Na prejšnji tekmi je ta usoda doletela Nemanja Maksimovica"
Jernej Ogorevc
"Skoda...res pozivi igro vedno..ampak luka ze ve kaj dela :)skupaj na vrhu!"
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
H. Handzic opet zabio, konkurise covjek za 3 napadaca. 

1946
Ogar pljus strahahotni.hogarstrasni je napisao/la:Jeste, a ako , ne daj Boze , Susic bude selektor u nekoj utakmici u kojoj Zukanovic odigra dobro, to ce biti PLUS za Susica , jer ga je pozvao![]()
A ako , poslije 0 bodova iz tri utakmice, odluci da se povuce, to ce biti dostojanstven odlazak ,dokaz da je gospodin i PLUS za Susica![]()
PLUS za Susica je i poziv Spahicu![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- hogarstrasni
Sta je ovo ? Dalabu iz Han Pijeska ponovo jase?harishp je napisao/la:Ogar pljus strahahotni.hogarstrasni je napisao/la:Jeste, a ako , ne daj Boze , Susic bude selektor u nekoj utakmici u kojoj Zukanovic odigra dobro, to ce biti PLUS za Susica , jer ga je pozvao![]()
A ako , poslije 0 bodova iz tri utakmice, odluci da se povuce, to ce biti dostojanstven odlazak ,dokaz da je gospodin i PLUS za Susica![]()
PLUS za Susica je i poziv Spahicu![]()

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Cuj ogara dalabu JR satrovac
nihcudin ti je ljepse stajalo ,al te metlom

nihcudin ti je ljepse stajalo ,al te metlom

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jah samo taj nas Ramos ko golf dizel u januaru.Sabinho je napisao/la:Ma bolan ne bio sta i kako razvaljuje?Adinjo je napisao/la:Dumic momak razvaljuje. Sve ono sto nam treba. Al isto ko ga i nema, kad nam je Savez u qurcu.Ako je ono razvaljivanje onda je Bicakcic S.Ramos.
Pretrca ga lik ko da ne bi na terenu.
Tema je potencijalni igraci, ne znam sta ti toliko zabalio. Kakvih igraca imamo u repki, ovaj mali nista manje nije vrijedan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.