PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Tuzlaci kompletno haman boluju od krlezinog sindroma
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Selam, ja samo da vidim je li Ajzea ziv?? Sve me danas strah da klix ne izbaci naslov "momak ubijen brutalno na kucnom pragu"!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pih, na sta su fasisticki klubovi spali da se boje Slobode
[/quote]
Smijesno bi bilo da se bilo tko boji ovog nazovikluba. Mi se bojimo za sudbinu ove lige i ove drzave u slucaju kad bi sloboda nedajboze bila prva na kraju ove sezone. Takav simbol neuspjeha, luzerskog mentaliteta, i totalne nesposobnosti bi gurnuo ovo stanovnistvo u kolektivnu depresiju i zato vam to ne mozemo dopustiti, na terenu ili za zelenim stolom, uopce nije bitno[/quote]
Opa, jedino sto fasisticki klub kojeg predstavljas ovdje moze reci su samo seljacke uvrede. Jos mi je draze lizanje sarajlija sa vama, tako da mozete u isti gulas fasisticki
Ne boj se, mozda pobjedimo, mozda i ne
[/quote]
Đe ste partizaniiz tuzle?
http://****.info/wp/wp-content/upload ... .48.53.jpg

Smijesno bi bilo da se bilo tko boji ovog nazovikluba. Mi se bojimo za sudbinu ove lige i ove drzave u slucaju kad bi sloboda nedajboze bila prva na kraju ove sezone. Takav simbol neuspjeha, luzerskog mentaliteta, i totalne nesposobnosti bi gurnuo ovo stanovnistvo u kolektivnu depresiju i zato vam to ne mozemo dopustiti, na terenu ili za zelenim stolom, uopce nije bitno[/quote]
Opa, jedino sto fasisticki klub kojeg predstavljas ovdje moze reci su samo seljacke uvrede. Jos mi je draze lizanje sarajlija sa vama, tako da mozete u isti gulas fasisticki

Đe ste partizaniiz tuzle?

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:Selam, ja samo da vidim je li Ajzea ziv?? Sve me danas strah da klix ne izbaci naslov "momak ubijen brutalno na kucnom pragu"!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Isfurala davnih dana.krmpotich je napisao/la:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bitna je poentauNbx je napisao/la:Isfurala davnih dana.krmpotich je napisao/la:

- hskzmostar
- Kontakt:
krmpotich je napisao/la:

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ovo je samo novi klip, pjesma je stara vise od 15 godina sigurno.KapitenK je napisao/la: [youtube][/youtube]
Pa eto 94. Sta cjepidlacis **** te
Jedan grad, jedna ljubav!

Nisam maher ko Mostarac, ali zamisli zelenog kao Siroki Brijeg
-
- Kontakt:
5-1Muerte je napisao/la:

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kako ide ona pjesma južnih čakijandera?
Nešto sarajevska jalija? Bi mi zanimljivo, pa rekoh da vidimo šta o toj leksemi piše u Rječniku bosanskoga jezika (2010):
jalija:
a) družina ljudi sklonih razbojništvu, nasilju i dr. nepodobnim djelima; banda
b) družina besposličara, lijenčina, dangubnika, skitnica, uličara
Gledaj radničke klase.
Nešto sarajevska jalija? Bi mi zanimljivo, pa rekoh da vidimo šta o toj leksemi piše u Rječniku bosanskoga jezika (2010):
jalija:
Gledaj radničke klase.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Kako ide ona pjesma južnih čakijandera?
jalija:
Gledaj radničke klase.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Odradit cemo i to. Drago mi vas je vidjeti kontra slobode u ovolikom broju.Muerte je napisao/la:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Tako nam grah pao
placem, ali suza nema
plac bez suza tesko boli!

plac bez suza tesko boli!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kad već imš rječnik uz sebe, možeš li provjeriti riječi "metci" i "tranvaj", molim te?High je napisao/la:Kako ide ona pjesma južnih čakijandera?
jalija:
Gledaj radničke klase.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
To je, možda, pisao neko ko govori i piše hrv. standardiziranim jezikom, pa to i nije greška jer je to normirano u tom jeziku. U bosanskom jeziku može samo meci. Za tranvaj ne vjerujem dok ne vidim. Uostalom, ne relativiziraj ove greške s razbojnicima u pjesmama. 

hskzmostar je napisao/la:krmpotich je napisao/la:

e svašta.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 26 apr 2016, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 25 gostiju.