Zeljo je……………
……….
……..
……
….
…
..
.

Izgleda nas

Druze Ante, izgleda da ti nisi dovoljno ozbiljan i da se zaebavas ali nece ti to proci razbojnice!!!!Anpa je napisao/la: ↑27 dec 2025, 03:03Nisu vam u odborima sjedili zeljovci? Isto ko sto nasi nisu kupovali igrace od likova koji navijaju za sarajvo?Odavno su sve ideologije izgubile smisao; ndhovce kupio cheefoot (i dalje ne vjerujem kakav crnjak), u sarajevu od danas vladaju mirvici, banja luku gura narkoman kojem je cilj uhljebiti se u uefu, nama ostaje da se prcamo za neke banalne stvari (nadam se da ova mrva sitnih misli u kasne sate nije na odmet). Nisam toliko ogorcen tako da mi je i bilo kakav korak naprijed u nasem fudbalu mio, pa makar to bio i promovisanje jatte maroodze i slicnih kako bi se etablirali kao korektna liga za razvoj i kupovinu talenata
Stvarno još uvijek to čitaš? Svaki Manijak koji drži do sebe mora imati taj profil na listi gnjavatoraManijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 05:40Ovaj ajlah se pojede ziv jadan, satra se da nam objasni nesto sto veze sa zivotom nema hahahq, valjda je zaspo jadnicak do sad
Totalno nebitno, ali buraz Mirvic koji je kod nas je "izofirao" brata sa slikama u plavom dresu. Klub ti vodi Ajla (necu objasnjavati) i na kraju bjegunci Mamici. Imate 0 legendi kluba u klubu. Ali i to je vasa stvar, samo kad komentarises nas prvo kreni od sebe i svog kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 06:49Nije ovo dobro...
Boga mi, nikako nije dobro, tesko da se tu moze reci, profesionalac je covjek, ali brate mili preuzmete te lik koji je deklarisani navijac najveceg rivala i ti, unatoc tome, pravis bakljadu u tu cast...![]()
![]()
Jos ako se FIFA~a i UEFA-a umijesaju u ovo, morace u 1. ligu Federacije preseliti...![]()
![]()
Boga mi, nije dobro...![]()
Mi njemu placamo na krajiKimJongEsmer je napisao/la: ↑27 dec 2025, 06:53Znali se koliko miliona ulaže investitor ili su klikeri u pitanju ?
Šta onda ti pratiš i gledaš... Na čelu savjetodavnog odbora Mehmed Janjoš, tehnički direktor kluba Krste Velkoski, do jučer na čelu akademije bio Alen Škoro, sve ijedan trener u akademiji je vezan za klub na neki način, da li kao igrač, kao neko ko je ponikao tu ili nešto treće, Hadžimuratović predsjednik skupštine itd itd. Bukvalno nema kluba u BiH koji u svojim strukturama ili na funckijama u klubu ima više domaćih ljudi ili ljudi koji nose dnk kluba u sebi.Argentina je napisao/la: ↑27 dec 2025, 08:15Totalno nebitno, ali buraz Mirvic koji je kod nas je "izofirao" brata sa slikama u plavom dresu. Klub ti vodi Ajla (necu objasnjavati) i na kraju bjegunci Mamici. Imate 0 legendi kluba u klubu. Ali i to je vasa stvar, samo kad komentarises nas prvo kreni od sebe i svog kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 06:49Nije ovo dobro...
Boga mi, nikako nije dobro, tesko da se tu moze reci, profesionalac je covjek, ali brate mili preuzmete te lik koji je deklarisani navijac najveceg rivala i ti, unatoc tome, pravis bakljadu u tu cast...![]()
![]()
Jos ako se FIFA~a i UEFA-a umijesaju u ovo, morace u 1. ligu Federacije preseliti...![]()
![]()
Argentina je napisao/la: ↑27 dec 2025, 08:15Totalno nebitno, ali buraz Mirvic koji je kod nas je "izofirao" brata sa slikama u plavom dresu. Klub ti vodi Ajla (necu objasnjavati) i na kraju bjegunci Mamici. Imate 0 legendi kluba u klubu. Ali i to je vasa stvar, samo kad komentarises nas prvo kreni od sebe i svog kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 06:49Nije ovo dobro...
![]()
![]()