Ipak sam ja pogrijesio, kladionica iz BIH zeli biti GS. Ne znam ime, kad saznam javim. Znam da si i ti nesto oko GS spominjao pa pitam usputadmin je napisao/la:Osim kad se politika ili neko gazda tipa Musija ili Azmir umjesa, u Bh fudbalu su sva sponzorstva simbolicna i nesrazmjerna troskovima. Ko se mnogo cijeni, nema sponzora nikako, a pocesto zbog toga i nije na nekom velikom gubitku.
Ja da sam na vasem mjestu, ne bih puno o tome trosio rijeci.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Imali su razloga da najavljuju gradnju istoka jer po njihovom planu tj imali su sve preduvjete za gradnju istocne tribine sve dok SD sa Koldzom nije uletio sa zajednickom idejom a to svi znamo kakvom blokirao gradnju tribine. Da Koldzo postuje zakon sve bi proteklo po planu a nasa uprava postuje zakon i na osnovu zakona su mogli najavljivati gradnju istocne tribine. Ne znas ti a ne znam ni ja imamol SAD para ali znamo i ti i ja da je Misimovic rekao takodje i Siljak da se dio novca ostavio za gradnju tribine dok za ostatak novca ce se snaci npr prodaja 500 stolica na 10 god. Ako ne uspiju prodati 500 stolica po cijeni od 1000KM gosp. Misimovic je rekao da cemo mi iz uprave posudit pare za gradnju istocne tribine. Ugodno vece ti zelim nakon ovog posta hahaamazon je napisao/la:Ti se pravis mutav. Nije moj dedo rekao pet puta da pocinje gradnja. Sto su govorili kad ce poceti gradnja, ako su znali da ce Koldzo blokirati. Znaci prica ti pada u vodu. Ti znas ima li para, sigurno ti rekao ovaj sto trazi ip adrese. Haj ne smaraj.Ima para, boli te tuki,
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
To je vec mogucez1921 je napisao/la:Ipak sam ja pogrijesio, kladionica iz BIH zeli biti GS. Ne znam ime, kad saznam javim. Znam da si i ti nesto oko GS spominjao pa pitam usputadmin je napisao/la:Osim kad se politika ili neko gazda tipa Musija ili Azmir umjesa, u Bh fudbalu su sva sponzorstva simbolicna i nesrazmjerna troskovima. Ko se mnogo cijeni, nema sponzora nikako, a pocesto zbog toga i nije na nekom velikom gubitku.
Ja da sam na vasem mjestu, ne bih puno o tome trosio rijeci.
- amazon
- Kontakt:
Rekli su oni evropski Zeljo, evropski projekat, ovo, ono, a mi kari.na. Tu pricu ostavi sebi a mene tim glupostima neces ubjediti nista.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Čuj potrošile se pare od Istoka, kakav cirkus.
Mislim da ti mene ne mozes potkrijepit cinjenicama i ubijedit da imam "misljenje" kao ti, jer ti ustv nemas nikakve argumente da mi odg na post. Ja sam tebi iznio sve potrebne dokaze da ti promjenim misljene i iole svaki zaljubljenik u Zelju ce promjenit misljenje kad procita moj post. A evo kad smo ktb ti nista ne lazes jer nemas nijedan argumenat na moj postamazon je napisao/la:Rekli su oni evropski Zeljo, evropski projekat, ovo, ono, a mi kari.na. Tu pricu ostavi sebi a mene tim glupostima neces ubjediti nista.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Po vama pitanje je dana kad cemo se ugasiti. Znaci samo da odrede dan i to je to nema nas vise.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Nemas ti nikakv argumenat super, ti samo lupetas bezveze kao uvijek.z1921 je napisao/la:Mislim da ti mene ne mozes potkrijepit cinjenicama i ubijedit da imam "misljenje" kao ti, jer ti ustv nemas nikakve argumente da mi odg na post. Ja sam tebi iznio sve potrebne dokaze da ti promjenim misljene i iole svaki zaljubljenik u Zelju ce promjenit misljenje kad procita moj post. A evo kad smo ktb ti nista ne lazes jer nemas nijedan argumenat na moj postamazon je napisao/la:Rekli su oni evropski Zeljo, evropski projekat, ovo, ono, a mi kari.na. Tu pricu ostavi sebi a mene tim glupostima neces ubjediti nista.uzivaj prijatelju, svako dobro.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma Boga mi neki ovdje nema šanse da navijaju i vole Želju. Pa bar bi nekad, ali baš nekad bar jedna sitnica bila pozitivna ili izraz ljubavi prema najdražem klubu, ali nikad, samo pljuvanje, pljuvanje, pluvanje. Željovac to ne može, biti toliko negativan prema svom klubu. Sa druge strane drugim se ova uprava toliko zamjerila (čitaj njihovim džepovima) da se poistovjećuju sa ovim prvim. A mi ostali....mi smo svi plaćenici jbg...mi uzimamo lopatom, pa ih zato ovako zdušno branimo....
Bravo prijatelju!Monci je napisao/la:Ma Boga mi neki ovdje nema šanse da navijaju i vole Želju. Pa bar bi nekad, ali baš nekad bar jedna sitnica bila pozitivna ili izraz ljubavi prema najdražem klubu, ali nikad, samo pljuvanje, pljuvanje, pluvanje. Željovac to ne može, biti toliko negativan prema svom klubu. Sa druge strane drugim se ova uprava toliko zamjerila (čitaj njihovim džepovima) da se poistovjećuju sa ovim prvim. A mi ostali....mi smo svi plaćenici jbg...mi uzimamo lopatom, pa ih zato ovako zdušno branimo....
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Zamolio bih moderatora da reaguje, itekako kvari temu sa svojim bezpotrebnim postovima.amazon je napisao/la:Nemas ti nikakv argumenat super, ti samo lupetas bezveze kao uvijek.z1921 je napisao/la:Mislim da ti mene ne mozes potkrijepit cinjenicama i ubijedit da imam "misljenje" kao ti, jer ti ustv nemas nikakve argumente da mi odg na post. Ja sam tebi iznio sve potrebne dokaze da ti promjenim misljene i iole svaki zaljubljenik u Zelju ce promjenit misljenje kad procita moj post. A evo kad smo ktb ti nista ne lazes jer nemas nijedan argumenat na moj postamazon je napisao/la:Rekli su oni evropski Zeljo, evropski projekat, ovo, ono, a mi kari.na. Tu pricu ostavi sebi a mene tim glupostima neces ubjediti nista.uzivaj prijatelju, svako dobro.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Moderacijo, sorry, ali kakve to veze ima sa Željom?aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam Dundalk i Zenit. Rusi sto puta skuplji, a na terenu se to ne vidi. Stvarno ne mogu da shvatim kako nasi klubovi u Evropi ne mogu da naprave iskorak. Jesmo li mi bas se toliko srozali ili je nesto drugo u pitanju.
Ma nismo mi srozani samo nas kriminal u savezu ubi. Tu sjede ljudi koje boli neka stvar za napretkom, za boljom infrastrukturom pa klubovi su cesto ostavljani sami da brinu o sebi bez pomoci. Bitno je da oni prave nove zgrade saveza,a sto pola klubova igra na jadnim stadionima to nije bitno. Stadino za reprezentaciju smijesan u odnosu na ostale reprezentacije. Mislim da je to sustina naseg problema.aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam Dundalk i Zenit. Rusi sto puta skuplji, a na terenu se to ne vidi. Stvarno ne mogu da shvatim kako nasi klubovi u Evropi ne mogu da naprave iskorak. Jesmo li mi bas se toliko srozali ili je nesto drugo u pitanju.
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci@ Nema pp, što znamo mi, ili mislimo da znamo neka vide i ostali.
Bujrum sta te zanima, reci.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Hajde ba pametan si ti znaš ti i bolje od toga. Pročitaj post pitao sam nešto. Znaš ti i šta sam pitao, a znaš i odgovor. Samo ti ne godi pa preskačeš.Neandertalac je napisao/la:Monci@ Nema pp, što znamo mi, ili mislimo da znamo neka vide i ostali.
Mojne mi tih fora nisam u grupi ovih mladića, ipak imam malo više godina u guzici
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ziv je Hrasno, umro nije
Prije par dana upoznao sam Slavku, i slobodno mogu reci da je ljudina prve klase, sve sto je Zeljo predstavljao prije rata to sada cini Slavko, po meni ala Ribar, filozofija ona ljudska a zatim ona fudbalska na nivou Ivice, dabogda nam trener bio narednih par godina !
Nisam nesto pratio forum, pa neznam sta ste sklepali da je trenutno aktuelno, sve u svemu trenutno nam sve ide od ruke, pa konacno i taj sportski segment tj. rezultati su tu, ubrzo ce i ova prica oko istoka postati konacna, ceka se konstituiranje nove opstinske vlasti da se novac uplati, sve u svemu na starom smo kolosijeku
Prije par dana upoznao sam Slavku, i slobodno mogu reci da je ljudina prve klase, sve sto je Zeljo predstavljao prije rata to sada cini Slavko, po meni ala Ribar, filozofija ona ljudska a zatim ona fudbalska na nivou Ivice, dabogda nam trener bio narednih par godina !
Nisam nesto pratio forum, pa neznam sta ste sklepali da je trenutno aktuelno, sve u svemu trenutno nam sve ide od ruke, pa konacno i taj sportski segment tj. rezultati su tu, ubrzo ce i ova prica oko istoka postati konacna, ceka se konstituiranje nove opstinske vlasti da se novac uplati, sve u svemu na starom smo kolosijeku
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Mojne nas mi nismo igrali Europu ove godine. Idi na Slobodinu temu, ili Zrinjskog...oni su razvalili hahahahahaleksandar_veliki je napisao/la:Napisah nasi klubovi, citaj Zeljo. Ne bih se slozio da Savez ima bilo kakve veze sa tim. Mozes li pojasniti na osnovu cega si stekao takvo misljenje? Za momka koji napisa da je do Saveza?Monci je napisao/la:Moderacijo, sorry, ali kakve to veze ima sa Željom?aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam Dundalk i Zenit. Rusi sto puta skuplji, a na terenu se to ne vidi. Stvarno ne mogu da shvatim kako nasi klubovi u Evropi ne mogu da naprave iskorak. Jesmo li mi bas se toliko srozali ili je nesto drugo u pitanju.
I evo opet ih uze Zenit....teško je protiv tih silnih para koje ne da se krše, nego se bukvalno bacaju...yebo mater ovi veliki kao da štamparije imaju ispod tribina pa ih štancaju koliko ih troše...
Nasi svi klubovi su relativno siromasni. Kad igra bilo koji nas klub sa klubom iz HNL pa makar ta ekipa bila zadnja ubije nas rezultatski. Ljudi tamo imaju normalne stadione i uslove da napreduju igraci. Nasi klubovi nemaju podrsku Saveza da se mogu normalno razvijati. Neki klubovi odustaju od Kupa jer nemaju uslove za dodatne troskove to je moje misljenje. Ove godine amateri izbacise Siroki. Nismo ni poznati pa nas sudije handre kao npr Sloboda sto je ispala. Nekako ova nasa liga cudna. Nit napredujemo nit nazadujemo stojimo u mjestu. Ali eto nadati se da cemo nekad imati neko predstavnika u grupnoj fazi. Vidis ovdje ljudi spominju da Zeljo nema vise para,a se tjeraju najplaceniji igraci jer nemamo odakle da placamo i kako onda ocekuju napredak i Evropu ? Mada mislim da to nije istina,ali eto.
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci je napisao/la:Hajde ba pametan si ti znaš ti i bolje od toga. Pročitaj post pitao sam nešto. Znaš ti i šta sam pitao, a znaš i odgovor. Samo ti ne godi pa preskačeš.Neandertalac je napisao/la:Monci@ Nema pp, što znamo mi, ili mislimo da znamo neka vide i ostali.
Mojne mi tih fora nisam u grupi ovih mladića, ipak imam malo više godina u guzici![]()
![]()
Vrlo jednostavno.
Udaris glavom u zid pa ostanes bez podrške, prijeko potrebne.
A ne kontam samo zbog čega je to bitno. Sta je pisac htio da kaže
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, kosuljaplava, WeekendOffender i 24 gosta.