Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Opet je drzava puna radikala a odnosi medju narodima zategnuti. Ne treba tu puno da se stvar zahukta. Mada ce se tesko krenuti u tom pravcu nego mi smijesno kako se vazda provlace iste floskule kako ljudima nije do toga ko da smo Švicarska.ASD je napisao/la:Jesi svjestan da ce nam za vrijeme rata lakse biti otici iz drzave nego sad?Kajzer10 je napisao/la:Nije tacno. To su gluposti, cuj nije niko budala da ratuje. Kao da nismo drzava puna budala. Ljude je najlakse naci.ASD je napisao/la:Naravno da je tacno. Jos 1/10 onog proslog rata i ide katanac.
Tesko ce biti sukoba u skorije vrijeme ali ne treba iskljucivati nista i vjerovati razumu naroda, nece narod pametan lol
Cak i da bude rata to bi bio najsmjesniji rat ikad.
Upravo.Marsal je napisao/la:Kajzer10 je napisao/la:ne treba iskljucivati nista i vjerovati razumu naroda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat, zamisli vjerujes da ce ljudi sa ovog podneblja postupit razumno
Ko će vam pive pravit ako ja ne budem na radnom mjestu????Marsal je napisao/la:Uzet ce Bake nas sa biroa za diverzantski odredHendo ce nam bit moralista bokte neyebo, a Helco i Rigi ce se izvuc na radnu obavezu. Tacno cemo samo Osim i ja glavom zaplatit
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
taman da imam izgovor da sjebem faks, disu puske
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Švercaće nam rigoPenaltiky je napisao/la:Ko će vam pive pravit ako ja ne budem na radnom mjestu????Marsal je napisao/la:Uzet ce Bake nas sa biroa za diverzantski odredHendo ce nam bit moralista bokte neyebo, a Helco i Rigi ce se izvuc na radnu obavezu. Tacno cemo samo Osim i ja glavom zaplatit
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- LlullSergio
- Kontakt:
Cuj rat 
Izmedju koga to.Citava drzava rasporedjena po torovima,imas pokoji grad sa mixom Bosnjaka i Hrvata i tjt.
Srbi su u RS ogromna većina,a u Federaciji ih lupom trebas traziti.
A to da ce neko iz lupam Olova krenuti na Visegrad....nit mislim da ima dovoljno budala da izvedes ikakav napad nit si vojno sposoban da to uradis.
Izmedju koga to.Citava drzava rasporedjena po torovima,imas pokoji grad sa mixom Bosnjaka i Hrvata i tjt.
Srbi su u RS ogromna većina,a u Federaciji ih lupom trebas traziti.
A to da ce neko iz lupam Olova krenuti na Visegrad....nit mislim da ima dovoljno budala da izvedes ikakav napad nit si vojno sposoban da to uradis.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prebaci se na Kallos, a oni tamo u Tesnju neka misle da je drzavni.Sarmelino je napisao/la:taman da imam izgovor da sjebem faks, disu puske
Hrvati su najpametniji, jesul vidjeli cirilicu vade palice. 
Ne moze se sa ovima drugacije.
Ne moze se sa ovima drugacije.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dragoslav Tanasković, zaposlenik Elektrodistribucije u Lukavcu i bivši pripadnik Specijalne jedinice MUP-a Tuzlanskog kantona, osumnjičen je za pljačku poslovnice Sparkasse banke u Lukavcu. Nakon hapšenja Tanaskovića i kriminalističke obrade u MUP-u, Tanasković će biti predat Tužilaštvu Tuzlanskog kantona koje vodi istragu o ovom slučaju.
Ne moze da se zivi od plate u Elektrodistribuciji.
Ne moze da se zivi od plate u Elektrodistribuciji.
Joj Dade šta učini 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A jest se raja upecala
eto bas da sad neko kroz kalesiju prodje na traktoru sa zastavom eresa, ne bi ga oni klosari safatali, i proso bi mozda i gore od ovog.
naprijed rejal
Stvarno ovi crvendaći glupi gore nego 1992.
Tad su govorili neće biti rata sa kumom, komšijama, školskim... Neće oni nas.
Još svijeće nosali po Sarajevu dok su ovi parkirali naoružanje oko Sarajeva.
Kocka je bačena
Nakon koliko bhtelecom salje tuzbe za neplacene racune? 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
**** neiživljenoSarmelino je napisao/la:Nakon koliko bhtelecom salje tuzbe za neplacene racune?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neće tebi poslati ako rentaš stan, gazdi će, ti se samo prebaciš u drugi, i opet tako kad se nakupi računaSarmelino je napisao/la:Nakon koliko bhtelecom salje tuzbe za neplacene racune?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma stoji u oglasnoj ploci stare zgrade gdje smo bili, jedino da razbijem staklo i uzmem bgt.Osim13 je napisao/la:**** neiživljenoSarmelino je napisao/la:Nakon koliko bhtelecom salje tuzbe za neplacene racune?
Na cimerovo imerio_Ferdy88 je napisao/la:Neće tebi poslati ako rentaš stan, gazdi će, ti se samo prebaciš u drugi, i opet tako kad se nakupi računaSarmelino je napisao/la:Nakon koliko bhtelecom salje tuzbe za neplacene racune?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Obzirom da, planom o razoruzanju teritorijalne odbrane BiH nije bilo obuhvaceno oruzje kalibra preko 12.7 mm, pocetkom '92. Alija potpisuje sporazum sa generalom Vukosavljevicem da se i to naoruzanje preda u magacine JNA, da bi svega nekoliko sedmica poslije predsjednistvo BiH trazilo povrat oduzetog oruzja.Hendo je napisao/la:Stvarno ovi crvendaći glupi gore nego 1992.
Kako komentarises ovu situaciju 'odza...
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 mar 2019, 11:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 114 gostiju.