sve se nema a daje se 100 za šteluMarsal je napisao/la:Ja sam prošao, dao 100 na štelu, na kraju mi frajer govori položio si zahvaljujući instruktorua jedina greška mi bila što nisam stao pješaku mimo zebre
sad mogu reci za sebe da sam dobar vozac, maksimalno oprezan i dalje. Iako su počeci fakat bili trnoviti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- alan_kardec
- Kontakt:
Bolje su vozačiceOsim13 je napisao/la:Smatram da su vozači fejk taksija najbolji vozači
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A stalno psuje državu, gori je od Hende neuzubillahharden je napisao/la:sve se nema a daje se 100 za šteluMarsal je napisao/la:Ja sam prošao, dao 100 na štelu, na kraju mi frajer govori položio si zahvaljujući instruktorua jedina greška mi bila što nisam stao pješaku mimo zebre
sad mogu reci za sebe da sam dobar vozac, maksimalno oprezan i dalje. Iako su počeci fakat bili trnoviti.
Yebo bi im i onaj mačak mikrofonalan_kardec je napisao/la:Bolje su vozačiceOsim13 je napisao/la:Smatram da su vozači fejk taksija najbolji vozači
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Bosni ako nekom ne zelis nesto da namjestis kazu ljudi jest supak nece da pomogne. 
- ASD
- Kontakt:
Skoro bila nesreca ovdje kod mene na opstini gdje je momak usmrtio starijeg covjeka autom.
Vozio 80 na sat, a dozvoljeno 50. Medjutim, ja ga licno ne osudjujem toliko jer tu svako vozi 80.
Medjutim, taj djed je izasao iz auta i refleksno prelazio preko puta i nije se osvrtao.
Meni se licno zbog ucestalih nesreca automobili sve vise i vise gade.
Vozio 80 na sat, a dozvoljeno 50. Medjutim, ja ga licno ne osudjujem toliko jer tu svako vozi 80.
Medjutim, taj djed je izasao iz auta i refleksno prelazio preko puta i nije se osvrtao.
NA ŠTAAA PADEEE DAAAA UIHH LELEEE STANOOO
U TRAVUUU ZELEEEENUUU U TRAVU ZE LE NU
U TRAVUUU ZELEEEENUUU U TRAVU ZE LE NU
- Marsal
- Kontakt:
To je bilo doba u Zenici kad ne polazes iz prve taman da si Ralf Schumacher.harden je napisao/la:sve se nema a daje se 100 za šteluMarsal je napisao/la:Ja sam prošao, dao 100 na štelu, na kraju mi frajer govori položio si zahvaljujući instruktorua jedina greška mi bila što nisam stao pješaku mimo zebre
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Kod nas je lik dobio 2 godine zatvora, isao 70 u zoni 50 kmh, kisa padala, slaba vidljivost, mala mu izletila iza kombija koji je bio parkiran na cesti i jbg. Dijete ostalo u kolicima, otac se borio i na kraju dobije lik 2 godine haman, a i on ima zenu i dijete i nije neki debil nego regulara lik. Nikad nisi siguran na cesti i ne znas sta te ceka u iducoj sekundi jbt. I to mala imala srece da prezivi, drotovi se vracali sa intervencije i odmah je prevezli u bolnicu, kazu da se cekala hitna i sve, da vjerovatno ne bi ni prezivila.ASD je napisao/la:Skoro bila nesreca ovdje kod mene na opstini gdje je momak usmrtio starijeg covjeka autom.
https://www.****/emotivan-sta ... ine-borbe/
https://www.****/sajjra-upozn ... ca-marija/
ze.ni.ca.blog bez tacaka ako koga zanimaju linkovi
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
I ovaj je lik regularan skroz. Vise ce zdravstveno nahebati sigurno nego sto ce dobiti kazne.Marsal je napisao/la:Kod nas je lik dobio 2 godine zatvora, isao 70 u zoni 50 kmh, kisa padala, slaba vidljivost, mala mu izletila iza kombija koji je bio parkiran na cesti i jbg. Dijete ostalo u kolicima, otac se borio i na kraju dobije lik 2 godine haman, a i on ima zenu i dijete i nije neki debil nego regulara lik. Nikad nisi siguran na cesti i ne znas sta te ceka u iducoj sekundi jbt. I to mala imala srece da prezivi, drotovi se vracali sa intervencije i odmah je prevezli u bolnicu, kazu da se cekala hitna i sve, da vjerovatno ne bi ni prezivila.ASD je napisao/la:Skoro bila nesreca ovdje kod mene na opstini gdje je momak usmrtio starijeg covjeka autom.
https://www.****/emotivan-status-majke-sajjre-poljo-tri-godine-borbe/
https://www.****/sajjra-upoznala-svog-spasioca-policajca-marija/
ze.ni.ca.blog bez tacaka ako koga zanimaju linkovi
Put kojim je vozio ima dosta prikljucenja, a inace bi bio bar 80 km/h ogranicenje. I rijetko ko prelazi cestu jer je tamo kop i nema kuca.
Ovaj vozio tu po noci i slucajno djed stariji izlazio iz kola i refleksno mu doslo da predje ulicu (navece bilo) i kraj.
Koliko cujem taj je momak i mozdani dozivio (savjest hbg), to se desilo prije par dana. Meni ga malo zao, jest da je nacinio prekrsaj i fakticki pocinio ubistvo ali tu dnevno tom brzinom prodje par stotina automobila. On je taj koji ce popiti kaznu samo.
Ja recimo sam jedan od rijetkih koji tu prodje, a da ne pocini prekrsaj jer sam poprilicno smiren i nikad mi se ne zuri.
The Hague ( Dutch: Den Haag, pronounced [dɛn ˈɦaːx]) is a city on the western coast of the Netherlands and the capital of the province of South Holland. It is also the seat of government of the Netherlands.
Eto.
Eto.
- alan_kardec
- Kontakt:
Oј " " ", " " & 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Koliko se obicno ceka i koliko se maksimalno moze cekati kod tunela Vranduk? 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ako danas planiras putovati ne bi trebao dugo nije velika frekvencija saobracaja. Mozda 10tak minuta.kobe24 je napisao/la:Koliko se obicno ceka i koliko se maksimalno moze cekati kod tunela Vranduk?
Ali, radnim danima pogotovo u jutarnjim satima i poslijepodnevnim mozes nekad i do pola sata cekati.
Ako vec sutra budes planirao bolje ti je mozda zaobilaznicom kroz Nemilu imaju sve putokazi, ako nisi ljubitelj guzve
Tako blizu, a tako daleko.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakvo je ovo okupljanje hipstera u Visegradu? Da nije kakvo takmicenje za najbolju bradu i brkove? Nisam upucen. 
Dantula slavi rođendan.tuzlak1987 je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje hipstera u Visegradu? Da nije kakvo takmicenje za najbolju bradu i brkove? Nisam upucen.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.