FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 17 okt 2016, 23:08

ma krizman nije ozbiljan fudbaler kao ni stanic. nema veze sto nemas kluba ali moras raditi na sebi da bar mozes 60 minuta biti u formi. ovoj dvojici treba boca kisika poslije 30 minuta, od takvog igraca nema nista, jedino ako si vrbanjusa. a mi bas licimo na vrbanjusu jos nam fali braco i mjera. poredjenje jest ruzno ali je tako na nasu zalost. sad vracas zebu koji ima 33 godine, sta dalje ocekivati tesko je zakljuciti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 okt 2016, 23:18

A sto on ne igra tamo ? Nije valjda da je toliko los postao ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 17 okt 2016, 23:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Da nam jos naci dobrog lijevog beka,krilo,stopera i mozda napadaca da se Lendric zamijeni i to je to. Kvesa ne igra u Hajduku,ali njega nije moguce dovesti jer je "tek" otisao,a meni ni jedan lijevi bek nije na vidiku.
U Hajduku ne moze svako igrati :).
Otkad to ti navijas za Hajduk? :D
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 okt 2016, 00:19

Rokoko87 je napisao/la:Najveća prednost Zrinjskog je njihova odlična igra protiv manjih klubova dok to nas godinama ukopava.
Tu lome prvenstvo..
A vala vrijeme je da im naplatimo sve stative, prečke i nesretne poraze u posljednje vrijeme u međusobnim susretima.
Dodao bih da je prednost Zrinjskog i pritisak kojeg klub iz Mostara nema. Navijacki, medijski, svake vrste. U takvoj situaciji imaju mir kojeg koriste vrlo dobro. Karakteristicno je da igraci koji ne valjaju Zelji i Sarajevu u Zrinjskom su cesto glavne karike. Upravo zbog tog pritiska kojeg nemaju.
Problem je kad klub objavi da dolazi neki igrač,on se u većini slučajeva krene pljuvat prije nego što uopšte debituje. Niko ništa ne zna o igraču,nit ga je ko gledao ali eto pošto nije zvučno ime hajmo mu yebat mater .Pa ja ne smijem ni zamislit kakve bi ovdje psovke bile upućene upravi npr. da je Željo doveo jednog Dalibora Kozića iz Rudara Prijedora koji je ispao i koji je sa do 28. godine igrao za Kozaru, Borac i Rudar. Isto bi bilo da je npr. jedan Oliver Petrak došao u Želju. Nekakav anonimus iz Hrvatske koje je igrao za Sesvete, Lučko i Istru bi bio dočekan na nož ovdje od većine jer bože moj on je garant neki igrač koji je došao preko Misketovih ahbaba, nije igrao za neki megaklub prije Želje pa hajmo odmah ga označit kao neku krampu i ne dat mu šansu da se dokaže. E upravo su njih dvojica Kozić i Petrak neizostavni članovi ekipe Zrinjskog koja hara ovom ligom.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 18 okt 2016, 00:28

Doso ZZ10
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 okt 2016, 00:33

braco je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Najveća prednost Zrinjskog je njihova odlična igra protiv manjih klubova dok to nas godinama ukopava.
Tu lome prvenstvo..
A vala vrijeme je da im naplatimo sve stative, prečke i nesretne poraze u posljednje vrijeme u međusobnim susretima.
Dodao bih da je prednost Zrinjskog i pritisak kojeg klub iz Mostara nema. Navijacki, medijski, svake vrste. U takvoj situaciji imaju mir kojeg koriste vrlo dobro. Karakteristicno je da igraci koji ne valjaju Zelji i Sarajevu u Zrinjskom su cesto glavne karike. Upravo zbog tog pritiska kojeg nemaju.
Problem je kad klub objavi da dolazi neki igrač,on se u većini slučajeva krene pljuvat prije nego što uopšte debituje. Niko ništa ne zna o igraču,nit ga je ko gledao ali eto pošto nije zvučno ime hajmo mu yebat mater .Pa ja ne smijem ni zamislit kakve bi ovdje psovke bile upućene upravi npr. da je Željo doveo jednog Dalibora Kozića iz Rudara Prijedora koji je ispao i koji je sa do 28. godine igrao za Kozaru, Borac i Rudar. Isto bi bilo da je npr. jedan Oliver Petrak došao u Želju. Nekakav anonimus iz Hrvatske koje je igrao za Sesvete, Lučko i Istru bi bio dočekan na nož ovdje od većine jer bože moj on je garant neki igrač koji je došao preko Misketovih ahbaba, nije igrao za neki megaklub prije Želje pa hajmo odmah ga označit kao neku krampu i ne dat mu šansu da se dokaže. E upravo su njih dvojica Kozić i Petrak neizostavni članovi ekipe Zrinjskog koja hara ovom ligom.
jos kad bi ove gluposti potkrijepio cinjenicama bilo bi lijepo. ko je to i kad pitao navijace koje hoce igrace? i ko je to kad dovodio igrace koje hoce navijaci? dze to bila anketa da neko hoce husica, pozdera, bevaba i ostale levate? inace jako poznate igrace koje traze zamisli navijaci!?
dze to igro markovic iz reala dosao, a da ne bi kozica mogli dovesti? :facepalm:

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 18 okt 2016, 00:41

jos kad bi ove gluposti potkrijepio cinjenicama bilo bi lijepo. ko je to i kad pitao navijace koje hoce igrace? i ko je to kad dovodio igrace koje hoce navijaci? dze to bila anketa da neko hoce husica, pozdera, bevaba i ostale levate? inace jako poznate igrace koje traze zamisli navijaci!?
dze to igro markovic iz reala dosao, a da ne bi kozica mogli dovesti? :facepalm:[/quote]
cuj tebe neko da potkrijepi cinjenicama hahahah :tokralju: :tokralju:
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 okt 2016, 01:02

HausMan je napisao/la: jos kad bi ove gluposti potkrijepio cinjenicama bilo bi lijepo. ko je to i kad pitao navijace koje hoce igrace? i ko je to kad dovodio igrace koje hoce navijaci? dze to bila anketa da neko hoce husica, pozdera, bevaba i ostale levate? inace jako poznate igrace koje traze zamisli navijaci!?
dze to igro markovic iz reala dosao, a da ne bi kozica mogli dovesti? :facepalm:
Halo čovječe o čemu ti pričaš, bit mog posta je bila da se igrači pljuju unaprijed prije nego i prve minute upišu za Želju. Stvara im se nepotrebni pritisak. Ja ne znam zašto si ti nešto protumačio iz mog posta da ja aludiram na to da navijači trebaju birati igrače (gluho i daleko bilo), možda sam se ja pogrešno izrazio pa si stekao takav utisak. Probaj mi sad fino odgovorit bez da govoriš za moj stav da su gluposti, pa da razvijemo neku normalnu diskusiju,a ne dječije svađe kao po običaju na ovoj temi.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 okt 2016, 01:41

braco je napisao/la:
HausMan je napisao/la: jos kad bi ove gluposti potkrijepio cinjenicama bilo bi lijepo. ko je to i kad pitao navijace koje hoce igrace? i ko je to kad dovodio igrace koje hoce navijaci? dze to bila anketa da neko hoce husica, pozdera, bevaba i ostale levate? inace jako poznate igrace koje traze zamisli navijaci!?
Halo čovječe o čemu ti pričaš, bit mog posta je bila da se igrači pljuju unaprijed prije nego i prve minute upišu za Želju. Stvara im se nepotrebni pritisak. Ja ne znam zašto si ti nešto protumačio iz mog posta da ja aludiram na to da navijači trebaju birati igrače (gluho i daleko bilo), možda sam se ja pogrešno izrazio pa si stekao takav utisak. Probaj mi sad fino odgovorit bez da govoriš za moj stav da su gluposti, pa da razvijemo neku normalnu diskusiju,a ne dječije svađe kao po običaju na ovoj temi.
mozda sam te krivo shvatio halali. slazem se da se neosnovano kude neki igraci, a dok su neki zasticeni kao bijeli medvjedi. hocu da kazem da nijedan igrac nije kriv nego je kriv onaj ko ga je doveo. ja dalje stojim da neki igraci ne mogu igrati u Zelju a igraju u prvih 11.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 okt 2016, 01:58

HausMan je napisao/la:
braco je napisao/la:
mozda sam te krivo shvatio halali. slazem se da se neosnovano kude neki igraci, a dok su neki zasticeni kao bijeli medvjedi. hocu da kazem da nijedan igrac nije kriv nego je kriv onaj ko ga je doveo. ja dalje stojim da neki igraci ne mogu igrati u Zelju a igraju u prvih 11.
Slažem se, totalni promašaj transfer politike (mada je to rečeno do sada 1000 puta). Možda i zbog toga se pljuju igrači koji tek dođu,jer je raja već frustrirana većinom prethodnih transfera pa smatraju da će i taj novi biti ko većina transfera Želje u proteklom periodu (blago rečeno neuspješni). Ali opet to nije opravdanje da im se yebu majke, a da nisu vidjeli ni kako svlačionica izgleda. Mislim znaš šta, da se ne lažemo upravo zbog svih tih silnih transfer promašaja u proteklom periodu i ja imam malu dozu sumnje u nekog novog igrača, ali opet ima moju podršku sve dok me na terenu ne uvjeri da je kloc, pa makar iz kantonalne lige došao.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 okt 2016, 10:04

Od hiljadu i nesto clanova kluba u to vrijeme prijavi se 90 kandidata a sve njih u globalu podrzi odnosno predlozi nesto vise od 200 clanova kluba.
Treba napomenuti da se vecina ovih iz hajmo reci opozicije nije uopste prujavila pa cak ni udostojila da se uclani.
I treca stvar.
Svi smo imali priliku da se prijavimo i budemo clanovi te iste skupstine.Ali jok bolje serendati po forumima .

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 18 okt 2016, 10:34

SVAKA ekioa na svijetu treba da se uigra i da bude duze skupa...to je jedini recept..i Zeljo treba da istrpi kostur ekipe 1-2 god da se slegne uz odredjena pojacanja.. Mi smo **** od ljudi prvo pa od navijaca nakon dvije lose tekme sve tjeramo....isto ko sto ste sve i jedan pljuvali kjosevskog..sad niko nije napisao da je dobro branio za derbi..a sutra kad ga primi opet ce biti pljuvaca more. Vama Osim nije valjo ko ce vam ba valjati. Pratite Real i Barsu i nemojte se sjebavati. Dobro nam dosao ZZ10
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 18 okt 2016, 10:47

Neka Zebe ako nista zajebali smo Zrinjski
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 okt 2016, 11:26

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:SVAKA ekioa na svijetu treba da se uigra i da bude duze skupa...to je jedini recept..i Zeljo treba da istrpi kostur ekipe 1-2 god da se slegne uz odredjena pojacanja.. Mi smo **** od ljudi prvo pa od navijaca nakon dvije lose tekme sve tjeramo....isto ko sto ste sve i jedan pljuvali kjosevskog..sad niko nije napisao da je dobro branio za derbi..a sutra kad ga primi opet ce biti pljuvaca more. Vama Osim nije valjo ko ce vam ba valjati. Pratite Real i Barsu i nemojte se sjebavati. Dobro nam dosao ZZ10
Imamo problem skoro cetverogodisnjeg posta. Zato smo nestrpljivi i ne bez razloga. Jos bombardovanje o dominaciji, evropskom i novom Zelji. Onda nas dobije Vitez na Grbavici i razumljive su nase reakcije.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 18 okt 2016, 11:31

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:SVAKA ekioa na svijetu treba da se uigra i da bude duze skupa...to je jedini recept..i Zeljo treba da istrpi kostur ekipe 1-2 god da se slegne uz odredjena pojacanja.. Mi smo **** od ljudi prvo pa od navijaca nakon dvije lose tekme sve tjeramo....isto ko sto ste sve i jedan pljuvali kjosevskog..sad niko nije napisao da je dobro branio za derbi..a sutra kad ga primi opet ce biti pljuvaca more. Vama Osim nije valjo ko ce vam ba valjati. Pratite Real i Barsu i nemojte se sjebavati. Dobro nam dosao ZZ10

:salut:

Btw.uklonite anketu o derbiju ;)
Radnička klasa !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 okt 2016, 11:40

ako je tebi ovo dobro meni nije. ne vidim problem da prihvatis i druga razmisljanja.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 18 okt 2016, 12:45

Evo objasni Slavko vezano za Zebu, prekosutra može u prvih jedanaest komotno.

Ja da se pitam, odmorio bih u srijedu Miroslava i jednog iz sredine, a ako zabijemo višak golova do polvremena,
onda ubaciti odmah još trojicu, i odmoriti kostur ekipe, da bi bili 200% spremni za Olimpick.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 18 okt 2016, 15:15

Wagneru 3 utakmice suspenzije !
Radnička klasa !

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 18 okt 2016, 15:37

Zna li neko cijene ulaznica u Kupu za utakmicu sa Goraždem? Hvala

Usput, igra se jedna utakmica ili dvije?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 okt 2016, 15:40

ZeljeznicarFan je napisao/la:Wagneru 3 utakmice suspenzije !
jebga opet ce igrati protiv nas. Direktan crveni se prenosi i na kup. Znaci brojace mu se sutrasnja, pa kolo u subotu, pa opet kup u srijedu. Znaci igra protiv nas u subotu ili nedjelju ( ovisno kad bude tekma)
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.