Ja ti opet kazem ako mu zrijeb cak nije bio i losiji.Ok i Rafa je igrao protiv dvojice plus igrao je protiv 11. Dimitrova,12.Zvereva koji su u tom trenutku bili bolji i od Berdycha,Keia pa mozda i Stana i 14.Gaela...Vjeruj mi laksi je zrijeb imao...leorey je napisao/la:Napisao sam uvjerljivo najtezi zrijeb jer to jest. Sjecas li se kad je neko nakon 6 mjeseci pauze uzeo GS preko cetvorice igraca iz TOP 10 i onda dobio Nadala u finalu ? Zbog toga jeste najtezi. Sto je bilo i razumljivo, s obzirom na poziciju na kojoj se nalazio zbog pauze.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ja ti napisem cinjenice, ti nesto mjeris ko je bolji. Jedino da ti jos nacrtam, ali eto hajde. Uostalom, ja i ti smo nebitni, svi veliki strucnjaci su rekli da je imao najtezi zrijeb.RafaGarros9 je napisao/la:Ja ti opet kazem ako mu zrijeb cak nije bio i losiji.Ok i Rafa je igrao protiv dvojice plus igrao je protiv 11. Dimitrova,12.Zvereva koji su u tom trenutku bili bolji i od Berdycha,Keia pa mozda i Stana i 14.Gaela...Vjeruj mi laksi je zrijeb imao...leorey je napisao/la:Napisao sam uvjerljivo najtezi zrijeb jer to jest. Sjecas li se kad je neko nakon 6 mjeseci pauze uzeo GS preko cetvorice igraca iz TOP 10 i onda dobio Nadala u finalu ? Zbog toga jeste najtezi. Sto je bilo i razumljivo, s obzirom na poziciju na kojoj se nalazio zbog pauze.
A bio je itekako paklen zrijeb i za Wimb ove godine- ko je kriv Novaku i Andyu sto su ispali. Neko je u trecem kolu isao na Zvereva, a neko na 500+ igraca svijeta. Ali eto ti si strucnjak
27.10.2020
- RafaGarros9
- Kontakt:
Pa ok pogrijesio si jbg pogrijesi svako...al trebao si sagledati sve stvari jer je Rafa gubio meceve jer se vracao zbog povrede valjda je to svima jasmo pa je i propustio kraj same prosle sezone...A onda je dosao spreman sto je i sam potvrdio i poceli su dobri rezultari,tri GS titula i finale...Unofficialpage je napisao/la:Realno veće šanse Roger ima da dobije Novaka nego Rafa, čisto zbog match upa. A obojici nisu velike šanse.RafaGarros9 je napisao/la:Kao Roger hoceUnofficialpage je napisao/la:Nadal neka moli Boga da se Nole ne vrati u staru formu jer inače Nadal neće vidjeti titule ni na šljaci.Al ok ti si govorio da Rafu ce izdati snaga i da ne moze on pratiti ritam sljake ni na ovom RG pa mi je jasno sta ti prognoziras da ide u kontru...A ne vidim kakve veze ima sljaka sa Novakovom formom pa dok je Rafa bio u tom fomi Novak ga nikad nije dobio na RG vec one godine kad je dosao potpuno nespreman...
![]()
![]()
To sam govorio jer nisam mislio da Rafa može fizički izdržati sezonu šljake, jer je mečeve do tada gubio zbog fizičke spreme, nije bio u stanju da pokriva teren kao prija a to je Rafi vrlo važno. Izdržao, pogriješio sam i Bože moj, idemo dalje.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Pa naravno da cu mjeriti ko je bolji kao sto u ovom trenutku i jesu i bili na pocetku godine Dimitrov i Zverev od Berdycha i Keia...leorey je napisao/la:Ja ti napisem cinjenice, ti nesto mjeris ko je bolji. Jedino da ti jos nacrtam, ali eto hajde. Uostalom, ja i ti smo nebitni, svi veliki strucnjaci su rekli da je imao najtezi zrijeb.RafaGarros9 je napisao/la:Ja ti opet kazem ako mu zrijeb cak nije bio i losiji.Ok i Rafa je igrao protiv dvojice plus igrao je protiv 11. Dimitrova,12.Zvereva koji su u tom trenutku bili bolji i od Berdycha,Keia pa mozda i Stana i 14.Gaela...Vjeruj mi laksi je zrijeb imao...leorey je napisao/la:Napisao sam uvjerljivo najtezi zrijeb jer to jest. Sjecas li se kad je neko nakon 6 mjeseci pauze uzeo GS preko cetvorice igraca iz TOP 10 i onda dobio Nadala u finalu ? Zbog toga jeste najtezi. Sto je bilo i razumljivo, s obzirom na poziciju na kojoj se nalazio zbog pauze.
A bio je itekako paklen zrijeb i za Wimb ove godine- ko je kriv Novaku i Andyu sto su ispali. Neko je u trecem kolu isao na Zvereva, a neko na 500+ igraca svijeta. Ali eto ti si strucnjak
Znas ko je kriv Novaku I Endiju povrede al ti nisi druze objektivan to je tvoj problem i ja ti opet kazem nemoj svrstavat Zvereva kao ozbiljnog protivnika sto i nije pogotovo za ove vrhunske igrace al ako se ti hvatas za njega onda bgm...eto koliko je ozbiljan da ga je Tomic kojem se sprdne nekad da odigra trehno 2-0...A kad vec poredis trece kolo Rogeru Zverev Rafi-Khacanov i u cemu je razlika 2 potpuno izjednacena igraca...
Ma da preozbiljno, ofirno mi je samo ovo pisanje pojedinih, to jeste vas, znam da navijate protiv Federera i razumljivo je, ali doza neke kiselosti kod tih postova je stvarno, stvarno meni gadna, mislim tokom RG-a nisam posebno pratio tenis, jednostavno sam pratio par mečeva, odgledao finale i Nadal je osvojio, ne sjećam se da smo mi ( Federerovci ) bili kiseli nakon što je Nadal osvojio La Decimu, ustvari mi je i drago bilo što su se ova dvojica vratila u teniski vrh, pogotovo na GS-ovima, napisao sam da bi Marej pružio veći otpor od Wawrinke, ali znalo se ko će biti šampion.bodi123 je napisao/la:Naporan si druže, preozbiljno shvataš ovo i bezveze pereš raju takvim postovima, ne znaš se zajebavatAA23 je napisao/la:Naravno da molimo Boga jer navijamo za Federera, da prestigne Samprasa i Renshawa po broju titula na Wimbledonu, da babuka napuni 19-tu na ovim terenima Wimbledona
Ja se smijem kladiti da RafaGarros, bodi i ostali Rafini momčići više navijaju za Federerove protivnike nego za Nadala![]()
Toliko se osjeti ta vaša ljubomora, toliko kiselo pišete o Federeru, znam da ga ne volite, nisam ni ja fan Rafe, zbog vas takvih ga i ne volim, zbog vas kiselih navijača koji mole Boga više nego mi da neko pobijedi Federera na ovogodišnjem Wimbledonu jer ćete da se pojedete ukoliko Federer osvoji isti.
Ako vam je toliko kiselo i teško što je Roger tu gdje jeste, da sebi olakšate i samo se sklonite sa teme dok nemate nekog favorita, a ustvari imate, to su Berdih, Čilić i Kveri.
Idemo Roger za sebe i sve tvoje navijače do osme Wimbledonske titule, sutra protiv Berdiha akoBogda, a zatim protiv Kverija ili Čilića za trofej.
Uz tebe smo babuka.
Čuj meni teško što je Roger tu gdje jeste, pa nije zar do tog došlo![]()
Zašto onda komentari tipa, ovo je najslabiji Wimbledon, pa onda RafaGarros pravda Nadala jer se već prepao da će Roger otići na plus 4, citirate i vi ( Nadalovci ) nas počesto, ali ovo sada što čitam jer stvarno šega i ne mogu da ne prokomentarišem.
Nije više ni fazon zajebancije, na forumu smo gdje raspravljamo o tenisu, a onda se načitam ovdje komentara koji su bezvezni i koji nemaju smisla.
Ne znam jel tebi teško, većini izgleda jeste, čim ga toliko spominjete i komentarišete
@RafaGarros
Čekaj druže, ti hoćeš da kažeš da Federer nema najteži žrijeb, pa pobogu dragi da li mi pratimo isti sport? Frajer ima najteže žrijebove od početka godine na svakom turniru na kojem je igrao, osim u Halleu.
AO 2017
J.Melzer
N.Rubin
T.Berdych
K.Nishikori
M.Zverev
S.Wawrinka
R.Nadal
IW 2017
S.Robert
S.Johnson
R.Nadal
N.Kyrgios (predaja)
J.Sock
S.Wawrinka
MIAMI 2017
F.Tiafoe
J.M.Del Potro
R.Bautista Agut
T.Berdych
N.Kyrgios
R.Nadal
HALLE 2017
Y.Sugita
M.Zverev
F.Mayer
K.Khachanov
A.Zverev
WIMBLEDON 2017
A.Dolgopolov
D.Lajović
M.Zverev
G.Dimitrov
M.Raonić
T.Berdych
M.Čilić/S.Querrey (ako pobijedi Berdycha)
I hoćeš reći da je neko imao teže žrijebove od Federera? Nadal je tokom perioda šljake imao dosta slabije žrijebove naspram ovih, i na turnirima od početka godine koje je igrao, to jeste AO također, mada nema potrebe da spominjem Nadala, činjenica je da kažem da je Federer imao znantno najteže žrijebove od svih tenisera na Touru, ako vam ovi žrijebovi nisu teški, e onda lažete sami sebe ili se ne razumijete u ovaj sport.
- RafaGarros9
- Kontakt:
@AA23
Izgleda tokom RG niko nije pratio tenis,eto to ti govori o vama kao nekim sportistima ili pratiocima tenisa...Ono nema ih na RG kao ni Edina al je zato tu tokom ostatka godine...ma smijeno...
Cuj niste bili kiseli,pa svaki mec na RG kao Rafa gubi,slaba tj. nikakva konkurencija,pa sta sve ne...
I druze nemam se ja sta prepadat Roger je bio u top 2 favorita pred sami pocetak turnira a sad bi trebao uzeti 90% u cemu je prob. i nemoj da spominjes da ja mrzim Rogera ili tako nesto jer ja sam uvijek govorio da je prije svega gospodin i nemoj da ti trazim postove gdje sam ga podrzavao dobro...a vi Rogerovci posebno @effe koji blati Rafu od igre pa do nadimaka i govori da je nikakav covjek pa mi ti sad reci da li je to realno kad vec tako pricamo??? i ne samo @effe da se razumijemo jer svi znamo da mu je potreban psihijatar nego dosta Rogerovaca...
Ma hajde Roger imao najteze zrijebove i bas na svakom turniru,to je ta objektivnost...Vidi nije tacno da je imao Rafa dosta slabije zrijebove tokom sljake jer danas jako puno slabije rangiranih igraca zna puno bolje igrati sljaku od igraca iz samog vrha a to ako ne mislis onda ti ne znas o tenisu...I ako cemo tako jednako opasni su Thiem,Ramos,Fognini na sljaci od jednog Berdycha na betonu pa onda Goffin koji je igrao maestralno,ima tu jos igraca al necu da ih cupam al eto uzeo sam samo Berdycah...To mozda izgledaju jadni protivnici na sljaci al samo zato sto je Rafa toliko dominantan pa je zato i dobio nadimak kralj...
(raz.)
Izgleda tokom RG niko nije pratio tenis,eto to ti govori o vama kao nekim sportistima ili pratiocima tenisa...Ono nema ih na RG kao ni Edina al je zato tu tokom ostatka godine...ma smijeno...
Cuj niste bili kiseli,pa svaki mec na RG kao Rafa gubi,slaba tj. nikakva konkurencija,pa sta sve ne...
I druze nemam se ja sta prepadat Roger je bio u top 2 favorita pred sami pocetak turnira a sad bi trebao uzeti 90% u cemu je prob. i nemoj da spominjes da ja mrzim Rogera ili tako nesto jer ja sam uvijek govorio da je prije svega gospodin i nemoj da ti trazim postove gdje sam ga podrzavao dobro...a vi Rogerovci posebno @effe koji blati Rafu od igre pa do nadimaka i govori da je nikakav covjek pa mi ti sad reci da li je to realno kad vec tako pricamo??? i ne samo @effe da se razumijemo jer svi znamo da mu je potreban psihijatar nego dosta Rogerovaca...
Ma hajde Roger imao najteze zrijebove i bas na svakom turniru,to je ta objektivnost...Vidi nije tacno da je imao Rafa dosta slabije zrijebove tokom sljake jer danas jako puno slabije rangiranih igraca zna puno bolje igrati sljaku od igraca iz samog vrha a to ako ne mislis onda ti ne znas o tenisu...I ako cemo tako jednako opasni su Thiem,Ramos,Fognini na sljaci od jednog Berdycha na betonu pa onda Goffin koji je igrao maestralno,ima tu jos igraca al necu da ih cupam al eto uzeo sam samo Berdycah...To mozda izgledaju jadni protivnici na sljaci al samo zato sto je Rafa toliko dominantan pa je zato i dobio nadimak kralj...
-
samosarajvo
- Kontakt:
@leroy
Sad vidjeh da si me citirao.Ne banalizuj i generalizuj stvari.Gledaj ko pise, a ne sta se pise.Ja sam Rafu svrstao u top 4 favorita, tj uz big four.Tacnije bio mi je na trecem mjestu, Novak je bio iza jedini.
Cak sam i govorio da mu je najpametnije, i da je to moja neka tiha zelja, ili da preskoci WB ili da rano ispadne.Naravno cim je krenuo igrati navijao sam svaki mec jednako ali razumjes o cemu govorim.Kao 2013 godine.Svi igraju, trose se na travi koja je vrlo zahtjevna za sve, a pogotovo za Rafina koljena.
U jako dobroj je formi, kolko to moze biti u ovim godinama.Fizicki je ok (Iako se ne moze saviti u koljenima kao nekad, i vjerovatno nikad nece moci)
Ovo dodatno vrijeme za pauzu i ocajne Novaka I Andija ce on iskoristiti i osvojiti US.
Jos ne vjerujem sta edin rece: "Nece rafa vise imat uspjeha na hc i travi" a covjek na 70% prije 6 mjeseci dodje do finala slama na hc-u...
Sad vidjeh da si me citirao.Ne banalizuj i generalizuj stvari.Gledaj ko pise, a ne sta se pise.Ja sam Rafu svrstao u top 4 favorita, tj uz big four.Tacnije bio mi je na trecem mjestu, Novak je bio iza jedini.
Cak sam i govorio da mu je najpametnije, i da je to moja neka tiha zelja, ili da preskoci WB ili da rano ispadne.Naravno cim je krenuo igrati navijao sam svaki mec jednako ali razumjes o cemu govorim.Kao 2013 godine.Svi igraju, trose se na travi koja je vrlo zahtjevna za sve, a pogotovo za Rafina koljena.
U jako dobroj je formi, kolko to moze biti u ovim godinama.Fizicki je ok (Iako se ne moze saviti u koljenima kao nekad, i vjerovatno nikad nece moci)
Ovo dodatno vrijeme za pauzu i ocajne Novaka I Andija ce on iskoristiti i osvojiti US.
Jos ne vjerujem sta edin rece: "Nece rafa vise imat uspjeha na hc i travi" a covjek na 70% prije 6 mjeseci dodje do finala slama na hc-u...
Dobro drug, ja ne vjerujem da ti govoris da ce osvojit US Open. Ali necu ti se podsmjehivat nego cemo sacekat Kanadu Cinnci i USO pa da vidimo ko je bio upravu. Moze li?samosarajvo je napisao/la: Ovo dodatno vrijeme za pauzu i ocajne Novaka I Andija ce on iskoristiti i osvojiti US.
Nadam se da ce srest Federer - Nadal na US Openu vjerovali ili ne prvi put. Stvarno nerealno da se nikad nisu sreli i mislim da bi ga Federer dobio na brzom hardu, prostom logikom jer ta podloga najbolje lezi Fedu i na ostalim turnirima brzog harda Federer je imao vise uspjeha.
No rano je o tome jos, svu snagu na Ceha sutra.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da bi mogli prestati sa prozivanjem forumaša zbog toga što promaše u nekoj prognozi. Ovo govorim za sve strane. Nema potrebe da se gledaju bilo kakve prognoze koje su date prije nekoliko mjeseci jer sad nemaju više smisla. Ovu temu nećemo pretvarati u neka prepucavanja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
delinjo je napisao/la:uvijek te **** jedna stvar ....u fudbalu Zeljo u tenisu Roger....da nema toga zivot bi bio savrsen priznajbodi123 je napisao/la:Zašto delinjo paša moj
Najveći fudbalski klub države i najveći teniski šampion
Pored zdravog babuke, gaconja nece vidjeti titulu US Opena. Cak Wawinka ima vise sansiEdin TM87 je napisao/la:Dobro drug, ja ne vjerujem da ti govoris da ce osvojit US Open. Ali necu ti se podsmjehivat nego cemo sacekat Kanadu Cinnci i USO pa da vidimo ko je bio upravu. Moze li?samosarajvo je napisao/la: Ovo dodatno vrijeme za pauzu i ocajne Novaka I Andija ce on iskoristiti i osvojiti US.
Nadam se da ce srest Federer - Nadal na US Openu vjerovali ili ne prvi put. Stvarno nerealno da se nikad nisu sreli i mislim da bi ga Federer dobio na brzom hardu, prostom logikom jer ta podloga najbolje lezi Fedu i na ostalim turnirima brzog harda Federer je imao vise uspjeha.
No rano je o tome jos, svu snagu na Ceha sutra.
27.10.2020
BIG SAM !!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E moj Marine...
Kakvi su ovo bekhendi Marina 
Querrey nije ubacio prvog servisa da valja u ovom tie breaku, ne znam kako je dobio ovaj prvi set uopšte.
Čilić poveo 4-1, onda stao.
Querrey 1 - 0 Čilić
Querrey 1 - 0 Čilić
ma ovo je Big Samov turnir...zasluzio je finale ....uvijek ovdje igra dobroAA23 je napisao/la:Querrey nije ubacio prvog servisa da valja u ovom tie breaku, ne znam kako je dobio ovaj prvi set uopšte.
Querrey 1 - 0 Čilić
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sam sebe Marin pobijedio, prokockao je set i sad se mora trgnuti i uzeti 2.set
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Querrey dosta manje pogađa prvi servis, ako to ne popravi izgubiće meč
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajde sada Marine, valjda ga ovo sve sad pokrene
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.