Ne bi se bunili aaaaa. mmmmmmm

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da se okusa na bausteli.pitic je napisao/la:Da li je stvarno odbio i Alaves što su novinari pisaliŠta on ustvari hoće
Nama je ostao Čala, što znači:pitic je napisao/la:Još nismo dobili odgovor ko je koga spasioDuljević, Čalu ili Čala, Duljevića
Mi imamo obavezu da idemo na trofeje a ne na Europu, to je za malo manje klubove u BiH.MartinSco je napisao/la:Nama je ostao Čala, što znači:pitic je napisao/la:Još nismo dobili odgovor ko je koga spasioDuljević, Čalu ili Čala, Duljevića
Sljedeća sezona, ambicije: Borba za Evropu (čitaj 3.mjesto, jer Sarajevo svake sezone ima obavezu da se bori za Evropu) i što dalje dogurati u Kupu.
Legitimno pitanje koje dovodi da unutrašnjeg sagorijevanja razuma onih koji krenu od toga da nam je Dulja bio potreban za ovo treće mjesto, a bez njega bi haman eto imali manje bodova i ostali bez Čale.pitic je napisao/la:Još nismo dobili odgovor ko je koga spasioDuljević, Čalu ili Čala, Duljevića
Siroki nikad nije bio u play off-u EL, sa Udinezeom su igrali u trecem predkolu . Samo je Sarajevo dva puta bilo u play off-u po ovom novom sistemu .skoroalen je napisao/la:Mene ne bi iznenadilo da mi iduće sezone najavimo borbu za Evropu i sezonu za forsiranje mladića, i na kraju osvojimo titulu. Liga je iz godine u godinu sve slabija, a pogledajte naredne sezone kako će ekipe izgledat. Rekao bih da je Zrinjski najjači, i uz malo boljeg menadžera bih im već upisao novu titulu. Kone zadržale čku Slavka, još igrački dosta slabiji, uzima danak ispuštena titula. Mi još uvijek bez pojačanja, faktički ćemo isti ući u sezonu, s vjerovatno istom taktikom i 90% istim igračima. Rekao bih da je liga bila na vrhuncu tamo od sezone 12/13 pa do kraja 14/15. Široki igrao play-off EL, kone odlično protiv Plzena, pa naredne sezone mi kao trećeplasirani do play-offa EL, godinu poslije toga 4 ekipe u borbi za trofej al dobre ekipe a ne jadne kao ove godine... Rekao bih da je skraćivanje lige dovelo do prljavih igara više nego ikad, a samim tim i pada u kvaliteti. Mi i da osvojimo trofej i da treći završimo u novoj sezoni, rekao bih da se nećemo pomaći ni pedlja unaprijed.
U pravu si, preračun'o sam semikimaus je napisao/la:Siroki nikad nije bio u play off-u EL, sa Udinezeom su igrali u trecem predkolu . Samo je Sarajevo dva puta bilo u play off-u po ovom novom sistemu .skoroalen je napisao/la:Mene ne bi iznenadilo da mi iduće sezone najavimo borbu za Evropu i sezonu za forsiranje mladića, i na kraju osvojimo titulu. Liga je iz godine u godinu sve slabija, a pogledajte naredne sezone kako će ekipe izgledat. Rekao bih da je Zrinjski najjači, i uz malo boljeg menadžera bih im već upisao novu titulu. Kone zadržale čku Slavka, još igrački dosta slabiji, uzima danak ispuštena titula. Mi još uvijek bez pojačanja, faktički ćemo isti ući u sezonu, s vjerovatno istom taktikom i 90% istim igračima. Rekao bih da je liga bila na vrhuncu tamo od sezone 12/13 pa do kraja 14/15. Široki igrao play-off EL, kone odlično protiv Plzena, pa naredne sezone mi kao trećeplasirani do play-offa EL, godinu poslije toga 4 ekipe u borbi za trofej al dobre ekipe a ne jadne kao ove godine... Rekao bih da je skraćivanje lige dovelo do prljavih igara više nego ikad, a samim tim i pada u kvaliteti. Mi i da osvojimo trofej i da treći završimo u novoj sezoni, rekao bih da se nećemo pomaći ni pedlja unaprijed.
Slažemo se ti i ja, al' nas yebu ovi iz uprave kuknjavaMortemHz je napisao/la:Mi imamo obavezu da idemo na trofeje a ne na Europu, to je za malo manje klubove u BiH.MartinSco je napisao/la:Nama je ostao Čala, što znači:pitic je napisao/la:Još nismo dobili odgovor ko je koga spasioDuljević, Čalu ili Čala, Duljevića
Sljedeća sezona, ambicije: Borba za Evropu (čitaj 3.mjesto, jer Sarajevo svake sezone ima obavezu da se bori za Evropu) i što dalje dogurati u Kupu.
Bum, da me zamalo nije udario autom.joker90 je napisao/la:Viđate Dulju svaku noć u gradu, pitajte ga koja mu je iduća destinacija.
E ako se ceka da se rijesi Said da bi mogli dovesti kvalitetno pojacanje onda smo mi bas u kurcu.KarlMarx je napisao/la:Trenutni problem je u Saidu Husejinoviću, čeka se da prihvati manji ugovor ili da raskine ugovor sa klubom, kako bi se oslobodio dio plate za novo pojačanje, velika je kočnica po tom pitanju, i ta "velika pojačanja" ovise o dešavanju vezanom za njegov ugovor. Žalosno je što je prošla uprava pristala da dovede igrača sa hroničnom povredom i bezvoljnog da radi na sebi, ja sam upozoravao, da smo morali iz greške sa Alispahićem naučiti, ali nismo, neću da ulazim u priču o kojim se igračima radi, jer sam samo načuo, a vezano za Saida je tako kako je .
Koga mogu iz ovog tima prodati izuzmemo li Dulju i Mihojevića, puno se više mora pokazati kvaliteta u banana ligama da bi neko tek pokucao na vrata i pitao 'pošto' je neki cvijet iz avlije. Pa kad pogledamo i Dulju, odličnih je partija imao, ali kad pogledamo statistiku tek je dao u ligi (čini mi se) 1 gol.zagorski je napisao/la:E ako se ceka da se rijesi Said da bi mogli dovesti kvalitetno pojacanje onda smo mi bas u kurcu.KarlMarx je napisao/la:Trenutni problem je u Saidu Husejinoviću, čeka se da prihvati manji ugovor ili da raskine ugovor sa klubom, kako bi se oslobodio dio plate za novo pojačanje, velika je kočnica po tom pitanju, i ta "velika pojačanja" ovise o dešavanju vezanom za njegov ugovor. Žalosno je što je prošla uprava pristala da dovede igrača sa hroničnom povredom i bezvoljnog da radi na sebi, ja sam upozoravao, da smo morali iz greške sa Alispahićem naučiti, ali nismo, neću da ulazim u priču o kojim se igračima radi, jer sam samo načuo, a vezano za Saida je tako kako je .
Sreca je pa ne cekaju da nekoga prodaju pa da s tim parama dovode pojacanja.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac i 15 gostiju.