FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
balotelli90
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Šta se to radi u Tuborgu pa će ovome naškoditi, ili ti što drže tuborg
- Neandertalac
- Kontakt:
Čopor;
Riječ čopor označava okupljanje većeg broja jedinki iste vrste. Razlozi zbog kojih se okupljaju i žive u čoporu su od vrste do vrste različiti, no u svim slučajevima takav oblik života donosi određene prednosti svakom pojedinom članu čopora.
Izvinite na offu.
Riječ čopor označava okupljanje većeg broja jedinki iste vrste. Razlozi zbog kojih se okupljaju i žive u čoporu su od vrste do vrste različiti, no u svim slučajevima takav oblik života donosi određene prednosti svakom pojedinom članu čopora.
Izvinite na offu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
balotelli90
- Kontakt:
Ne vjerujes ni ti sam u ovo napisano
Al ima istine, pokusali smo da vas unistimo, za sada nam nije uspjelo

Al ima istine, pokusali smo da vas unistimo, za sada nam nije uspjelo
- Neandertalac
- Kontakt:
On samo pravi profile. Stanca ih. Onda ih prosledjuje dalje na koristenje malo "pametnijim" , zrelijim i upucenijim. U zadnje vrijeme pisanje "Bale"@ prevazilazi Larsove@ kapacitete.aleksandar_veliki je napisao/la:Balotelli ili Larsson, kako ti je volja. Popusti malo. Vidis da sam ja fin, lijep, krasan i da ti dozvoljavam da budes dio forum zajednice iako si svojevremeno zajedno sa kolegama putem privatnih poruka pokusao nanijeti stetu forumu, samim tim i firmi u kojoj sam uposlen i od koje zivi moja porodica. I pored svega toga, iako je covjek kada mu "napadnes" na porodicu u stanju svasta uraditi, ostao sam korektan i dozvolio tih da sa nekoliko profila se ponovo registrujes i nudes dio forum zajednice. U najmanju ruku od tebe zbog mog cojstva ocekujem da budes korektan, a ne da svakim svojim postom pokusavas od teme napraviti cirkusijadu.
Inače kako mi u pp reče, tu je jer ga ja nerviram. Potrcko obični.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
kako sam ja skontao, tadasnju, prezentaciju implementacije statuta, te dvije firme su mogle funkcionisati i bez ulagaca u 49%. cak, te firme mogu funkcionisati jedna bez druge (druga je bila namjenjena za razvoj infrastukture). ako se ne varam, kroz akcije je skupljeno cca 400.000 KM za istok, sto je, vise nego dobra osnova za "biznis". samo je stvar imati ideju o djelatnosti, odnosno, sta vrtiti s tom lovom, a da se dobrano profitira, te profit usmjeravati, da li u igrace, da li u infrastukturu.aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam dugo u Sarajevu, devet godina i zbog toga sam siguran da mnogi forumasi poznaju mnogo bolje situaciju u klubu u nekim proslim vremenima. No, neshvatljivo mi je da ljudi koji sve znaju mogu reci da je Ramiz klimac glavom. Ne znam da li se radi samo o neznanju ili pak o necem drugom. Dao Bog da svi nasi klubovi imaju vise Ramiza kada je ovaj bio u "naponu snage". Stari grad, koliko znam te tvije firme su trenutno samo mrtvo slovo na papiru. Da li ce biti nesto u buducnosti stvarno ne znam.
i dalje sam stava da samom gradnjom istoka, bez adekvatnih, sportskih, rezultata, dugorocno nista ne dobijamo.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Svaka cast za ovo druzenje sa Ivicom. Legenda nasa. Ocekujem u subotu aBd pobjedu Zelje i solidnu posjetu jer je i termin ok mozda vremenske prilike malo budu zeznute,ali toplo se obuci i pravac Dolina cupova.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@Admin kako je protuzakonito? Onda me izvor laze ili neko njeg laze.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
- zeljoooooooooo
Mi navijači smo ovo priželjkivali, a i ovdje se provlačila priča kako treba poslušati savjet legendi kluba, a ne raditi sve po svom.LjoZee je napisao/la:Svaka cast za ovo druzenje sa Ivicom. Legenda nasa. Ocekujem u subotu aBd pobjedu Zelje i solidnu posjetu jer je i termin ok mozda vremenske prilike malo budu zeznute,ali toplo se obuci i pravac Dolina cupova.![]()
Pravi potez, a za Ivana je malo reći legenda... DaBogda nam poživio još 100 godina!
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije on, on je hamal obični, Alexandre@. Iza nikova u raspravama vjerovatno stoje oni što su pokrenuli hajku kada smo prelazili na "pitarski" portal. I oni što su bili najglasniji kada su bili izbori za skupštinu. Oni što šapuću na "tajnim" forumima.
Znači kontrola, glasova i razmišljanja.
Ako se dobro sjećam prešli smo jer vi niste radili stream iz Antalije. Danas kada nema ni textualnog iz Međugorja to je ok. #samokažem
A naravno, i vi ste tada kumovali arogantno supackim stavom ; može nam se. Obilo vam se o glavu, navukli vas ko malu djecu.
Imaju postovi, da se provjeriti sve, koga zanima istorija događaja.
Znači kontrola, glasova i razmišljanja.
Ako se dobro sjećam prešli smo jer vi niste radili stream iz Antalije. Danas kada nema ni textualnog iz Međugorja to je ok. #samokažem
A naravno, i vi ste tada kumovali arogantno supackim stavom ; može nam se. Obilo vam se o glavu, navukli vas ko malu djecu.
Imaju postovi, da se provjeriti sve, koga zanima istorija događaja.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Opet ste us.rali temu 
- SarajlijaTM
A kako drugacije tumaciti cinjenicu nego klimac glavom.Promjeni se 5 uprava u svakoj sjedi Ramiz.Njemu svaka cast,ali bilo je tu ljudi koji su dali mnogo vise pa su otisli da nebi klmali glavama.Recimo Izo Pita i njegova 2 jarana.Ljudi dali bru ku para od rata pa na ovamo i onog trenutka kada nisu zeljeli da klimaju glavama i vicu yes yes podnijeli ostavke.3 mjeseca posto su usli po treci put u upravu.aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam dugo u Sarajevu, devet godina i zbog toga sam siguran da mnogi forumasi poznaju mnogo bolje situaciju u klubu u nekim proslim vremenima. No, neshvatljivo mi je da ljudi koji sve znaju mogu reci da je Ramiz klimac glavom. Ne znam da li se radi samo o neznanju ili pak o necem drugom. Dao Bog da svi nasi klubovi imaju vise Ramiza kada je ovaj bio u "naponu snage". Stari grad, koliko znam te tvije firme su trenutno samo mrtvo slovo na papiru. Da li ce biti nesto u buducnosti stvarno ne znam.
Eto samo pogledaj sastave prijasnjih uprava.Da ne govorimo o Ramizovom guranju grupe navijaca u jeku jedne od kriza na tribini.
Pusti ba.Neandretalac nije dobar nikako.
Njegovo pisanje se svodi na otprilike ovo:
Kada ne igra Zeric onda yebe mater deji i misketu sto zanemaruju nasu djecu.
Kada Zeric udje i odigra i zabije go onda yebe istim od do jer oni Zeru vide samo kao robu.....
Halali na malo duzem postu.
Lazu ovdje mnogi, nista cudno ni za tvoj izvor ili izvor tvog izvora.z1921 je napisao/la:@Admin kako je protuzakonito? Onda me izvor laze ili neko njeg laze.
Oglasavanje stranih kladionica, pa cak i igra u njima je protuzakonita jer ne placaju porez ovdje. Druga stvar je sto tebe niko ne moze uhvatiti kad igras u bet365.
7) prodaja, držanje, ustupanje, izdavanje, oglašavanje i svako drugo predstavljanje inostranih srećki i tiketa (listića) za igre na sreću na teritoriji Federacije, osim u slučaju priređivanja igara na način propisan članom 27. ovog zakona,
E hvalaadmin je napisao/la:Lazu ovdje mnogi, nista cudno ni za tvoj izvor ili izvor tvog izvora.z1921 je napisao/la:@Admin kako je protuzakonito? Onda me izvor laze ili neko njeg laze.
Oglasavanje stranih kladionica, pa cak i igra u njima je protuzakonita jer ne placaju porez ovdje. Druga stvar je sto tebe niko ne moze uhvatiti kad igras u bet365.
7) prodaja, držanje, ustupanje, izdavanje, oglašavanje i svako drugo predstavljanje inostranih srećki i tiketa (listića) za igre na sreću na teritoriji Federacije, osim u slučaju priređivanja igara na način propisan članom 27. ovog zakona,
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
- amazon
- Kontakt:
Gdje ce bolji sponzor od navijaca koji daju pare a ne traze za uzvrat nista. Skrsili ljudi pare i od transfera i od navijaca i jos prodaju maglu dalje. Pa ko to jos vjeruje 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
. Fino je receno da jedan dio novca uz nas sto smo dali je odvojen za istocnu tribinu dok za ostatak novca ce se snaci.amazon je napisao/la:Gdje ce bolji sponzor od navijaca koji daju pare a ne traze za uzvrat nista. Skrsili ljudi pare i od transfera i od navijaca i jos prodaju maglu dalje. Pa ko to jos vjeruje
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Osim kad se politika ili neko gazda tipa Musija ili Azmir umjesa, u Bh fudbalu su sva sponzorstva simbolicna i nesrazmjerna troskovima. Ko se mnogo cijeni, nema sponzora nikako, a pocesto zbog toga i nije na nekom velikom gubitku.
Ja da sam na vasem mjestu, ne bih puno o tome trosio rijeci.
Ja da sam na vasem mjestu, ne bih puno o tome trosio rijeci.
- amazon
- Kontakt:
Da, skupilo smo pare, pet rokova su probili. I to rokova koji je klub rekao a nemoj rahmetli dedo. Da imaju para do sad bi bilo pola tribine. Znajuci koliko smo igraca doveli i koliko smo platili za raskide, i koliko jos moramo redovno davati za plate ovih levata sto su ostali, dolazimo do zakljucka da oi nemaju marke, jedino ako Miske ne bude dao opet na kamatu. Mislim da ti je sad jasnije, ako nije onda zivi u zabludi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Hahahahahaha e cuj probili rokove, idi se zali Koldzi pa mozda "ne probijemo" rokove. Ti se bas pravis mutav. Opet ti ponavljam pare za istok se NE DIRAJU dok ostatak para sto imamo je za placanje ekipe administracije itd.amazon je napisao/la:Da, skupilo smo pare, pet rokova su probili. I to rokova koji je klub rekao a nemoj rahmetli dedo. Da imaju para do sad bi bilo pola tribine. Znajuci koliko smo igraca doveli i koliko smo platili za raskide, i koliko jos moramo redovno davati za plate ovih levata sto su ostali, dolazimo do zakljucka da oi nemaju marke, jedino ako Miske ne bude dao opet na kamatu. Mislim da ti je sad jasnije, ako nije onda zivi u zabludi.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
E momci hvala što smo ovo iskomunicrali u pp...lijepo je onako "Željovski" razmjeniti mišljenja, pa makar i suprotna...naravno neki su uvidjeli da fakat malo znaju, a glume insajdere opasne...drugi su pak priznali da će poduzeti sve da ova uprava ode...jbg svako svoje mišljenje ima. Ja sam opet pristalica da su mi najdraže tekme ko sinoć. Lijepo zezanje sa stalnom ekipom, opušteno sve na tribinama fakat pravi ovisnici o Želji...idealno. Niko riječi sinoć niti o upravi, opziciji, sportskom društvu....parama, tribini, ali nismo stali navijat svih 90 minuta. Interesantno....Monci je napisao/la:Neka je SP u izjavi nakon tekme spomenuo suđenje i manje više čudne penale koji se sviraju protiv Želje.U zadnjih 7 ili osam utamica primili smo 5 golova, od toga smo jedan iz igre...a sjetite se penala, Čelik, Krupa, Radnik i ovaj večeras..niti jedan se nje morao svirati i sudija ne bi pogriješio....
Kažem neka je spomenuo. Očekujem da nakon ove izjave poteče med i mlijeko, očekujem da se oglase i naše legende, Hadžija, Mišo, obavezno Čipeta iz Međugorja zovnut, Tašu iz Kiseljaka,gdje je šta radi Bane Berjan neka i on ospe paljbu, pa onda Žvaka i Haris Škoro iz Švice, dobar glas daleko se čuje. Nakon toga očekujem da nas savez baš pripazi.
Nego sada da priupitam ove koji sve znaju, kako popushi foru naš najjači čovjek u savezu, pred kojim su sudije mirno stajale i nisu smjeli kontra Želje nikad ništa svirnut? Kako imaju hot informacije nadam se da i ovo znaju. Zamolio bi odgovor u pp da dušmanima ne dajemo povoda za naslađivanje. Hvala im unaprijed. Javite se obećavam da će komunikacija ostati isključivo između nas....
- amazon
- Kontakt:
Ti se pravis mutav. Nije moj dedo rekao pet puta da pocinje gradnja. Sto su govorili kad ce poceti gradnja, ako su znali da ce Koldzo blokirati. Znaci prica ti pada u vodu. Ti znas ima li para, sigurno ti rekao ovaj sto trazi ip adrese. Haj ne smaraj.Ima para, boli te tuki,
Trenutno korisnika/ca: Balorda, WeekendOffender i 17 gostiju.