Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dzaba se nadate danas su trebale pare leci tako da zalud nada plavi djecaci 
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Mislim da su vasi sve ovo planirali izuzev poreznog duga. Ali sa njima je najlakse reprogram se moze dogovoriti uvijek.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:59Ne mozemo dobit kredit.Samba71 je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:43Nije navodno, nego sigurno... Pa trebala saglasnost AS. Svašta nešta bilo.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:40
Navodno su trazili hipotekarni kredit na one prostore u Titovoj..
**** ga nemaju stadion ili pomocni..
Da ne navodim Banku, da im rejting ne obaram.![]()
Ta hipoteka je ustvari hipoteka na zgradu u Titovoj od porezne. Nije nikakav kredit. Malo ste pobrkali hipoteke. Ne sprdam se. Porezna se treba upisat. Oduzet, prodat.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sto bi neko planirao 10 miliona da zavali klub ? Situacija gora nego pred dolazak Tana. Nece nam dat reprogram imamo 3 duga. Dva manja jedan veći cca 4,5 miliona KM. Ali to nije sve. Imas igrače, trenere , akademiju , dobavljače, radnike, svima se duguje. 10 najmanje.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:02Mislim da su vasi sve ovo planirali izuzev poreznog duga. Ali sa njima je najlakse reprogram se moze dogovoriti uvijek.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:59Ne mozemo dobit kredit.
Ta hipoteka je ustvari hipoteka na zgradu u Titovoj od porezne. Nije nikakav kredit. Malo ste pobrkali hipoteke. Ne sprdam se. Porezna se treba upisat. Oduzet, prodat.
Ne plaća Mirvah hljeb u pekari.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 30 dec 2025, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Ma nema vama Evrope, al eto Mamica....
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ma kontam sve se to moglo predviditi i od jednom izleti ovaj porezni dug.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:04Sto bi neko planirao 10 miliona da zavali klub ? Situacija gora nego pred dolazak Tana. Nece nam dat reprogram imamo 3 duga. Dva manja jedan veći cca 4,5 miliona KM. Ali to nije sve. Imas igrače, trenere , akademiju , dobavljače, radnike, svima se duguje. 10 najmanje.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:02Mislim da su vasi sve ovo planirali izuzev poreznog duga. Ali sa njima je najlakse reprogram se moze dogovoriti uvijek.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:59
Ne mozemo dobit kredit.
Valjda je mislio ovom princu ostaviti te ludarije..
Iscupat cete se vi, ima Mamic ima tu more ljudi koji itekako znaju i mogu.
Na stranu zajebancija i podjebavanja i rivalitet, ali želim vam da se izvučete ! Bar vam nisam toliki dušmanin.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:04Sto bi neko planirao 10 miliona da zavali klub ? Situacija gora nego pred dolazak Tana. Nece nam dat reprogram imamo 3 duga. Dva manja jedan veći cca 4,5 miliona KM. Ali to nije sve. Imas igrače, trenere , akademiju , dobavljače, radnike, svima se duguje. 10 najmanje.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:02Mislim da su vasi sve ovo planirali izuzev poreznog duga. Ali sa njima je najlakse reprogram se moze dogovoriti uvijek.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:59
Ne mozemo dobit kredit.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Aaaa znaci ono Ademovo nabijanje je njima bilo upuceno.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
kone ne znate vi sta vas je snaslo, ovo je gore od nas milion puta
Hvala sto nam je nudis al' nismo zainteresovani.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bar smo vas zgazili zadnji derbi jer sljedeceg nece bitiKajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:13kone ne znate vi sta vas je snaslo, ovo je gore od nas milion puta
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
zao mi je, dragi ste vi meni, al vas je zeznuo Ismirsoe je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:19Bar smo vas zgazili zadnji derbi jer sljedeceg nece bitiKajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:13kone ne znate vi sta vas je snaslo, ovo je gore od nas milion puta.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.Samba71 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:08Na stranu zajebancija i podjebavanja i rivalitet, ali želim vam da se izvučete ! Bar vam nisam toliki dušmanin.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:04Sto bi neko planirao 10 miliona da zavali klub ? Situacija gora nego pred dolazak Tana. Nece nam dat reprogram imamo 3 duga. Dva manja jedan veći cca 4,5 miliona KM. Ali to nije sve. Imas igrače, trenere , akademiju , dobavljače, radnike, svima se duguje. 10 najmanje.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:02
Mislim da su vasi sve ovo planirali izuzev poreznog duga. Ali sa njima je najlakse reprogram se moze dogovoriti uvijek.
Al mislim da vam nece dugo slavlje trajati. Iskreno. Al sačekajmo
Mirvicu ostani
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sta kazes za ovog naseg Mirvica?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:22Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.Samba71 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:08Na stranu zajebancija i podjebavanja i rivalitet, ali želim vam da se izvučete ! Bar vam nisam toliki dušmanin.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:04
Sto bi neko planirao 10 miliona da zavali klub ? Situacija gora nego pred dolazak Tana. Nece nam dat reprogram imamo 3 duga. Dva manja jedan veći cca 4,5 miliona KM. Ali to nije sve. Imas igrače, trenere , akademiju , dobavljače, radnike, svima se duguje. 10 najmanje.
Al mislim da vam nece dugo slavlje trajati. Iskreno. Al sačekajmo![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Jedna mater je to radjala.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:24Sta kazes za ovog naseg Mirvica?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:22Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
evo duska se u normalu vratio, sta ti bi Duška, reci gdje si isao imam i ja par pacijenata
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Dok ne napravi Instagram ima podrskuJet2Holiday je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:26Jedna mater je to radjala.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:24Sta kazes za ovog naseg Mirvica?jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:22
Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sto dalje od Ilidze i Brajlovicazeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:27Dok ne napravi Instagram ima podrsku
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
DzemoSmjecanin
- Kontakt:
Ipak je pomoćni u igri, kad grune novi kompleks. Kaze zaštitio se klub, čime
Goreg ste lopova primili..
Goreg ste lopova primili..
I ovaj nas je bio bez instagrama godinu dvije pa se aktivirozeljovolimte je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:27Dok ne napravi Instagram ima podrsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.