Pa iskreno da ti kažem ja mislim da su mu ti poslušnici čak i sposobniji od njeg i pametniji. Ne mislim da se okružio pogrešnim ljudima nego da je on pogrešan a da su ti ljudi posljedica te osobine. Jasno mi je i da nece da plaća i da želi izlaz i sve sto se desava sad nama je meni potpuno logicno i očekivano.Lewy21 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:10Ma znaju svi da ce se to rijesit kroz par dana, nego nismo navikli na dobru atmosferu pa sad raji milo sto se na to kod nas jos krenulo pisat o nekim vasim problemima. Za dugove poreznoj i sam znas da to svako rijesi kroz reprograme, a to igracima ce se sigurno isplatit.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:22Klub je u raljama Mirvica i poslušnika i svite koju je okupio oko sebe. Njegov odlazak makar nam ostalo 50 miliona duga ću slavit ko rođendan. Ako neizvlacenje podrazumjeva polazak iz kantona i to je super.
Al mislim da vam nece dugo slavlje trajati. Iskreno. Al sačekajmo![]()
Sto se tice Ismira, kontam da je najveci problem zapravo kakve je on neljude doveo u vas klub, da su tu bili neki pravi ljudi drugacija bi vam slika bila o njemu. Kad ulazis u posao, mislim da je glavna stvar kakvim ces ljudima bit okruzen narednih godina, a ovaj je ocigledno bio okruzen samo papcima, pa ako sam krivo shvatio sva ova desavanja kod vas zadnjih 5 godina skoro, pa ti me ispravi.
On je jedini krivac. Mada ovaj dug sto su našli nije iz njegovog perioda. Ali mogao se izbjeći da je imao sposobne ljude u klubu. Nije se niko žalio. Dug veliki je iz 2014. A ovo malo sto se nabralo je sad u posljednje vrijeme kad on ni ne ulaze u klub. Od ljetnog prolaznog roka. U ova 4,2 ima kamate. Nije to sve sad doslo. Mislim dobro smo prošli ako je to to. Vjeruj.
Mišljenja sam da on čeka još ove rate da se naplati i da je to to s njim. Imam informacije i sta će biti dalje ali to nije za foruma.