IMAJU HUM.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ali, ali,
IMAJU HUM.

IMAJU HUM.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sad ce braca Mirvic uraditi fuziju dva sarajevska velikana, i u taj jedan ce gurati sve resurse.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Govedo je zivo.
Malo si se usutio nakon teskog poraza od Sarajeva, al lanac se otpustio i sad si opet slobodan
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Hebibovic glavom 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Slaviša Stojanović novi trener Željezničara,sa sobom dovodi i ofanzivca Harisa Vučkića (33)
Počelo je ulaganja
Počelo je ulaganja
Jeli još uvjek na snazi pravilo da svaki stadion mora imati minimum 3 000 sjedećih mjesta ?
Na koji način Sloga ispunjava taj uslov ? Malo sam googlao,postoje dva različita podatka u vezi kapaciteta stadiona u Doboju. Jedan je 2500 a drugi 3 000

Nema šanse da ima i 2 hiljade stolica. Pa nijedna tribina nema više od 7,8 redova. Istok pogotovo.
Na koji način Sloga ispunjava taj uslov ? Malo sam googlao,postoje dva različita podatka u vezi kapaciteta stadiona u Doboju. Jedan je 2500 a drugi 3 000
Nema šanse da ima i 2 hiljade stolica. Pa nijedna tribina nema više od 7,8 redova. Istok pogotovo.
De reci još nešto Nodi
Druže Sloga godinama po mraku igrala utakmice dok su druge ekipe uredno ostajale bez licence zbog toga. Nije bitan broj nego ko broji.Zigazaga je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:06Jeli još uvjek na snazi pravilo da svaki stadion mora imati minimum 3 000 sjedećih mjesta ?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kone s bas dobrom ekipom igrale ovaj turnir i zasluzeno osvojili.
Steta sto i mi nismo došli s najboljom ekipom kao prošle godine, pa da opet bude klasik u finalu.
Steta sto i mi nismo došli s najboljom ekipom kao prošle godine, pa da opet bude klasik u finalu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Igraju Zeba i Kosoric kutiju sibica.StrikeWarzone je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:20Kone s bas dobrom ekipom igrale ovaj turnir i zasluzeno osvojili.
Vise bih volio da su oni bili nego Biscevic , kakav je ovo idiot to nisu istine. Dobacuje zapisnickom stolu govori Vratniku da ce se ugasiti, svađa se. Iskreno debil pravi.
Sloga je igrala u Doboju jer je imala na prostoru svog područnog fudbalskog saveza stadion koji ima sve uslove,stadion u Modriči,dole su jedno vrijeme i igrali... A to im je omogućio pravilnik NFSBiH...hazarder je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:11Druže Sloga godinama po mraku igrala utakmice dok su druge ekipe uredno ostajale bez licence zbog toga. Nije bitan broj nego ko broji.Zigazaga je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:06Jeli još uvjek na snazi pravilo da svaki stadion mora imati minimum 3 000 sjedećih mjesta ?
Ovo je pravilnik iz 2020...Zigazaga je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:06Jeli još uvjek na snazi pravilo da svaki stadion mora imati minimum 3 000 sjedećih mjesta ?

Znam za to pravilo,ali opet pitam za stadion u Doboju ?!rishovski je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:26Sloga je igrala u Doboju jer je imala na prostoru svog područnog fudbalskog saveza stadion koji ima sve uslove,stadion u Modriči,dole su jedno vrijeme i igrali... A to im je omogućio pravilnik NFSBiH...hazarder je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:11Druže Sloga godinama po mraku igrala utakmice dok su druge ekipe uredno ostajale bez licence zbog toga. Nije bitan broj nego ko broji.Zigazaga je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:06Jeli još uvjek na snazi pravilo da svaki stadion mora imati minimum 3 000 sjedećih mjesta ?
Na njemu igraju sve ove godine. U Modriči je igrano zbog radova na terenu . To nema nikakve veze jedno sa drugim.
Pa prosta je stvar... dok nisu imali reflektore u Doboju ako se procijeni da se ne moze igrati zbog vremenskih uslova koji su ljeti oni igraju u Modriči pod reflektorima... Ili ako se dobije od saveza da se mora igrati u noćnom terminu svako kolo,oni su imali rezervu u svakom momentu. A kad je regularno tekma poslijepodne,reflektori i nisu potrebni.Zigazaga je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:35Znam za to pravilo,ali opet pitam za stadion u Doboju ?!
Na njemu igraju sve ove godine. U Modriči je igrano zbog radova na terenu . To nema nikakve veze jedno sa drugim.
Kapacitet od 3000 vjerovatno imaju...
Poenta je što ni blizu 3000 nemajurishovski je napisao/la: ↑28 dec 2025, 18:53Pa prosta je stvar... dok nisu imali reflektore u Doboju ako se procijeni da se ne moze igrati zbog vremenskih uslova koji su ljeti oni igraju u Modriči pod reflektorima... Ili ako se dobije od saveza da se mora igrati u noćnom terminu svako kolo,oni su imali rezervu u svakom momentu. A kad je regularno tekma poslijepodne,reflektori i nisu potrebni.
Kapacitet od 3000 vjerovatno imaju...
Samo pljujte Ismira, a covjek trofeje osvaja. Ko je protiv njega, neprijatelj kluba!
Fk Željezničar.
Sve jaucu lose u Zelji, Zeljo se raspada.. a igraci na godisnjem u dubaiu, tajland..
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
A Juričić došao u svojih u Čitluk da se napokon najede
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.