Jest ovo istina, ali to je jedino slučaj ako imaš još 1 godinu ugovora pa produžiš na 2+. Gotze je već imao ugovor do 2014, dakle još 2 sezone, tako da ovo kod njega nije slučaj. Gotze definitivno ostaje. Dobio je dobre pare, nije precizirano kol'ko, ali Zorc je rekao da su morali dobro zavuć' ruku u džep, jer Gotze to i zaslužujeAllGunsBlazing je napisao/la:@Semir ne mora bit, to je mozda osiguranje da se izvuku dobri novci, jer na visinu odstete utjece to koliko neko ima godina ugovora.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
ako gotze ode za 50 miliona u neki klub to sigurno nece biti arsenalSemir bvb je napisao/la:U BvB-u ima najbolju perspektivu za napredak a možda nekad u budućnosti i pređe u Arsenal - recimo za 4-5 godina za 50 milioničića a mi ćemo sebi dovest onda Herrmana za 10 mil.
hazard mi je od samog pocetka favorit, mada su po meni licno oba TRENUTNO precjenjeni, 30Mil je previse
prema trenutnoj formi igraca ne treba nam nijedan, ali ako zelimo biti konkurentni moramo dovesti 3igraca, moj licni izbor bi bili : Vertongen, Eriksen i Podolski
ali zivi bili pa vidjeli
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo kako bih to ja uradio za slijedecu sezonu:
Golmani:Szczesny,Fabianski
Desni bek:Sagna,Jenkinson
Lijevi bek:Gibbs,Santos
Stoperi:Tv,Kos,Per,Vert,Djuro
Defanzivni vezni:Song,Coq,Frimp
Centralni:Arteta,Ramsey
Ofanzivni:Jack,Rosa,OX
Desno krilo:Gervinho,Walcott
Lijevo krilo:Hazard,Ryo
Spicevi:Robin,Podolski,Park
26 igraca, sa ovim bi imali konkurentan tim, moze mozda i bez Djure, ali covjek je legenda, zanimljiv je a i zna ponekad solidno i odigrati. Opet i Frimpong bi bio problem jer vec ima 2 opasne povrede u svojoj karijeri, ali mislim da bi Coq i Song to mogli izdrzati. Oxa na ofanzivnog veznog, odnosno i centralnog, Jack isto, Rosa tu da ih jos malo uci. Krilo bi nam trebalo, a Ryo da ulazi sa klupe, ili naci igraca i za desno koji je kvalitete i godina Rya i onda ne bih dovodio nikog. Ili moze i opcija Ox na desno, Gerv lijevo sa Ryom, a Eriksen na playa sa Jackom.
Golmani:Szczesny,Fabianski
Desni bek:Sagna,Jenkinson
Lijevi bek:Gibbs,Santos
Stoperi:Tv,Kos,Per,Vert,Djuro
Defanzivni vezni:Song,Coq,Frimp
Centralni:Arteta,Ramsey
Ofanzivni:Jack,Rosa,OX
Desno krilo:Gervinho,Walcott
Lijevo krilo:Hazard,Ryo
Spicevi:Robin,Podolski,Park
26 igraca, sa ovim bi imali konkurentan tim, moze mozda i bez Djure, ali covjek je legenda, zanimljiv je a i zna ponekad solidno i odigrati. Opet i Frimpong bi bio problem jer vec ima 2 opasne povrede u svojoj karijeri, ali mislim da bi Coq i Song to mogli izdrzati. Oxa na ofanzivnog veznog, odnosno i centralnog, Jack isto, Rosa tu da ih jos malo uci. Krilo bi nam trebalo, a Ryo da ulazi sa klupe, ili naci igraca i za desno koji je kvalitete i godina Rya i onda ne bih dovodio nikog. Ili moze i opcija Ox na desno, Gerv lijevo sa Ryom, a Eriksen na playa sa Jackom.
Celik!3,2,2.
Ja sprdacine i belaja
jbt al ga ebu u mozak zbog frizure majko
pravo sam se nasmijo! Jadan Carl, iako mu friz i nije toliko los, da bi se trebalo toliko sprdati
Steta za Goetzea, mislim da Eden nece doci, posto se je poceo extra qrciti. Nedavno je i postavio neki video na utube, gdje ko fola bira u kojem bi klubu igrao. Stvarno ne zelim jos jednog Samira ili Cesca u klubu, koji ce nas napustiti kad nam najvise trebaju. Hvala Bogu, Song nije takav, evo sta je nedavno izjavio: "U pravom sam klubu. Zaboravite Barselonu, Arsenal je najbolji. Volim ovo mesto, a Arsenal mi pruza sve sto zelim.
Bio bih slomljen i plakao bih kad bih morao da odem odavde. I dalje sanjam taj dan kad cu osvojiti Ligu sa ovim timom. "
We've only got one Song!!
Nadam se da cemo uz Poldia dovesti i Belhandu iz Montpellera posto me je momak ocarao svojim igrama.
COYG!
Steta za Goetzea, mislim da Eden nece doci, posto se je poceo extra qrciti. Nedavno je i postavio neki video na utube, gdje ko fola bira u kojem bi klubu igrao. Stvarno ne zelim jos jednog Samira ili Cesca u klubu, koji ce nas napustiti kad nam najvise trebaju. Hvala Bogu, Song nije takav, evo sta je nedavno izjavio: "U pravom sam klubu. Zaboravite Barselonu, Arsenal je najbolji. Volim ovo mesto, a Arsenal mi pruza sve sto zelim.
Bio bih slomljen i plakao bih kad bih morao da odem odavde. I dalje sanjam taj dan kad cu osvojiti Ligu sa ovim timom. "
We've only got one Song!!
Nadam se da cemo uz Poldia dovesti i Belhandu iz Montpellera posto me je momak ocarao svojim igrama.
COYG!
Dobro, možda je šansa da se dovede Gotze i propala, no nebitno.
Meni je bitno dovesti Vertongena, iako neću lagati, Mario je bio moja prva želja, al' dok ne ide iz Dortmunda, dobro je i tako. Krivo bi mi bilo samo ako bi završio u drugom klubu.
Vertonghen, Podolski, jedan veznjak, bilo koja pozicija prema naprijed i treći napadač. Recimo da listu popunimo Belhadom i Suarezom ili Soldadom, koji se takodje povezuje sa Arsenalom.
Više nego za sledeću sezonu, mene brine kako će se ova generacija nastavljati razvijat. Draže bi mi bilo da AW uspije stvoriti bazu od ca. 9-10 igrača, koji nemaju namjeru čimprije otići i njima pridodat još par 28/29-godišnjaka ,nego da nekom budemo usputna stanica do Manchestera ,onog plavog dijela.
PS. Možda bi ovaj momak mogao biti taj treći napadač:
Pa nam et' Mancini neće dati baš Edina sa popustom, al' hoće ovoga.
Gledao sam ga zadnju tekmu kontra Grafshapa (tako nekako) ,dao je gol i bio je vrlooooo solidan.
Propustio jednu lijepu priliku takodje. 
Meni je bitno dovesti Vertongena, iako neću lagati, Mario je bio moja prva želja, al' dok ne ide iz Dortmunda, dobro je i tako. Krivo bi mi bilo samo ako bi završio u drugom klubu.
Vertonghen, Podolski, jedan veznjak, bilo koja pozicija prema naprijed i treći napadač. Recimo da listu popunimo Belhadom i Suarezom ili Soldadom, koji se takodje povezuje sa Arsenalom.
Više nego za sledeću sezonu, mene brine kako će se ova generacija nastavljati razvijat. Draže bi mi bilo da AW uspije stvoriti bazu od ca. 9-10 igrača, koji nemaju namjeru čimprije otići i njima pridodat još par 28/29-godišnjaka ,nego da nekom budemo usputna stanica do Manchestera ,onog plavog dijela.
PS. Možda bi ovaj momak mogao biti taj treći napadač:
Still offering a great seasonal performance for Feyenoord, Swedish international striker John Guidetti (19), currently on a deal with Manchester City until June 2014, has become a primary target for Arsenal.
Pa nam et' Mancini neće dati baš Edina sa popustom, al' hoće ovoga.
Gledao sam ga zadnju tekmu kontra Grafshapa (tako nekako) ,dao je gol i bio je vrlooooo solidan.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
pa šta će nam goetze , imamo tu dovoljno igrača
. Ja bi radije da se dovede jedan štoper dobar , da bi uvijek imali 2 dobra štopera.
Desni bek je osiguran kolko toliko
E šta me brine je lijeva strana, jest ono gibbs fino igra al momku se mrsko vratit kad ode u napad. skidam mu kapu za ofanzivnu igru al nazad nije stabilan, treba da je stabilan ko Sagna na desnoj
. Santos potpuno isti slučaj, potpuno, i još nas je mogo' koštat gola protiv ville.
ostale pozicije su OK.
Valjda nas i povrede zaobidju, da nam se ne povrijede opet 4 beka
Desni bek je osiguran kolko toliko
E šta me brine je lijeva strana, jest ono gibbs fino igra al momku se mrsko vratit kad ode u napad. skidam mu kapu za ofanzivnu igru al nazad nije stabilan, treba da je stabilan ko Sagna na desnoj
ostale pozicije su OK.
Valjda nas i povrede zaobidju, da nam se ne povrijede opet 4 beka
Vođa zna.
[youtube][/youtube]
Sinoć sam gled'o nekih pola sata, nisam više mog'o ybga. Evo ako ko nije pogled'o neka pogleda.
@nedime Gotze bi mogao na desno krilo i na desetku. A Theo klupa ili u špic.
Sinoć sam gled'o nekih pola sata, nisam više mog'o ybga. Evo ako ko nije pogled'o neka pogleda.
@nedime Gotze bi mogao na desno krilo i na desetku. A Theo klupa ili u špic.
Izgleda da je ovo oko Vertonghena takodje gotova stvar. Do kraja sedmice će haman objaviti potvrdu da su Podolski i Vertonghen novi članovi Arsenala.
Nagadja se o cifri u visinu sedam miliona funti.
Što je odlična stvar, dva takva igrača ćemo dobiti za cca. 18 miliona funti (10.9+7).
Alex Song će za odlične partije dobiti novi ugovor. Znam da on vrijedi mnogo više od onog što će mu biti ponudjeno, al' govori se kako će dobiti novi dugoročni ugovor ,gdje će zaradjivati 75 000 funti sedmično. Alek zaslužuje makar duplo, al' ako se on ne buni, onda i meni godi, ybg.
Malo gledam ovo, kome ugovori ističu na kraju sezone i tu takodje vidim dobre vijesti.
Kako stvari stoje nogu bi trebali dobiti Almunia, Fabianski i naravno Benayoun ,koji je na posudbi.
Arshavin (na njegovu žalost, a moju radost) ne meRe ni primirisat prvoj postavi Zenita koliko vidim. Majko moja, u šta se taj igrač pretvori, a ne tako davno je bio najbolji igrač Zenita i minisenzacije na EP-u, Rusije.
Kako stvari stoje sledeće sezone bi Arsenal trebao imati ovakav sastav:
-----------------------------------(Manonne)---------------------------
------------------------------------Szczesny----------------------------
(Jenkinson)-------(Koscielny)----------(Mertesacker)-------(Gibbs)
Sagna--------------Vertonghen----------Vermaelen-----------Santos
---------------------------------(Coquelin)------------------------------
------------------------------------Song----------------------------------
-----------------------(Diaby)--------------(Rosicky)-------------------
----------------------Arteta------------------Wilshire------------------
(Chamberlain)-----------------------------------------------(Miyaichi)
Walcott-------------------------------------------------------Gervinho
---------------------------------(Podolski)------------------------------
---------------------------------van Persie-----------------------------
Medju 25 igrača će vjerovatno ući još i Djourou, Ramsey ,Park. A možda čak i Chamakh ako ostane, vidjećemo, takodje tu je i Manu Frimpong.
Dok sam prilično siguran da će na vratima prvog tima, pored Rya i Frimponga, biti i Miquel te Aneke. Za njih dvojcu sam 90% siguran, dok bi ista sudbina (možda) mogla doletjeti i Campbella.
Zadnje vrijeme se sve učestalije spominje i Butland, mladi golman B'ham Citya, pa sam nekako ubjedjen da će i on sletjeti na Emirate, jer odlaskom Almunie (Fala bože) i Fabianskog ,ostajemo prekratki na golmanskoj poziciji.
Ybite me ako ovo nije odličan sastav. U poredjenju sa ovom sezonom i u poredjenju sa zadnjim sezonama uopće, ovo će biti najbolji sastav Arsenala ,pa možda unazad pet godina.
A najbolja stvar od svega, Wengere još nije počeo prodavati (
), biće rasprodaje na veliko i malo.
I naravno očekujem još pojačanja, jer očekujem i kakav lom noge ili težu povredu, to nam je stalnica zadnjih pet-šes' godina.
Ove godine Diaby, Frimpong, Sagna i Wilshire.
Naravno nije sve tudjom krivicom, al' ybga.
Nagadja se o cifri u visinu sedam miliona funti.
Alex Song će za odlične partije dobiti novi ugovor. Znam da on vrijedi mnogo više od onog što će mu biti ponudjeno, al' govori se kako će dobiti novi dugoročni ugovor ,gdje će zaradjivati 75 000 funti sedmično. Alek zaslužuje makar duplo, al' ako se on ne buni, onda i meni godi, ybg.
Malo gledam ovo, kome ugovori ističu na kraju sezone i tu takodje vidim dobre vijesti.
Arshavin (na njegovu žalost, a moju radost) ne meRe ni primirisat prvoj postavi Zenita koliko vidim. Majko moja, u šta se taj igrač pretvori, a ne tako davno je bio najbolji igrač Zenita i minisenzacije na EP-u, Rusije.
Kako stvari stoje sledeće sezone bi Arsenal trebao imati ovakav sastav:
-----------------------------------(Manonne)---------------------------
------------------------------------Szczesny----------------------------
(Jenkinson)-------(Koscielny)----------(Mertesacker)-------(Gibbs)
Sagna--------------Vertonghen----------Vermaelen-----------Santos
---------------------------------(Coquelin)------------------------------
------------------------------------Song----------------------------------
-----------------------(Diaby)--------------(Rosicky)-------------------
----------------------Arteta------------------Wilshire------------------
(Chamberlain)-----------------------------------------------(Miyaichi)
Walcott-------------------------------------------------------Gervinho
---------------------------------(Podolski)------------------------------
---------------------------------van Persie-----------------------------
Medju 25 igrača će vjerovatno ući još i Djourou, Ramsey ,Park. A možda čak i Chamakh ako ostane, vidjećemo, takodje tu je i Manu Frimpong.
Dok sam prilično siguran da će na vratima prvog tima, pored Rya i Frimponga, biti i Miquel te Aneke. Za njih dvojcu sam 90% siguran, dok bi ista sudbina (možda) mogla doletjeti i Campbella.
Zadnje vrijeme se sve učestalije spominje i Butland, mladi golman B'ham Citya, pa sam nekako ubjedjen da će i on sletjeti na Emirate, jer odlaskom Almunie (Fala bože) i Fabianskog ,ostajemo prekratki na golmanskoj poziciji.
Ybite me ako ovo nije odličan sastav. U poredjenju sa ovom sezonom i u poredjenju sa zadnjim sezonama uopće, ovo će biti najbolji sastav Arsenala ,pa možda unazad pet godina.
A najbolja stvar od svega, Wengere još nije počeo prodavati (
I naravno očekujem još pojačanja, jer očekujem i kakav lom noge ili težu povredu, to nam je stalnica zadnjih pet-šes' godina.
Ove godine Diaby, Frimpong, Sagna i Wilshire.
NajveciDesimaL je napisao/la:Sta reci nego
Naklon do poda !
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@Arnelinho
Ako walcott samo nastavi sa ovakvom formom nek staji gdje jest
A vidim da si stavio Vertonghena prije koscielnog na toj tvojoj postavi, što je isto poprilično nemoguće sa obzirom kako je igro Kos. ove godine, al sve u svemu kad bi Vert. došo' onda bi imali stvarno najjači štoperski kadar u EPL barem po imenima.
JBga ipak imat 4 zvučna imena među štoperima nije šala
.
A vidim da si stavio Vertonghena prije koscielnog na toj tvojoj postavi, što je isto poprilično nemoguće sa obzirom kako je igro Kos. ove godine, al sve u svemu kad bi Vert. došo' onda bi imali stvarno najjači štoperski kadar u EPL barem po imenima.
JBga ipak imat 4 zvučna imena među štoperima nije šala
Vođa zna.
Samo cu reci da ste sila jedna, sad igrate bas dobro sto pokazuju rezultati, a taj stoper Ver., kazu da grmiii..nedim1993 je napisao/la:@Arnelinho
JBga ipak imat 4 zvučna imena među štoperima nije šala.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
- vedofeelgood
- Kontakt:
He signs contracts when he wants, oh he signs contracts wheeeeen he wants

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Who need Goetze ?
Momak se zove Serge Gnabry,rođen je u Štutgartu 14.07.1995 i sigurno jedna od največih nada Arsenala..
Igra na poziciji krila ali isto tako se odlično snalazi kao AM,za njega govore da je veči talenat nego što je to bio Fabregas u njegovim godinama..
Još jedan strašno brz igrač,trenirao atletiku i kaže da nikada nije izgubio utrku
Evo i video,rijeć je o utakmici protiv Chelsievi rezervi,pa prosudite sami..
[youtube][/youtube]
Igrači koji nas najvjerovatnije napuštaju iduče sezone :
Arsenal Want To Clear Out Fringe Players In The Summer Currently Costing The Club £23 Million A Year In Wages, Players Such As:
Andrey Arshavin, Who Earns £75,000 Per Week
Marouane Chamakh, Who Earns £60,000 Per Week
Manuel Almunia, Who Earns £60,000 Per Week
Sebastien Squillaci, Nicklas Bendtner, Denilson And Carlos Vela, Who All Earns £50,000 Per Week
Vela vjerovatno ostaje u Sosiedadu
Real Sociedad Want To Sign Carlos Vela On A Permanent Deal For £3.5 Million
It Is Said That Vela Would Like To Stay In Spain
Ox bi trebao produžiti i dobiti novi poboljšani ugovor
Alex Oxlade-Chamberlain Is In Line For A New And Improved Contract In The Summer After Impressing Arsene Wenger With His Performances And His Rapid Rise Into The First Team
Chamberlain Currently Earns £25,000 Per Week, But The New Deal Could See Him At Least Double That
Momak se zove Serge Gnabry,rođen je u Štutgartu 14.07.1995 i sigurno jedna od največih nada Arsenala..
Igra na poziciji krila ali isto tako se odlično snalazi kao AM,za njega govore da je veči talenat nego što je to bio Fabregas u njegovim godinama..
Još jedan strašno brz igrač,trenirao atletiku i kaže da nikada nije izgubio utrku
Evo i video,rijeć je o utakmici protiv Chelsievi rezervi,pa prosudite sami..
[youtube][/youtube]
Igrači koji nas najvjerovatnije napuštaju iduče sezone :
Arsenal Want To Clear Out Fringe Players In The Summer Currently Costing The Club £23 Million A Year In Wages, Players Such As:
Andrey Arshavin, Who Earns £75,000 Per Week
Marouane Chamakh, Who Earns £60,000 Per Week
Manuel Almunia, Who Earns £60,000 Per Week
Sebastien Squillaci, Nicklas Bendtner, Denilson And Carlos Vela, Who All Earns £50,000 Per Week
Vela vjerovatno ostaje u Sosiedadu
Real Sociedad Want To Sign Carlos Vela On A Permanent Deal For £3.5 Million
It Is Said That Vela Would Like To Stay In Spain
Ox bi trebao produžiti i dobiti novi poboljšani ugovor
Alex Oxlade-Chamberlain Is In Line For A New And Improved Contract In The Summer After Impressing Arsene Wenger With His Performances And His Rapid Rise Into The First Team
Chamberlain Currently Earns £25,000 Per Week, But The New Deal Could See Him At Least Double That
Na tu listu dodaj i Fabianskog, posto momak nije zadovoljan sa statusom kojeg ima u ekipi, a ljeti mu istice ugovor. Tako da moramo dovesti i jednog back-up golmana.
Stara dama se zanima za Djuru
Znate li ko je ovaj duo?

Stara dama se zanima za Djuru
Znate li ko je ovaj duo?

- Invincibles
- Kontakt:
Čuj maloInvincibles je napisao/la:Ovaj lijevi mi na Artetu malo baca...
desni je Mikel, dok je ljevi Xabi...
PSG se navodno zanima za Chamakha. Daj Boze da je to istina, od njih bi mozda cak i mogli dobiti 7 milki za zalizanog.
PSG se navodno zanima za Chamakha. Daj Boze da je to istina, od njih bi mozda cak i mogli dobiti 7 milki za zalizanog.
Ma nemogućeProfesor je napisao/la:desni je Mikel, dok je ljevi Xabi...

Arteta je lijevi 100% , a vidiš iako sam prvo mislio da je Reina desni upravu si, više baca na Xabija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.