Skver je napisao/la:Merhaba je napisao/la:Kakav je Senad Husic ? Vidim ima dosta nastupa za ovaj Dyiosgior
Zadnji put vidjen u Madjarskoj kako igra prije godinu, eto kakav je......ostalo je, rekla kazala......vi izgleda promijenili politiku, nista vise djeca Zelje, samo ovi sto ne igraju po godinu dana....
P.S. Trazio vjerovatno neke nerealne uslove Husrefu poslije ko zna koliko neigranja, isti mu vjerovatno rekao da laganim koracima odyebe i da potrazi neku drugu budalu......haman se momak vidim snasao.
Hmm prije nekoliko mjeseci vecina svrsavala na njega a sada kao igro prije godinu dana, eto kakav je, ovo ono.. Sve ja to razumijem, i zasto tako ponasanja ali yebote ne treba se biti takav licemjer. Ne govorim sad licno o tebi ali znam kakvi su tada tonovi bili. Ja od Husica ne ocekujem novog Kvesica ali da je bolji od Stanica i Kramarica to stoji.
A to za djecu. Pa neboj se ima tu kvaliteta i potencijala. Na lijevom beku ga nema trenutno, tek mozda u kadetima Amar Besirevic koji je U17-reprezentativac. Imali smo srecu sa generacijama sa Hodzicem, Bajicem, Cerimagicem, Hajradinovicem itd. Nazalost neke od njih su menadzeri odveli ranije nego sto su trebali. Sta da se radi.. Nemoze se svake godine pogoditi sa 4-5 vanserijska igraca za nase prostore.. Posle ovi igraca dosle neke generacije gdje je bilo jedan-dva istinski talentovana igraca tipa Memija iz 96i, Osmankovic 97, Mujagic, Zeric 98 i sad slijedi interesantna generacija igraca rodjeni 99 koji dosta obecavaju.