http://fuldans.se/?v=tpoljgeecn" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Profesor je napisao/la:
video je savršen.Profesor je napisao/la:Evo jedan odlican video ovogodisnjeg Arsenala za laku noc
[youtube][/youtube]
Slažem se,pogotov ako uzmeš u obzir da za njega treba izdvojiti oko 17 mil.funti,ipak nije on kvalitet da bude naš rekordni transferBosco je napisao/la: M'Villa nije ništa bolji igrač od Kokolana, ništa.

Ali zato MARIO GOTZE jest.chily-rz je napisao/la:Slažem se,pogotov ako uzmeš u obzir da za njega treba izdvojiti oko 17 mil.funti,ipak nije on kvalitet da bude naš rekordni transferBosco je napisao/la: M'Villa nije ništa bolji igrač od Kokolana, ništa.
Ako na ljeto ne povuče prave poteze opet sam za to da ide...vedofeelgood je napisao/la:@Bosco Pitam se gdje nestade onaj tvoj silni pesimizam čovječe, mislim nemoj mislit da te napadam il nešto al samo kazem da si ti bio ovdje glavni zagovornik uz @Arsenalisation da Wenger ode
Možda na ManageruBosco je napisao/la:Samo da znaš da ću maštat sve dok imam maštu i dok je Gece živ. Nikakvi kvaziugovori me neće spriječiti u tome. Evo kakav tim Arsenala vidim iduce godine:
.........Szczesny.........
Sagna - Kos - Vermaelen - Gibbs
-----------Song
-------Arteta-----Wilshere
Gotze------------------------Cgamberlain
----------------RvP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.