ma kakav malcic, **** igrace vise sa 35 i kusur godina. valjda nas trener obraduje. mi vidimo igraca slobodan eh evo ga odma nama dobar. bolesti majko milaKapetan je napisao/la:Evo Malčić slobodan, kako bi na dobro došao
NK Zvijezda Gradačac
-
vijestifriske
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
sve za nasu zvijezdu !!!!!
jel ti treba crtat,donacija oraha,i bresvi u refuzizmaj348 je napisao/la:Donacija?klma1 je napisao/la:rate, donacija i procenatcrvenobijeli je napisao/la:mozel mi ko reci,koliko je se dobilo kessa za ordagica,niko nista neiznosi u javnost,da nije opet neka sica,ili na 4,5 rata,,,,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
reddragon001
- Kontakt:
Malcica prvi strijelac lige koga god upitas reci će ti angazuj. Stojanov nakon sukoba sa pojedinim navijačima tj. Pojedincima koji sebe nazivaju navijačima na zimskoj pauzi počinje da izbjegava duele, da masa zicere itd, dali je to namjerno ili ne ne mogu reci. Al statistika kaže da je dublo bolji bio prvu polusezonu. Tako da se on jednostavno nije trudio za zvijezdin dres a ubijedzen sam gdje god ode više će pokazati.
solinas@ šta se praviš lud,znaš i sam da za Ordagića treba da dobijemo novac koji će da bude u ratama,procenat od sledećeg transfera,i dva igrača na koje vi niste trebali da računate u ovoj sezoni(čuj donacija-nije to donacija, nego niste imali trenutno dovoljno sredstava koliko je Zvijezda tražila,pa idete na ovu soluciju koja je vama lakša)..
Koja dva igrača su u pitanju i dali dolaze odmah na početku sezone ili na polu sezoni kao što je negdje pisalo?zmaj348 je napisao/la:solinas@ šta se praviš lud,znaš i sam da za Ordagića treba da dobijemo novac koji će da bude u ratama,procenat od sledećeg transfera,i dva igrača na koje vi niste trebali da računate u ovoj sezoni(čuj donacija-nije to donacija, nego niste imali trenutno dovoljno sredstava koliko je Zvijezda tražila,pa idete na ovu soluciju koja je vama lakša)..
zmaj348 je napisao/la:solinas@ šta se praviš lud,znaš i sam da za Ordagića treba da dobijemo novac koji će da bude u ratama,procenat od sledećeg transfera,i dva igrača na koje vi niste trebali da računate u ovoj sezoni(čuj donacija-nije to donacija, nego niste imali trenutno dovoljno sredstava koliko je Zvijezda tražila,pa idete na ovu soluciju koja je vama lakša)..
Lose ti informacije pajdo skroz, da cete dobiti igraca hocete, da ste dobili para jeste, ali to sto je Zvijezda trazila nebi dalo ni Sarajevo ovako cete dobiti jako dobru cifru, i plus jos pomoci da se sto prije vratite. Kakve rate...
Iskreno navijam za vas da se vratite cim prije
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
reddragon001
- Kontakt:
Sarajevo je nudilo zvanično 170 000 hiljada . Ali Ordagic je imao dogovor već sa slobodom
nepravim se ja budala.cijena je malo niza nego sto ocekujete vi ba ovdje...nesto kesa zvanicno,znaci za transfer,pomoc u igrackom kadru,vidicemo kada,i ko ce vam doci,i imate procenat od transfera...drug ovo je PL bih,ne primera
i dobili ste donaciju od azmira,neki kes kao poklon licno od njeg,da se nadje u pocetku...pa za te pare ste doveli onu dvoicu bolan..azmir vam donirao pare da im date naruke..nazalost,situacija u zvijezdi nije bajna pogotovo kako ispadoste..ali pokusacemo pomoci koliko mozemo..
vasi apetiti za ordagom,i kesom su jedno,stvarnost drugo..
i dobili ste donaciju od azmira,neki kes kao poklon licno od njeg,da se nadje u pocetku...pa za te pare ste doveli onu dvoicu bolan..azmir vam donirao pare da im date naruke..nazalost,situacija u zvijezdi nije bajna pogotovo kako ispadoste..ali pokusacemo pomoci koliko mozemo..
-
reddragon001
- Kontakt:
Hahsh vi ste smiješni po vama j azmir poklonio zvijezdin 50 000 km a ordagica je kupio za 80 000. Pa ko je ovdje lud??? I nemojte nas molim vas samo vi pomagati bit ću najsretniji pa makar igrali 1. Tk ligu.
Azmir da je Htjeo pomoći i vi tuzlaci lafinasi imali ste u prvenstvu priliku ali ne radovali ste se remiju kao da ste Pl. Osvojili prema tome idi s ove teme i smrdi tamo svojima.
Ponavljam ti Zvijezda ne ovisi o pojedincu nego više njih plus opstina tako da je sigurno bolja situacija nego u slobodi gledate u Azmira kao u Boga. Imali smo mi takvog jednog eno ga sada u savezu da 1 km očekuje 5 km da vrati.
Azmir da je Htjeo pomoći i vi tuzlaci lafinasi imali ste u prvenstvu priliku ali ne radovali ste se remiju kao da ste Pl. Osvojili prema tome idi s ove teme i smrdi tamo svojima.
Ponavljam ti Zvijezda ne ovisi o pojedincu nego više njih plus opstina tako da je sigurno bolja situacija nego u slobodi gledate u Azmira kao u Boga. Imali smo mi takvog jednog eno ga sada u savezu da 1 km očekuje 5 km da vrati.
Za onu dvojicu se znalo da će doć nije još spaćno ni prvenstvo završilo, zato mani sranja o Ordaginim parama za njih.solinas je napisao/la:nepravim se ja budala.cijena je malo niza nego sto ocekujete vi ba ovdje...nesto kesa zvanicno,znaci za transfer,pomoc u igrackom kadru,vidicemo kada,i ko ce vam doci,i imate procenat od transfera...drug ovo je PL bih,ne primera![]()
Sloboda mi je drag klub i volio bih da se bori za prvaka ali radi takvih papaka kao što si ti nekada mi dođe da poželim da igraju kantonalnu.
Pa jado jadni koju ti donaciju, poklon spominješ, do neki dan niste imali ni za tople vode, autobus stane na pola puta do Gradačca jer nema za goriva, čitava vam se država smijala i ti sad dođeš pričati o donacijama i pomoći kao da smo mi humanitarni slučaj.
Previše si jadan.
prvo sloboda neovisi finansijski samo od azmira..jos tri covjeka daju svoj kes..
drugo opstina daje trenutno 300 000 km godisnje i td..
ali covjek je sposoban,i ulijeva nam povjerenje.
ok tvoje misljenje,postujem..evo ja necu vise pisati,vjeruj sta hoces..
a cuj onog pujde,hahaha
pa sta ti mislis bolan,kako te nije sramota dijete drago...vi da imate para kosto pricate,nebi ispali bolan nebio...ccc
i nema potrebe da vrijedjas balavac jedan.e moj azmire J*** i tebe kome ti hoces pomoc,i dajes pare,tacno kada citam ovako komentare pojedinih,**** te i ordagic i sve,bolje da si pare niz vc solju pustio...puuu
a cuj onog pujde,hahaha
pa sta ti mislis bolan,kako te nije sramota dijete drago...vi da imate para kosto pricate,nebi ispali bolan nebio...ccc
i nema potrebe da vrijedjas balavac jedan.e moj azmire J*** i tebe kome ti hoces pomoc,i dajes pare,tacno kada citam ovako komentare pojedinih,**** te i ordagic i sve,bolje da si pare niz vc solju pustio...puuu
Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Kojih ba 170 000, da je Sarajevo ponudilo tu lovu Amer bi sad bio u Sarajevu, jer je on zelio najvise u Sarajevo, to je rekao i na sastanku u Kuli upravi Zvijezde ali Sarajevo je bilo previse neozbiljno i igralo ko i Zeljeznicar s tim da su bili spremni i za Zvijezdom pregovarati.Dok je Husic bio najozbiljniji i najkonkretniji, nikakve predugovore nije spominjao, jasno.je pokazao Ameru da ga zeli u Slobodi i da je spreman otkupiti njegov ugovor i Amer je vidio da njemu moze najvise vjerovati i dao mu rijec. Kasnije su jos neki klubovi zvali ali nijednog trenutka Amer nije ni pomislio da prevari Husica.reddragon001 je napisao/la:Sarajevo je nudilo zvanično 170 000 hiljada . Ali Ordagic je imao dogovor već sa slobodom
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
reddragon001
- Kontakt:
Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...
ovdje je ispao nesporazum zato što je ovaj gore napisao donacija..niti smo mi dobili donaciju niti je Ordagić otišao džaba..mi smo dobili za naše prilike dobru cifru,manji procenat od sledeće prodaje i biti će nam ponuđena dva igrača koji se nisu mogli izboriti za prvih jedanaest..ako hoćeš iskreno ovdje sam samo napisao ono famozno donacija iz razloga što je po mom nekom viđenju Olimpic čak bio konkretniji davao je sve u kešu a mi smo pristali na Slobodine uslove,po meni više smo mi vama pomogli nego vi nama...Pisko mislim da nebi trebao vrijeđati ljude i otjerivati ih sa našeg pdf-a,naročito ako nije bilo nekih uvrjedljivih nota prema nama..@solinas,što se mene tiče ti i ostala Tuzlanska raja možete slobodno da pišete na našoj temi...solinas je napisao/la:nepravim se ja budala.cijena je malo niza nego sto ocekujete vi ba ovdje...nesto kesa zvanicno,znaci za transfer,pomoc u igrackom kadru,vidicemo kada,i ko ce vam doci,i imate procenat od transfera...drug ovo je PL bih,ne primera![]()
Nemoj te tako kod nas su vec godinama najbolji igraci igrali iz Srebrenika,sto je dokaz dobrog rada u njihovim omladinskim selekcijama.Imaju oni gore provjerene trenere sa mladima koji iza sebe imaju rezultate kroz proizvodnju igraca koji igraju po pl i vani,za razliku od nasih domaci tkz.trenera sa licencama za koje se vezu samo kojekakve afere,a proizvodnje igraca nigdje na vidiku.Nasa uprava bi puno dobila angazovanjem nekog trenera iz Srebrenika.reddragon001 je napisao/la:Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...
-
reddragon001
- Kontakt:
Brate svaki dan dolaze pišu neke gluposti imaju svoje forume i nek tamo iznose gluposti. Ja ne mogu izaći na kraj sa ovim našim cuj pomaže nam Azmir, Ordaga nije imo drugih ponuda itd. Pa sve vi eto znate, a ja i ljudi iu kluba koji mi daju info oni pojma nemaju ocito.
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Vedran kantar
ti Pisko počeo napadati redom komšije-povuci ručnu malo..evo ja da sam na Ordagićevom mjestu,isto bih učinio.Ništa on nije radio iza leđa Zvijezdi i svi kontakti su išli preko našeg kluba..Pa bil ti Pisko igrao u PL-i ili prvoj federalnoj? pa gore su se naša djeca ponijela prema klubu nego Ordagić,to je neko moje viđenje..reddragon001 je napisao/la:Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...
-
reddragon001
- Kontakt:
Nikog ja ne napadam samo sam iznosim svoj stav niko zvijezdi nije pomogao od njih godinama nas samo odmazu. I to imam argumentovano.
Kao prvo nigdje nisam rekao da mi imamo pare, i ispali pa šta. Ali je problem bio u tebi jer si ti počeo da vrijeđaš i omalovažavaš. Šta je Azmir dao, šta??? Dao pare a dobio igrača, da nije on dao bi neko drugi. I šta je on tu pomogao Zvijezdi.solinas je napisao/la:prvo sloboda neovisi finansijski samo od azmira..jos tri covjeka daju svoj kes..
a cuj onog pujde,hahaha
i nema potrebe da vrijedjas balavac jedan.e moj azmire **** i tebe kome ti hoces pomoc,i dajes pare,tacno kada citam ovako komentare pojedinih,**** te i ordagic i sve,bolje da si pare niz vc solju pustio...puuu
Drugo nigdje nisam vrijeđao nego sam samo iznio činjenice o kojima su pisali svi mediji a i vi sami. Niste imali za goriva do Gradačca, niste imali tople vode, isključivali vam internet za račun od 20,00 KM.
Ja samo iznosim šta su pisali mediji, šta ste pisali vi sami i šta su na kraju izjavljivali neki od vaših igrača.
I samo 2-3 godine poslije toga vi glumite neku veličinu kao da ste Čelzi, to mi piči po živcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.