FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BelminM23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 15 jun 2017, 00:02

Nekako imam taj osjećaj da će nam ga Dulja pristavit (ko Bekiću :ljepota: ) svima kad šarne opet za FK Sarajevo.

Ne bi se bunili aaaaa. mmmmmmm :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jun 2017, 00:03

Da li je stvarno odbio i Alaves što su novinari pisali :?: Šta on ustvari hoće :?
SRETAN BROJ - 1725

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 jun 2017, 00:08

pitic je napisao/la:Da li je stvarno odbio i Alaves što su novinari pisali :?: Šta on ustvari hoće :?
Da se okusa na bausteli.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jun 2017, 00:10

Sada da ga neko pita šta ćeš dalje on bi rekao ne znam :urnebes: ovo sa njim je stvarno komedija. Haj što pravi od sebe komediju, ali što i od nas. Ostalo mu negdje oko 17 dana ugovara daj reci šta hoćeš barem nas nemoj više driblati.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jun 2017, 00:13

Viđate Dulju svaku noć u gradu, pitajte ga koja mu je iduća destinacija. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jun 2017, 00:17

Još nismo dobili odgovor ko je koga spasio :?: Duljević, Čalu ili Čala, Duljevića :?:
SRETAN BROJ - 1725

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 15 jun 2017, 00:35

pitic je napisao/la:Još nismo dobili odgovor ko je koga spasio :?: Duljević, Čalu ili Čala, Duljevića :?:
Nama je ostao Čala, što znači:
Sljedeća sezona, ambicije: Borba za Evropu (čitaj 3.mjesto, jer Sarajevo svake sezone ima obavezu da se bori za Evropu) i što dalje dogurati u Kupu.
IDEMO PONOVO!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jun 2017, 00:50

Mene ne bi iznenadilo da mi iduće sezone najavimo borbu za Evropu i sezonu za forsiranje mladića, i na kraju osvojimo titulu. Liga je iz godine u godinu sve slabija, a pogledajte naredne sezone kako će ekipe izgledat. Rekao bih da je Zrinjski najjači, i uz malo boljeg menadžera bih im već upisao novu titulu. Kone zadržale čku Slavka, još igrački dosta slabiji, uzima danak ispuštena titula. Mi još uvijek bez pojačanja, faktički ćemo isti ući u sezonu, s vjerovatno istom taktikom i 90% istim igračima. Rekao bih da je liga bila na vrhuncu tamo od sezone 12/13 pa do kraja 14/15. Široki igrao play-off EL, kone odlično protiv Plzena, pa naredne sezone mi kao trećeplasirani do play-offa EL, godinu poslije toga 4 ekipe u borbi za trofej al dobre ekipe a ne jadne kao ove godine... Rekao bih da je skraćivanje lige dovelo do prljavih igara više nego ikad, a samim tim i pada u kvaliteti. Mi i da osvojimo trofej i da treći završimo u novoj sezoni, rekao bih da se nećemo pomaći ni pedlja unaprijed.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jun 2017, 00:55

Mi tonemo kao Titanik, što bi rekao jedan eminentni umjetnik! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 jun 2017, 01:03

Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti.
Dupla kruna sljedeće sezone, pazite šta sam vam rekao.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2017, 01:04

MartinSco je napisao/la:
pitic je napisao/la:Još nismo dobili odgovor ko je koga spasio :?: Duljević, Čalu ili Čala, Duljevića :?:
Sljedeća sezona, ambicije: Borba za Evropu (čitaj 3.mjesto, jer Sarajevo svake sezone ima obavezu da se bori za Evropu) i što dalje dogurati u Kupu.
Mi imamo obavezu da idemo na trofeje a ne na Europu, to je za malo manje klubove u BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 jun 2017, 01:06

Legitimno pitanje koje dovodi da unutrašnjeg sagorijevanja razuma onih koji krenu od toga da nam je Dulja bio potreban za ovo treće mjesto, a bez njega bi haman eto imali manje bodova i ostali bez Čale.

Također ovo za Hadžića postaje degutantno. Slažem se da treba ispregovarati ugovor koji ide na ruku Klubu, a ne perspektivnom igraču. Ali isto tako djete može donijeti prije svega golova FKS, a onda i možda neku zaradu ekonomistima u Klubu. Ako je mali toliki talent da postoji pokazatelj da će donijeti novce onda se uloži u njega, ako ne pusti ga na posudbu do isteka ugovora i ćao. Nit mu treba uništiti karijeru jer je neko ko ga zastupa htio više para (ako je sve to uopšte istina) niti treba stvarati animozitet prema djetetu. Neki su ovdje do neki dan govorili kako treba Radovca istripti (igrački) jer je naše dijete - sad odjednom se je8e sve po spisku užoj porodici juniora koji traži veće pare (ako je istina uopšte), a nešto se ne sječam da je neko psovao Radovcu kad je dobio ugovor. Ovo ne pričam sa stanovišta kakva je sad Uprava, a kakva je tada bila, nego sa stanovišta navijača gdje je danas razmišljanje "ljudi rade za 500 KM njemu milja malo," a kad je Samir promovisan i dobio milion i jednu priliku pravili smo se englezi većina dugo vremena.

Ako mali ne zaslužuje pare koje traži - na posudbu u Bosna Semu do isteka ugovora ili Famos ili slično i kraj priče. Ako vrijedi daj mu šta traži.

Ja još uvijek ne vidim zbog čega da vjerujem Upravi koja još nije otjerala lika koji je pohvalio atmosferu na gradskom derbiju na kojem su navijači FKS bojkotovali dolazak.
Samo Saraj'vo.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 15 jun 2017, 01:12

skoroalen je napisao/la:Mene ne bi iznenadilo da mi iduće sezone najavimo borbu za Evropu i sezonu za forsiranje mladića, i na kraju osvojimo titulu. Liga je iz godine u godinu sve slabija, a pogledajte naredne sezone kako će ekipe izgledat. Rekao bih da je Zrinjski najjači, i uz malo boljeg menadžera bih im već upisao novu titulu. Kone zadržale čku Slavka, još igrački dosta slabiji, uzima danak ispuštena titula. Mi još uvijek bez pojačanja, faktički ćemo isti ući u sezonu, s vjerovatno istom taktikom i 90% istim igračima. Rekao bih da je liga bila na vrhuncu tamo od sezone 12/13 pa do kraja 14/15. Široki igrao play-off EL, kone odlično protiv Plzena, pa naredne sezone mi kao trećeplasirani do play-offa EL, godinu poslije toga 4 ekipe u borbi za trofej al dobre ekipe a ne jadne kao ove godine... Rekao bih da je skraćivanje lige dovelo do prljavih igara više nego ikad, a samim tim i pada u kvaliteti. Mi i da osvojimo trofej i da treći završimo u novoj sezoni, rekao bih da se nećemo pomaći ni pedlja unaprijed.
Siroki nikad nije bio u play off-u EL, sa Udinezeom su igrali u trecem predkolu . Samo je Sarajevo dva puta bilo u play off-u po ovom novom sistemu .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jun 2017, 01:14

mikimaus je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Mene ne bi iznenadilo da mi iduće sezone najavimo borbu za Evropu i sezonu za forsiranje mladića, i na kraju osvojimo titulu. Liga je iz godine u godinu sve slabija, a pogledajte naredne sezone kako će ekipe izgledat. Rekao bih da je Zrinjski najjači, i uz malo boljeg menadžera bih im već upisao novu titulu. Kone zadržale čku Slavka, još igrački dosta slabiji, uzima danak ispuštena titula. Mi još uvijek bez pojačanja, faktički ćemo isti ući u sezonu, s vjerovatno istom taktikom i 90% istim igračima. Rekao bih da je liga bila na vrhuncu tamo od sezone 12/13 pa do kraja 14/15. Široki igrao play-off EL, kone odlično protiv Plzena, pa naredne sezone mi kao trećeplasirani do play-offa EL, godinu poslije toga 4 ekipe u borbi za trofej al dobre ekipe a ne jadne kao ove godine... Rekao bih da je skraćivanje lige dovelo do prljavih igara više nego ikad, a samim tim i pada u kvaliteti. Mi i da osvojimo trofej i da treći završimo u novoj sezoni, rekao bih da se nećemo pomaći ni pedlja unaprijed.
Siroki nikad nije bio u play off-u EL, sa Udinezeom su igrali u trecem predkolu . Samo je Sarajevo dva puta bilo u play off-u po ovom novom sistemu .
U pravu si, preračun'o sam se :D Valjda zbog atraktivnog protivnika.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 15 jun 2017, 01:21

MortemHz je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:
Mi imamo obavezu da idemo na trofeje a ne na Europu, to je za malo manje klubove u BiH.
Slažemo se ti i ja, al' nas yebu ovi iz uprave kuknjava
IDEMO PONOVO!

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 02:15

joker90 je napisao/la:Viđate Dulju svaku noć u gradu, pitajte ga koja mu je iduća destinacija. :kafa:
Bum, da me zamalo nije udario autom. :kafa:
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 15 jun 2017, 02:19

Trenutni problem je u Saidu Husejinoviću, čeka se da prihvati manji ugovor ili da raskine ugovor sa klubom, kako bi se oslobodio dio plate za novo pojačanje, velika je kočnica po tom pitanju, i ta "velika pojačanja" ovise o dešavanju vezanom za njegov ugovor. Žalosno je što je prošla uprava pristala da dovede igrača sa hroničnom povredom i bezvoljnog da radi na sebi, ja sam upozoravao, da smo morali iz greške sa Alispahićem naučiti, ali nismo, neću da ulazim u priču o kojim se igračima radi, jer sam samo načuo, a vezano za Saida je tako kako je . :hmmmmm:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jun 2017, 02:22

KarlMarx je napisao/la:Trenutni problem je u Saidu Husejinoviću, čeka se da prihvati manji ugovor ili da raskine ugovor sa klubom, kako bi se oslobodio dio plate za novo pojačanje, velika je kočnica po tom pitanju, i ta "velika pojačanja" ovise o dešavanju vezanom za njegov ugovor. Žalosno je što je prošla uprava pristala da dovede igrača sa hroničnom povredom i bezvoljnog da radi na sebi, ja sam upozoravao, da smo morali iz greške sa Alispahićem naučiti, ali nismo, neću da ulazim u priču o kojim se igračima radi, jer sam samo načuo, a vezano za Saida je tako kako je . :hmmmmm:
E ako se ceka da se rijesi Said da bi mogli dovesti kvalitetno pojacanje onda smo mi bas u kurcu.
Sreca je pa ne cekaju da nekoga prodaju pa da s tim parama dovode pojacanja.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2017, 02:27

Da se ceka Said da pristane na smanjenje plate - ceka, ali da to uvjetuje eventualna pojacanja - ne uvjetuje. MI cekamo igrace sa slobodnim papirima, takvi prvo hoce u inostranstvo i tjt. Zato sam ja predlozio da ''klepimo'' Jusica da bude beck up Mihojevicu i Novakovicu. Micu smo ''na vakat'' doveli. Nas yebe sto se blizi Evropa, a svi igraci prvo ''zaganjaju'' ino angazman pa onda pristanu doci u PL BIH ne samo u Sa...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 15 jun 2017, 02:30

zagorski je napisao/la:
KarlMarx je napisao/la:Trenutni problem je u Saidu Husejinoviću, čeka se da prihvati manji ugovor ili da raskine ugovor sa klubom, kako bi se oslobodio dio plate za novo pojačanje, velika je kočnica po tom pitanju, i ta "velika pojačanja" ovise o dešavanju vezanom za njegov ugovor. Žalosno je što je prošla uprava pristala da dovede igrača sa hroničnom povredom i bezvoljnog da radi na sebi, ja sam upozoravao, da smo morali iz greške sa Alispahićem naučiti, ali nismo, neću da ulazim u priču o kojim se igračima radi, jer sam samo načuo, a vezano za Saida je tako kako je . :hmmmmm:
E ako se ceka da se rijesi Said da bi mogli dovesti kvalitetno pojacanje onda smo mi bas u kurcu.
Sreca je pa ne cekaju da nekoga prodaju pa da s tim parama dovode pojacanja.
Koga mogu iz ovog tima prodati izuzmemo li Dulju i Mihojevića, puno se više mora pokazati kvaliteta u banana ligama da bi neko tek pokucao na vrata i pitao 'pošto' je neki cvijet iz avlije. Pa kad pogledamo i Dulju, odličnih je partija imao, ali kad pogledamo statistiku tek je dao u ligi (čini mi se) 1 gol.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac i 15 gostiju.