pogledaj samo Raptorse u PO i sve ce ti bit jasnoOsim13 je napisao/la:Šta znači kad se Drake sastane sa nekim sportisom, jel ga to loša karma tipra?Sarmelino je napisao/la:kisu treba ukinut
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:pogledaj samo Raptorse u PO i sve ce ti bit jasnoOsim13 je napisao/la:Šta znači kad se Drake sastane sa nekim sportisom, jel ga to loša karma tipra?Sarmelino je napisao/la:kisu treba ukinut
Da oladi Klopp šampanjac onda?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moze se pocet slavitOsim13 je napisao/la:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Saće nam Hendo to sve fino objasnitiartemis77 je napisao/la:http://www.frontal.ba/novost/95664/na-m ... k6BIc7t8Do
Za koga ćeš glasati na izborima
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar program na RTS, opet diskutuju u BiH i njenoj budućnosti. Zid na Drini majka kažem vam.
I onda se ljute kad se na Palama otvori Studentski Dom Radovan Karadžić.Mokes je napisao/la:Saće nam Hendo to sve fino objasnitiartemis77 je napisao/la:http://www.frontal.ba/novost/95664/na-m ... k6BIc7t8Do![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trebalo je samo zatekbirat razbjezali bi se ti cetalji u rekordnom roku
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A ti se ne ljutis ?Penaltiky je napisao/la:I onda se ljute kad se na Palama otvori Studentski Dom Radovan Karadžić.Mokes je napisao/la:Saće nam Hendo to sve fino objasnitiartemis77 je napisao/la:http://www.frontal.ba/novost/95664/na-m ... k6BIc7t8Do![]()
Ne podcjenjujte Liverpool.Sarmelino je napisao/la:Moze se pocet slavitOsim13 je napisao/la:
Kakve su srece, i tu ce tradiciju sjebat
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jesam ignenađen da jedan glasač SDP-a čita srpski portal koji mu kreira mišljenje.
Poslije toga uđe na ustaški Klix, pogleda dnevnik na srpskom N 1 i to je to. Glasač SDP-a.
Poslije toga uđe na ustaški Klix, pogleda dnevnik na srpskom N 1 i to je to. Glasač SDP-a.
Kocka je bačena
Tako je. Samo saff treba citat.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Murisova Sadža
15.10.2013.
Što samo SAFF, može i Stavjasmin10 je napisao/la:Tako je. Samo saff treba citat.
Al šta ono kaže nekome kako mu nešto kreira mišljenje
Ja citam samo Kevser
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod urednika Saff-a otac bio ucesnik kongresa saveza komunista Jugoslavije ispred BIH. True story.
Meni smeta i jedno i drugo, problem je što jenpvo poželjno prosječnom glasaču SDA a ja Karadžića se gnuša a meni je oboje odvratno.jasmin10 je napisao/la:A ti se ne ljutis ?Penaltiky je napisao/la: I onda se ljute kad se na Palama otvori Studentski Dom Radovan Karadžić.
Pa ljudi su dozvolili spomenik da postave ljudi koji su nas porobili i uništili nam državu, to nigdje ja mislim u svijetu nema.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.