Posto je razmjena Niang - Kucka propala zbog povrede Kucke mogla bi se odraditi razmjena Niang - Lodi
A Livorno zeli Milanovog Cristantea na posudbu u januaru.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
bacanje suplje, Sabatini vec radi na pojacanjima.macak88 je napisao/la:Romin direktor Baldisoni:"Mi necemo raditi nista u januaru posto je ovo odlicna grupa i mi ne zelimo da mijenjamo dinamiku."(SkySport)
ja sam navijao za Juve da prodje, jer uvijek navijam za talijanske klubove u evropi a ovo za Moggia je upuceno onom djetetu avantisignoreuultrasstyle_tz je napisao/la:sta se vi smijete, ako ste i imali nekih sansi za skudeto sad ih nemate
to je zalosno razmisljanje haha "bolje da Juve ispadne pa taman i mi nista ne osvojili"
Kme kmeElLoco7 je napisao/la:ja sam navijao za Juve da prodje, jer uvijek navijam za talijanske klubove u evropi a ovo za Moggia je upuceno onom djetetu avantisignoreuultrasstyle_tz je napisao/la:sta se vi smijete, ako ste i imali nekih sansi za skudeto sad ih nemate
to je zalosno razmisljanje haha "bolje da Juve ispadne pa taman i mi nista ne osvojili"
na onakvom terenu su stvorili jednu super priliku Drogbe, par puta iz solidnih pozicija šutali nidje veze, imali su neki plan i željeli su da prodju dalje, dok su se ovi skoncentrisali na odbranu, vjerujuci da na ovakvom terenu ne mogu primiti gol i na kraju se preracunali i zasluženo ispadaju.public enemy no1. je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko može reći da je Galata dobila jer je bila bolja, srčanija, agresivnija..
Realno, na onakvom terenu su pobijedili jer su bili sretniji, i to je to.
Vidim da kompleksi i dalje rade. Da, trebalo bi zabraniti takmičenje klubu koji, kada sastavimo Inter i Juventus zajedno, ima skoro duplo više osvojenih CL titula.Beppe je napisao/la:Definitivno treba zabraniti nastup Milanu u takmicenjima u kojima nemaju utjecaja na sudije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.