FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harishp » 17 apr 2012, 23:53

U Madridu se bude ova pobjeda potvrdila ili zayebala.
Ronaldo se nije ni vidio,u tome i jeste problem.Dva puta za redom protiv jedne te iste ekipe da se ne vidi je vrlo tesko.Role je malo skupocjeniji ''kloc'' :mrgreen:
Uostalom i nasa repka je nayebala kad se ovaj vidio konacno :lol:
Ako ''prelete''Real osvajaju ovaj kup ove godine tri milijarde posto.
Medjutim pored Rokija tu je i Murke kojeg je jos teze zayebati dva puta za redom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 apr 2012, 23:54

slika u par navrata verčeras :lol:
Sta reci za riberija?
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 17 apr 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2012, 23:55

Ima jedna dobra stvare,ako nas prođete.Biće teže Barci možda ih i dobijete :lol: Jozina defanziva ne prolazi s ovim igračima protiv jačih ekipa :roll:
Al ovaj iz avatara je najbolji,objasnio Coentrau od 30 miliona neke stvari :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2012, 23:55

emir18 je napisao/la: Sta reci za riberija?
Da je odigrao strasnu utakmicu,to je sasvim dovoljno za pocetak. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2012, 23:56

slika

:mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 apr 2012, 23:57

LBJ MVP je napisao/la:Al ovaj iz avatara je najbolji,objasnio Coentrau od 30 miliona neke stvari
Jos kad skontas da je Bayern istog tog Coentraa zelio dovesti, te na taj nacin vjerovatno upropastiti ovakvog igraca , onda je objasnio neke stvari i Bayernovoj upravi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 17 apr 2012, 23:59

Ja se prije svega zahvaljujem dragom BOGU!!!!! Jer njemu pripada sva zasluga!!
A nasim momcima na borbi i ljubavi prema grbu koji nose!!
Prva mec lopta je odigrana,i mislim da ce nam od velike i psihicke prednosti
biti sto Real ide Barsi!! Ali kako god mi moramo odigrati pametno!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 apr 2012, 00:00

Nekad su ga zvali Murinho,

slika

a danas je Mala Mu

slika
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 18 apr 2012, 00:04

Da i ja poselamim Bavarsku bracu:)Ufff dvije me stvari trenutno raduju jedan je pobjeda bayerna i fanasticna igra,a druga je sto cu se napokon naspavati,nisam spavao od srijede i Milionera :lol: ...Odbrana takva da bi joj pozavidjela ona sa kraja 90-tih.Igraci,zalaganje,borbenost nevjrovatno nogomet je pobjedio jos jednom.Gomez dolazi u nasu polovicu po loptu i prekida napade Reala dok Cristina,Benzema kampiraju u nasih 16-st metara.Ljudi dzaba pare,vazno je srce!Prvi put je Gomez bio doslovno koristan za Bayern van sesnesterca protivnika,koliko sam ja upratio jedno 5-6 puta se vartio i oduzeo loptu ovim neznanim junacima iz Madrida.Bojao sam se ranog gola Reala vidim neporavdno.Jednostavno nisu nam mogli nista ozada,primi gol jesmo al sta da tu kazem imam osjecaj da bi ga primili ili ovako ili onako.Murinho je .icka a ne Jupp vijdelo se ko je ovdje macka a ko mis i ko zatvara utakmicu u 65 minuti ako srlja i ore po terenu zadnji pola sata!Vrlo visoke sanse imamo u uzvratu,sve nam hajmo reci ide u prilog mi se u subotu mozemo odmarati protiv Werdera ja bi izveo jedno 5-6 amatera!Drugi smo to nam ne mogu oduzeti vrlo truhli rudari.Odmorni cemo na megdan Realu dok oni u subotu mogu sve izgubiti,i uzasno puno pasti na psihickom planu tad ih nece ni Murinho moci dignuti,Mozes ti dignuti 2-3 igraca nakon takvog soka al haj ostale.Nama pase vise solucija nego njima,mi i sa porazom idemo dalje i to onaj slatki sto ga vrlo dobro pamte Viole i ovi Fergusonvi puleni naravno 2-3 :D ,remi da ne pricam.Ajd vido ssam cesto na forumu radite neke ocjene igraca pa cu i ja evo :)

Neuer-Neupitan veliki talent i kavliteta momak za velike utakmice bez greske nocas!
Alaba-ja nezaam sta je sa ovim malim al on je BETON!imam povjerenja u njega kao da ima 33 a ne 19 godina jednostavno momak je svoj zanat izucio vrlo brzo i za godinu dvije ce se oko njega vrtjeti velike cifre al on ce biti nas novi LAHM :)
Holger-uvjek sam ga gotivio i podrzavao nase djete!odlican nocas ima sigurnost sto je najvaznije i uvjek je na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Boateng-svidja mi se njegov stil uvjek na rubu prekrsaja al proci neces!Odlican naravno cak se sacuvo u ovakvoj jednoj utakmici kartona!
Lahm-Sta reci za njega??sve su tu price ispricane modza nije najbolji za odabir kapitena u nasoj momcadi al pored njega se niko nije naigro!
Gustvao-Cudo nevidjeno za malo para kakvog smo igarca dobili,imo sam osjecaj nocas a da ce se polomiti ili sebe ili nekog drugog al nista i on se sacuva od kartona kako? to samo on znaa :shock:
Kross-po meni jedini zakzo nocas,jednostavno taj njegov talent nikako da proradi,feht cini mi se da pogotovo .ebu ove velike utakmice.
Svajni-Brate moj najdrazi pa nocas si imo 3 prilike na 20-metara sam prostora za manevar koliko hoces al nista,jednostavno vidi se taj strah i jos mal kontinuitet utakmica nema te hrbarosti za sut za neku dobru loptu,nadam se sto brzem havatanju forne trebas nam,ti si taj BOSS na terenu!
Robbery-Sjajni na pocetku su ih Realovci ustopali,ali kako je vrijeme odmicalo sve su vise slobode imali i radili dar mar po krilima,posebno me raduje ubacivanje u napad!Onaj potez Bilal kad je oko 85-minute izbacion 3 igraca reala aaaaa :o
Gomez- :lol: :lol: :lol: ono samo on moze promasiti a onda samo on i niko vise znaci SAMO ON!moze zabiti!Covjek nosi na ledjima 2 igraca vec je u padu i onda nogom koja je vec na podu daje gol! naklon majstore,vidio sam da ga mnogi ovdje usporedjuju sa Inzagiom.al to nije tako!Ovo PIPO nije davo ni ludilu!

Na kraju JUPP recete vi neki dan da covjek nema MUDA? ima ima protiv najaci!

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 18 apr 2012, 00:04

Ovako nesto sam i ocekivo od Bayerna...Svaka cast 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 00:04

Bundesliga je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Al ovaj iz avatara je najbolji,objasnio Coentrau od 30 miliona neke stvari
Jos kad skontas da je Bayern istog tog Coentraa zelio dovesti, te na taj nacin vjerovatno upropastiti ovakvog igraca , onda je objasnio neke stvari i Bayernovoj upravi.
Sreća vaša pa naši glupani mogu izdvojit 30 miliona za kanarinca :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 apr 2012, 00:08

Lažni kraljevi su pali. Poraz Reala otvorio oči svima koliko su bili navikani i prenapuhani. I sam sam vjerovao u to, ali večeras sam se razuvjerio, a sve to zahvaljujući fantastičnom Bayernu :D .
Real ostaje vaša redovna lijeha.

Drago mi je zbog svih koji su podcjenjivali Bundesligu i Bayern......eto vam ga na....buć... 8-)
Kad se sastanu Giganti iz dvije lige - e to je pravo mjerilo.... ;)
Još kad španjolci pare vrate Švablandu.... eh tek tad će bit' dominacija :lol: . Ovako se mogu ku.rčit' s tuđim parama... :twisted:

Juup fenomenalno postavio ekipu. Rekao sam ja kad je Juup osvajao titule da je Mou radio kao prevodilac. 8-)

Ribery večeras ala Messi, al' ih miješa.... svaka čast.

Ne treba se opet pretjerano zanosit'.... bit' će pakleno i u do grla zaduženoj Španiji....
Rekordmeister je napisao/la:Ljudi dzaba pare,vazno je srce!
Upravu si. To smo vidjeli u srijedu :lol: .
JetSet_Hantraga je napisao/la: P.S. (Ovo ce se zutaljima svidjeti :mrgreen: )
Bolji ste od Reala. ;)
Sad sam još više ponosniji na BvB kad vidim kakvu ekipu (čitaj Bayern) mi pobjeđujemo... 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2012, 00:13

Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka."
slika slika

Pobjeda cista kao suza.
Cijelom svijetu smo pokazali kakav tim imamo, da i Bayern svog konja za utrku ima, da posjeduje iznimnu kvalitetu kako u odbrambenom (iako su mnogi osporavali) tako i u srednjem i navalnom dijelu.
Ribery je odigrao maestralno, ne znam moze li uopste to biti bolje.

Primljeni gol je vrlo jeftin, ponovo nakon greske i kontre Reala. Najvise boli to sto smo primili gol nakon situacije u kojoj je Neuer 1 na 1 odbranio Ronaldov udarac, odbrana se do tada trebala konsolidovati, ali zaboravimo i recimo da im je to najveca greska, koja je usput kostala primljenog gola.

Robben me razocarao, skoro nista nije napravio, iako je imao mnogo prostora za djelovanje. Vrijeme je da procvjeta u jednoj tekmi, pa neka to bude na Bernabeu.

Jupp je nadmudrio Mourinha kako na taktickom planu tako i na svim ostalim karafekama. :D

Ronaldo je, od kojeg se najvise ocekivalo, dobrano razocarao, kako i ne bi kada je pored sebe imao jednog Lahma (ko kaze da nije najbolji bek na svijetu), kasnije i mladog Alabu koji je od skora tek punoljetan, ali to veceras nije nista znacilo, jer je igrao kao da je godinama skupljao iskustva po Europskim terenima.

Ne znam, tesko je sve ovo vjerovati iako sam ocekivao povoljan rezultat (ako se 2:1 moze nazvati povoljnim), ali ovakvu igru i dominaciju nisam mogao ni sanjati.

Ako vec idemo sa pohvalama, treba pohvaliti i Benzemu koji je po meni jedini odigrao na najvisem nivou, jos je igrao na neprirodnoj poziciji.

Sreca nam se osmjehnula sto se tice kartona, jer su cak cetvorica igraca imala teret na ledjima zvani zuti karton i u slucaju jos jednog bi propustili uzvrat.
Na kraju jos treba reci: AUF GEHTS DIE BAYERN! FINALE DAHOAM!
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 18 apr 2012, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 apr 2012, 00:13

Al ispade Coentrao od Lahm-a posla ga u aut ,potpuno zasluzena pobjeda Bayerna 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2012, 00:17

ANTIFA ! je napisao/la:Al ispade Coentrao od Lahm-a posla ga u aut ,potpuno zasluzena pobjeda Bayerna 8-)
Ma cijela strana Reala je ispadala, mozemo to reci i za lijevu a i za desnu.
Pravi manevar Bayernovih krila a Bgm i bekova.

Pokradeni Ozil i Ronaldo. :evil:
Haman su u svlacionicama ostavljali vrijedne stvari.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 00:24

D10S je napisao/la:Busenje u reziji Kristijana Ronalda. Kako cemo vas razbit yeote... Ne mogu docekat.
slika

legenda reala je napisao/la:Gost pobjeđuje u oba poluvremena kvota 8.40 samo za Saurmana optimistu. :mrgreen:

Pustite se analiza, fino uplatite i s užitkom gledate utakmicu :P
slika

Monolog je napisao/la:
Na Alianz Areni će Real dobiti sa (barem) 2 gola razlike, a na SB-u će to biti +3. Dakle, ukupno 5 razlike za Joseovu mašinu i put u Minhen na konačni okršaj sa Barcelonom. 8-)
slika
HzBvB je napisao/la:
Bayern-TIM cija igra nema ni glavu ni rep,cija se igra oslanja samo na to sta ce uraditi Robben i Ribery protiv najmocnijeg Reala u zadnjih 20 godina nema sta traziti !

Sretno Bayernu da ne primi vise od 4 komada !
slika
Monolog je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne znam odakle Monolog crpi nadu da će Real izvući povoljan rezultat na AA, ali zanimljiv je natpis riješiti na AA
Djelimično zbog opklade sa @šećerom, a većim dijelom zbog mnogo boljeg trenera (Jose) i više kvalitetnih igrača na strani Reala. Dodajmo tome i činjenicu da Real kad nije u formi može pobijediti, a da Bayern to nije kadar učiniti. Na tome zasnivam sav svoj optimizam glede tog dvomeča. Siguran sam da će Real pobijediti u oba meča. Siguran.
slika

Dođite nam opet.

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 apr 2012, 00:27

Ma dobro ´ta ce Real. :D

Nije im ovo Spanija. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 00:34

@Saurman

:lol: :lol: :lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 apr 2012, 00:34

ajd svako nek linkuje onaj smajli sto se klanja i nek kaze ko ima njveca muda na forumu

slika
Thomas Müller - Fußballgott

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 apr 2012, 00:38

Bavarska Centrifugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :mrgreen:

Mrzim ovo, ali takaF je "forumaski zivot": :lol:
Hare_BvB je napisao/la:Bayern nema sta cekati i taktizirati, ova ekipa nije uopce skrojena za takvu igru. Pasivni posjed i rezervisanost niceg dobrog Bayernu nisu donijeli u ovoj sezoni. Bayernu su slabe sanse u "cekalici" protiv Mourinha.

Realova odbrana je jako porozna + losa defenzivna ispomoc krila. Bekove gurnut visoko, da olaksaju posao krilima i sto vise lopti slati na peterac Gomezu i Mulleru. Real ima "neprirodne" stopere (bek i zadnji vezni) + Iker je linijski golman. Evidentna slabost koja se mora pokusati iskoristiti.
Yah!!! :lol:

Aba.... :mrgreen:

Hare_BvB je napisao/la:Pa kojeg klinca nece igrati? :evil: Muller je "mismatch", mozda cak i kljuc za prolazak u finale. ;)

Gusta - Svinjcek - Kroos, jako troma i predvidljiva igra koje se lahko moze braniti.
:lol:

@Grossonja :lol:

To ti Paulaner udario u cofericu, pa Kroos zijanio lopu kod gola Madridjana? :mrgreen: Moja "Sarajka" veli da je to bio tvoj grdni ljubimac, hanumi mu ga metnem. :twisted:

Strudlonja, Kroos, Riby!!! 8-)

Aba, Thomas Muller zvani pometnja. :shock: 8-)

U kost i u revansu, nema zime. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.