FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Pasha » 18 apr 2012, 00:40

šta je ovo neko već zgužvao listiće, pa ih poslije ispravljao. :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2012, 00:51

Šta ti je Saurmane prvi put si lupio i pogodio i odma ide citiranje.
Pa više sam vam ja davao šanse za prolaz kao navijač Reala nego vi sami sebi :lol:

Samo sam razočaran, pokvarili su mi mišljenje o nekad najvećem derbiju LP :x :x
Utakmica bezveze :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 apr 2012, 00:53

Damir_BvB je napisao/la:Tooooooooooooooooooooooooooooooo Bravo crveni svaka cast . Cestitam vam od srca .

Zasluzena je pobjeda ! Jos ste osteceni za penal 100 % . Inace po meni RIBERY man of the match . Uz to su Alaba, Gustavo, Lahm , Badstuber odlicno odigrali i Boateng pa i Kroos :) ...

Mislim da ste jednom nogom u finalu . Samo da Schweini bude spreman jer od onog kljakavog Mullera nikakve koriste ove sezone ... A iako ne bude nema veze pokrpit ce se to nekako 90 minuta ha ya ...

Pa vi opet kudite Gomeza cojk uvali i to REALU ! Gomez golmasina . Alaba je buducnost imate beka na kojem vam svi zavide kako je momak samo dobar inteligentan ... Ali Jupp je raskovo Mourinha . A sta tek rec za Riberya woow.

Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeryyyyyyyyyyyyyyy !

Jos jednom velike cestitke svaka cast osvjetlali ste obraz Bundeslige i Njemacke ! Bayern je Bayern i uvijek ce bit GIGANT ....

Svaka cast Damire!!!
Stern des Südens

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 18 apr 2012, 00:58

legenda reala je napisao/la:Šta ti je Saurmane prvi put si lupio i pogodio i odma ide citiranje.
Pa više sam vam ja davao šanse za prolaz kao navijač Reala nego vi sami sebi :lol:

A daj covjece kakvih smo se utakmica u lp nagledali u zadnje vrijeme ova je rekao bih bila odlicna! :roll:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 00:59

@Legendo da je Real uzvukao povoljan rezultat sigurno ne bi govorio da je utakmica bezveze. :mrgreen:

Šta bi sa Ronaldom postigao te silne golove ali večeras tanko nešto. :lol:

Za sve drugo tu je naš brat Bilal. :D

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 apr 2012, 00:59

legenda reala je napisao/la:Šta ti je Saurmane prvi put si lupio i pogodio i odma ide citiranje.

Igrači imaju premalo velikih tekmi jer su tu raznorazni Apoeli u LP,a i obje ekipe su još uvijek mlade tako da i nije bilo za očekivat nešto više.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 18 apr 2012, 00:59

Cestitke Bavarci..Presudila je zelja za pobjedom.Imao je i Real svojih prilika al veceras ste puno konkretni bili i sa vise zelje,te sasvim zasluzena pobjeda.Lahm je obavio lavovski posao.Takodje bi pohvalio navijace/simpatizere Bajerna koji su sigurno jedni od najfanaticnih.Gledao sam u kaficu utakmicu sa par Bavaraca i ljudi su plakali od srece a tokom cijelog meca kao na iglama da su sjedili.Par njih je odigralo na pobjedu Bajerna i ulozilo po 50ak maraka na listice,te do zadnjeg minuta grizli nokte,al se na kraju isplatilo hehe

Ovo je veceras vasa vece i do revansa imate luksuz da uzivate u svakom trenutku ove pobjede.Kada pocne utakmica u Madridu sve su karte otvorene.Po meni je Real u uzvratu favorit sa nekih 60% sanse za prolaz.U prilog vam ide to sto ce Real biti pod pritiskom i ako ne zabiju rano go mislim da mozete dalje jer je to ekipa koja lahko gubi zivce i koncentraciju ako se stvari ne odvijaju onako kako zele.

Jos jednom iskrene cestitke..
-PAJA Fan Club!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 apr 2012, 01:01

@burza - svaka čast na pogođenim tiketima. Imaš mu.da i znanje :D

@omere kralju :D
Citat s teme Reala:
Omerbavarac je napisao/la:
nanek je napisao/la: Vec je dortmund dokazao ;) ;) ;) i POKAZAO!
Koga briga sad za Dortmund.
Ako su nas onako isprasili, sta bi tek uradili s Reala? ;)

Nisam baš siguran za razvaljivanje Reala :mrgreen: , ali drago mi je da nas uzimaš kao pozitivan primjer i dokaz neke vrste respecta prema BvB-u. ;)

Uz vas smo do kraja :!: Držimo vam fige ;) .

Auf gehts Bayern kämpfen und siegen :!:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 apr 2012, 01:08

Nächster Schreck im Stadion: Außer einigen Trikots wurden sechs Paar Schuhe aus der Kabine gestohlen, darunter gleich drei von Cristiano Ronaldo und u.a. eines von Mesut Özil.

Laut Klub-Sender „realmadrid-tv“ hatte Ronaldo ein Ersatzpaar im Rucksack dabei. Real hat Beschwerde bei der Uefa eingelegt.

hahahahhahaha,mozda se ponisti utakmica radi ovog!!!
Stern des Südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 apr 2012, 01:10

Za jedno 40-50 godina nasa unucad ima da uce u skolama novu narodnu izreku "Ko o čemu Španci o sudjenju"
Thomas Müller - Fußballgott

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 apr 2012, 01:12

slika
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2012, 01:13

Saurman je napisao/la:@Legendo da je Real uzvukao povoljan rezultat sigurno ne bi govorio da je utakmica bezveze. :mrgreen:

Ja ne bi, nisam od tog posla ;)
O Ronaldu sam hiljadu puta rekoa svoje, samoprozvani najbolji igrač na svijetu.
Ali ne bi ja ni njeg toliko krivio za ovu lošu partiju, meni je Jose skroz zakazao ;)
I nije samo u ovoj utakmici, nego u zadnjih nekoliko kola i u Španiji, zabiju gol i povuču se svjesno ili nesvjesno ko zna i prime gol .
Prednost u ligi se istopila, a LP skoro pa izgubljena.
Ako mu se ovo desi, ode njegova reputacija koju je gradio godinama u pm :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 apr 2012, 01:19

jel ono moramo izgubiti 5-0 da bi @monolog dobio opkladu ?
Thomas Müller - Fußballgott

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 01:20

legenda reala je napisao/la:
Saurman je napisao/la:@Legendo da je Real uzvukao povoljan rezultat sigurno ne bi govorio da je utakmica bezveze. :mrgreen:

Ali ne bi ja ni njeg toliko krivio za ovu lošu partiju, meni je Jose skroz zakazao ;)
I nije samo u ovoj utakmici, nego u zadnjih nekoliko kola i u Španiji, zabiju gol i povuču se svjesno ili nesvjesno ko zna i prime gol .
Mislim da je prelomna utakmica za vas ova u Subotu na Nou Campu ukoliko Real kiksa stvoriće sebi veliki pritisak kako u ligi tako i pred revanš protiv Bayerna igrači će izgubiti poprilično samopouzdanje i ode sezona u tri lijepe.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 apr 2012, 01:20

Kao sto sam rekao sinoc, u svim analizama pred utakmicu zaboravljena je najvaznija cinjenica, a to je da Real igra protiv jedne Njemacke ekipe.
Ova pobjeda me je podsjetila na trijumpf protiv Manchester Uniteda prije dvije godine kada je takodjer pobjedu u posljednjim skedundama utakmice donio Ivica Olic.
Bayern je veceras odigrao jednu od najboljih utakmica sezone i zasluzeno na kraju slavio, i jedino sto bi se ekipi moglo zamjeriti jeste da su malo pali nakon primljenog gola i da je vezni red Madridjana u prvom poluvremenu na sredini terena imao dosta prostora.

Lahm je veceras dokazao zasto je najbolji bek na svijetu, a ukoliko Bayern u narednom periodu istrpi Alabu i oprosti mu neke greske dobit ce vrhunsko rjesenje na poziciji lijevog beka.

Dva igraca koja su me veceras najvise iznervirala su: Robben i Gomez. Robben je u par navrata pokazao sebicnost kada je doslovno ignorisao Lahama koji je protrcavao i mogao stvoriti znatno vece probleme po odbranu Reala nego njegovo ulazenje u sredinu, dok Gomez mora biti svjestan da na ovom nivou mora onakve prilike iskoristiti - proglasite me ludim, ali ja i dalje tvrdim da on ne vrijedi onih 10 miliona € kolikop godisnje dobiva od Bayerna po novom ugovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2012, 01:30

Saurman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:

Mislim da je prelomna utakmica za vas ova u Subotu na Nou Campu ukoliko Real kiksa stvoriće sebi veliki pritisak kako u ligi tako i pred revanš protiv Bayerna igrači će izgubiti poprilično samopouzdanje i ode sezona u tri lijepe.
Isto tako ako ne kiksa na Nou Campu onda ce samoupzdanje da ode u yeben level po protivnike.
Roki rijetko kad kiksa uzastopno dvije tekme a isto tako i Jose ne pravi dva puta jednu te istu gresku.
Bayo treba da gleda na sebe a ne na druge klubove da li imaju samopouzdanje ili ne.Prilika i ulog je ogroman,znaci zavisi od njih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2012, 01:33

harishp je napisao/la:
Roki rijetko kad kiksa uzastopno dvije tekme a isto tako i Jose ne pravi dva puta jednu te istu gresku.
Bayo treba da gleda na sebe a ne na druge klubove da li imaju samopouzdanje ili ne.Prilika i ulog je ogroman,znaci zavisi od njih.
Upravu si ali koliko je ljudi uvjereno da Real može dobiti Barcelonu na Nou Campu.Malo ih je. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2012, 01:38

harishp je napisao/la: Roki rijetko kad kiksa uzastopno dvije tekme a isto tako i Jose ne pravi dva puta jednu te istu gresku.
Sto se mene tice neka rastave Barcu na djelice, samo da se ne dese te dvije uzastopne lose utakmice, ali neka opet od srijede krenu sa losim navikama i biljezenjem poraza. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2012, 01:40

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Upravu si ali koliko je ljudi uvjereno da Real može dobiti Barcelonu na Nou Campu.Malo ih je. :mrgreen:
Ne mora ih dobiti i remi je ogroman,cetiri boda ostaju u zalihi a kola sve manje i manje u prvenstvu.
Znaci samopouzdanje na nivou.
Bilo kako bilo to Bajerna ne treba da se tice,da je se gledalo na nabijanje samoupozdanja onda bi Bajern nakon onakva dva losa meca u BL i gubitku titule trebao izgubiti 10 -0 od Reala sinoc.
@Omere krvi ce biti do koljena u madridu,to sam vec rekao. :mrgreen: Samo da ne nalete na kakvu budalu od sudije pa da sve zayebe.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 apr 2012, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 apr 2012, 01:40

amerosm je napisao/la:Kao sto sam rekao sinoc, u svim analizama pred utakmicu zaboravljena je najvaznija cinjenica, a to je da Real igra protiv jedne Njemacke ekipe.
To stoji i činjenica je da ni protiv još dosta slabije ekipe a koja je njemačka ekipa ne bi mogli lako upisat pobjedu prije vremena, upravo zbog mentaliteta. A tek ne protiv Bayerna.
amerosm je napisao/la: Ova pobjeda me je podsjetila na trijumpf protiv Manchester Uniteda prije dvije godine kada je takodjer pobjedu u posljednjim skedundama utakmice donio Ivica Olic. .
I mene je isto podsjetila na tu. A još je prvi strijelac i tad bio Ribery i znamo kakav je revanš bio :)
amerosm je napisao/la: Lahm je veceras dokazao zasto je najbolji bek na svijetu, a ukoliko Bayern u narednom periodu istrpi Alabu i oprosti mu neke greske dobit ce vrhunsko rjesenje na poziciji lijevog beka.
U par situacija je bio malo nes(p)retan, malo je bilo nekad problema oko postavljanja, problematični duela kad je bio još oko sredine terena, smušenost kod njega kod prvog gola, tad je bio pasiva.
Ali fenomenal dribling i sjajna asistenica za Gomeza i pobjedonosni pogodak, dobar prilično protiv Ronalda, jako mnogo borbenosti i kod njega kao i kod ostalih naših navijača.
amerosm je napisao/la: Dva igraca koja su me veceras najvise iznervirala su: Robben i Gomez. Robben je u par navrata pokazao sebicnost kada je doslovno ignorisao Lahama koji je protrcavao i mogao stvoriti znatno vece probleme po odbranu Reala nego njegovo ulazenje u sredinu, dok Gomez mora biti svjestan da na ovom nivou mora onakve prilike iskoristiti - proglasite me ludim, ali ja i dalje tvrdim da on ne vrijedi onih 10 miliona € kolikop godisnje dobiva od Bayerna po novom ugovoru.
Robben nije imao tu ubojitost pred protivničkim golom, ali je radio na terenu, trudio se, postavio jasan znak na terenu s malo oštrine, nije bio ko kakva razmažena bebica na terenu, nego je pokazao mušku igru.
A Gomo vrijedi svakog centa, znam da ga ne gotiviš, ali samo pogledaj koliko je trčao, borio se , kako samo se trudi dok ne zabije.
Kažu neki prošlo vrijeme ovakvih napadača, nikad neće proći, napadač je tu da ga uvaljuje, nije važno kako, a kad se igrač bori i lomi ko lud, onda mu u Njemačkoj nikad vrijeme neće proći. Nijemci cijene borbenost i trud, to sam znaš, zato će ovakvi lavovi i borci, koji uz to još trpaju uvijek biti na cijeni.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.