Ti se sam sa sobom svađaš
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na popusis ga duskice 10 godina ulaganja i ko sto kaze morpheus najveca pobjeda protiv Zelje
Dodje milsami, torpedo i tu je kraj avanture real madrida
Evo sad morpehus prelazim na vas
Dodje borac godinu ulaze i bolje u europi se pokaze od vas, jeste da su ligu pokrali, ali u europi bolje igraju od vas
Zrinjski ne moram ni spominjati pobjede az alkmar 4:3 u velikom preokretu, aston villa, evo prosli grupnu fazu
Sva ta vasa ulaganja nista konkretno nisu donijela
Dodje borac godinu ulaze i bolje u europi se pokaze od vas, jeste da su ligu pokrali, ali u europi bolje igraju od vas
Zrinjski ne moram ni spominjati pobjede az alkmar 4:3 u velikom preokretu, aston villa, evo prosli grupnu fazu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 dec 2025, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A ne citirajte, nit mu odgovarajte, ko Boga vas molim, valjda malo popusti. Pa sta je ovo ovako, on ako vise od 12 godina, za ustanove je kakve i to pod hitno.
since 1973
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Gledao sam malo plate igraca u odredjenim klubovima, i bez obzira na sve, svaka cast Zeljeznicaru sto uplacuje cijeli iznos na racun. Po onome sto sam vidio, nista ne daju na ruke, sve je uredno prijavljeno. Svi ostali fusere.
Klafuric ode iz sirokog.. da nece u Borac?
Nisam, ali svaka cast bosni
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Lijepo vidjet ove fudbalere Saida, Velkoskog, Tatomirovica, Zeca, Vladavica. Ljepota.
Ma svaka čast tebi brate, javi se kad dođeš u naš lijepi grad.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pasa idi lijeci se. Tebe ni na vasoj temi ne podnoseNoDi80 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:40Na popusis ga duskice 10 godina ulaganja i ko sto kaze morpheus najveca pobjeda protiv Zelje
https://****.com - What Is The Best Dating Chat - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Dating Chat Online [/url]
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ne vole zato sto sam realan i kazem da je Zeljo slab i neozbiljanKockoglavi je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:48Pasa idi lijeci se. Tebe ni na vasoj temi ne podnoseNoDi80 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:40Na popusis ga duskice 10 godina ulaganja i ko sto kaze morpheus najveca pobjeda protiv Zelje
Isto s vase strane me ne vole, jer realno kazem da vasa ulaganja nisu nista konkretno donijela
Nemojte samo o transferima, jer imate pare i bez transfera i ti transferi su samo naplata ulaganja koja su velika, a u sustini klub je jos u granicama BiH
Kad izvan BiH pokazate nesto tad cu reci da ste napravili iskorak, a ovako cak i Velez je veci tim izbacio u Europi
Pricamo o deset godina konstatnih ulaganja sto mnogi u BiH mogu da sanjaju i s tim ulaganjima ocekuje se najmanje grupna faza pa cak i kroz obicne kvalifikacije
Zeljo jeste los, nije konstantan, jer fali para, ali da je obrnuta sistuacija opet bih smatrao neuspjehom
10 godina da se u Zelju ulaze i da ne igramo grupnu fazu to bi za mene bio ogroman neuspjeh
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ah civilizacije jake sto mi je pisala i prije toga i poslije u pp
Neka te.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Eno ih hordezla dosle , Manijaci nemojte ih puno
Nodi mi te volimoNoDi80 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:53Ne vole zato sto sam realan i kazem da je Zeljo slab i neozbiljanKockoglavi je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:48Pasa idi lijeci se. Tebe ni na vasoj temi ne podnoseNoDi80 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:40Na popusis ga duskice 10 godina ulaganja i ko sto kaze morpheus najveca pobjeda protiv Zelje
Isto s vase strane me ne vole, jer realno kazem da vasa ulaganja nisu nista konkretno donijela
Nemojte samo o transferima, jer imate pare i bez transfera i ti transferi su samo naplata ulaganja koja su velika, a u sustini klub je jos u granicama BiH
Kad izvan BiH pokazate nesto tad cu reci da ste napravili iskorak, a ovako cak i Velez je veci tim izbacio u Europi
Pricamo o deset godina konstatnih ulaganja sto mnogi u BiH mogu da sanjaju i s tim ulaganjima ocekuje se najmanje grupna faza pa cak i kroz obicne kvalifikacije
Zeljo jeste los, nije konstantan, jer fali para, ali da je obrnuta sistuacija opet bih smatrao neuspjehom
10 godina da se u Zelju ulaze i da ne igramo grupnu fazu to bi za mene bio ogroman neuspjeh
Ne seri, u europu bez titule treba cudo da se desi. Il da budes Craiova
Vi cete tjerat sve redom opet do kraja sezone, zivi bili pa vidjeli
Ma brate volim i ja vas, ali realn Kairat iz Kazahstana od prvog pretkola lige prvaka udje u grupnu fazu lige prvaka
Pa evo i Omonia Nikozija od pocetka krenula kvalifikacije konferencijske i usli u grupnu fazu
Ako se ne mozemo mjeriti s ekipama iz Kazahstana ili sa ekipama iz Kipra koji nisu prvaci znaci da smo smijesni
Treba srece nekad, to se slazem, ali mi ispadamo od Kopera, Neftici, Torpedo, Milsami…
To su sve ekipe koje nisu najjace u Azerbejdzanu, Moldaviji,Gruziji..
Dok Zrinjski gubi 0:3 i preokrene protiv velikog Az Alkmara i pobjedi 4:3, ljudi pobjede prvaka Svedske, Austrije…
Do nas je sve ne znamo sta znaci red, rad, disiplina, odgovornost, konstatnost, a bez toga dzaba ti sreca
Evo vi da znate to nikad ne bi razmislili o prodaji Guliasvilija, jer tek sad pocinjete liciti na ozbiljan klub, a ozbiljni klubovi koji imaju para prodaju talentovane igrace, a ne najbolje koji su kostur ekipe
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 dec 2025, 16:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- LondonBlues
- Kontakt:
La Décima
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Da opet pitam kako će se reagovati ako Amar Osim preuzme a Dogan postane šef škole fudbala ? Jel vam to prihvatljivo.
- Combattente87
- Kontakt: