FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni sarajevo je sposobno da pobijedi bilo koga bilo gdje, bez obzira što nekada imaju sudije protiv sebe, jer klub sa ogromnom tradicijom mora tako igraati..iako sam veležovac, ovako razmišljam.
- molotovljev
Tako je buraz..dokaz tome su evropske tekme..AlemC85 je napisao/la:Po meni sarajevo je sposobno da pobijedi bilo koga bilo gdje, bez obzira što nekada imaju sudije protiv sebe, jer klub sa ogromnom tradicijom mora tako igraati..iako sam veležovac, ovako razmišljam.
F.K.SARAJEVO
E zato taj bauk travnik, niđe veze, ako su malo preoštri ne znači da se ne mogu pobijediti..slažeš se.molotovljev je napisao/la:Tako je buraz..dokaz tome su evropske tekme..AlemC85 je napisao/la:Po meni sarajevo je sposobno da pobijedi bilo koga bilo gdje, bez obzira što nekada imaju sudije protiv sebe, jer klub sa ogromnom tradicijom mora tako igraati..iako sam veležovac, ovako razmišljam.
- molotovljev
Naravno..to je uglavnom do samih igrača,odnosno koliko su psihički spremni..isto tako zavisi od sudijeAlemC85 je napisao/la:E zato taj bauk travnik, niđe veze, ako su malo preoštri ne znači da se ne mogu pobijediti..slažeš se.molotovljev je napisao/la:Tako je buraz..dokaz tome su evropske tekme..AlemC85 je napisao/la:Po meni sarajevo je sposobno da pobijedi bilo koga bilo gdje, bez obzira što nekada imaju sudije protiv sebe, jer klub sa ogromnom tradicijom mora tako igraati..iako sam veležovac, ovako razmišljam.
koliko dozvoljava grube startove..
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
igrace u Europi gleda 20 000 ljudi (bar one na Kosevu),gleda ih veliki broj skauta a i obeca im se neka lova ako bude rezultata plus imaju normalno sudjenje i civilizovanu ekipu za protivnika
igrace u Travniku gleda 400 domacih navijaca i 400-500 zaljubljenika u Bordo boju koji dodju da bodre svoj klub a igraci svakako nisu banke dobili 2 mjeseca pa znaju da vjerovatno nece ni sad plus igraju protiv travnika koji igra grublje od pepea ..
toliko
ipak se nadam bodu ili tri boda..mozda nasa uprava iskesira dvaes,tries milja za bodove
igrace u Travniku gleda 400 domacih navijaca i 400-500 zaljubljenika u Bordo boju koji dodju da bodre svoj klub a igraci svakako nisu banke dobili 2 mjeseca pa znaju da vjerovatno nece ni sad plus igraju protiv travnika koji igra grublje od pepea ..
toliko
ipak se nadam bodu ili tri boda..mozda nasa uprava iskesira dvaes,tries milja za bodove
Evo šta mene brine:
U opasnosti:
Torlak (6), Muharemović (8), Avdić (9), Todorović (21), Gutić (74)
ako u Travniku izvučemo remi a da ovi ne zarade suspenziju (pogotovo Torlak) pred derbi ja bih bio zadovoljan....
U opasnosti:
ako u Travniku izvučemo remi a da ovi ne zarade suspenziju (pogotovo Torlak) pred derbi ja bih bio zadovoljan....
- Željo 1921
- Kontakt:
Nece ti oni igrati 100 % u travniku ...hilmo je napisao/la:Evo šta mene brine:
U opasnosti:

On ce sigurno poceti , opet ce danas potpisati ugovor maksuz sutra da bi igraohilmo je napisao/la:Evo šta mene brine:
U opasnosti:

Protiv Zvijezde je Scepanovic dobio karton da bi se ocistio pred derbi...ovo za ostale ti takodjer nije tacno...i niko pred derbi nije u opasnosti od kartona tako da u Travniku niko ne strahuje jedino Vucina propusta utakmicu zbog kartona i Suljic je dobio cini mi se treci protiv Zvijezde
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čuj Todorović....
Ja tek sad vidio, moja greška....
A da li je tačno za ove ostale ni ja nisam siguran tako je u statistici ss.ba

Ja tek sad vidio, moja greška....

A da li je tačno za ove ostale ni ja nisam siguran tako je u statistici ss.ba
i vise nego pozeljno da dobije zutihilmo je napisao/la:Evo šta mene brine:
U opasnosti:

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:i vise nego pozeljno da dobije zutihilmo je napisao/la:Evo šta mene brine:
U opasnosti:
ako u Travniku izvučemo remi a da ovi ne zarade suspenziju (pogotovo Torlak) pred derbi ja bih bio zadovoljan....![]()
.heehhehe naravno ako je ova statistika tacna..

A meni najluđe ono u BL protiv Borca Avdić se nešto raspravlja sa sudijom i igračima Borca a sa naše kluše se ori
˝Igraj Alene, igraj˝
ma dzaba ti pricati dok Alen ne zavrsi ahhaha..ne voli da ga se prekida kada prica...hilmo je napisao/la:mma_hz je napisao/la:i vise nego pozeljno da dobije zutihilmo je napisao/la:Evo šta mene brine:
U opasnosti:
ako u Travniku izvučemo remi a da ovi ne zarade suspenziju (pogotovo Torlak) pred derbi ja bih bio zadovoljan....![]()
.heehhehe naravno ako je ova statistika tacna..
![]()
![]()
A meni najluđe ono u BL protiv Borca Avdić se nešto raspravlja sa sudijom i igračima Borca a sa naše kluše se ori
˝Igraj Alene, igraj˝

FK SARAJEVO.
Ova u travniku je jedna u nizu najbitnijih utakmica do kraja, bas sam gledao raspored i nas i od listice i prosta racunica je da mi moramo 12 bodova do kraja uzet (listica od nas i od celika da izgubi) tako da od 3 gostovanja drina se mora uzet a izmedju 2 veca "zla" od gostovanja travnik il trebinje mislim da ipak zbog broja nasih navijaca vise imam nade da mozemo travnika uzet a i cinjenica da sve od ove ekipe nemaju neki imperativ sto je jao bitno za nasu ligu,drina ispala travnik i leotar ni gore ni dole , al et vidjecemo sta je nas vrli strucnjak spremio kakvu taktiku i postavku 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sa MIrzom po titule i uspjehe !!!adnanhz je napisao/la:Ova u travniku je jedna u nizu najbitnijih utakmica do kraja, bas sam gledao raspored i nas i od listice i prosta racunica je da mi moramo 12 bodova do kraja uzet (listica od nas i od celika da izgubi) tako da od 3 gostovanja drina se mora uzet a izmedju 2 veca "zla" od gostovanja travnik il trebinje mislim da ipak zbog broja nasih navijaca vise imam nade da mozemo travnika uzet a i cinjenica da sve od ove ekipe nemaju neki imperativ sto je jao bitno za nasu ligu,drina ispala travnik i leotar ni gore ni dole , al et vidjecemo sta je nas vrli strucnjak spremio kakvu taktiku i postavku

FK SARAJEVO.
- Megamon
- Kontakt:
VAla upravu je bio onaj iz fukara.Pa yebo ga Travnik,ko je on da ga ne mozemo pobijediti 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
aj samo jedno ne kontam... ako vam mirza toliko smeta sto ga na silu ne otjerate? udjete u klupske prostorije i bukvalno ga skinete sa trona... vikanje "mirza odlazi" i slicno nece ga nikad skinuti sve dok ima "rezultate"
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Još da vam sutra velež pomogne, i da svom bivšem igraču, baki polome krila, ali vidjet ćemo...
ma brate nema nista od toga ....tim ne bi nsita dobili (osim krivicnih prijavatm84 je napisao/la:aj samo jedno ne kontam... ako vam mirza toliko smeta sto ga na silu ne otjerate? udjete u klupske prostorije i bukvalno ga skinete sa trona... vikanje "mirza odlazi" i slicno nece ga nikad skinuti sve dok ima "rezultate"

FK SARAJEVO.
Daj Boze ,al kako sam vidio kako ste ovo protiv leotara odigrali teskoAlemC85 je napisao/la:Još da vam sutra velež pomogne, i da svom bivšem igraču, baki polome krila, ali vidjet ćemo...

Isad sto sam vidio na tabeli ss.ba ovo je duel prve dvije domacinke ekipe

A tuga je da smo tek 7 gostojuci tim naravno bez pobjede u 2 dijelu sezone

Mi se ne furamo mi smo furka.
ukoliko Celik osvoji kup time ste i vi u vecoj opasnosti od neizlaska u Evropu jer cete se morati boriti sa Olimpicom i Sirokim oko 3. pozicije, a ako Zeljo osvoji kup otvara se i 4. pozicija cime su i vase sanse za izlazak na Euro scenu veceDirk je napisao/la:Strumfovi nam opet dolaze na temu i supaju nam supljake, jer su sada zaratili sa navijacima Celika i Borca i sada kao oni da dokazu da je njima stalo da mi odemo u europu i slicno ... postedite nas PATETIKE i iskreno se nadam da ce Celik osvojiti kup !!!

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.