FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jun 2017, 11:45

Ovo je sasvim uredu. Korektno i konkretno. Pogotovo vezano za Saida. Samanjenje plate ili druga sredina. Za ove ostale, prihvatite ponude pa na onda na pripreme. Uzmi ili ostavi.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 jun 2017, 11:46

Citam izjavu valentina i ne mogu da vjerujem kako ne govori istinu znaci nastavio tamo gdje su ostali stali nek nam je bog na pomoci

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2017, 11:48

Po meni dobri potezi uprave ! Nekad se mora poceti s ovim ,klub mora pokazati da je iznad svakog pojedinca . ovo je trebalo i prije uvesti neces potpisat,produzit, ne dajes maksimum nema priprema nema utakmica bravo za upravu samo ostro .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2017, 11:49

JA NE VIDIM ama bas nista lose u ovome sto je rekao Ilievski... apsolutno nista.
Prije u vakat onih kriminalaca, nisu nikad ni pokusali da pregovaraju na nacin da smanje zahtjeve igraca nego su ih povecavali da se ugrade. Lahko je tada bilo pottpisati igraca za dan. Sada se radi malo drugacije, pokusava se uspostaviti sistem sto je ocigledno iz svakog razgovora sa Ilievskim i to je vrlo bitno. Bit ce to dobro ako Bog da, bitno je da bar imaju neku strategju a vrlo bitno se rijesiti saidove plate. Kovacevic je u svakom slucaju u pravu, a i za njega je bitno da poslije onakve ozljede ili andje dobar angazman vani ili dobije solidnu platu ovdje (pola Baliceve od kojeg je bolji)
Mali hadzic treba da se uhvati lopte i treninga.
Primorac je napisao/la:Citam izjavu valentina i ne mogu da vjerujem kako ne govori istinu znaci nastavio tamo gdje su ostali stali nek nam je bog na pomoci
sta ne govori istinu? moze li tacno?

i nisi odgovorio koji igraci mogu sta hoce i kako hoce a drugi ne?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 jun 2017, 11:49

Strah od Valentina. :kafa:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 11 jun 2017, 11:50

Primorac je napisao/la:Citam izjavu valentina i ne mogu da vjerujem kako ne govori istinu znaci nastavio tamo gdje su ostali stali nek nam je bog na pomoci
Ne govori istinu? Sta konkretno druze, ima nas neupucenih.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 jun 2017, 11:53

Komsija sam malom nedimu i dobar sa njegovim ocem s obzirom da znam temperament njegovog oca vjerovatno ce dati taj novi poboljsanji ugovor novinarima pa da svi vidi o cemu se radi

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jun 2017, 11:54

Igrač koji ima namjeru da napreduje u karijeri treba strpljenja a ne da ucjenjuje klub. Treba se fokusirati na svoje igre a ne na ucjene i izvlačenje što više para. Umjesto da mu klub bude odskočna daska, on se prepucava zbog 500 KM više. Zato 90% naših igrača dostigne pola svog kapaciteta, samo zbog tog takovog razmišljanja.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 11 jun 2017, 11:55

Stroj1946 je napisao/la:Ovo je sasvim uredu. Korektno i konkretno. Pogotovo vezano za Saida. Samanjenje plate ili druga sredina. Za ove ostale, prihvatite ponude pa na onda na pripreme. Uzmi ili ostavi.
Poceli su nesto raditi. Valjda dovedemo dobrog veznjaka i napadaca. Malom Hadzicu minimum 4 godine i Kovacevicu isto...Said neka ide kuci u Tuzlu, vrijeme mu je..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 11 jun 2017, 11:56

Po meni dobar potez uprave ... ja ih ne krivim sekunde jos uvijek ispravljaju greske stare uprave ....

Klub ispred svakog igraca ..... vrijeme je da Said napusti klub ili da dobije malu platu i da bude zahvalan i na tome ....jer realno vise je na klupi ....

Iskreno ni ja nebi dao marke vise malom Hadzicu a Kovacevic je djon obraz kad nije igrao pare su bile tu ... odigrao malo bolje koju tekmu i odma hoce pare...

Sjetite se Benke sjedio je pola god na klupi i produzio je odma ugovor jos god da se oduzi klubu a nase dijete se kofrci nesto fuj .....

Jos da ispostuju ovo Kapitalci i aferim od mene !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 11 jun 2017, 11:57

Popusti nas prijatelju dragi vise.
Svaki post koji si napisao je vezan za Nedima Hadzica, ocigledno si se samo radi toga registrovao jer si mu brat ili familija.

Sto nije ostao u Benfici, ili sto nije otisao u Ajax, West Ham i tamo lupao cifre?
Malo mu u Benfici hiljadu eura, imaju u Sarajevu budale dat ce mi milione iako ne mogu igrati za prvi tim ni minutu.

Umjesto da kao Amer Gojak uopste ne pita za pare nego samo za minute njemu su samo pare u glavi.
Zato je Amer Gojak tu gdje jeste, a Nedim ce u Bratstvo iz Gracanice.
Propadali su i veci talenti...

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 11 jun 2017, 11:59

Tanak je to talenat kad on u ovoj fazi svoje karijere misli na pare. Neće on nikad igrati u puno većem klubu od Sarajeva tako da je svejedno potpis'o il' ne. Naravno, govorim ako je istina da se pregovara oko plate.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 11 jun 2017, 12:01

Primorac je napisao/la:Komsija sam malom nedimu i dobar sa njegovim ocem s obzirom da znam temperament njegovog oca vjerovatno ce dati taj novi poboljsanji ugovor novinarima pa da svi vidi o cemu se radi
Ako njegov otac išta iznese novinarima može smatrat da mu sin neće ni do Orašja dobacit, tim stavom. Dosta je raji Husarića i petljanja novinara u klub. Te stvari se u 4 zida rješavaju i siguran sam da se može naći kompromis da svi budu zadovoljni. Samo treba hladne glave sjest i dogovorit se, tjeranjem inata s obje strane su svi na gubitku.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 11 jun 2017, 12:03

Kova je mlad, perspektivan i dobar stoper. Klub je njega ispostovao i vjerujem da se tu moze naci zajednicka. Njega i Mihu vidim dugorocno na stoperskom paru ukoliko se ne prodaju sto je vise vjerovatno. O Nedimu ne treba trositi rijeci, koliko god da smatram da mu se treba izaci u susret jer ce se fina lova na njemu zaraditi tako sam misljenja da mora postojati ta grajica za igrace koji se tek prikljucuju prvom timu.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 jun 2017, 12:04

što ne izjavi da još igraca nije htjelo potpisati novi poboljšan ugovor

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 12:05

Ja sam za da mu se da malo veci ugovor ali da nam bude drugi napadac pored recimo Bekića. Volio bih vidjeti boljeg napadaca od Bekića ali trenutno je to sto imamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2017, 12:05

Problem vecine maladi igraca su roditelji i menageri . s 15 -16 godina vec pocnu razmisljati o ciframa . roditeljima i menagerima je bitno lovu klepit a kako igra ,razvija se taj djecak to je nebitno samo lovu daj .

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 11 jun 2017, 12:07

bordobijeli je napisao/la:Problem vecine maladi igraca su roditelji i menageri . s 15 -16 godina vec pocnu razmisljati o ciframa . roditeljima i menagerima je bitno lovu klepit a kako igra ,razvija se taj djecak to je nebitno samo lovu daj .
dati mu mizeran ugovor a tražiti ogromne cifre za transfer to nije ok, jesi skontali?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2017, 12:09

Primorac je napisao/la:Komsija sam malom nedimu i dobar sa njegovim ocem s obzirom da znam temperament njegovog oca vjerovatno ce dati taj novi poboljsanji ugovor novinarima pa da svi vidi o cemu se radi
samo nekka izvoli m, pa ce godinu dana biti na zapadu, au tim godinama to je ujedno i kraj ozbiljne karijere. Pmretnije mu je da trazi u ugovoru minute a da se okane para, sta bi on 3 000 platu a da ostali igraci njegovih godina imaju 500???
Sto nije ostao u Benfiki i gdje je sve isao i tamo dobio 3-4 milje eura? Malo sutra, takvih "talenata" je bilo i bit ce u evropi na vagone, on treba da radi i trenira i da se bori za minutazu a ne da se s klubom prepire.
Primorac je napisao/la:što ne izjavi da još igraca nije htjelo potpisati novi poboljšan ugovor
Pa reci imena, ko sta kako, vazda nesto skriveno, moj komsija dobar sa ovim, dobar sa onim. Nema od toga nista, klub je sada ispred svega, kome se ne svidja ima "bolje"... pa ce se imati kada za glavu hvatati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 11 jun 2017, 12:11

bingo pogodio si za minute ali....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.