PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Skver
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Skver » 26 apr 2016, 20:08

Merhaba je napisao/la:Kakav je Senad Husic ? Vidim ima dosta nastupa za ovaj Dyiosgior
Zadnji put vidjen u Madjarskoj kako igra prije godinu, eto kakav je......ostalo je, rekla kazala......vi izgleda promijenili politiku, nista vise djeca Zelje, samo ovi sto ne igraju po godinu dana....
P.S. Trazio vjerovatno neke nerealne uslove Husrefu poslije ko zna koliko neigranja, isti mu vjerovatno rekao da laganim koracima odyebe i da potrazi neku drugu budalu......haman se momak vidim snasao.
🔴⚫️

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 26 apr 2016, 20:11

Skver je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Kakav je Senad Husic ? Vidim ima dosta nastupa za ovaj Dyiosgior
Zadnji put vidjen u Madjarskoj kako igra prije godinu, eto kakav je......ostalo je, rekla kazala......vi izgleda promijenili politiku, nista vise djeca Zelje, samo ovi sto ne igraju po godinu dana....
P.S. Trazio vjerovatno neke nerealne uslove Husrefu poslije ko zna koliko neigranja, isti mu vjerovatno rekao da laganim koracima odyebe i da potrazi neku drugu budalu......haman se momak vidim snasao.
Nemamo lijevog beka u omladinskom pogonu, a plan je pokusati Kvesica na posudbu ili nekog naci njegovog kvaliteta. Jedino ako se ovaj ne pokaze na pripremama kao M.Stevanovic. Daleko od toga da je pojacanje.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 apr 2016, 20:13

Skver je napisao/la:
Hmm prije nekoliko mjeseci vecina svrsavala na njega a sada kao igro prije godinu dana, eto kakav je, ovo ono.. Sve ja to razumijem, i zasto tako ponasanja ali yebote ne treba se biti takav licemjer. Ne govorim sad licno o tebi ali znam kakvi su tada tonovi bili. Ja od Husica ne ocekujem novog Kvesica ali da je bolji od Stanica i Kramarica to stoji.

A to za djecu. Pa neboj se ima tu kvaliteta i potencijala. Na lijevom beku ga nema trenutno, tek mozda u kadetima Amar Besirevic koji je U17-reprezentativac. Imali smo srecu sa generacijama sa Hodzicem, Bajicem, Cerimagicem, Hajradinovicem itd. Nazalost neke od njih su menadzeri odveli ranije nego sto su trebali. Sta da se radi.. Nemoze se svake godine pogoditi sa 4-5 vanserijska igraca za nase prostore.. Posle ovi igraca dosle neke generacije gdje je bilo jedan-dva istinski talentovana igraca tipa Memija iz 96i, Osmankovic 97, Mujagic, Zeric 98 i sad slijedi interesantna generacija igraca rodjeni 99 koji dosta obecavaju.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 26 apr 2016, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 apr 2016, 20:14

Muerte je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Nemamo lijevog beka u omladinskom pogonu, a plan je pokusati Kvesica na posudbu ili nekog naci njegovog kvaliteta. Jedino ako se ovaj ne pokaze na pripremama kao M.Stevanovic. Daleko od toga da je pojacanje.
Ma po onim videima on je pojacanje za svaku ekipu ligi :thumbup: nedavno je bio povrijedjen, pa ne znam kakav je sad
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 26 apr 2016, 20:16

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Ma po onim videima on je pojacanje za svaku ekipu ligi :thumbup: nedavno je bio povrijedjen, pa ne znam kakav je sad
I Joco Stokic je takav po klipovima.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 apr 2016, 20:17

Muerte je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Skver je napisao/la: Zadnji put vidjen u Madjarskoj kako igra prije godinu, eto kakav je......ostalo je, rekla kazala......vi izgleda promijenili politiku, nista vise djeca Zelje, samo ovi sto ne igraju po godinu dana....
I Joco Stokic je takav po klipovima.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 apr 2016, 20:27

sajo10 je napisao/la: Hmm prije nekoliko mjeseci vecina svrsavala na njega a sada kao igro prije godinu dana, eto kakav je, ovo ono.. Sve ja to razumijem, i zasto tako ponasanja ali yebote ne treba se biti takav licemjer. Ne govorim sad licno o tebi ali znam kakvi su tada tonovi bili. Ja od Husica ne ocekujem novog Kvesica ali da je bolji od Stanica i Kramarica to stoji.

A to za djecu. Pa neboj se ima tu kvaliteta i potencijala. Na lijevom beku ga nema, tek mozda u kadetima Amar Besirevic koji je U17-reprezentativac. Imali smo srecu sa generacijama sa Hodzicem, Bajicem, Cerimagicem, Hajradinovicem itd. Onda su dosle neke generacije gdje je bilo jedan-dva istinski talentovana igraca tipa Memija iz 96i, Osmankovic 97, Mujagic, Zeric 98 i sad slijedi interesantna generacija igraca rodjeni 99 koji dosta obecavaju.
Ne osjecam se prozvanim a niti kompetentnim, evo ja tebe pitam.....Sta mozes ocekivati od igraca koji nije godinu dana u takmicarskom pogonu a pri tome sklon povredama, madjari ga odyebali, Sloboda ga bila trazila, on postavljao neke uslove, Sloboda ga kao takvog htjela....on se predomisljao, na kraju dobio pedalu od Husrefa.....opet ko zna, mozda kod vas proigra i postane A reprezentativac kao i Stevanovic i Zahirovic......
🔴⚫️

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 apr 2016, 20:29

Ali realno, nikad ne možeš ocjenjivati igrača po yt snimcima, primjer je Joco Stokić za kojeg se I bez snimaka znalo da je prekucao našu ligu, ostalo je historija..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 26 apr 2016, 20:30

Pa vecina ih u nasu ligu i dolazi nakon sto ne igraju pola godine- godinu. Eto mi sve neke klase dovodimo direkt iz prve postave tima iz duplo jace lige.

Jocu niko nije ocjenjivo po yt nego smo ga svi gledali ovdje u nasoj ligi i lik bio top napadac, među boljim u ligi...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 apr 2016, 20:31

Rokoko87 je napisao/la:Ali realno, nikad ne možeš ocjenjivati igrača po yt snimcima, primjer je Joco Stokić za kojeg se I bez snimaka znalo da je prekucao našu ligu, ostalo je historija..
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
🔴⚫️

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 apr 2016, 20:33

Pricajte vi sta hocete Joco protiv Celika zamalo da zabije golcinu kakvu zabijaju samo igracine, ali eto precka mu nije dala :( to sto on nije mogao pokazat svoje kvalitete u Zelji nije on kriv :mrgreen: Joco je Ronaldo ooooo

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 apr 2016, 20:34

KapitenK je napisao/la:Pa vecina ih u nasu ligu i dolazi nakon sto ne igraju pola godine- godinu. Eto mi sve neke klase dovodimo direkt iz prve postave tima iz duplo jace lige.

Jocu niko nije ocjenjivo po yt nego smo ga svi gledali ovdje u nasoj ligi i lik bio top napadac, među boljim u ligi...
Ko je rekao da smo ga ocjenjivali po snimcima?

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 26 apr 2016, 20:35

Rokoko87 je napisao/la:
KapitenK je napisao/la:Pa vecina ih u nasu ligu i dolazi nakon sto ne igraju pola godine- godinu. Eto mi sve neke klase dovodimo direkt iz prve postave tima iz duplo jace lige.

@Muerte napisa da je Joco bio takav na klipovima

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 apr 2016, 20:36

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pricajte vi sta hocete Joco protiv Celika zamalo da zabije golcinu kakvu zabijaju samo igracine, ali eto precka mu nije dala :( to sto on nije mogao pokazat svoje kvalitete u Zelji nije on kriv :mrgreen: Joco je Ronaldo ooooo
I Husic je sigurno Ronaldo za ove mijanmarce :urnebes:
🔴⚫️

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 26 apr 2016, 20:37

KapitenK je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:

@Muerte napisa da je Joco bio takav na klipovima
Pa nisam ni ja rekao da smo ga ocijenili po klipovima.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 26 apr 2016, 20:37

ok. izvini.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 apr 2016, 20:38

Hebo lud zbunjenog :D

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 apr 2016, 20:39

Skver je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pricajte vi sta hocete Joco protiv Celika zamalo da zabije golcinu kakvu zabijaju samo igracine, ali eto precka mu nije dala :( to sto on nije mogao pokazat svoje kvalitete u Zelji nije on kriv :mrgreen: Joco je Ronaldo ooooo
I Husic je sigurno Ronaldo za ove mijanmarce :urnebes:
:urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 apr 2016, 20:44

Sablja kopira Husrefa.......hoce i on da Zeljo bude dobar sledece sezone ko' Sloboda, konta ako ga je htio Husref dovedite ga u Zelju....i ljudi ga dovedose....ne uzima Sablja na slijepo iz Mijanmara ko' njegove kone.....napravit ce Sablja od njeg igraca, ako treba poginut ce..... :mrgreen:
🔴⚫️

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 apr 2016, 21:19

MuhamedTM je napisao/la:
Evo jedna za Rinuku ratnika :kafa:
slika
moRe ova :ljepota:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar i 18 gostiju.