FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la joksimovic » 26 feb 2013, 14:21

Nije mi jasno zašto se jednom kako se predstavlja "Skaut" smeta ono što sam napisao,i ne vidim ama baš ništa u tome što me neke stvari zanimaju da mu to smeta.Jedno želim da zn,a da sam možda i previše za Slobodu dao i dalje sam spreman davati ,a klub pratim onoliko koliko mi vrijeme dozvoljava.
Mislim da je sad najpotrebnije da svi zajedno podržimo klub,a ne da sad nekoga iz sebi samo poznatih razloga ovdje podcjenjujemo,možda zato što spominje ime nekoga ko njemu smeta ili nešto drugo.Ja sam uvijek uz Slobodinu djecu i sve one koji je srcem vole ,a ne uz one koje samo sjede na netu i repliciraju drugima.

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 26 feb 2013, 18:28

FK SLOBODA TUZLA
imali kakvih izvjestaja sa priprema danas :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 26 feb 2013, 18:58

Rezervni sastav Slobode, fudbaleri koji protiv Čapljine nisu imali priliku za igru, danas je remizirao 0:0 protiv ekipe Igmana iz Konjica.

Smajil Karić je na teren izveo potpuno novu jedanaestorku u namjeri da isproba njihove mogućnosti. Prvotimci iz jučerašnjeg susreta nisu ulazili u igru protiv trenutno prvoplasiranog tima Druge lige FBiH - Jug.

Sutra će Sloboda snage odmjeriti sa ekipom Mladosti iz Gacka.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2013, 21:54

sodagrad je napisao/la:Zbog neodgovornog ponašanja i nepojavljivanja na treninzima te kršenja uslova iz Ugovora, danas je upućen i zvaničan dopis Savezu za suspenziju Mirze Čejvanovića. Ovaj fudbaler neće moći nastupiti niti za jednu ekipu sve dok UO FK Radnički ne ukine suspenziju. Uživajte :) može odigrati još koju prijateljsku
e sad smo donji...to je strasno....znaci,posto si vrlo aktivan na ovoj temi....SMARAS....a mi cemo i dalje naravno uzivat prateci nas klub
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 26 feb 2013, 23:07

MakeTZ je napisao/la:Rezervni sastav Slobode, fudbaleri koji protiv Čapljine nisu imali priliku za igru, danas je remizirao 0:0 protiv ekipe Igmana iz Konjica.

Smajil Karić je na teren izveo potpuno novu jedanaestorku u namjeri da isproba njihove mogućnosti. Prvotimci iz jučerašnjeg susreta nisu ulazili u igru protiv trenutno prvoplasiranog tima Druge lige FBiH - Jug.

Nije lose jak je taj Igman a i protiv Gacka ce biti jaka utakmica.Mozda je trener malo pretjerao sa odabirom ovih protivnika.Tesko je zaredom odigrati ovako teske meceve.Vrlo hrabro nema sta.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2013, 23:12

sjena je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Rezervni sastav Slobode, fudbaleri koji protiv Čapljine nisu imali priliku za igru, danas je remizirao 0:0 protiv ekipe Igmana iz Konjica.

Nije lose jak je taj Igman a i protiv Gacka ce biti jaka utakmica.Mozda je trener malo pretjerao sa odabirom ovih protivnika.Tesko je zaredom odigrati ovako teske meceve.Vrlo hrabro nema sta.
tacno najvise volim kad se ovdje javljaju i pisu ovi navijaci SLOBODE iz okolnih gradica tipa lukavac i tako...bas se vidi da prate svaki dan svoj voljeni klub..tako i treba..stalno nam se javljaj i pisi sta bi ti volio i sta ti mislis

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 26 feb 2013, 23:18

staragarda je napisao/la:
sjena je napisao/la:

tacno najvise volim kad se ovdje javljaju i pisu ovi navijaci SLOBODE iz okolnih gradica tipa lukavac i tako...bas se vidi da prate svaki dan svoj voljeni klub..tako i treba..stalno nam se javljaj i pisi sta bi ti volio i sta ti mislis
Sa zadovoljstvom brate/Pa ko vas nebi volio
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 feb 2013, 23:28

sjena je napisao/la:

Jake provjere su ovo, sve su to prvi timovi u svojim ligama, druga liga, kantonalne, općinske, ali izdražat će momci ovaj ubitačan ritam siguran sam to...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2013, 23:29

Sjeno moja dobra..nisam ti ja brat...hvala Bogu dragom..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2013, 23:31

sodagrad je napisao/la:
sjena je napisao/la:

Jake provjere su ovo, sve su to prvi timovi u svojim ligama, druga liga, kantonalne, općinske, ali izdražat će momci ovaj ubitačan ritam siguran sam to...
i tebi dosadno pravo...sta ima u soda gradu...nista,jel tako ;) ...

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 feb 2013, 23:41

Ima brate svega, slažemo ekipu za Premier ligu i tako, napredujemo polako svakim danom sve više....sutra igramo prijateljsku utakmicu protiv Turbine da koga lakšeg pobijedimo...:)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 feb 2013, 00:02

sodagrad je napisao/la:Ima brate svega, slažemo ekipu za Premier ligu i tako, napredujemo polako svakim danom sve više....sutra igramo prijateljsku utakmicu protiv Turbine da koga lakšeg pobijedimo...:)
e sssuuuper...svima nam je izuzetno drago zbog vasih uspjeha i premijer lige...i sta kaze Vojvoda...jel ove il iduce sezone PL...cisto da se i mi spremimo za lukavac i te velike tekme...ono,ludnica...na josik stize gabela a vec za 2 kola ugostice se gigant iz travnika :roll: :D ...
p.s.mal ne zaboravih..i nemoj da slucajno dan prodze a da makar 6 postova o cejvanovicu ovdje na napiste....znas te fore...te kaznjen,te reko ovaj ovo,te onaj ono.....primili ste se pravo...ko da smo ronalda doveli..mislim :? :roll:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 00:10

sodagrad je napisao/la:Ima brate svega, slažemo ekipu za Premier ligu i tako, napredujemo polako svakim danom sve više....sutra igramo prijateljsku utakmicu protiv Turbine da koga lakšeg pobijedimo...:)
e sssuuuper...svima nam je izuzetno drago zbog vasih uspjeha i premijer lige...i sta kaze Vojvoda...jel ove il iduce sezone PL...cisto da se i mi spremimo za lukavac i te velike tekme...ono,ludnica...na josik stize gabela a vec za 2 kola ugostice se gigant iz travnika :roll: :D ...
p.s.mal ne zaboravih..i nemoj da slucajno dan prodze a da makar 6 postova o cejvanovicu ovdje na napiste....znas te fore...te kaznjen,te reko ovaj ovo,te onaj ono.....primili ste se pravo...ko da smo ronalda doveli..mislim :? :roll:
Pa za vas i jeste Čejvanović kao Ronaldo, do juče niste imali igrača uopšte on vama je pojačanje najveće, samo žalim neće igrati kad se pravi pametan, sad će lijepo vrijeme pa može na poligonima da igra sa društvom, ta Gabela je za vas pencilin nju morate doći da gledate, a i Travnik vam je blizak imate s njima dosta toga zajedničkog, poćerajte i vi to malo pa da igramo zajedno Premier ligu, a ove da izbacimo kasnije.....:)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 feb 2013, 00:15

sodagrad je napisao/la: Pa za vas i jeste Čejvanović kao Ronaldo, do juče niste imali igrača uopšte on vama je pojačanje najveće, samo žalim neće igrati kad se pravi pametan, sad će lijepo vrijeme pa može na poligonima da igra sa društvom, ta Gabela je za vas pencilin nju morate doći da gledate, a i Travnik vam je blizak imate s njima dosta toga zajedničkog, poćerajte i vi to malo pa da igramo zajedno Premier ligu, a ove da izbacimo kasnije.....:)
Rampu bi ja na Sićki postavio !
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 feb 2013, 00:19

sodagrad je napisao/la:
Pa za vas i jeste Čejvanović kao Ronaldo, do juče niste imali igrača uopšte on vama je pojačanje najveće, samo žalim neće igrati kad se pravi pametan, sad će lijepo vrijeme pa može na poligonima da igra sa društvom, ta Gabela je za vas pencilin nju morate doći da gledate, a i Travnik vam je blizak imate s njima dosta toga zajedničkog, poćerajte i vi to malo pa da igramo zajedno Premier ligu, a ove da izbacimo kasnije.....:)
mi jedino sto cemo pogledat su velez i anam oni...a sto se PL tice...nismo zainteresovani bas...40 i kusur godina se gledalo pa se malo svijetu ogadilo.... :D :D ....sad nek se malo ova sela isforsiraju...makar zbog stadiona i infrastrukture....mi cemo polako sminkat Tusanj pa hop za jedno 10 godinica lagano kad upadnemo ima da demoliramo sve :D :D ..i dugove neke da povracamo :lol: ,naravno..hajd sad zivio i sretno u PL..smorismo

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 00:53

klasik je napisao/la:
sodagrad je napisao/la: Pa za vas i jeste Čejvanović kao Ronaldo, do juče niste imali igrača uopšte on vama je pojačanje najveće, samo žalim neće igrati kad se pravi pametan, sad će lijepo vrijeme pa može na poligonima da igra sa društvom, ta Gabela je za vas pencilin nju morate doći da gledate, a i Travnik vam je blizak imate s njima dosta toga zajedničkog, poćerajte i vi to malo pa da igramo zajedno Premier ligu, a ove da izbacimo kasnije.....:)
Rampu bi ja na Sićki postavio !
ja bih to na goli otok :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 27 feb 2013, 01:26

Pa ovi ko da nama bjeze 10 bodova a ne Vitez pa glume nesto. :D

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 27 feb 2013, 03:45

FK SLOBODA TUZLA
koji ovi tosu klubovi iz nizerazredni liga do juce njima svaka utakmica na Tusnju bila zanimljiva dolazili su jednom godisnje na Tusanj kada su gostovali zvjezda,partizan ,hajduk ,dinamo,sarajevo,zeljo takve smo nazivali sepetari brdzani a lako ih je bilo u ociti uvjek su sa policajcem bili ciko neko mi sjedi na mom mjesti vidi moju kartu gdje ja da sjedem :D :lol: :lol:

FK SLOBODA TUZLA

atrakcija je njima sada malo hodaju bosnom jer prije su igrali devetak puracic turija dubosnica gnojnica mislim da im je najdalja relacija bila srebrenik posto je i gradina bila u podsavezu i borili su se za ulazak u republicku ligu :lol: :lol: MI SE OVE GODINE VRACAMO ako je neko bio hit u jesenjem djelu e sada na veliko iznenadzenje hit proljeca ce da bude FK SLOBODA TUZLA

FUKARE 87 TUZLA

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 09:47

sukisuki je napisao/la:FK SLOBODA TUZLA
koji ovi tosu klubovi iz nizerazredni liga do juce njima svaka utakmica na Tusnju bila zanimljiva dolazili su jednom godisnje na Tusanj kada su gostovali zvjezda,partizan ,hajduk ,dinamo,sarajevo,zeljo takve smo nazivali sepetari brdzani a lako ih je bilo u ociti uvjek su sa policajcem bili ciko neko mi sjedi na mom mjesti vidi moju kartu gdje ja da sjedem :D :lol: :lol:

FK SLOBODA TUZLA

atrakcija je njima sada malo hodaju bosnom jer prije su igrali devetak puracic turija dubosnica gnojnica mislim da im je najdalja relacija bila srebrenik posto je i gradina bila u podsavezu i borili su se za ulazak u republicku ligu :lol: :lol: MI SE OVE GODINE VRACAMO ako je neko bio hit u jesenjem djelu e sada na veliko iznenadzenje hit proljeca ce da bude FK SLOBODA TUZLA

FUKARE 87 TUZLA
I ja mislim kao i ti da jer po pripremnim utakmicama se vidi da ste dobri, jaki, pobjeđujete NK Prokosoviće, Igman juče on je jači od njih prvi su u svojoj Drugoj ligi pa neriješeno, danas sigurno pobjeda jer protivnik je prejak, ali vi ste jači, biće to zanimljivo proljeće vjerujem, sretno vam i lijep pozdrav za sve normalne ljude.....:)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 27 feb 2013, 10:22

Jaoo kako se ponavljate svi zajedno. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.