Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Mozambik
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Mozambik » 27 jan 2014, 22:19

semir01 je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: On je predmet ismijavanja zbog svog mozga, a ne zbog nogu, jer je i bez obzira na silne povrede i dalje skocan, atletican i sa nogama je sve u redu. Sa mozgom mu ne valja, ponekad umisli da je Jordan pa malo igra 1na 5.

Inace u posljednje vrijeme je dobar, pogotovo u odbrani. Al to je vjerovatno zbog smanjene minutaze i odlicne forme cijele ekipe. Cak je i Blatche u posljednje vrijeme dobar :mrgreen:

zamjenio si Shauna je nekim drugim ;) ovaj niti je sebican,niti ima problema u glavi.
nije on njega zamjenio Livingston je itekako sebican kao i Blatche ;) ali to se u ovih nekoliko posljednih utakmica mijenja
Tacno tako. Mi koji smo gledali Mirzu citavu sezonu znamo kakav je Livingston znao biti, pogotovu u ono vrijeme kad je Mirza igrao odlicno, a Netsi gubili.

A i napisao sam, u posljednje vrijeme je dobar.

Jedino jos Blatche ostaje da se popravi, al prije ce Mirza dogurat do prosjeka 25 poena 10 skokova u ovoj sezoni, nego da se Blatche sredi u glavu.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 jan 2014, 22:19

lumani je napisao/la:onda ne znate tko je bio Marshon :roll:
Nemoj samo njega spominjat.Sreca pa Taylor nije imao veliku minutazu,taj je gori od Brooksa :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2014, 22:27

Ma Livingston je imao dvije horor povrede, to mu je i upropastilo karijeru...Mislim da se vecina ne bi vratilo nakon onih povreda..

A po meni su Mirzi u Netsima trenutno najbolji mu za igre prvi Williams jer Williams ne igra za licne statistike i zanemaruje ih, isto mu je dobro sto dosta vremena provodi sa Kirilenkom koji je timski igrac i zarad tima zanemarju svoju ofanzivnu igru, a i voli dijeliti loptu kad god je moguce, osim toga dobro je sto ima respekt Johnsona, Piercea i Garnetta

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 27 jan 2014, 22:45

Pa dobro mozda ljudi prate Mirzu i Netse od ove sezone :)

Inace vidim sinoc da je i Brooks otisao u Boston, ali da je povrijedjen na duze staze (ako sam uspio dobro skontati). Kad se samo sjetim njegovih solo prodora :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2014, 22:46

Brooks je skoro trejdan u GSW u trejdu tri ekipe Miami, Boston, GSW....A veci dio sezone je malo igrao i bio u Dligi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jan 2014, 22:49

suhakrpa je napisao/la:

Inace vidim sinoc da je i Brooks otisao u Boston, ali da je povrijedjen na duze staze (ako sam uspio dobro skontati). Kad se samo sjetim njegovih solo prodora :D
Covjek je trade-ovan u GSW-e prije 10-ak dana Sta si ti sinoc vidio kog djavola, covjek sinoc imao nastup za svoj tim protiv Portlanda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 27 jan 2014, 22:51

Sabinho je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:

Covjek je trade-ovan u GSW-e prije 10-ak dana Sta si ti sinoc vidio kog djavola, covjek sinoc imao nastup za svoj tim protiv Portlanda.
Ne znam ni ja, tokom prijenosa je izbacilo kao roster Bostona, ovamo ovih 10-12 igraca i sa strane Brooks i jos neka dvojica, tako da sam mislio da su oni povrijedjeni, pa su ih kao "odvojili" ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jan 2014, 22:52

Kad se sjetim prica da je MarShon (Mar$wag) Brooks novi Kobe Bryant. Gore nego kad su DeShawnu Stevensonu kao usporedbu na draftu puknuli Michaela Jordana.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jan 2014, 23:07

@suhakrpa to je jedino mogao biti Bogans pa da si pomijesao.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 27 jan 2014, 23:22

John Schuhmann, NBA.com (11)

Just like that, after surviving a couple of late-game scares from the Mavs and Celtics, the Nets are within two games of .500. It's amazing that Mirza Teletovic, who dropped 34 points on Dallas on Friday and is shooting 46 percent from 3-point range over the last month, couldn't get off the bench in a playoff series in which the Bulls didn't bother guarding Gerald Wallace or Reggie Evans.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2014, 23:22

Ma nije pomjeso nista, bio podatak o tome ko je povrijedjen, ko je otisao, a ko je jos tu. A svi ti igraci su sa pozicije PG i SG.

Lee, Crawford i Brooks su bili navedeni kao igraci koji su napustili ekipu u trejdu, onda Bradley, Bayless i Bogans cini mi se kao povrijedjeni pa su ostali na Rondu, Presseyu i C.Johnsonu samo..

A usli su u sezonu kao ekipa koja ima najvise igraca na te dvije pozicije u ligi..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jan 2014, 23:24

tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije pomjeso nista, bio podatak o tome ko je povrijedjen, ko je otisao, a ko je jos tu. A svi ti igraci su sa pozicije PG i SG.

Lee, Crawford i Brooks su bili navedeni kao igraci koji su napustili ekipu u trejdu, onda Bradley, Bayless i Bogans cini mi se kao povrijedjeni pa su ostali na Rondu, Presseyu i C.Johnsonu samo..

A usli su u sezonu kao ekipa koja ima najvise igraca na te dvije pozicije u ligi..
Nisam gledao pocetak tekme a znam da nema sanse da je Brooks prikazan za roster Bostona itd.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 jan 2014, 23:47

Sabinho je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije pomjeso nista, bio podatak o tome ko je povrijedjen, ko je otisao, a ko je jos tu. A svi ti igraci su sa pozicije PG i SG.

Nisam gledao pocetak tekme a znam da nema sanse da je Brooks prikazan za roster Bostona itd.
Bio je prikazan,ali na listi igraca koji su trejdovani iz BOS i covjek je vidio tu listu,ali nije vidio sta pise pored nje... ;) Mislim da je lista sadrzavala i igrace koji su aktivni,a dole je bio Bogans kao jedini neaktivan igrac.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 jan 2014, 00:44

da hoce vise ovaj sat proci, najgore je cekanje :evil:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Aanonymous
Kontakt:

Post Postao/la Aanonymous » 28 jan 2014, 00:52

haman da veceras od VLC linkova nece biti ništa...
barem je za sada sve prazno :(

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 jan 2014, 00:53

LenBias je napisao/la:da hoce vise ovaj sat proci, najgore je cekanje :evil:
Ko čeka taj i dočeka :lol:
Mes Que Un Club

BlaBlaTron
Kontakt:

Post Postao/la BlaBlaTron » 28 jan 2014, 00:54

Ljudi ima li neko link za sopcast, meni ovaj VLC ni naopako neće, stalno mi error neki izbacuje :(

Aanonymous
Kontakt:

Post Postao/la Aanonymous » 28 jan 2014, 00:58

nema još kvalitetni linkova..
s obzirom da tekma pocinje tek tamo oko 1:45 ne ocekujte HD prije 1:30 :)

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Mirza Teletović

Post Postao/la Goalgetter » 28 jan 2014, 01:00

Citao sam danas da je vec poznato 5 ucesnika za 3-point shootout, i da ce objaviti jos 6tog. Kad ce to biti objavljeno?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Mozambik
Kontakt:

Re: AW: Mirza Teletović

Post Postao/la Mozambik » 28 jan 2014, 01:02

Goalgetter je napisao/la:Citao sam danas da je vec poznato 5 ucesnika za 3-point shootout, i da ce objaviti jos 6tog. Kad ce to biti objavljeno?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Veceras Mirzet zabije 5 od 6 trica i sutra biraju sestog na takmicenje :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.