FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 27 feb 2013, 19:39

sjena je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Opet se ovaj ljakse lozi, opusti se ljakse ko na duseku. :D
Nemozes ti bez mene radi tebe se ja i javljam.Nego petak svi na jalu. ;)
Cestitam na 3-0 vrlo obecavajuce.Jeste li ovo imali pet punih pansiona?
nemoj se nervirat porumenit ce ti obrazi. :D

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 27 feb 2013, 19:40

fukara87 je napisao/la:Evo Sloboda pobijedila 3-0 Mladost iz Gacka u prijateljskoj. Super rezultat.

Edit : Renato ubi sa golovima, neka samo nastavavi ovako i ne gine mu Reprezentacija u skorije vrijeme
ha ha ha ha ha.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 27 feb 2013, 19:42

MakeTZ je napisao/la:
sjena je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Opet se ovaj ljakse lozi, opusti se ljakse ko na duseku. :D
Nemozes ti bez mene radi tebe se ja i javljam.Nego petak svi na jalu. ;)
Cestitam na 3-0 vrlo obecavajuce.Jeste li ovo imali pet punih pansiona?
nemoj se nervirat porumenit ce ti obrazi. :D
:) :) :) ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 19:51

Bravo za nase momke, deklasirali su protivnika koji igra u istom rangu RS-a. Renato nas veliki talenat i nasa velika nada sve bolji i bolji hvala Bogu, ako nastavi ovako i poziv za U21 ne gine(preskace juniorsku:D).. P.s. pustite se cobana i njihovih teorija zavjere, znaci samo Sloboda i na nju da usmjerimo paznju!
075

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 27 feb 2013, 19:52

fukara87 je napisao/la:@Sjena ,Ja bih te zamolio da prvo pročitaš moj komentar pa tek onda da me citiras, uopste nisam spomenuo da sam ja građanin a ti seljak, ja sam poredio skroz nešto drugo a ti što si skontao tako to je druga stvar, dalje ne zanima me to tvoje mišljenje i necu da se napucavam jer ja poštujem sve ljude bez obzira gdje je ko živi pa tamam da je na Majevici ako je dobar čovjek ja ću ga poštovati, i molim te lijepo ne ulazi u raspravu sa navijačima Slobode jer ti trebaš da nas poštujes jer smo iz istog kantona a ne da nas mrzite na svakom koraku j.ebete Fukare a dolazite često u Tuzlu, nije vam to finoo.
Za kraj da ne ostanem nedorecen lijepo sam rekao svim pravim kapa do poda sto znaci da vas ne mrzim ali sam reagovao zbog ponizavanja Sioux-a i Radnickog Ipak ste vi velikim dijelom od nasih para izgradjeni.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 27 feb 2013, 19:55

Čoperska Vilica je isfrustriran. :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 feb 2013, 19:56

sjena je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Bezveze se ložite na ovog Siuxa, prvo Radnički se ne može nikad poredit sa Slobodom i to je cinjenica, jer oni nisu vidjeli Premijer lige dugo godina od kad je Federacija ukinuta i spojili se sa hrvatskim klubovima i srpskim a to se on vjerovatno ne sjeca, sad ih Vojdovic malo loži da je dobar trener a on je zapravo jak samo na riječima i to je to, mi nismo imali goreg trenera od njega iskrenoo, njemu svaka čast jer je igrao srcem za SLobodu ali on nije vidio trenera, prvo je upropastio Drinu Zvornik pa i Slobodu dokrajcio sa svojim pojačanjima i sa svojim motivisanjem da će igrači letjeti kroz prozor ako ne budu igrali kako treba, mislim smijesno stvarno skim mi rasrapljamo. Nama ne treba ovo da ulazimo u raspravu sa bilo kim iz Federalne lige, prvo nas trebaju da poštuju i da dignu dva prsta kad hoce da pričaju s nama , isto kao kad bi mi pisali za navijačima Crvene Zvezde ili Partizana.
Ajde ti fukaro malo se raspitaj kod vasih takozvanih legendi odakle se Sloboda finansirala 50 godina u komunizmu.Raspitaj se malo kod mame i tate gdje su u svojoj mladosti mogli otici na tenis i gdje su imali priliku vidjeti pravi olimpiski bazen.Ti vjerovatno mislis da je to bilo u TZ seljacino jedna.Zaostajali ste za Lukavcom 100 godina i zahvalite komunistima sto smo vas razvili pa se sada mozete busati u prsa.Ovo vam se sve desava kao kazna za sve te godine koje ste bili kao krpelji naslonjeni na Lukavac i njegovu industriju.Sad smo mi puni ko brodovi a vi gradjani sjedite pored jale i pijte pivo od 2l i mezite cips.Gradjanine reci nam odakle ti je porijeklo pa onda vrijedjaj.Itebi neko da dize dva prsta pa mi se takvim kao tebi javljamo samo kad nam se digne nesto drugo.ovo se odnosi samo na one koji su slicni tebi pravim tuzlacima i fukarama kapa do poda.Mi smo u lukavcu pokazali korektnost i gostoprimstvo za sve prave fukare i tuzlake.

Razumijem ja tebe moras se ispuhat negdje dok se ne vratiš u avganistan, a vi ostali ga ignorisite i njegove gluposti ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 feb 2013, 20:03

sjena je napisao/la: Za kraj da ne ostanem nedorecen lijepo sam rekao svim pravim kapa do poda sto znaci da vas ne mrzim ali sam reagovao zbog ponizavanja Sioux-a i Radnickog Ipak ste vi velikim dijelom od nasih para izgradjeni.
O čemu ti bolan?Sloboda nastala 1919 ,a radnički `21 :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2013, 20:10

Hoće "momak" da kaže da je Tuzla izgrađena od para iz Lukavca, ne znam sta cu prije ? plakati ili se smijati ? E moj druže nije tebi dobro, Tuzla ti je bila najbolji industrijski grad i danas dan je, zato ne dipr molim te. Mislim da je nepotrebno ulazit stobom u raspravu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 feb 2013, 22:46

Gori ste vi što reagujete,pustite ga

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 27 feb 2013, 23:59

Heller je napisao/la:
sjena je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Bezveze se ložite na ovog Siuxa, prvo Radnički se ne može nikad poredit sa Slobodom i to je cinjenica, jer oni nisu vidjeli Premijer lige dugo godina od kad je Federacija ukinuta i spojili se sa hrvatskim klubovima i srpskim a to se on vjerovatno ne sjeca, sad ih Vojdovic malo loži da je dobar trener a on je zapravo jak samo na riječima i to je to, mi nismo imali goreg trenera od njega iskrenoo, njemu svaka čast jer je igrao srcem za SLobodu ali on nije vidio trenera, prvo je upropastio Drinu Zvornik pa i Slobodu dokrajcio sa svojim pojačanjima i sa svojim motivisanjem da će igrači letjeti kroz prozor ako ne budu igrali kako treba, mislim smijesno stvarno skim mi rasrapljamo. Nama ne treba ovo da ulazimo u raspravu sa bilo kim iz Federalne lige, prvo nas trebaju da poštuju i da dignu dva prsta kad hoce da pričaju s nama , isto kao kad bi mi pisali za navijačima Crvene Zvezde ili Partizana.
Ajde ti fukaro malo se raspitaj kod vasih takozvanih legendi odakle se Sloboda finansirala 50 godina u komunizmu.Raspitaj se malo kod mame i tate gdje su u svojoj mladosti mogli otici na tenis i gdje su imali priliku vidjeti pravi olimpiski bazen.Ti vjerovatno mislis da je to bilo u TZ seljacino jedna.Zaostajali ste za Lukavcom 100 godina i zahvalite komunistima sto smo vas razvili pa se sada mozete busati u prsa.Ovo vam se sve desava kao kazna za sve te godine koje ste bili kao krpelji naslonjeni na Lukavac i njegovu industriju.Sad smo mi puni ko brodovi a vi gradjani sjedite pored jale i pijte pivo od 2l i mezite cips.Gradjanine reci nam odakle ti je porijeklo pa onda vrijedjaj.Itebi neko da dize dva prsta pa mi se takvim kao tebi javljamo samo kad nam se digne nesto drugo.ovo se odnosi samo na one koji su slicni tebi pravim tuzlacima i fukarama kapa do poda.Mi smo u lukavcu pokazali korektnost i gostoprimstvo za sve prave fukare i tuzlake.

Razumijem ja tebe moras se ispuhat negdje dok se ne vratiš u avganistan, a vi ostali ga ignorisite i njegove gluposti ;)
Jest ,ljudi uzmu pivo i sjede na Jali,uzivaju planiraju utakmice,bolje se provedu nego sto ti "imas" para ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 feb 2013, 10:56

slika

od danas u prodaji.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 28 feb 2013, 11:18

koja je cijena i gdje se mogu nabaviti? jel ima i za nas punije velicina :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 feb 2013, 11:52

samo da odgovorim pacenicima iz Lukavca. kako je Lukavac privredno jaci od Tuzle? pogotovo prije rata? Lukavac ima koksaru, sodu i cementaru znaci tri fabrike i prije rata a i sada, dok Tuzla ima termoelektranu, solanu, tehnograd, siporeks, pivaru, rudnike soli, mesnu industriju, rudnike uglja, koji su jaci od vasih fabrika zatim imamo ditu, tuzlafarm koje se polako dizu ako tu dodamo jos i prijeratne fabrike: hak, guming, livnicu, tvornicu obuce aida, konfekcisku industriju, metalotehnu, elir....onda primjetis da je Lukavac mali mis naspram tuzlanske industrije pogotovo prije rata ;) i tek sad vidite koliko ste mali :lol: a sto je najsmjesnije u koksari i jesu radili Tuzlaci jer u Lukavcu nije bilo bas obrazovanih ljudi tako da su Tuzlaci pokupili najbolja mjesta kao sto i dan danas tuzlanski inzinjeri rade u koksari, zapravo nebi ni mogli voditi te tvornice da nema tuzlaka :lol: sad da ne spominjem srednja preduzeca alpamm, deling, zicomp. elwork..... i vi nekog gradili pu pu pu!!! Puracic starija carsija od vas jadnici jadni :lol: :lol: dosta od mene zamolio bi sve navijace slobode da se vise ne primaju na njihove primitivne fazone na drugim temama samo ih treba pustiti da baljezgaju jer je ovo njihov maksimum uskoro ce se oni vratiti tamo gdje pripadaju :D drzite se nase teme peace
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 feb 2013, 11:57

@Fukaratz, nek si im odgovorio :D

Evo ko hoce da kupi sebi majicu " onclick="window.open(this.href);return false;
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 feb 2013, 12:01

nesvrstani je napisao/la:koja je cijena i gdje se mogu nabaviti? jel ima i za nas punije velicina :mrgreen:
13 KM ,dostupne su sve veličine :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 feb 2013, 12:13

Gorki je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:koja je cijena i gdje se mogu nabaviti? jel ima i za nas punije velicina :mrgreen:
Hoce li se moci istaknuti moja masivnost :P

Sta je sa ovih iz Lukavca,ljudi navalili na temu nenormalno..kompleksi su cudo !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 feb 2013, 13:37

harry_90 je napisao/la: Hoce li se moci istaknuti moja masivnost :P

Sta je sa ovih iz Lukavca,ljudi navalili na temu nenormalno..kompleksi su cudo !
Za tebe buraz posebna ima da se napravi :mrgreen: A za ove lukavčane,kažu svidjelo im se u Tuzli kako su počeli studirat pa ne znaju šta će od muke :lol: A još gore im je još ne znaju za koga da navijaju Seljo/rajvoSa/Radnički ,još kad se sastave sa Apačima i Marocancima sa kojima su u bratskim odnosima :lol:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 28 feb 2013, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 28 feb 2013, 13:39

harry_90 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
Hoce li se moci istaknuti moja masivnost :P

Otiđi na temu Bratstva, navili ko sivonje .. :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 feb 2013, 13:57

ma bas su sivonje samo oni znaju na cemu temelje svoj optimizam :lol: :lol: pobjedili u gostima krajisnik i gorazde dvije najlosije ekipe u jesenjem dijelu i uzeli bod iskri koja je takodjer taraba od ekipe( jedini zijanili od krajisnika) :lol: :lol: :lol: :lol: valja im dvije za redom gostovati Bihac i Tuzla!!!! mi smo barem dobili Rudar i Banovice u gostima koji su mnogo jaci od gore navedenih ;) al hajd smirit ce se Lukavcani nakon sto dozive fijasko u Gracanici 8-)
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.