FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nace se rijesenje za Hadzica samo sto ova uprava ne daje da se ucjenjuje vise opekli su se i znaju sta rade,realno kad bi svakom junioru bez minute u seniorskom timu davali jake ugovore propali bi za 2 godine,mozda Dinamo svojim prve jake ugovore daje ostali niko,malo realno nam nebi skodilo,a Kovacevixu sretno nek glumi negdje drugo nista specijalno nije nit je sta pokazo do sad realno gledajuci
-
- Kontakt:
Daj veznog makar se on zvao Semir Bajrektarović ili Vučina Šćepanović. 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
@zlo ko spominje 4 hiljade km? To ne bi dao ni Ameru Bekicu. Ali sigurno zasluzuje 1500km pa i malo vise, uz te bonuse za efikasnost pa izvoli. ako si suarez imat ces i 10 milja kad se nazabijas golova.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pisao je neki 2k eura, brate ako ce nas odbit zbog 500KM, sretno mu.FrancescoTotti je napisao/la:@zlo ko spominje 4 hiljade km? To ne bi dao ni Ameru Bekicu. Ali sigurno zasluzuje 1500km pa i malo vise, uz te bonuse za efikasnost pa izvoli. ako si suarez imat ces i 10 milja kad se nazabijas golova.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Đej Lakoste, njemu je sigurno sad najteže zbog Saida, izdrži Lakoste, uz tebe smo!
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako skresu saidu platu morat ce mu on kolace po metropolisu placati...SiouxLukavac je napisao/la:Đej Lakoste, njemu je sigurno sad najteže zbog Saida, izdrži Lakoste, uz tebe smo!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Danas poslije Cenana, Gotal je isao na razgovor sa Ihtijarevicem.
Razgovarali su o uslovima, Gotal bi kako kaze radije u Sarajevo nego kod kona pa cemo vidjeti.
Mi mu sigurno mozemo dati bolje uslove.
Razgovarali su o uslovima, Gotal bi kako kaze radije u Sarajevo nego kod kona pa cemo vidjeti.
Mi mu sigurno mozemo dati bolje uslove.
- Osttribine
- Kontakt:
Ovo je sustina, vise od pola igraca u ligi ima tu platu pa i manje, eto imas informacija, a imamo i mi pojedinci pa znas koliko su pojedini igraci koji danas igraju kod nas imali primanja u svojim bivsim klubovima iz nase lige, mizerija. Ovo sto su mu ponudili je sasvim dovoljno za pocetak dok ne dokaze da vrijedi vise, jedno je omladinski fudbal, a drugo seniorski, prije par sezona sjecate se djecaka iz Celika koji je razvaljivao u omladinskoj ligi pa trebao kod nas doci u Akademiju, a zavrsio negdje u Slovackoj cini mi se, nigdje tog malca ni na mapi koliko vidim. A pojedinci ovde ocekuju od Nedima da se bori za najboljeg strijelca lige u njegovoj debitantskoj sezoni u prvom timu.kinosvra je napisao/la:Gojko Cimirot je prvu godinu u Sarajevu imao platu 1200 KM, Marko Mihojevic je dvije godine imao platu 900 KM pa vi vidite gdje su ovi i da li Hadzic zasluzuje 2 milje eura.
-
- Kontakt:
Oj yebem ti ženo majkukinosvra je napisao/la:Danas poslije Cenana, Gotal je isao na razgovor sa Ihtijarevicem.
Ja sumnjam da bi Faruk uspio ispregovarati uslove sa forumašima, a svi volimo i navijamo za FKS! Na kraju bi i mi završili u Zrinjskom ili tako negdje. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ja sumnjam da bi Faruk uspio ispregovarati uslove sa forumašima, a svi volimo i navijamo za FKS! Na kraju bi i mi završili u Zrinjskom ili tako negdje.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja sam lijevo krilo, mene bi uspio dovest.joker90 je napisao/la:Ja sumnjam da bi Faruk uspio ispregovarati uslove sa forumašima, a svi volimo i navijamo za FKS! Na kraju bi i mi završili u Zrinjskom ili tako negdje.
-
- Kontakt:
malo je milja realno ako je toliki talenat,pa ne radi za kasom u bingu,dati mu dvicu i ugovor kao hodzi 1+2 ili tako nešto
VVVBK
VVVBK
- Evolution87
- Kontakt:
Nek produzi ugovor na 5 godina i tad nek trazi koliko hoce.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Podrška klubu za ovaj stav pri produživanju/potpisivanju novih ugovora. Dobro je da se to radi sad, da znamo s čim raspolažemo, da možemo dovest adekvatne zamjene.
Međutim, trebaju but svjesni da sve to pada u vodu ako ne posložimo dobru ekipu.
Međutim, trebaju but svjesni da sve to pada u vodu ako ne posložimo dobru ekipu.
Samo naprijed Saraj'vo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesam ja jedini kojeg ne zanima koliko ce dobiti, koliko trazi, koliko mu nude. 
Ja se nadam da gleda samo da izvuce koliko je moguce vise, a da ne razmislja o drugoj opciji osim o potpisu ugovora.

Ja se nadam da gleda samo da izvuce koliko je moguce vise, a da ne razmislja o drugoj opciji osim o potpisu ugovora.

Ja bi promjenio firmu za 500 km visezlo87 je napisao/la:Pisao je neki 2k eura, brate ako ce nas odbit zbog 500KM, sretno mu.FrancescoTotti je napisao/la:@zlo ko spominje 4 hiljade km? To ne bi dao ni Ameru Bekicu. Ali sigurno zasluzuje 1500km pa i malo vise, uz te bonuse za efikasnost pa izvoli. ako si suarez imat ces i 10 milja kad se nazabijas golova.
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
-
- Kontakt:
U ovoj ligi ugovore treba praviti po doprinosima, ok imas fiksno toliko i toliko a sve ostalo je bonus, pocevsi od golova, asistencija, nastupa, prvi tim, klupa itd pa zasluzi i zaradi sebi nekoliko milja mjesecno, ali dokazi da si ih vrijedan. Ovo vrijedi za svakog igraca. Najlakse je dobra plata pa tura na shishu pa tura kolaca u Metropolisu.
Kova me ovim malo razocarao na prvu jer smo i povredu istrpili, ali ako je tacno za 2000KM, to je nista i razumljivo je de zeli obezbjediti kao svi igraci ove lige.
Kova me ovim malo razocarao na prvu jer smo i povredu istrpili, ali ako je tacno za 2000KM, to je nista i razumljivo je de zeli obezbjediti kao svi igraci ove lige.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja mislim, da kad je Gotal samo ugledao Ihtijarevica, vec je bilo kraj njegovim zeljama da predje kod nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa kako onda brate balic 100 hiljada eura?kinosvra je napisao/la:Gojko Cimirot je prvu godinu u Sarajevu imao platu 1200 KM, Marko Mihojevic je dvije godine imao platu 900 KM pa vi vidite gdje su ovi i da li Hadzic zasluzuje 2 milje eura.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], edgarallanpoe04, MaroonBjelave, nedimmmm1337, perodeformero, XCustom i 45 gostiju.