Ima Topic iz jedinstva, 32 godine, ima malo stomaka, al ko.stojcev igra svega mi a za Oglecevca je.Maradona i.Ronaldinho u jednomHaRakIRi46 je napisao/la:Nedim Oglecevac moguce da dodje na probni rad,trenutno igrac Bosane Seme ...
Toliko
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima Topic iz jedinstva, 32 godine, ima malo stomaka, al ko.stojcev igra svega mi a za Oglecevca je.Maradona i.Ronaldinho u jednomHaRakIRi46 je napisao/la:Nedim Oglecevac moguce da dodje na probni rad,trenutno igrac Bosane Seme ...
Ne glupiraj se i ne lazi bzvz!HaRakIRi46 je napisao/la:Nedim Oglecevac moguce da dodje na probni rad,trenutno igrac Bosane Seme ...
Daj BozeThrillerHz je napisao/la:Ne glupiraj se i ne lazi bzvz!HaRakIRi46 je napisao/la:Nedim Oglecevac moguce da dodje na probni rad,trenutno igrac Bosane Seme ...
Koga dobijamo u grupi?Mokes je napisao/la:Ulazimo u grupejoker90 je napisao/la:I na brukanje sam spreman sa ovim sastavom..High je napisao/la:Džemat je spreman za ispadanje u EL?
Citirajte me na izvlacenju krajem augusta.
druze ocigledno ne znas kakav je hadzic profesionalac i radisa...DenchiNL je napisao/la:ma daj pa valjda taj mali treba pokazati NEŠTO da bi zaradio/opravdao takvu platu , bar ovakvog solidnog/prosječnog igrača lige kao što je Zec????Evander je napisao/la:Zec je solidan igrac za ovu ligu iz koje nikad otici nece.
Sa druge strane, Hadzic se predstavlja kao najveci moguci talent u ovoj drzavi i predvidja mu se igranje u ligama petice.
Kao takvi, nisu u opste uporedivi.
po meni je to neupitno da ako se dokaže takvim radišom i talentom kako mu se "predviđa" da mu se ta plata tada i da , ali prije nego to uradi je traženje problema, ugovori se mogu poboljšati uvijek...
u najmanju ruku karakter i želju da igra za ovaj klub....DJELA ne prazne riječi....takve svi cijene...
Vodi ga kuci i je.bite se u supcic i ti i on i svi uzajamno vi koji ga odlicno savjetujete i koji ste mu vec unistili karijeru.BA1997 je napisao/la: druze ocigledno ne znas kakav je hadzic profesionalac i radisa...
šteta što nikad nećemo saznati....BA1997 je napisao/la:druze ocigledno ne znas kakav je hadzic profesionalac i radisa...DenchiNL je napisao/la:ma daj pa valjda taj mali treba pokazati NEŠTO da bi zaradio/opravdao takvu platu , bar ovakvog solidnog/prosječnog igrača lige kao što je Zec????Evander je napisao/la:Zec je solidan igrac za ovu ligu iz koje nikad otici nece.
Sa druge strane, Hadzic se predstavlja kao najveci moguci talent u ovoj drzavi i predvidja mu se igranje u ligama petice.
Kao takvi, nisu u opste uporedivi.
po meni je to neupitno da ako se dokaže takvim radišom i talentom kako mu se "predviđa" da mu se ta plata tada i da , ali prije nego to uradi je traženje problema, ugovori se mogu poboljšati uvijek...
u najmanju ruku karakter i želju da igra za ovaj klub....DJELA ne prazne riječi....takve svi cijene...
Zato sto para nema, more bit.bidne, al sad nemaharis004 je napisao/la:Predsjednik Slobode kaze cijena za Ordagića je 50.000KM.
Nemam komentara za njegovo nedovođenje. Imamo priliku, zašto ne dovesti najboljeg veznog lige za takvu siću ?
isto tako je rekao da je Zrinjski poslao ponudu od 150k KM, UBLEHA!Pantelija je napisao/la:Zato sto para nema, more bit.bidne, al sad nemaharis004 je napisao/la:Predsjednik Slobode kaze cijena za Ordagića je 50.000KM.
Nemam komentara za njegovo nedovođenje. Imamo priliku, zašto ne dovesti najboljeg veznog lige za takvu siću ?
tako će i bit abd, bar u tom smjeru i ide,koalem je napisao/la:trebali bi ohladiti i jedni i drugi. obje strane su u pravu relativno. mislim da se ovdje mali ništa ne pita i da isključivo porodica odlučuje o njegovoj karijeri. pa **** te, ja kad sam imo 17-18 godina marka mi bila ko tepsija, njemu se daje hiljada. sigurno da se samo on pita prihvatio bi. a opet s druge strane, uprava je odlučila da zauzme oštriji stav u pregovorima i na žalost jedan od talentovanijih momaka može otići negdje drugo.
mislim da bi najbolja solucija bila uvesti pravilo da se svim omladincima daje isti ugovor pri potpisu profesionalnog(mislim da je pantelija lijepio tekst vezano za dinamo), i da nema razgovora oko toga. ili prihvataš ili ne pa u budućnosti po pokazanom nagrađivati igrača boljim.
eto moje skromno mišljenje, nemojte šta zahatarit![]()
izvinte na pravopisu, lijen sam
Mokes je napisao/la:Ulazimo u grupejoker90 je napisao/la:I na brukanje sam spreman sa ovim sastavom..High je napisao/la:Džemat je spreman za ispadanje u EL?
bgm za sebe pričaj...BelminM23 je napisao/la:Mokes je napisao/la:Ulazimo u grupejoker90 je napisao/la:
I na brukanje sam spreman sa ovim sastavom..
Pola nas ovdje neće guzit do kraja augusta.

i ja sam cuo. Pregovara se i sa Prepišatovom Ligatov.ElCartel11 je napisao/la:Mozda dovedemo ovog Hajdadodje Biloko.