Gdje?FoSte95 je napisao/la:Kakav je ovo Husara obračun imao sa Sabrinom pa švrlja po FBu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
belosevic28 je napisao/la:Meni je veci apsurd od dovodjenja Murge na probu to da uposlenici kluba pisu na forumu. No, na stranu to, valjda tako treba... Radnik iz Bijeljine dovodi na probu golmana iz Kantonalne lige ZE DO kantona, kako to komentarisete?! Nemojte samo price, Radnik nije mjerilo, MI smo Sarajevo...iz sportskog segmenta Radnika itekako imamo toga za nauciti. Ljudi svog najboljeg igraca (Obradovica) ne daju vec 2 sezone ispod cijene. Kod nas Duljevic hladno ode free...
I mala digresija, dovesti igraca na probu i potpisati ugovor sa igracem nije isto.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
de i nama neupucenim recite sta se desavakoalem je napisao/la:Husara popušićeš qrac sabrini. smiri hormone
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Da li bi mog'o i na štoperu odigrat, ako Kova ode?joker90 je napisao/la:Potrebno nam je jedno krilo kao Murga!Vidim, može igrati i napadača, ovi svestrani nam trebaju!
SARAJEVO
Znajući nas dovest će se lijevi bek koji to može popuniti..fico je napisao/la:Da li bi mog'o i na štoperu odigrat, ako Kova ode?joker90 je napisao/la:Potrebno nam je jedno krilo kao Murga!Vidim, može igrati i napadača, ovi svestrani nam trebaju!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Valjda nekakav sastanak bio u restoranu hotela Dubrovnik pa ga Sabrina izlevatila pred nekim ljudimazlo87 je napisao/la:Gdje?FoSte95 je napisao/la:Kakav je ovo Husara obračun imao sa Sabrinom pa švrlja po FBu?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako ga bude Al Bekic isprobavao na probi, potpisat ce jos sutra.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kad Sabrina i Valentin opet izlevate Čalu pred navijačima u vezi pojačanja.FoSte95 je napisao/la:Valjda nekakav sastanak bio u restoranu hotela Dubrovnik pa ga Sabrina izlevatila pred nekim ljudimazlo87 je napisao/la:Gdje?FoSte95 je napisao/la:Kakav je ovo Husara obračun imao sa Sabrinom pa švrlja po FBu?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Gdje su pojačanja? Jesu normalni ovi iz Uprave?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Evolution87
- Kontakt:
Ma ili cekamo ove "jace" dok vide hoce li sta vani naci, pa ako ne nadju onda ce kod nas ili opet nema para.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Ma ili cekamo ove "jace" dok vide hoce li sta vani naci, pa ako ne nadju onda ce kod nas ili opet nema para.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ahmetović je ove sezone igrao stopera. Doviđenja i zbogom Kovačeviću 
- ThrillerHz
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Ma ili cekamo ove "jace" dok vide hoce li sta vani naci, pa ako ne nadju onda ce kod nas ili opet nema para.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cekaju 30.6 kaze tad isticu ugovori ovim kapitalcimajoker90 je napisao/la:Radi se u tišini!
1946~
Lemdara je tlačitelj čakijaša s Grbavice.pitic je napisao/la:Jel veći budalaš od LemdreHigh je napisao/la:Ovaj Sandro je budalaš i treba ga zaobići!![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Objavljen spisak sutra za pripreme, nema Saida, Kove i Bekica.
Said ukoliko ne pristane na smanjenje ugovora nece biti dio ekipe, u ponedjeljak ima jos jedan sastanak u klubu.
Bekic se jos nije izjasnio oko produzenja, a Kova je bivsi.
Said ukoliko ne pristane na smanjenje ugovora nece biti dio ekipe, u ponedjeljak ima jos jedan sastanak u klubu.
Bekic se jos nije izjasnio oko produzenja, a Kova je bivsi.
Kovačević se uobrazio, a i ko ne bi kad vidi da Jednonožac mlati pare ležeći u hladu, i to godinu dana?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 10 gostiju.