Da i ja poselamim Bavarsku bracu:)Ufff dvije me stvari trenutno raduju jedan je pobjeda bayerna i fanasticna igra,a druga je sto cu se napokon naspavati,nisam spavao od srijede i Milionera

...Odbrana takva da bi joj pozavidjela ona sa kraja 90-tih.Igraci,zalaganje,borbenost nevjrovatno nogomet je pobjedio jos jednom.Gomez dolazi u nasu polovicu po loptu i prekida napade Reala dok Cristina,Benzema kampiraju u nasih 16-st metara.Ljudi dzaba pare,vazno je srce!Prvi put je Gomez bio doslovno koristan za Bayern van sesnesterca protivnika,koliko sam ja upratio jedno 5-6 puta se vartio i oduzeo loptu ovim neznanim junacima iz Madrida.Bojao sam se ranog gola Reala vidim neporavdno.Jednostavno nisu nam mogli nista ozada,primi gol jesmo al sta da tu kazem imam osjecaj da bi ga primili ili ovako ili onako.Murinho je .icka a ne Jupp vijdelo se ko je ovdje macka a ko mis i ko zatvara utakmicu u 65 minuti ako srlja i ore po terenu zadnji pola sata!Vrlo visoke sanse imamo u uzvratu,sve nam hajmo reci ide u prilog mi se u subotu mozemo odmarati protiv Werdera ja bi izveo jedno 5-6 amatera!Drugi smo to nam ne mogu oduzeti vrlo truhli rudari.Odmorni cemo na megdan Realu dok oni u subotu mogu sve izgubiti,i uzasno puno pasti na psihickom planu tad ih nece ni Murinho moci dignuti,Mozes ti dignuti 2-3 igraca nakon takvog soka al haj ostale.Nama pase vise solucija nego njima,mi i sa porazom idemo dalje i to onaj slatki sto ga vrlo dobro pamte Viole i ovi Fergusonvi puleni naravno 2-3

,remi da ne pricam.Ajd vido ssam cesto na forumu radite neke ocjene igraca pa cu i ja evo
Neuer-Neupitan veliki talent i kavliteta momak za velike utakmice bez greske nocas!
Alaba-ja nezaam sta je sa ovim malim al on je BETON!imam povjerenja u njega kao da ima 33 a ne 19 godina jednostavno momak je svoj zanat izucio vrlo brzo i za godinu dvije ce se oko njega vrtjeti velike cifre al on ce biti nas novi LAHM
Holger-uvjek sam ga gotivio i podrzavao nase djete!odlican nocas ima sigurnost sto je najvaznije i uvjek je na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Boateng-svidja mi se njegov stil uvjek na rubu prekrsaja al proci neces!Odlican naravno cak se sacuvo u ovakvoj jednoj utakmici kartona!
Lahm-Sta reci za njega??sve su tu price ispricane modza nije najbolji za odabir kapitena u nasoj momcadi al pored njega se niko nije naigro!
Gustvao-Cudo nevidjeno za malo para kakvog smo igarca dobili,imo sam osjecaj nocas a da ce se polomiti ili sebe ili nekog drugog al nista i on se sacuva od kartona kako? to samo on znaa
Kross-po meni jedini zakzo nocas,jednostavno taj njegov talent nikako da proradi,feht cini mi se da pogotovo .ebu ove velike utakmice.
Svajni-Brate moj najdrazi pa nocas si imo 3 prilike na 20-metara sam prostora za manevar koliko hoces al nista,jednostavno vidi se taj strah i jos mal kontinuitet utakmica nema te hrbarosti za sut za neku dobru loptu,nadam se sto brzem havatanju forne trebas nam,ti si taj BOSS na terenu!
Robbery-Sjajni na pocetku su ih Realovci ustopali,ali kako je vrijeme odmicalo sve su vise slobode imali i radili dar mar po krilima,posebno me raduje ubacivanje u napad!Onaj potez Bilal kad je oko 85-minute izbacion 3 igraca reala aaaaa
Gomez-

ono samo on moze promasiti a onda samo on i niko vise znaci SAMO ON!moze zabiti!Covjek nosi na ledjima 2 igraca vec je u padu i onda nogom koja je vec na podu daje gol! naklon majstore,vidio sam da ga mnogi ovdje usporedjuju sa Inzagiom.al to nije tako!Ovo PIPO nije davo ni ludilu!
Na kraju JUPP recete vi neki dan da covjek nema MUDA? ima ima protiv najaci!